Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ τα έβγαλα τα καλοκαιρινά την Κυριακή. Έφυγε απο το κεφάλι μου..Χαλιά και εγώ θέλω να σηκώσω γιατί είναι μαλλινα αυτά. Εντελώς χειμωνιάτικα. Σκέφτομαι για καλοκαιρινά μόνο και μόνο για την μικρή που κυλιέται κάτω. Είδομεν...

Καλημερα και απο την ξεχασμενη φιλη σας........

Τι μου κανετε?????? Εγω ας τα λεμε καλα,εχασα τη δουλεια μου και τωρα τρεχω σαν τη τρελη να βρω κατι αλλο!!!

Η Γιωτουλα μου χαιρει ακρας υγειας και εδω και 2 μερες λεει και το ονομα της!!!

Ναι ναι τα εχω κανει πανω μου κανονικα!!!!

Εμαθα οτι περασατε υπεροχα στη συναντηση!!Αντε κοριτσακια την αλλη φορα(ελπιζω συντομα) θα ειμαι κι εγω μαζι σας ελπιζω!!!

Αυτα.Παω γιατι η μικρη σηκωσε το τηλ.και τωρα κανει πως μιλαει με τη γιαγια της!!!!

Σας φιλω!!!!! f010.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο την ξεχασμενη φιλη σας........

Τι μου κανετε?????? Εγω ας τα λεμε καλα,εχασα τη δουλεια μου και τωρα τρεχω σαν τη τρελη να βρω κατι αλλο!!!

Ναι ναι τα εχω κανει πανω μου κανονικα!!!!

Εμαθα οτι περασατε υπεροχα στη συναντηση!!Αντε κοριτσακια την αλλη φορα(ελπιζω συντομα) θα ειμαι κι εγω μαζι σας ελπιζω!!!

Αυτα.Παω γιατι η μικρη σηκωσε το τηλ.και τωρα κανει πως μιλαει με τη γιαγια της!!!!

Σας φιλω!!!!! f010.gif

καλημέραααααααααααα!!

Λοιπόν να βρεις μια δουλειά το συντομότερο σου εύχομαι πρώτον και δεύτερον να είναι γραφείου και να επιτρέπεται το internet.Α! κάνε και ένα interview στις ''συναδέλφους'';)

Και η δικιά μου λέει το όνομα της . Τη λένε Γιώγη!

! f010.gif

Καλημέρα!! Μπράβο στο κορίτσι!!!

Εμένα δεν το λέει κ πιστεύω θ'αργήσει πολύ ακόμα!!! Που να το πεί το μακρυνάρι!!

Μπράβο κ στη Γιωργία viki!!

καλημερα κορες!!

εγω σημερα σπιτι..δουλιτσες και παρεα η μικρα που κουρευτηκε χθες πρωτη φορα και ειναι σαν γαλλιδουλα!

Με γειές!! Εγώ δεν θα την κουρέψω αφού σίγουρα δεν θα κάθεται κ φοβάμια μην μου την κάνουν σαν γίδα, πεφτουν τα μαλλάκια της στα μάτια αλλά θα τις τα μαζεύω με κανένα κοκκαλάκι

καλημέραααααααααααα!!

Λοιπόν να βρεις μια δουλειά το συντομότερο σου εύχομαι πρώτον και δεύτερον να είναι γραφείου και να επιτρέπεται το internet.Α! κάνε και ένα interview στις ''συναδέλφους'';)

Και η δικιά μου λέει το όνομα της . Τη λένε Γιώγη!

Η αληθεια ειναι οτι εχθες μου εκαναν προταση απο ενα κομμωτηριο για συνεργασια.Να ειμαι εγω δηλαδη στο μανικιουρ......

Το καλο ειναι πως ειναι πολυ ρατσιστης αυτος, με τους αλβανους ειδικα ,γιατι την εχει πατησει κι αυτος κι ετσι το σκεφτομαι σοβαρα.....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Με γειές!! Εγώ δεν θα την κουρέψω αφού σίγουρα δεν θα κάθεται κ φοβάμια μην μου την κάνουν σαν γίδα, πεφτουν τα μαλλάκια της στα μάτια αλλά θα τις τα μαζεύω με κανένα κοκκαλάκι

Εμάς πίσω κάνουν μπουκλάκια. Η φραντζούλα μπαίνει καμιά φορά στα μάτια. Της βάζω κοκκαλάκια αλλά τα βγάζει. Την απασχολώ για να το ξεχάσει αλλά μετά απο λίγο το χέρι της πάλι εκεί.Δεν της τα κόβω όμως , τα λυπάμαι. Και όσον αφορά το δυνάμωμα ρώτησα την κομμώτρια και μου είπε δεν ισχύει ότι πρέπει να τα κόψεις για να δυναμώσουν.

