Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Καλέ ούτε καν! Εγώ είχα χειρότερες τιμές από εσένα και όχι μόνο δεν μου ανέφερε πότε τη δωρεά, αλλά πάντα μου έλεγε ότι μπορώ και φυσικά να μείνω έγκυος.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ραντεβού που εγώ ήμουν σοκαρισμένη από τη μηδενική ΑΜΗ, μου είχε πει "Είσαι σα μια Porsche που της τελειώνει η βενζίνη. Δεν έχει πολλά χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πιάσει τα 200"! 🤣

Και μη φανταστείς ότι τον έχω και Θεό, οκ επιχείρηση είναι όλες οι κλινικές και η συγκεκριμένη η πιο ακριβή. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε σε κάτι.

Είναι μέσα στους 3 γιατρούς που έχω κανονίσει να δω. Ετσι για να πω ότι πήγα αν κ είμαι αρνητικά προδιατεθειμένη γιατί είχα ακούσει πως τις πάει όλες για δανεικά απευθείας. Πολύ θετικό αυτό που μου περιγράφεις. Τα ωάρια σου είναι ακόμα στο κέντρο του να φανταστώ; Εννοώ μπορείς να τα κρατήσεις για επόμενη προσπάθεια.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

τζαμάικα άκουσα????

α καλά για δέσιμο η πεθερά!!

σήμερα κάναμε εμβολιάκι!!!

έκλαιγε από την αρχή στην γιατρό,πρώτη φορά!!

ούτε η δική μου θέλει να της βγάζουμε τις μύξες!!

χθες δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά!!!

οπότε ούτε κι εμείς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμάς μας αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά...

συνέχεια της δίνουμε με τον μπαμπά!!!

τώρα έχει μάθει να μας κάνει "αγκαλίτσα"...γέρνει το κεφάλι της πάνω μας!!!

έσκασε λίγο και το 3ο δοντάκι!!!!

Μα δεν ειναι το πιο ομορφο πραγμα στον κοσμο αυτη η αγκαλιτσα?? ομολογω οτι ειναι η μονη highlight στιγμη που εχω νοιωσει να λοιωωωωωωωνωωωω...

αντε καλοριζικο το δοντι!!

Πάρα πάρα πάρα πολύ κακό.. κάκιστο προσπ.. άθλια μάνα... Φιλάτε τα τώρα γιατί μετά δεν θα κάθονται .. εγώ παρακαλώ για ένα φιλί του γιού γιατί μεγάλωσε λεει... άκου άκου το μικρο μου καθαρμα μεγάλωσε...

Εγώ που όχι μονο την φιλάω αλλά της ρίχνω δαγκίτσες στο πωπουλινι κ στα μπουτάκια πειράζει;;; μα τί να κάνω σσαν καρβελάκι ζεστό ζεστό είναι

τη μανα μου μου θυμιζεις τωρα καθως οταν ερχεται σπιτι την κυνηγαει να της δωσει δαγκωνιες και η μικρη χασκογελαει..

πλακα εχει που της λεμε "τωρα θα σε φαω" και κανουμε οτι την δαγκωνουμε και το καημενο το χει βρει παιχνιδι και κανει το ιδιο και σε εμας αλλα και σε οποιον αλλο βρει...απαπα..

Διαφημίσεις

είναι τέλεια!!!

κι όλο φιλάκια!!!

λοιπόν το δένρο ακόμα στέκει στη θέση του!!!

εμας τελικα αδιαφορει για το δενδρο και παντα δινει προσοχη στα λαμπακια ιδιως της τραπεζαριας πανω στο σερβαν που ειναι λευκα, παιζουν γρηγορα καικανουν σκιες στον τοιχο..

αχ παιδια! εχθες την πηραμε μαζι στο Jumbo (ειχα πει δεν θα το ξανακανω αλλα τη λυπηθηκα κλεισμενη στο σπιτι και την πηραμε μαζι..) αλλα ΤΕΛΟΣ! Δεν ξαναχει τετοια βολτα η μικρη..

