Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

jesgk άσεχετο...

δεν σου είπα που πήγα στο μαγαζί με τα παιδικά που μου είπες...

πολύ ωραία ρούχα και οικονομικά,πήρα κάτι λίγα,αλλά δεν είχε πολλά στο νούμερο μας περιμέναν παραλαβή τετάρτη-πέμπτη.

το φορεματάκι σας δεν το είχε.

μάλλον άδειασε το μαγαζί το σκ...

είχε στον κατάλογο ωραία πράγματα αλλά δεν τα είχε στο κατάστημα.

ψώνισα κι από το ζάρα της μικρής,τώρα πρέπει να σκεφτώ αν θα χρειαστώ κι άλλα ρούχα.

μερά με τη μέρα γίνεται όλο κ πιο γνωστό κ τα ρούχα τους δεν προλαβαίνουν να τα φέρνουν κ εξαφανίζονται. Εγώ ψωνίζω στον Κορυδαλλό κ το Πάσχα ενώ τα Tricoteen και Lapin ήταν άδεια, τα DPAM ήταν γεμάτα κόσμο κ φυσικά δεν έβρισκες νούμερα.

Μου έκαναν δώρο ένα μπλουζοφόρεμα από τα Orchestra 18μ. και το άλλαξα κ πήρα το 23μ και εννοείται ότι δεν της κάνει. Ειναι ίσα ίσα γι'αυτό το μήνα κ αν ... έχουν μικρες φόρμες;;; Είπαμε δεν είναι κ θηρίο το κορίτσι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε γιατί τα παίρνω με αυτά...

δεν μπορεί εμείς να χρωστάμε χιλιάδες ευρώ και τα πεθερικά μου 75 χρονών άνθρωποι να πουλάνε τα φορτηγάκι τους (που μια χαρά τη δουλειά του έκανε)

και να πέρνουν φορτηγό 4χ4 που δεν μπορουν να το οδηγήσουν...για να πηγαίνουν μια φορά τον χρόνο για ελιές...

και να βάλουν και δόσεις για τα επόμενα 5 χρόνια...

πλάκα μας κάνουν?

και αν τους ζήτησει ο άντρας μου λεφτά,δεν έχουν...

η περιουσία δεν έχει γραφτεί όλη ακόμα,τα καλά γραφτήκαν...στα άλλα παιδιά...

κι έχουν μείνει μόνο χωράφια με ελιές...

από τα όποια θα πάρουν όλοι,σπίτια και οικόπεδα οικοδομήσιμα πήραν οι άλλοι κι ο άντρας μου τίποτα...

την αδικία δεν την δέχομαι...

viki 30,000 κ αγχώνεσαι, μακάρι να είχα κι εγώ τόσα .. εμείς 200,000 χωρίς κανένα δάνειο σπιτιού με ενοίκιο, του δικού μου του έφαγαν 130,000

ουπς! και εγώ δεν ξαναμιλάω! Έχουμε σχεδόν ένα μηδενικό διαφορά και στο δάνειο και στο φάγωμα!

Καλημερα!!

Σας πετυχα και μια φορα πρωι..Εχουμε απεργια σημερα γιαυτο!!

Τα οικονομικα ειναι πολυ χαλια μην το συζητατε. Παντως απολυθει ο αντρας μου εχουμε φυγει..Σε αλλη γη, σε αλλα μερη..

Βικυ στον Οτε ειναι ο αντρας σου;; κ η μαμα μου δουλευε εκει κ ειχαν τετοιο συστημα. Ειναι πολυ καλο γιατι αλλιως δεν μαζευονται..

Στον ΟΤΕ ναι. Ευτυχώς πολύ καλή υπηρεσία . Δεν χάνεις cent.ν Κάτι είναι και αυτό...

