Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στα ΕΛΤΑ είναι ο δικός μου :).

Το mantoux δεν είναι εκείνο για τη φυματίωση; Ναι, δεν πλήρωσα. Πλήρωσα τον παιδίατρο κανονικά 50? (όπως κάθε φορά) και το έκανε εκείνος.

Κι εγώ πάω μετά και παίρνω τα 20? πίσω από το ταμείο.

Εγώ 30 δίνω στον παιδίατρο και πάιρνω 30 πίσω γιατί μου κόβει 2 αποδείξεις 20+10 με μια μέρα διαφορά. Τώρα που πήγαν κάτι φίλοι που γέννησαν τους πήρε 40 αλλά σε εμάς δεν το ανέβασε. Και εμένα ο παιδίατρος το έκενε το mantoux αλλά του δώσαμε 10 ευρώ παραπάνω μόνο για το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Και τα ελτα στο ΤΑΠΟΤΕ είναι? Στο ΤΑΠΕΛΤΑ έπρεπε να είναι:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ 30 δίνω στον παιδίατρο και πάιρνω 30 πίσω γιατί μου κόβει 2 αποδείξεις 20+10 με μια μέρα διαφορά. Τώρα που πήγαν κάτι φίλοι που γέννησαν τους πήρε 40 αλλά σε εμάς δεν το ανέβασε. Και εμένα ο παιδίατρος το έκενε το mantoux αλλά του δώσαμε 10 ευρώ παραπάνω μόνο για το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Και τα ελτα στο ΤΑΠΟΤΕ είναι? Στο ΤΑΠΕΛΤΑ έπρεπε να είναι:)

:lol::lol::lol::lol:

Γιατί; Δεν μας θέλετε; :tongue:

Καλή μαγκιά αυτή με την απόδειξη. Θα δω μπας και μας κάνει τη χάρη κι ο δικός μας, να παίρνω κάνα 20ράκι παραπάνω πίσω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:lol::lol::lol::lol:

Γιατί; Δεν μας θέλετε; :tongue:

Καλή μαγκιά αυτή με την απόδειξη. Θα δω μπας και μας κάνει τη χάρη κι ο δικός μας, να παίρνω κάνα 20ράκι παραπάνω πίσω.

Δύσκολοι καιροί και μπορεί να μας φάτε το χρήμα και να μην φτάσει για τη σύνταξη και το εφάπαξ μας!:tongue:Τέλος πάντων αλλά εμείς θα ήμαστε αρχηγοί, το λεει και η λέξη!:-P:tongue:

Γιατί να μην σας κάνει τη χάρη. Στην Ταντάλου που πάμε για να πάρουμε τα χρήματα δεν είπαν ποτέ τίποτα. Και ο γιατρός απο μόνος του ήξερε πώς να το χειριστεί με τις αποδείξεις και να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά. Είναι και νεαρός και πολύ άνετος μόνο μακάκα που δεν αποκαλούνται με τον άντρα μου. άσε που δουλεύει και στο Ιπποκκράτειο και κούφια η ώρα κάτι να γίνει με το παιδί έχουμε μέσον!:-P

Δύσκολοι καιροί και μπορεί να μας φάτε το χρήμα και να μην φτάσει για τη σύνταξη και το εφάπαξ μας!:tongue:Τέλος πάντων αλλά εμείς θα ήμαστε αρχηγοί, το λεει και η λέξη!:-P:tongue:

Γιατί να μην σας κάνει τη χάρη. Στην Ταντάλου που πάμε για να πάρουμε τα χρήματα δεν είπαν ποτέ τίποτα. Και ο γιατρός απο μόνος του ήξερε πώς να το χειριστεί με τις αποδείξεις και να πάρουμε πίσω όλα τα λεφτά. Είναι και νεαρός και πολύ άνετος μόνο μακάκα που δεν αποκαλούνται με τον άντρα μου. άσε που δουλεύει και στο Ιπποκκράτειο και κούφια η ώρα κάτι να γίνει με το παιδί έχουμε μέσον!:-P

Εντάξει, θα σ' έχω υπόψη μου :tongue::tongue::tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τί εννοείς? Άλλοι κάνουν σπίτι για τα παιδιά τους , εσύ κάνεις dvd?:tongue:

με τα έσοδα του dvd θα κάνω ΣΠΙΤΙΑΑΑΑ.. ΟΙΚΟΠΕΔΑΑΑΑ.... ΠΙΣΙΝΕΣ.... και θα έρθει και "του επισκέπτη με του ελικοπτιρο"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...