Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α καλα..

αλλη μια λαμπρη αποδειξη οτι εγω ειμαι παντα το βουρλο της παρεας..:tongue:

ειμαι η μονη μαλλον που δεν συμπαθω τα lapin.. και τα βρισκω και πανακριβα..ομοιως και τα alouette

τα Benetton εχουν καμποσα καλα

τα jumbo Παντως ειναι για αναλωσιμα στην παιδικη χαρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα μολις μου εφεραν δυο τεραστιες τσαντες με ρουχα για 2 και 3 ετων απο ενα κοριτσακι σχεδον αφορετα (πολλα ειναι με τα ταμπελακια)

δεν χαλιεμαι ΚΑΘΟΛΟΥ!

Εμένα φεύγουν για Ιταλία στις 24/6 κ να δω τί θα κάνω με τα ρούχα τους, της μικρής έλεγα να τις πάρω κολλητές βερμούδες κ σορτσακια αφού θα τρέχει όλο το καλοκαίρι μέσα στο δάσος κ θα κυλιέται στα χωράφια με τις καστανιές από πάνω... (το'χω χάσει) και τουνίκ διότι έχουμε κ κορμί θανατηφόρο

Εμένα φεύγουν για Ιταλία στις 24/6 κ να δω τί θα κάνω με τα ρούχα τους, της μικρής έλεγα να τις πάρω κολλητές βερμούδες κ σορτσακια αφού θα τρέχει όλο το καλοκαίρι μέσα στο δάσος κ θα κυλιέται στα χωράφια με τις καστανιές από πάνω... (το'χω χάσει) και τουνίκ διότι έχουμε κ κορμί θανατηφόρο

αχ τι ωραιαααααα.. δασος, καστανιες...μια χαρα θα περασουν..

Διαφημίσεις

αχ τέλεια θα περάσει στην ιταλία...

αχ ας μπορούσα να πάω κι εγώ κάπου για όλο το καλοκαίρι...

και βέβαια έχει κορμί θανατηφόρο...

με τον άντρα μου σκεφτόμασταν στην επιστροφή...έχει ένα χωραφάκι κοντά στη θάλασσα στην εύβοια,δεν βλέπει θάλασσα εκτός κι αν χτίσεις διώροφο και θέλουμε να βάλουμε ένα ξύλινο σπιτάκι...να πηγαίνουμε στις γιορτές και 1 μήνα το καλοκαίρι.

να έχουμε τον δικό μας χώρο,δεν μπορώ να πηγαίνω να μένω συνέχεια φιλοξενούμενη.

πριν λίγο λέγαμε για τα χρέη μας κι εγώ ονοιρεύομαι εξοχικό!!!

αχχχχ

Καλημέρα κορίτσιααααααααααααααααα!

Prosp κι εμένα δεν μ' αρέσουν τα allouette, αλλά για τα lapin δεν έχεις δίκιο, είναι ΣΟΥΠΕΡ! Του είχαμε πάρει (με τον νονό του) Lapin για τη βάφτιση (δεν του πήρα κοστούμι/μικρομέγαλο, κανονικά καλά ρούχα του έβαλα), γιατί τα είχαμε βρει με έκπτωση 50%!!!! :D :D :D

Το πόσο όμορφος ήταν! Τι να πω, δεν είμαι και αντικειμενική ;).

Αχ, κορίτσια, τι ζόρι έχετε με τα δάνεια ρε σεις! Καλύτερα υπαλληλίκη τελικά; Αλλά κι εμάς τα κόβουν όλα γμτ!

Ουφ, για όλους δύσκολα είναι.

Εγώ ΑΚΟΜΑ δεν πληρώθηκα και δεν προβλέπεται άμεσα. Σήμερα το κ***βαράω κι εγώ στο γραφείο, να μάθουνε! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλά είναι τα όνειρα, εγώ σκέφτομαι για 2η απογευματινή δουλειά μια που θα λοίπον τα παιδιά από 24/6-28-8 μακάρι να βρω κάτι

Καλέ!!! Που θα πάνε τα παιδιά σου 2 μήνες;;; Να σου δώσω και τον δικό μου; :tongue:

Ρε συ, δεν θα σου λείψουνε τόσο καιρό;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η jesgk εχει παρει το κολαι..οχι σαν εμενα που θα την στειλω Σαλαμινα δυο μηνες και εγω θα κανω καθημερινα 2 ωρες να παω και 2 ωρες να ρθω στη δουλεια..παλι καλα που θα συμπεριλαβω σπαστα και 2-3 εβδομαδες αδεια αλλιως θα τα παιξω..

Καλέ!!! Που θα πάνε τα παιδιά σου 2 μήνες;;; Να σου δώσω και τον δικό μου; :tongue:

Ρε συ, δεν θα σου λείψουνε τόσο καιρό;

Οπως λέει κ η προσπερίνα το έχω πάρει το κολάι, ο γιός από δύο χρονών πάει 3 μήνες στη Ν.Μανωλάδα Ηλείας με τους γονείς μου κ κανένα σκ μεσα στο χειμώνα. Φέτος θα φύγουν 2 μήνες Ιταλία. Εδώ δεν έχω κανέναν άλλο να μου τα κρατήσει αρα θέλοντας κ μη πάνε με τους γονείς μου. Αλλωστε δεν φτάνει που έχουν γίνει χαλί να τους πατήσω, δεν μπορώ να τους υποχρεώσω να μην πάνε πουθενά για να μου κρατούν τα παιδιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...