Πρινσέσα όταν έρχεται και ένα παιδί η γυναίκα είναι χιλιοπιεσμένη. Ίσως όταν μεγαλώσει λίγο το παιδί και είσαι πιο χαλαρή να χαλαρώσετε σαν ζευγάρι ή τέλος πάντων στη χειρότερη να έχεις περισσότερο χρόνο για σένα να ξεσκάς και εσύ!

και εγω απληρωτη ειμαι..μου ειπαν για σημερα..αντε να δουμε.. τρεχουν οι λογαριασμοι..

εγω πηγα premaman τα οποια εχουν πολυ συμπαθητικα ρουχα και σε καλες τιμες..

εκανα τσεκ τι θα παρω και μεθαυριο θα παω να παρω καλοκαιρινα για τη μικρη διοτι την εχουμε πατησει και για 12 με 18 μηνων εχουμε ελαχιστα..ολα ειναι χειμωνιατικα..

χθες εβγαλα το χαλι του διαδρομου και του χωλ και το Σαββατο θα σηκωσω (με οτι συνεπαγεται) χαλια τραπεζαριας, σαλονιου και τελευταια θα αφησω τα υπνοδωματια γιατι εχει ακομη υγρασια..

Διαφημίσεις

εμένα μου αρέσουν τα χαλιά,δεν θέλω να τα βγάλω αλλά θα σκάσουμε με αυτά...

σκεφτόμουν για καλοκαιρινά χαλιά...

θα δω...

:rolleyes: Ο ανδρας μου εχθες ελεγε να τα αφησουμε γιατι η μικρη ακομη πεφτει και κουτουλαει..

σιγα μην κανει 50 βαθμους ζεστη και εχω ακομη χαλια..

βεβαια ειναι εις βαρος μου γιατι τωρα θα πρεπει και να σκουπιζω πιο συχνα και να σφουγγαριζω ακομη περισσοτερο..

Διαφημίσεις

ε δεν το λες και μινιόν το κορίτσι μου...

θέλουμε όμως να βγάλουμε όλο το καλοκαίρι με αυτά τα ρούχα...

γιαύτό τα πήρα λίγο μεγαλύτερα!

για το δικό μου λεω.. ουφ! Δεν της έχω ρούχα!!

Πρινσέσα όταν έρχεται και ένα παιδί η γυναίκα είναι χιλιοπιεσμένη. Ίσως όταν μεγαλώσει λίγο το παιδί και είσαι πιο χαλαρή να χαλαρώσετε σαν ζευγάρι ή τέλος πάντων στη χειρότερη να έχεις περισσότερο χρόνο για σένα να ξεσκάς και εσύ!

Το θεμα ειναι να μην ξεσκαω μονη μου! Αυτο το κανω και τωρα γιατι δεν αντεχω συνεχεια μεσα στο σπιτι..Αλλα αν παντρευτηκα για να βγαινω μονη μου, τοτε γιατι παντρευτηκα;; Μηπως να βρω και κανενα γκομενο;;

Μου τη δινει γιατι ποτε δεν σκεφτεται να κανουμε κατι ολοι μαζι..

Μιαμαμα καλοφορετα τα ρουχαλακια της Ελλης!! Αχ ζηλευω μακαρι να το εκανα κ γω αυτο..Αλλα να δω πως θα ψωνισουμε..Εγω σας εαω πει εχω λατρεια στα Benetton! Αλλα τα H&M και τα γαλλικα της Τζες ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Τα Lapin κ τα Allouette μου αρεσουν παρα πολυ αλλα τα περισσοτερα ειναι πολυ ακριβα και δεν τα αξιζουν τα λεφτα τους!

Η Ναταλια ακομα κοιμαται..Ασχετο!

yRf6p1.png

η έλλη σήμερα ξύπνήσε 9 παρά,την τάισε ο μπαμπάς της και μέχρι τώρα είναι στη κούνια της,παίζει,χουζουρεύει...

σε λίγο θα την σηκώσω...

μάζευα για τα ρούχα χρήμματα καιρό...

διαφορετικά με το βρακί θα την έβγαζα έξω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...