Τον Ιούνιο θα γίνει παρανυφάκι και θέλω να της βάλω στεφανάκι στο κεφάλι. Να δω πώς θα την καταφέρω!

Η αληθεια ειναι οτι εχθες μου εκαναν προταση απο ενα κομμωτηριο για συνεργασια.Να ειμαι εγω δηλαδη στο μανικιουρ......

Το καλο ειναι πως ειναι πολυ ρατσιστης αυτος, με τους αλβανους ειδικα ,γιατι την εχει πατησει κι αυτος κι ετσι το σκεφτομαι σοβαρα.....χαχαχαχα

Και ντόπιες να είναι πρέπει να έχεις το νου σου τί καπνό φουμάρουν . Εγώ δεν έχω συναδέλφισες. Όλοι άντρες είναι και με προσέχουν:) Όποιος καεί απ'το χυλό φυσάει και το γιαούρτι!

καλημέρα κορίτσια!!

τι μου κάνετε?

ευάκι μου καλά είσαι?

φιλιά στη γιωτούλα!!

κι η δική μου μπουκλίτσες έχει και δεν μου πολυαρέσει...

σαν αχτένιστη είναι πάντα.

εμείς βάζουμε στέκες και τσιμπιδάκια!!

είμαστε ψώνια!!

για λέξεις ούτε συζήτηση ακόμα...

πάλι έχω δουλειές σήμερα και βαριέμαι τρελά...

κάθε μέρα βάζω 2-3 πλυντήρια...

χθες έφτιαξα στον αρτοπαρασκευαστή σταφιδόψωμο...ωραίο βγήκε...σήμερα θα φτιάξω ψωμάκι για το μεσημέρι...

χαρωπή νοικοκυρά!!!!

η μικρή στη κούνια της,στο δωματιό της,παίζει...

κι έξω έχει συνεφιά!

αφενος μου την επαιζε στα νευρα που το παιδι μου ηταν ΜΟΝΙΜΑ σαν αχτενιστο..

αφετερου παντα ελεγαν οτι πρεπει να κουρευεται το πρωτο μαλλι γιατι ειναι της κοιλιας και ειναι το πιο αδυναμο..αυρο που ειναι ψηλα στην κορυφη ειναι το κανονικο συνεπως τωρα θα το αφησω να μεγαλωσει αρκετα.

Κατα τα δικα μας δεδομενα μικρη μου ατυχησε και πηρε το δικο μου τυπο μαλλιου και εχει ισιο αλλα χαμηλα θα της ειναι παντα σπαστο δηλαδη μια ζωη θα παιδευεται με βουρτσες και μπιστολακια..προτιμουσα την μπουκλα του πατερα της..

εμενα ειναι ο εφιαλτης μου τα κοκαλακια και τα τσιμπιδακια..δεν εχω υπομονη με τις τριχες..ουτε τις κουκλες μου χτενιζα..βαριεμαι απιστευτα!!

μου αρεσει και τρελλαινομαι να τα βλεπω στα παιδακια αλλα εγω δεν την παλευω να ασχολουμαι με αυτα..

anyway εμενα λεει διαφορα αλλα το ονομα της δεν το χει πει ακομη η κατι που να το θυμιζει ειναι και μεγαλουτσικο..

τον Βαγγελης ομως το προεφερει καπως που να το θυμιζει..και κατουριεται ο λεγαμενος!!

special goodmorning to EYA!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ Νο2 που μαθε το ονομα της..!!:D

επισης..εκατσε φρονιμη στο κομμωτηριο πραγμα που εντυπωσιασε την κομμωτρια διοτι λεει οτι τα περισσοτερα λυσσανε απο το κλαμα..

και μου πε οτι σε αυτη την ηλικια δεν κανουν στυλ στο κουρεμα απλα παιρνουν οτι πεταει..κατι που μαλλον και εμει θα μπορουσαμε να το κανουμε..μετα απο κανα χρονο θα ναι η ωρα του styling..

το αστειο ειναι οτι προσπαθει απο χθες και σημερα οοοοολη μερα να μας πει για το κομμωτηριο και εμεις βεβαια της πιανουμε κουβεντα και εκεινη χαιρεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...