Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε;;

Μιαμαμα χαρηκαμε παρα πολυ που σε ειδαμε και ελπιζω να μπορεσουμε να τα ξαναπουμε συντομα..

Λοιπον περασα ενα απο τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Σαβ/κα της ζωης μου..Τι Πρωτομαγια και πρασινα αλογα..Αφου δεν χωρισα την Κυριακη δεν θα χωρισω ποτε..

Δεν ξερω τι να πω, δεν μπορω να σας τα αναλυσω μην σας κουραζω αλλα κοριτσια

ο αντρας μου με εκανε να νιωσω τοσο ΑΣΗΜΑΝΤΗ μα τοσο..Σηκωθηκε εφυγε, γυρισε μετα απο 5 ωρες χωρις ειδοποιηση..Και πηγε και απο την αδερφη του, που επρεπε σαν πρωτη επισκεψη στο μωρο να παμε μαζι..Δηλαδη αν με γραφει αυτος ετσι οι δικοι του τι θα κανουνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπορει τωρα να σας ακουγεται χαζο αλλα τρελαθηκα..Απογοητευτηκα κ δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον..

Επισης η δουλεια του δεν παει καθολου καλα και δεν μας βλεπω να την βγαζουμε καθαρη!!!!!

yRf6p1.png

Κοριτσακια μου τι κανετε;;

Μιαμαμα χαρηκαμε παρα πολυ που σε ειδαμε και ελπιζω να μπορεσουμε να τα ξαναπουμε συντομα..

Λοιπον περασα ενα απο τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Σαβ/κα της ζωης μου..Τι Πρωτομαγια και πρασινα αλογα..Αφου δεν χωρισα την Κυριακη δεν θα χωρισω ποτε..

Δεν ξερω τι να πω, δεν μπορω να σας τα αναλυσω μην σας κουραζω αλλα κοριτσια

ο αντρας μου με εκανε να νιωσω τοσο ΑΣΗΜΑΝΤΗ μα τοσο..Σηκωθηκε εφυγε, γυρισε μετα απο 5 ωρες χωρις ειδοποιηση..Και πηγε και απο την αδερφη του, που επρεπε σαν πρωτη επισκεψη στο μωρο να παμε μαζι..Δηλαδη αν με γραφει αυτος ετσι οι δικοι του τι θα κανουνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπορει τωρα να σας ακουγεται χαζο αλλα τρελαθηκα..Απογοητευτηκα κ δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον..

Επισης η δουλεια του δεν παει καθολου καλα και δεν μας βλεπω να την βγαζουμε καθαρη!!!!!

Καλημέρα! Έλα βρε Πρινσέσα , πώς κάνεις έτσι:!: Θα μπορούσε να γυρίσει και μετά απο 5 μέρες...:-P:tongue:;) Άντρες παιδί μου! Αχ αυτή η δουλειά! Όλος ο κόσμος παραμιλάει! Εμένα σε ΔΕΚΟ είναι δεν νομίζω να χάσει τη δουλειά του αλλά ερε κορίτσια αυτή η βρωμοτράπεζα. Μπαίνουν στο σπίτι το μηνα 2300 ευρώ και δε μένει φράγκο. Και τα 30000 του δανείου δεν λένε να τελειώσουν ! ¨ελεος! Και αυτό γιατί χρεωστάν του άντρα μου 12000 και δεν μπορεί να τα πάρει! Θα μπορούσασμε τουλάχιστον να βάζουμε 1-1,5 χιλιάρικο το μήνα στην άκρη , να ζούμε αξιοπρεπώς και να πούμε οτι κάναμε κάτι και για τα παιδιά. Ευτυχώς απο την υπηρεσία του άντρα μου κάθε μήνα κρατάν 50ευρώ απο το μισθό του και τα βάζουν σε λογαριασμό της Γεωργίτσας και όταν ενηλικιωθεί βάζει και η υπηρεσία ένα πόσο και έχει τουλάχιστον ένα ξεκίνημα. Υπολογίζουμε με τα σημερινά δεδομένα να πάρει στα 18 της ένα εικοσαχίλιαρο.

