Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επισης..εκατσε φρονιμη στο κομμωτηριο πραγμα που εντυπωσιασε την κομμωτρια διοτι λεει οτι τα περισσοτερα λυσσανε απο το κλαμα..

Παιδι μου το κοριτσι σου ειναι κοκετα.Ειναι δυνατον να μην καθοταν στο κομμωτηριο????????:tongue::tongue:

εμενα παλι της αρεσει οταν της περιποιουμαι τα νυχια....Μαλλον το παιδι θα ακολουθησει τη μαμα της!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης..εκατσε φρονιμη στο κομμωτηριο πραγμα που εντυπωσιασε την κομμωτρια διοτι λεει οτι τα περισσοτερα λυσσανε απο το κλαμα..

Παιδι μου το κοριτσι σου ειναι κοκετα.Ειναι δυνατον να μην καθοταν στο κομμωτηριο????????:tongue::tongue:

εμενα παλι της αρεσει οταν της περιποιουμαι τα νυχια....Μαλλον το παιδι θα ακολουθησει τη μαμα της!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δηλαδή τί τα κάνεις τα νύχια του παιδιού βρε τρελή? Εγώ πάλι βάζω τον άντρα μου και της τα κόβει γιατί δεν κάθεται φρόνημα και αφήνω πάντα μύτες.

Εύα σου έστειλα e-mail.

παιδια τα νυχια δεν παιζουν με τιποτα..

ειναι πολυ ιδιοτροπη και δεν θελει να της τα αγγιζουμε..

οταν εχω την τυχη μαζι μου της τα κοβω οταν κοιμαται βαθια..αλλιως τζιφος

παω να τελειωσω την ντουλαπα και να παω για ψωνια αν εχει μεινει τιποτε ανοιχτο σημερα!

παιδια τα νυχια δεν παιζουν με τιποτα..

ειναι πολυ ιδιοτροπη και δεν θελει να της τα αγγιζουμε..

οταν εχω την τυχη μαζι μου της τα κοβω οταν κοιμαται βαθια..αλλιως τζιφος

παω να τελειωσω την ντουλαπα και να παω για ψωνια αν εχει μεινει τιποτε ανοιχτο σημερα!

Τα χέρια της τα δίνει αλλά βαριέται γρήγορα και στα 2-3 νύχια θέλει να φύγει. Τα πόδια ακόμα και στον ύπνο της τα τραβάει. Εγώ παραιτήθηκα απο το συγκεκριμένο καθήκον! Μάλλον δεν έχω την υπομονή!

δηλαδή τί τα κάνεις τα νύχια του παιδιού βρε τρελή? Εγώ πάλι βάζω τον άντρα μου και της τα κόβει γιατί δεν κάθεται φρόνημα και αφήνω πάντα μύτες.

Εύα σου έστειλα e-mail.

Το πηρα το μαιλ,σε ευχαριστω!!!!

Τα νυχια τα κοβουμε και τα λιμαρουμε λιγακι στις γωνιες(λιγακι ομως).Να δεις τι ωραια που καθετε...ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

Διαφημίσεις

Το πηρα το μαιλ,σε ευχαριστω!!!!

Τα νυχια τα κοβουμε και τα λιμαρουμε λιγακι στις γωνιες(λιγακι ομως).Να δεις τι ωραια που καθετε...ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

Τη σουσουράδα τη Γιωτούλα....

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλέ, εγώ τον κουρεύω μόνη μου τον παίδαρο! Σαν κατσίκι τον έχω κάνει ;).

Kι εμένα άρχισε να λέει τ' όνομά του αυτές τις μέρες! Το 'χει η ηλικία φαίνεται :D. Τον ρωτάω "Πως σε λένε εσένα;", απάντηση "Γιαης" (Γιάννης).

Αχ, την πρώτη φορά που το είπε ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ :D.

Σήμερα ο άντρας μου απεργεί και κόβουνε βόλτες για διάφορες δουλειές τα δυο τους. Εγώ γραφείο. Αν και θα 'πρεπε ν' απεργήσω, λες και πήρα κάνα φράγκο που κάθομαι εδώ! Ουφ!

Ήρθαν κι εδώ το πρωί (με φέρανε στη δουλειά) και ξετρελάναμε κόσμο πάλι με τα καμώματα, όλο το γραφείο το γύρισε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα ο άντρας μου απεργεί και κόβουνε βόλτες για διάφορες δουλειές τα δυο τους. Εγώ γραφείο. Αν και θα 'πρεπε ν' απεργήσω, λες και πήρα κάνα φράγκο που κάθομαι εδώ! Ουφ!

Ήρθαν κι εδώ το πρωί (με φέρανε στη δουλειά) και ξετρελάναμε κόσμο πάλι με τα καμώματα, όλο το γραφείο το γύρισε!

Εμένα δεν το λέει :( ουφ... ουφ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλέ, εγώ τον κουρεύω μόνη μου τον παίδαρο! Σαν κατσίκι τον έχω κάνει ;).

Kι εμένα άρχισε να λέει τ' όνομά του αυτές τις μέρες! Το 'χει η ηλικία φαίνεται :D. Τον ρωτάω "Πως σε λένε εσένα;", απάντηση "Γιαης" (Γιάννης).

Αχ, την πρώτη φορά που το είπε ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ :D.

Εγώ την προηγούμενη βδομάδα που πήρα μια μέρα άδεια γιατί η πεθερά είχε δουλειά την πήρα μαζί μου στο ληξιαρχείο στη Ταντάλου που είχα μια δουλειά. Την έμαθε όλος ο όροφος όσο περιμένα. Έμπενε ανενόχλητη σε όλα τα γραφεία και όλοι τη φωνάζαν για να τη δώσουν κάτι. Μάζεψε μπισκότα, χυμούς, δεν ήξερε τί να πρωτοφάει!

Σιγά καλέ και τι έγινε;;; :tongue: Λες και δεν θα το πει κάποια στιγμή!

παππού λένε τα δικά σας;;; εμένα με τίποτα

εμενα λέει: μαμά, μπαμπάς, νανά (νονά), nonna:γιαγιά δλδ στα ιταλικά), μαμ, ατα, παπά (παπούτσι), αυτά νομίζω.. λέει και γειά...

παππού λένε τα δικά σας;;; εμένα με τίποτα

εμενα λέει: μαμά, μπαμπάς, νανά (νονά), nonna:γιαγιά δλδ στα ιταλικά), μαμ, ατα, παπά (παπούτσι), αυτά νομίζω.. λέει και γειά...

ΝΑΙ και επειδή τον έχει αδυναμία επειδή την πηγαίνει βόλτες όλη μέρα παππού λέει. και άμα βλέπει ασημί αυτοκίνητο το δείχνει και λέει παππού άσχετα αν και το δικό μας είναι ασημί. Καμιά φορά της δείχνω το audi και λέω πιανού είναι? Παππού λεει. Όχι της λέω του μπαμπά είναι. Μπαμπά λέει απο πίσω. Μετά απο λίγο το δείχνει και ξεκινάει πάλι το βιολί της, παππού...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...