μολις μπηκαμε μεσα και αντικρυσε το τμημα με τις Barbie και o Hello Kitty μιλαμε αναφωνησε! εριξε μια στριγγλια ενθουσιαμου και αρχισε να φωναζει ατο, ατο, ατο και εδειχνε απο δω και απο εκει με το δακτυλο της..τα ηθελε ΟΛΑ!!!

επειδη εγω ηθελα να παρω ενα μικρο πονυ για το παιδι μιας φιλης διαλεξα ενα και σαφως δεν προλαβα να το βαλω στοκαροτσι και η μικρη το αρπαξε..

εκει (αντι να της πουμε οχι βεβαια) της ειπαμε να παρει και αυτη ενα και της εδωσα εκεινο που ειχα ηδη κατεβασει αλλα...ο συζυγος ειχε αποψη..δεν του αρεσε το χρωμα και κατεβασε αλλα δυο, τα βαλε στη σειρα στην αγκαλια του και ειπε στη μικρη να διαλεξει ενα απο αυτα..ΣΑΦΩΣ και το παιδι πηγε να τα παρει ολα!! Τελικα την ξεγελασα και κρατησε το ενα και αμεσως απομακρυνθηκαμε..

παλι καλα που ειναι ακομη μικρη και δεν θυμαται τα παιχνιδια της και ετσι μολις πληρωσαμε το μαζεψα και το εκρυψα για να το συσκευασω και να το βαλω στο δενδρο για τα χριστουγεννα.

Δεν ειναι λεμε να κανεις τετοιες αποπειρες με παιδια..απαπαπα

καλημέρα κορίτσια!!

τζαμάικα άκουσα????

α καλά για δέσιμο η πεθερά!!

σήμερα κάναμε εμβολιάκι!!!

έκλαιγε από την αρχή στην γιατρό,πρώτη φορά!!

ούτε η δική μου θέλει να της βγάζουμε τις μύξες!!

χθες δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά!!!

οπότε ούτε κι εμείς!!!

κι εμένα έκλαιγε σήμερα πρώτη φορά με το που την είδε κ μου είπε η παιδίατρος ότι αρχίζει να αντιλαμβάνεται τί κάνουμε όταν πάμε στο γιατρό κ φοβάται. Μεγάλωσαν τα μωρά μας

καλημερα!μπραβο στον πατερα σου!δεν νομιζω οτι θα το εκαναν αυτο πολλοι!

κι αυτο ακριβως θελω κι εγω απο τους γονεις μου,που λες παραπανω,να ξερω οτι,οτι κι αν χρειαστω θα ειναι διπλα μου,αλλα για τον μονο ανθρωπο που μπορω να το πω αυτο ειναι ο αντρας μου.

ασχετο,η μικρη μου εχει και βηχα σημερα!:-(:sad:

περαστικουλια σας βρε elenada δωστης να πινει ζεστα της μπουμπους κριμα το κοριτσακι μωρε τωρα θα γινει περισσοτερο αγκλιτσας:-P:-P:-P:-P:-P

Καλημέρα κορίτσια.Πρωί πρωί κράξιμο θα ρίξω.Τι πεθερά θα γίνω Παναγίτσα μου....ειδικά αν κάνω και κανένα γιο.Α πα πα...!;)

Εγώ που λέτε κορίτσια είμαι παντρεμένη με πολιτικό γιατί η μικρούλα ήρθε απρογραμμάτιστα.Θέλαμε να κάνουμε βάφτιση και γάμο μαζί τον περασμένο Μάϊο.Μέχρι να γεννήσω περίμενα αγόρι γιατί έτσι φαινόταν στον υπέρηχο.έκπληξη η κουκλίτσα!Μιας και βγήκε κοριτσάκι όμως είπαμε να το αναβάλουμε ένα χρόνο για να την κάνουμε παρανυφάκι.Πριν 5 χρόνια η πεθερά μου έκανε γάμο 20000 ? για την κόρη της και τις προάλλες που πήγε να την κάνει συζήτηση ο άντρας μου άρχισε να φωνάζει:και που να τα βρω εγώ τα λεφτά , φυγέτε όλοι πάνω απο το κεφάλι μου!Επομένως μάλλον θα πάρει παράταση η επιχείρηση γάμος να μαζέψουμε εμείς κανα φράγκο.Αλλά δεν θα επιτρέψουμε να καλέσει κανέναν συγγενή της .Ούτε αδερφό ούτε ξάδερφο.Θα το κάνουμε για μας με φίλους μόνο και μετά θα πάμε να το κάψουμε στα μπουζούκια.

