Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιχι!εγω ξερω οτι τα μεγαλα ζηλευουν τα μικροτερα,οχι το αντιθετο!:tongue::tongue::tongue:

χαιρομαι που σ'αρεσε το βιβλιο βικη!κι εμενα μ'αρεσει πολυ!

O μεγάλος ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ σίγουρα όμως ζηλεύει αλλά η μικρή το ΠΑΡΑΔΕΙΧΝΕΙ

elenada μην αποθαρρυνεσαι..εμας κραταει προσχηματα..κοιμαται απο τις 21.00 μεχρι τις 2-3 (ζορι) και με ενδοιαμεσους θηλασμους 2-3 φορες στο δωματιο της και μετα (το χει καταλαβει και η ιδια) επειδη δεν παλευω αλλο τα περα δωθε την περνω στο κρεβατι μας..

ενας αγγελος εκει..κοιμαται..εχει το στηθος διαθεσιμο οποτε θελει..πολλες φορες απο την νυστα μου ξεχναω το στηθος εξω και το χει τσιχλα..

θα αργησει πολυ να ενηλικιωθει αυτο το μικρο..:cool:

Εγώ πάω prosp γύρω τον 1 μήνα που έκανα cosleeping (αλλά πέφταμε μαζί στο κρεβάτι) σταμάτησε κ να μου ξυπνάει την νύχτα, ίσως ήταν τυχαίο αλλά έτσι έγινε, εκεί δλδ που ξυπνούσε 1-2 φορές για θηλασμό θήλαζε μεσα στη νύχτα κ το στήθος φάτσα φόρα κ μετά σταμάτησε να θηλάζει βράδυ

Ελπίζω να έβγαλες νοημα γιατί δεν νομίζω ότι τα έγραψα πολύ κατανοητά

Διαβαζω διαβαζω και δεν τελειωνει με τιποτα!Καλε καντε και λιγο κρατει ,γλωσσοκοπανες!Χρονια Πολλα ευα-ειρηνη και απο μενα,ολιγον βραδινα βεβαια,αλλα τι να κανω ...τωρα μονο βρηκα το χρονο!

παω για ξαπλες,ειμαι και με την κοιλια τουρλα,κατααβαινετε...

κι εμενα δεν πολυμιλαει το καμαρι μου...σημερα ομως τον ρωτησα,θα εισαι καλο παιδακι????και μου ειπε..............οσι!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

κι εμενα δεν πολυμιλαει το καμαρι μου...σημερα ομως τον ρωτησα,θα εισαι καλο παιδακι????και μου ειπε..............οσι!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:

:tongue: τί κουκλί είναι αυτό παιδί μου.... γελάω απίστευτα... δεν μιλάει δεν μιλάει ... σε αποστόμωσε με το όσι

το χωρις ξυλο το καταλαβαινω...

το χωρις φωνες ,λιγακι δυσκολο μου φαινεται...........;)

καλως την εγκυμονουσα μας!

εχεις δικιο,αλλα εγω απο τοτε που ηρεμησα και δεν φωναζω,εχω δει αλλη αντζελινα!και να φωναξω δηλαδη,γελαει η σκατουλα,οποτε...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα βρε κορίτσια!

Όλες εδώ;

Αφήστε, έχω μια κούραση! Ο μικρός μου πιάνει το δάχτυλο και με τραβάει απο 'δω κι από 'κει (όπου θέλει να πάει).

Σήμερα του έμαθα να τραβάει και του πατέρα του το δάχτυλο :D :D :D !!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλως την εγκυμονουσα μας!

εχεις δικιο,αλλα εγω απο τοτε που ηρεμησα και δεν φωναζω,εχω δει αλλη αντζελινα!και να φωναξω δηλαδη,γελαει η σκατουλα,οποτε...

δη΄λαδη ,τι ακριβως κανεις οταν κανει την αταξια(και μιλαω για τα επικινδυνα που κανουν ...οχι για τα απλα)

απλα της μιλας ηρεμα και της εξηγεις?και πιανει αυτο????:shock:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

δη΄λαδη ,τι ακριβως κανεις οταν κανει την αταξια(και μιλαω για τα επικινδυνα που κανουν ...οχι για τα απλα)

απλα της μιλας ηρεμα και της εξηγεις?και πιανει αυτο????:shock:

Nαι, πιάνει;

Όσο μπορεί να πιάσει σ' αυτή την ηλικία δηλαδή :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...