Α! Κορίτσια χθες πρώτη φορά είδα το greek idol. Καλέ ο Διογένης είναι φιλαράκι μου απο το Λυκείο. Όταν πήγαινα εγώ τρίτη αυτός πήγαινε δευτέρα. Τότε γνωριστήκαμε. Εκείνη την χρονιά κάναμε πολύ παρέα και ποτέ δεν ''μαρτύρησε'' το ταλέντο του. Όταν μετά εμείς περάσαμε στις σχολές χαθήκαμε. Και όταν τελείωσε το λύκειο συνέχισε με το τραγούδι και έτσι πηγαίναμε απο καμιά φορά και τον βλέπαμε στα μαγαζιά που τραγουδούσε.Αλήθεια ποιός έφυγε χθές? Το είδε καμιά γιατί μετά κοιμήθηκα!

Καλημέρα!!!

MyPrincess σίγουρα οι άντρες μας μοιάζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Εμένα μια μέρα μετά την εγχείρηση που έκανα έφυγε για 4 ώρες επειδή είχε νεύρα κ πίεση με τη δουλειά κ ήθελε να ξεσκάσει. Μην μιλήσουμε καλύτερα για τη δουλειά που πάει από το κακό στο χειρότερο.

viki 30,000 κ αγχώνεσαι, μακάρι να είχα κι εγώ τόσα .. εμείς 200,000 χωρίς κανένα δάνειο σπιτιού με ενοίκιο, του δικού μου του έφαγαν 130,000

καλημερα,

εμενα οι ανδρες σας οπως τους περιγραφετε μου θυμιζουν εντονα τον πατερα μου..και τον μισουσα για αυτο που εκανε..εφευγε απο το σπιτι χωρις να λεει που παει και ποτε θα γυρισει και ελειπε ωρες..

ακομη και στη μανα του να πηγαινε δεν ελεγε κουβεντα..

γενικα γραμμενους μας ειχε (και εχει βεβαια οσον αφορα αυτη τη σταση)

επιδιωξα και τελικα δικαιωθηκα να μην εχω τετοιο ανδρα διπλα μου οσον αφορα αυτες τις συνηθειες..

παντως myprincess επειδη το παρατηρησα και στις δυο φορες που βρεθηκαμε αλλα το βλεπω και συχνα εδω περνας πολυ δυσκολα και διαπιστωνω οτι δεν ξερεις πως να το διαχειριστεις..

το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα πρεπει να μαθεις πως να διαχειριζεσαι αυτες τις καταστασεις ωστε εσυ και το παιδι σου να χετε μια ποιοτητα ζωης και να μην παλευεις καθε μερα που περναει με τους δαιμονες σου..

δηλαδη σε δεκα χρονια απο τωρα σε τι κατασταση θα σαι? αν οχι διαζευγμενη (που δεν θα σαι γιατι αν ηταν ηδη θα χες λακισει..) θα σαι ρακος με χαπια και με ενα παιδι που θα τραβιεται απο τα παθη και τα λαθη του καθενα?

sorry για το σκληρο υφος μου (αν σου διαβαζεται σκληρο) αλλα επειδη μας τα λες θεωρω οτι μπορω και να σου πω την αποψη μου..

δεν μου αρεσει να παιρνουν ασχημα οι ανθρωποι διπλα μου οποιοι και να ειναι αυτοι συνεπως πιστευω οτι πρεπει να χρησιμοποιουν καθε οπλο τους για να πετυχουν το σκοπο τους.. ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

viki 30,000 κ αγχώνεσαι, μακάρι να είχα κι εγώ τόσα .. εμείς 200,000 χωρίς κανένα δάνειο σπιτιού με ενοίκιο, του δικού μου του έφαγαν 130,000

α οκ!! εγω δεν ξαναμιλαω..οεο!:rolleyes:

Καλημερα!!

Σας πετυχα και μια φορα πρωι..Εχουμε απεργια σημερα γιαυτο!!