Α! Ξέχασα!Και την επόμενη μέρα πετούσε για Τζαμάικα η κουνιαδούλα.Δωράκι απο τη μαμά Βεβαίως βεβαίως...

Εμεις στο δικο μας γαμο λογω αποσταση οπως δικαιολογηθηκανε τα πεθερικα ηρθανε 50 ατομα και οταν πηγανε οι πατεραδες να πληρωσουν ο πεθερος ζηταγε ξεχωριστες αποδειξεις και μαλιστα αυτος ηθελε τιμολογιο για να το βαλει στην εφορια και εγινε μια ψιλοφασαρια και περιμεναμε τωρα ποτε θα τα κανονισουνε αυτοι απο το μαγαζι οι οποιοι τα ειχανε παρει και ψιλοαρπαχτηκανε στα λογια!Καμαρωνανε κιολας που περιμεναμε τα αδερφια της μαμας μου τα ξαδερφια μου ο αδερφος μου η νυφη μου και φυσικα εγω-νυφη- και ο αντρας μου-γαμπρος-!!!!!!!!!!!!!! Αλλα εχει και συνεχεια το πρωι στις 10 μας ξυπνησανε για να χαιρετησουμε τον κοσμο που εφευγε ενω αυτοι φυγανε απο το κεντρο χωρις να πουνε γεια.Τι να πω. Μ........ ΓΟΝΕΩΝ..................

Elenada καλημέρα.Για τον βήχα πολλά υγρά.Και εμένα η δικιά μου ψιλοάρχισε χθες το βράδυ.Εγω της δίνω συνέχεια χλιαρό τσαγάκι.Απο 50-100 ml.Και παρατήρησα οτι την πειράζει πολύ και η υγρασία γιατί έχουμε πολλή εδώ στη Θεσσαλονίκη όπως και εσείς μάλλον εκεί κάτω.Εκτός και αν είσαι ορεινά.Anyway επειδή εμένα δεν μπορούσε να κοιμηθεί απο τον βήχα την έκανα ζεστό τσαγάκι και άφησα όλη τη νύχτα ανοιχτό το κλιματιστικό στο φούλ.Με τη ζεστούλα ηρέμησε.Αν και δεν ήταν κρύο το σπίτι αλλά αυτή η υγρασία..

Α! και ορό συνέχεια ! Μην τη λυπάσαι! Οι μυξούλες γίνονται φλέγματα και προκαλούν και αυτά βήχα.Άσε που ικατεβαίνουν στα πνευμονάκια και θα χουρχουρίζει μετά.

Βρε viki το κλιματιστικο κανει?

η μικρη αν και δεν το συμπαθει εχει συνιθησει συχνα πυκνα να της βαζω ορο απο τις μικρες αμπουλες, ετσι προχθες πηρε απο το κομοδινο εναν ορο και εκανε την κινηση να τον βαλει στη μυτη της..ηταν πολυ αστεια στιγμη...

οταν την βλεπω να κανει πραγματα που μαρτυρουν την αντιληψη της νοιωθω απιστευτα ενθουσιασμενη και υπερηφανη..λες και δεν εχει ξανασυμβει στον κοσμο αυτο..

επισης διαρκως την φιλώ...είναι κακό αυτό???

Το ιδιο ακριβως οχι με τον ορο εκανε και ο δικος μου σημερα το πρωι και μονολογουσα μονη μου ποσο περηφανη ειμαι για την αντιληψη του και για μενα που καταφερα να του μαθω κατι!!!!!!!!!

Καλε εγω τον φιλαω και τον δαγκωνω ολη την ωρα δεν μπορω να αντισταθω αφου ο καημενουλης με σπρωχνει με το χερακι του αλλα εγω απτοηττη!!:-P:-P:-P:-P:-P

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

εμείς όταν πάμε jumbo πάντα την παίρνουμε μαζί(που να την αφήσουμε άλλωστε?)

