Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΝΑΙ και επειδή τον έχει αδυναμία επειδή την πηγαίνει βόλτες όλη μέρα παππού λέει. και άμα βλέπει ασημί αυτοκίνητο το δείχνει και λέει παππού άσχετα αν και το δικό μας είναι ασημί. Καμιά φορά της δείχνω το audi και λέω πιανού είναι? Παππού λεει. Όχι της λέω του μπαμπά είναι. Μπαμπά λέει απο πίσω. Μετά απο λίγο το δείχνει και ξεκινάει πάλι το βιολί της, παππού...

κι εμένα του έχει τρέλη αδυναμία αλλά τίποτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμένα του έχει τρέλη αδυναμία αλλά τίποτα

Εγω προσπαθώ να της μάθω να λέει οτι έκανε τα κακά της αλλά τίποτα. Γιατί τις προάλλες η πεθερά μου δεν την πήρε χαμπάρι και ποιός ξέρει πόσες ώρες ήταν χ....σ....ο το παιδί μέχρι που άρχισε να ουρλιάζει. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε! Λίγο ακόμα και θα άνοιγαν πληγές!Και εκεί που πήγε να συνέλθει πάλι τα ίδια και φτου απο την αρχή!Ευτυχώς έγιανε τώρα. Λέει επειδή βγάζει δοντάκια την έπιασε δοιάροια και έκανε συνέχεια γι'αυτό δεν την κατάλαβε. Τέλος πάντων...

Ε!Ευτυχώς έγιανε τώρα. Λέει επειδή βγάζει δοντάκια την έπιασε δοιάροια και έκανε συνέχεια γι'αυτό δεν την κατάλαβε. Τέλος πάντων...

Είναι πολύ πιθανό αυτό που σου λέει, δλδ κ τα δικά μου στη διαδίκασία των δοντιών κοκκίνιζε ο πωπός τους.

Εγώ ένα θεματάκι με την πάνα το έχω κ έτσι την κοιτάμε συχνά, παρόλα αυτά η διάρροια των δοντιών είναι πολύ όξινη (δική μου ορολογία απ'αυτό που βλέπω) και μπορεί ακόμα κ μετά από 2 λεπτά να την αλλάξεις να έχει κάνει τη "ζημιά". Η κόρη κ ο γιός αμέσως γίνονταν ΜΟΒ:shock:

Είναι πολύ πιθανό αυτό που σου λέει, δλδ κ τα δικά μου στη διαδίκασία των δοντιών κοκκίνιζε ο πωπός τους.

Εγώ ένα θεματάκι με την πάνα το έχω κ έτσι την κοιτάμε συχνά, παρόλα αυτά η διάρροια των δοντιών είναι πολύ όξινη (δική μου ορολογία απ'αυτό που βλέπω) και μπορεί ακόμα κ μετά από 2 λεπτά να την αλλάξεις να έχει κάνει τη "ζημιά". Η κόρη κ ο γιός αμέσως γίνονταν ΜΟΒ:shock:

Ναι , το έχω διαβάσει. Και είναι αλήθεια οτι μπορεί να τα έκανε και 4 φορές την ημέρα. για την οξίτητα δεν το ήξερα. Έγινε κατακόκκινη η καημενούλα και σε ορισμένα σημεία λίγο ακόμα θα έσκαγε και θα έτρεχε αίμα. Δεν άφηνε να την ακουμπάμε η φουκαριάρα. Πήρα αμέσως τον παιδίατρο και μου είπε 3 φορές την ημέρα dactoror. Βγάζουμε 5 δοντάκια μαζί. Ευτυχώς ούτε που το καταλάβαμε. Ούτε γκρίνια ούτε τίποτα. Μόνο στο δεύτερο μια βδομάδα δεν έτρωγε και ήταν μέρα νύχτα ιιιιιιι. Αυτή τη φορά τίποτα. Λες και δε βγάζει δόντια. Απορώ!

παππού λένε τα δικά σας;;; εμένα με τίποτα

εμενα λέει: μαμά, μπαμπάς, νανά (νονά), nonna:γιαγιά δλδ στα ιταλικά), μαμ, ατα, παπά (παπούτσι), αυτά νομίζω.. λέει και γειά...

η δική μου δεν λέει τίποτα οπότε μην ανυσηχείς!!

εμείς εδώ στη κέρκυρα λέμε την γιαγιά...νόνα. γενικά χρησιμοποιούμε πολλές λέξεις ιταλικές.

την μαμά μου,την φωνάζω μάμα,ο τόνος στο πρώτο μα!!

τι ωραία που κάνουν καμώματα τα μπουμπουκάκια σας!!

Η έλλη όταν της κόβουμε τα νύχια κάθεται...ψώνιο,τι περιμένεις!!:-):smile::-)

Διαφημίσεις

Εμένα λέει και παππού, γιαγιά, μαμά, μπαμπά, όταν πάμε για μπάνιο (που του αρέσει) φωνάζει "μπα" και τρέχει στο χολ.

Γενικώς δεν το κλείνει και καθόλου!

Που ν' αρχίσει να μιλάει και κανονικά! Το κεφάλι θα μας πάρει, το ξέρω! Αλλά έχει και πολύ γέλιο :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα μόνο για μπάνιο κάθεται φρόνιμα γιατί παίζει με τα παπάκια και τα ψάρια της και τρελάινεται για το νερό! Ακόμα στο ντύσιμο-άλλαγμα γυρνάει σαν το σκουλήκι και ανοίγει το νεσεσέρι της να πάρει πράγματα. Και αν μπει κανείς μες στο δωμάτιο σηκώνεται όρθια και χοροπηδάει και τζιρίζει του στύλ γελάει κρατώντας με απο το λαιμό για να κρυφτεί. Προκαλεί για παιχνίδι δηλαδή!