Τα οικονομικα ειναι πολυ χαλια μην το συζητατε. Παντως απολυθει ο αντρας μου εχουμε φυγει..Σε αλλη γη, σε αλλα μερη..

Βικυ στον Οτε ειναι ο αντρας σου;; κ η μαμα μου δουλευε εκει κ ειχαν τετοιο συστημα. Ειναι πολυ καλο γιατι αλλιως δεν μαζευονται..

Τζες κοριτσακι μου να τους γνωρισουμε να ησυχασουμε..Δεν ηταν μονο που εφυγε..Επρεπε να παει απο το μωρο;; Σε αυτα δεν πανε μαζι τα ζευγαρια η εγω δεν τα ξερω καλα;;;;

yRf6p1.png

οταν ολοι μας γυρω ειναι αναπηροι και εμεις ειμαστε οι μονοι υγιεις τοτε το μονο που μας μενει ειναι να τους βοηθαμε..μην περιμενουμε να γινουν καλα..

αλλα αν νοιωθουμε οτι δεν αντεχουμε να το κανουμε απλα αλλαζουμε ζωη..

καλημερα,

εμενα οι ανδρες σας οπως τους περιγραφετε μου θυμιζουν εντονα τον πατερα μου..και τον μισουσα για αυτο που εκανε..εφευγε απο το σπιτι χωρις να λεει που παει και ποτε θα γυρισει και ελειπε ωρες..

ακομη και στη μανα του να πηγαινε δεν ελεγε κουβεντα..

γενικα γραμμενους μας ειχε (και εχει βεβαια οσον αφορα αυτη τη σταση)

επιδιωξα και τελικα δικαιωθηκα να μην εχω τετοιο ανδρα διπλα μου οσον αφορα αυτες τις συνηθειες..

παντως myprincess επειδη το παρατηρησα και στις δυο φορες που βρεθηκαμε αλλα το βλεπω και συχνα εδω περνας πολυ δυσκολα και διαπιστωνω οτι δεν ξερεις πως να το διαχειριστεις..

το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη θα πρεπει να μαθεις πως να διαχειριζεσαι αυτες τις καταστασεις ωστε εσυ και το παιδι σου να χετε μια ποιοτητα ζωης και να μην παλευεις καθε μερα που περναει με τους δαιμονες σου..

δηλαδη σε δεκα χρονια απο τωρα σε τι κατασταση θα σαι? αν οχι διαζευγμενη (που δεν θα σαι γιατι αν ηταν ηδη θα χες λακισει..) θα σαι ρακος με χαπια και με ενα παιδι που θα τραβιεται απο τα παθη και τα λαθη του καθενα?

sorry για το σκληρο υφος μου (αν σου διαβαζεται σκληρο) αλλα επειδη μας τα λες θεωρω οτι μπορω και να σου πω την αποψη μου..

δεν μου αρεσει να παιρνουν ασχημα οι ανθρωποι διπλα μου οποιοι και να ειναι αυτοι συνεπως πιστευω οτι πρεπει να χρησιμοποιουν καθε οπλο τους για να πετυχουν το σκοπο τους.. ;)

Μωρε μια χαρα τα λες..

Δεν ξερω τι να κανω γιατι οσο κ να συζηταμε ακρη δεν βγαινει.

Παλι τα ιδια κανει.

Δεν εχω λακισει ακομη γιατι σαν ανθρωπος εχω τεραστια υπομονη κ σκεφτομαι πολυ την μικρη..Αν δεν ειχα παιδι, θα ειχα χωρισει προ πολλου!!

Αλλα τωρα δυσκολευομαι..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,ακόμα τρέχω με δουλειές...

τα πλυντήρια δεν θα τελειώσουν ποτέ...

πρινσέσσα μου κι εγώ χάρηκα που βρεθήκαμε και μακάρι να είμασταν πιο κοντά να μαζευόμασταν συχνά...