δεν κάνει τίποτα για την ώρα!!!

κυρία!!!!!

μεγάλωσαν τα μπουμπουκάκια και δεν κάθονταί πια στον γιατρό.

Καλε εγω τον φιλαω και τον δαγκωνω ολη την ωρα δεν μπορω να αντισταθω αφου ο καημενουλης με σπρωχνει με το χερακι του αλλα εγω απτοηττη!!:-P:-P:-P:-P:-P

μην πτοήσε εσύ.. δάγκωνε δάγκωνε τώρα που μπορείς ...

Διαφημίσεις

Αυτο που γερνει το κεφαλακι του πανω μας με πεθαινει!!!!!!!!!! Μου το κανει εδω και ενα μηνα και λοιωνωωωωωωωωωωω!

καλοριζικο το 3ο δοντακι!

εγω σας ειπα οτι φαινεται και το 2ο διπλα στο 1ο μας!!!!!!!!!

σημερα αν προλαβουμε θα βγαλουμε τα χριστουγεννιατικα και το Σαβ/κο θα στολισουμε,ανυπομονω μου αρεσουν πολυ τα χριστουγεννα και ειδικα φετος με το μπομπιρακο μας θα εινει τελειαααααααααααα!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

κι εμένα έκλαιγε σήμερα πρώτη φορά με το που την είδε κ μου είπε η παιδίατρος ότι αρχίζει να αντιλαμβάνεται τί κάνουμε όταν πάμε στο γιατρό κ φοβάται. Μεγάλωσαν τα μωρά μας

Εμενα εχει ενα καλο και μαλλον το πηρε απο μενα αν και εχουμε να παμε στη γιατρο πανω απο μηνα,ξεχναει πολυ γρηγορα δηλ οταν του εκανε εμβολιο ουτε να τον ακουμπησει δεν ηθελε μετα ομως μολις του εκανε χαδακια του μιλαγε του εκανε ζουζουνιες τις εκανε χαρες τις γελαγε αφου συνεχεια μας το λεει η γιατρος επαθε πλακα.Ελπιζω μεγαλωνοντας να συνεχισει να ειναι ετσι

μην πτοήσε εσύ.. δάγκωνε δάγκωνε τώρα που μπορείς ...

Καλε εννοειτε αν και ο αντρας μου μου τη λειει συνεχεια και καλα ετσι που τον κανω το παιδι δε θα θελει απο κανεναν να το φιλαει και εγω απανταω καλυτερα να το φιλαω μονο εγω που οτι και να κανει θα τον φιλαωωωωωωωωωω!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

φιλακια!! φιλακια!! πολλλααααα φιλακια!!! το θεμα ειναι οτι η δικια μου αδιαφορει οταν της το κανω...δεν καταλαβαινει τι ειναι..αφηστε που το χει δεδομενο γιατι το κανω απο βρεφος που ταν..

τωρα τελευταια της δειχνουμε πως να στελνει φιλακια με το χερι και εδειξε να την ενδιαφερει επειδη υπαρχει η εντονη κινηση..

..μολις μπω σπιτι θα ρθει μπουσουλωντας με μια χαρα ΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ και θα αλληλοπαρθουμε αγκαλιτσες και μετα απο κανα διλεπτο θα με ζαχαρωνει για να τη θηλασω..

ενα ζευγαρι βυζια ειμαι τελικααααααααααα...(αν και προτιμα να ξαπλωνει στα boubies της θειας της που ναι πολυ μεγαλυτερα απο της μανας της)

Σας είπε κάτι διαφορετικό για το κλιματιστικό εσάς ο γιατρός?Εγώ το έκανα σέρβις (καθάρισμα φίλτρα , μικρόβια κλπ)και εννοείται δεν καπνίζει κανέις ποτέ μέσα στο σπίτι.Ο γιατρός δεν μου το απαγόρεψε.Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω?

(Είχε τόση υγρασία χθες που με το καλοριφέρ δεν γινόταν τίποτα, ήμαστε και στον τέταρτο και απο παντού ανοιχτά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...