Εμένα λέει και παππού, γιαγιά, μαμά, μπαμπά, όταν πάμε για μπάνιο (που του αρέσει) φωνάζει "μπα" και τρέχει στο χολ.

Γενικώς δεν το κλείνει και καθόλου!

Που ν' αρχίσει να μιλάει και κανονικά! Το κεφάλι θα μας πάρει, το ξέρω! Αλλά έχει και πολύ γέλιο :D.

αχ ναι αυτό το ξέχασα.. η κόρη λέει μπαν κ σηκώνει το πόδι να μπει στη μπανιέρα, ο μεγάλος ζηλεύει κ θέλει να κάνει 1ος κ τα κάνω κ τα δυο μαζί

Ο γιος κρατάει την κόρη όσο τον πλένω, μετά την κρατάει που την πλένω κ βγαίνει μόνος του έξω

αχ ναι αυτό το ξέχασα.. η κόρη λέει μπαν κ σηκώνει το πόδι να μπει στη μπανιέρα, ο μεγάλος ζηλεύει κ θέλει να κάνει 1ος κ τα κάνω κ τα δυο μαζί

Ο γιος κρατάει την κόρη όσο τον πλένω, μετά την κρατάει που την πλένω κ βγαίνει μόνος του έξω

Μ'ένα σπάρο δυο τριγώνια. Και εγώ θυμάμαι μαζί μας κάναν αλλά όταν ο 5χρονος ανιψιός ξάπλωσε κάτω την Γεωργίτσακαι την είπε θέλεις να κάνουμε σέξ ,:rolleyes::shock:αμάν λέω , τώρα πρέπει να προσέχεις και τα μωρά, πού ξέρεις τί σκέφτονται και τί μπορεί να κάνουν...

Διαφημίσεις

Μ'ένα σπάρο δυο τριγώνια. Και εγώ θυμάμαι μαζί μας κάναν αλλά όταν ο 5χρονος ανιψιός ξάπλωσε κάτω την Γεωργίτσακαι την είπε θέλεις να κάνουμε σέξ ,:rolleyes::shock:αμάν λέω , τώρα πρέπει να προσέχεις και τα μωρά, πού ξέρεις τί σκέφτονται και τί μπορεί να κάνουν...

:rolleyes:Εμένα δεν λέει τέτοια.. μπροστά μου τουλάχιστον, στο σχολείο δεν ξέρω.

Να ρωτήσω ξέρετε πόσο κοστίζει το prevenar κ πόσο το mmr και αν γράφονται;

:rolleyes:Εμένα δεν λέει τέτοια.. μπροστά μου τουλάχιστον, στο σχολείο δεν ξέρω.

Να ρωτήσω ξέρετε πόσο κοστίζει το prevenar κ πόσο το mmr και αν γράφονται;

To mmr δεν το κάναμε σίγουρα ακόμα. Για το prevenar uα σε γελάσω. Μέχρι στιγμής μόνο για το mantoux πλήρωσα 10 ευρω παραπάνω στον γιατρό και δεν συνταγογραφείται. Απο την ασφάλεια του άντρα μου τουλάχιστον . Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις ασφάλειες.

Εγώ ούτε στο ΙΚΑ, ούτε στο ΤΑΠΟΤΕ (που τον έχω τώρα) δεν έχω πληρώσει τίποτα για εμβόλια, όλα συνταγογραφήθηκαν. Βέβαια κάνω αυτά που είναι στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών, δεν κάνω παραπάνω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ ούτε στο ΙΚΑ, ούτε στο ΤΑΠΟΤΕ (που τον έχω τώρα) δεν έχω πληρώσει τίποτα για εμβόλια, όλα συνταγογραφήθηκαν. Βέβαια κάνω αυτά που είναι στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών, δεν κάνω παραπάνω.

Καλε στον ΟΤΕ δουλεύει ο άντρας σου? Και ο δικός μου. Σε ποιά περιοχή? Εμένα στην Ερμού είναι στα κεντρικά και είναι προσωπικό ασφαλείας σήμερα. Και εγώ στο ΤΑΠΟΤΕ την έχω τη μικρή . δεν πάμε σε συμβεβλημένο γιατρό. Παίρνουμε απόδειξη και πάιρνουμε τα λεφτά πίσω . έκανες mantoux και δεν πλήρωσες?

Καλε στον ΟΤΕ δουλεύει ο άντρας σου? Και ο δικός μου. Σε ποιά περιοχή? Εμένα στην Ερμού είναι στα κεντρικά και είναι προσωπικό ασφαλείας σήμερα. Και εγώ στο ΤΑΠΟΤΕ την έχω τη μικρή . δεν πάμε σε συμβεβλημένο γιατρό. Παίρνουμε απόδειξη και πάιρνουμε τα λεφτά πίσω . έκανες mantoux και δεν πλήρωσες?

Στα ΕΛΤΑ είναι ο δικός μου :).

Το mantoux δεν είναι εκείνο για τη φυματίωση; Ναι, δεν πλήρωσα. Πλήρωσα τον παιδίατρο κανονικά 50? (όπως κάθε φορά) και το έκανε εκείνος.

Κι εγώ πάω μετά και παίρνω τα 20? πίσω από το ταμείο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...