Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουράγιο ...κι εγώ στα όρια μου φτάνω ώρες ώρες...θέλει να βγάζει συνέχεια τα παπούτσια της και τις κάλτσες...

η δικιά μου που θέλει να τα βάζει μόνη της και επειδή δεν μπορεί νευριαζει και φωνάζει?:twisted: και δε θέλει να τη βοηθάς κι όλας. Πρέπει να την πάρεις με το καλό. Γράφει και γι'αυτό στο βιβλίο της Ελενάντας! Παρεπιπτόντως πολύ καλό το βιβλίο Ελενίτσα. Διαβάζω όποτε έχω ελεύθερο χρόνο στη δουλειά. Στα μισά είμαι. Στη ζήλια. Προσπαθώ να τα εφαρμόσω τα όσα λέει. Τουλάχιστον να μην εκνευρίζομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως είναι και ψυχούλα το ζουζουνάκι μου. Εκτός του οτι δίνει τα παιχνίδια της στα παιδάκια να παίξουν , τώρα έπαιζε με τον ξάδερφο της στο σαλόνι και εγώ στη κουζίνα καθάριζα ένα μήλο για να φάνε. Δίνω λοιπόν πρώτα στη Γεωργίτσα ένα κομμάτι και το πουλάκι μου απλώνει το χεράκι της , δείχνει τον ξαδερφούλη της και λεει Μπάιε (Μάριε). Να δώσω δηλαδή και τον Μάριο.

εμεις ακομη μονο τα ακριβως πισω απο τα σκυλοδοντα βγαζουμε..εχουμε δροοοομο μπροστα μας..

εχω ακουσει οτι οι τραπεζιτες ματωνουν..

ωραια θα περασουμε..

κοιμομουν που δεν κοιμομουν σε λιγο θα αποκαμω...καλα λεει και μια αλλη φιλη οτι μολις βγαλει τα περισσοτερα θα αρχισει να κοιμαται νορμαλ..ειδομεν..

χαλια εδω στην Αθηνα και σιγουρα θα τραβηξει και αλλο αυτη η ιστορια..λεγεται οτι η μια απο τους νεκρους ηταν 5 μηνων εγκυος αλλα δεν ξερω αν ισχυει..

οπως και να χει αυτα δεν εξυπηρετουν τιποτε αλλο παρα σκοπους για καποιους που δεν εχουν καμια σχεση με τον λαο..

ολα ειναι μπροστα μας και θα τα δουμε συντομα..

Πάντως είναι και ψυχούλα το ζουζουνάκι μου. Εκτός του οτι δίνει τα παιχνίδια της στα παιδάκια να παίξουν , τώρα έπαιζε με τον ξάδερφο της στο σαλόνι και εγώ στη κουζίνα καθάριζα ένα μήλο για να φάνε. Δίνω λοιπόν πρώτα στη Γεωργίτσα ένα κομμάτι και το πουλάκι μου απλώνει το χεράκι της , δείχνει τον ξαδερφούλη της και λεει Μπάιε (Μάριε). Να δώσω δηλαδή και τον Μάριο.

και μενα τα κανει αυτα και καμαρωνω σα χαζη..:cool:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας....Ευχομαι του χρονου να ειναι ολα καλα και να τη γλεντησουμε την γιορτη μου!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!ΦΙΛΙΑ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Δεν το ηξερα οτι ματωνουν οι τραπεζιτες.εχει βγαλει 4 και δεν το εχω παρει χαμπαρι?

βρε βικακι δεν πνιγεται οταν πινει απ'αυτο το μπουκαλι?με την πιπιλα δεν λες?εμενα και με το καλαμακι πνιγεται.

ουφ και εμας παλι καποιο δοντι μας τυρραναει..ειναι ανησυχη και δεν κοιμαται καλα..

(εχω την αισθηση οτι μονο η δικια μου παει για υπνο με τα κοκορια? απο τις 9?..παντως πριν ξεσαλωσε ..κουνιες, καφετερια, παιχνιδι και περπατημα στο γυρισμο..μια χαρα μας ξεπατωσε παλι..αυριο θα παω δουλεια πτωμα!)

Διαφημίσεις

η δικιά μου που θέλει να τα βάζει μόνη της και επειδή δεν μπορεί νευριαζει και φωνάζει?:twisted: και δε θέλει να τη βοηθάς κι όλας. Πρέπει να την πάρεις με το καλό. Γράφει και γι'αυτό στο βιβλίο της Ελενάντας! Παρεπιπτόντως πολύ καλό το βιβλίο Ελενίτσα. Διαβάζω όποτε έχω ελεύθερο χρόνο στη δουλειά. Στα μισά είμαι. Στη ζήλια. Προσπαθώ να τα εφαρμόσω τα όσα λέει. Τουλάχιστον να μην εκνευρίζομαι!

Στειλτο κ σε 'μενα το βιβλιο ..

τα ίδια κανει κ εμένα

Και επίσης μια που ανεφερες για ζήλια... ζηλεύει τον αδερφό της.. ελεος

ουφ και εμας παλι καποιο δοντι μας τυρραναει..ειναι ανησυχη και δεν κοιμαται καλα..

(εχω την αισθηση οτι μονο η δικια μου παει για υπνο με τα κοκορια? απο τις 9?..παντως πριν ξεσαλωσε ..κουνιες, καφετερια, παιχνιδι και περπατημα στο γυρισμο..μια χαρα μας ξεπατωσε παλι..αυριο θα παω δουλεια πτωμα!)

Κοιμάται κ εμένα από τις 9 τις περισσότερες μέρες αλλά επειδή ξεπατώνεται στις κούνιες - 4 ώρες το πρωί - 4 το βράδυ κ τρέξιμο

με αυτά τα μπουκάλια τα sport πίνει μια χαρά κ με το καλαμάκι τα πάει πολύ καλά το κομάντο μου

Στειλτο κ σε 'μενα το βιβλιο ..

τα ίδια κανει κ εμένα

Και επίσης μια που ανεφερες για ζήλια... ζηλεύει τον αδερφό της.. ελεος

χιχι!εγω ξερω οτι τα μεγαλα ζηλευουν τα μικροτερα,οχι το αντιθετο!:tongue::tongue::tongue:

χαιρομαι που σ'αρεσε το βιβλιο βικη!κι εμενα μ'αρεσει πολυ!

Κοιμάται κ εμένα από τις 9 τις περισσότερες μέρες αλλά επειδή ξεπατώνεται στις κούνιες - 4 ώρες το πρωί - 4 το βράδυ κ τρέξιμο

με αυτά τα μπουκάλια τα sport πίνει μια χαρά κ με το καλαμάκι τα πάει πολύ καλά το κομάντο μου

μια χαρα την βλεπω την ανδρεινα!δεν μασαει τιποτα!

κι εμεις απο τις 9 κοιμομαστε,αλλα αν εχουμε παρεα ή λειπουμε,δεν κοιμαται στο καροτσι οπως παλια.τωρα κοιμαται μονο στο κρεβατι μας.ουτε στο αμαξι δεν κοιμαται,δυστυχως.

μια χαρα την βλεπω την ανδρεινα!δεν μασαει τιποτα!

κι εμεις απο τις 9 κοιμομαστε,αλλα αν εχουμε παρεα ή λειπουμε,δεν κοιμαται στο καροτσι οπως παλια.τωρα κοιμαται μονο στο κρεβατι μας.ουτε στο αμαξι δεν κοιμαται,δυστυχως.

elenada μην αποθαρρυνεσαι..εμας κραταει προσχηματα..κοιμαται απο τις 21.00 μεχρι τις 2-3 (ζορι) και με ενδοιαμεσους θηλασμους 2-3 φορες στο δωματιο της και μετα (το χει καταλαβει και η ιδια) επειδη δεν παλευω αλλο τα περα δωθε την περνω στο κρεβατι μας..

ενας αγγελος εκει..κοιμαται..εχει το στηθος διαθεσιμο οποτε θελει..πολλες φορες απο την νυστα μου ξεχναω το στηθος εξω και το χει τσιχλα..

θα αργησει πολυ να ενηλικιωθει αυτο το μικρο..:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...