στεναχωριέμαι όταν ακούω για ζευγάρια στην ηλικία μας να μην τα πηγαίνουν καλά,υποτίθεται ότι περνάμε τα καλύτερα μας χρόνια οικογενειακά μαζί με τα παιδάκια μας!

μακάρι να στρώσουν τα πράγματα με το καιρό.

πάντως τα οικονομικά προβλήματα στο ζευγάρι είναι βασικό.

εμείς για την ώρα έχουμε συμβιβαστεί ότι τα οικονομικά μας είναι χάλια... και δεν τσακωνόμαστε γιάυτό.

με το σόι του έχουμε κάποια θεματάκια...

γιατί δεν μιλάει ο άντρας μου και την έχει πατήσει με πολλά...

να δω πότε θα ξυπνήσει και θα πει καμμιά κουβέντα.

κατά τα άλλα σήμερα σπίτι και δουλειές,χθες σούπερ μάρκετ και ξεπαραδιαστήκαμε...

jesgk άσεχετο...

δεν σου είπα που πήγα στο μαγαζί με τα παιδικά που μου είπες...

πολύ ωραία ρούχα και οικονομικά,πήρα κάτι λίγα,αλλά δεν είχε πολλά στο νούμερο μας περιμέναν παραλαβή τετάρτη-πέμπτη.

το φορεματάκι σας δεν το είχε.

μάλλον άδειασε το μαγαζί το σκ...

είχε στον κατάλογο ωραία πράγματα αλλά δεν τα είχε στο κατάστημα.

ψώνισα κι από το ζάρα της μικρής,τώρα πρέπει να σκεφτώ αν θα χρειαστώ κι άλλα ρούχα.

καλημέρα κορίτσια,ακόμα τρέχω με δουλειές...

τα πλυντήρια δεν θα τελειώσουν ποτέ...

πρινσέσσα μου κι εγώ χάρηκα που βρεθήκαμε και μακάρι να είμασταν πιο κοντά να μαζευόμασταν συχνά...

στεναχωριέμαι όταν ακούω για ζευγάρια στην ηλικία μας να μην τα πηγαίνουν καλά,υποτίθεται ότι περνάμε τα καλύτερα μας χρόνια οικογενειακά μαζί με τα παιδάκια μας!

μακάρι να στρώσουν τα πράγματα με το καιρό.

πάντως τα οικονομικά προβλήματα στο ζευγάρι είναι βασικό.

εμείς για την ώρα έχουμε συμβιβαστεί ότι τα οικονομικά μας είναι χάλια... και δεν τσακωνόμαστε γιάυτό.

με το σόι του έχουμε κάποια θεματάκια...

γιατί δεν μιλάει ο άντρας μου και την έχει πατήσει με πολλά...

να δω πότε θα ξυπνήσει και θα πει καμμιά κουβέντα.

κατά τα άλλα σήμερα σπίτι και δουλειές,χθες σούπερ μάρκετ και ξεπαραδιαστήκαμε...

καλημερα miamama

δυστυχως το οτι οι ανδρες συχνα δεν μιλουν οταν πρεπει στους συγγενεις τους και ετσι δεν προστατευουν την εσωτερικη γαληνη της δικης τους οικογενειας ειναι ΣΥΝΗΘΕΣ φαινομενο τουλαχιστον στον ελληνικο ανδρικο πληθυσμο..και εγω το αντιμετωπιζα εντονα στο παρελθον.

Για αυτο επιμενω οτι καποια πραγματα επειδη ΔΕΝ αλλαζουν ποτε (αφου εχουν γινει οι πλεον φιλοτιμες προσπαθειες απο μερους μας και αποδεικνυεται αυτο) οφειλουμε να εφευρισκουμε αλλες στρατηγικες εφοσον θελουμε να βοηθησουμε τις σχεσεις μας..

Ναι..οταν το οικονομικο παει σκ..α επικρατει μιζερια..

Επισης οταν η ερωτικη ζωη δεν ειναι επισης καλη που δυστυχως οι ανδρες την συνδεουν με την οικονομικη κατασταση..

και εκει θελουν βοηθεια..

ΠΡΕΠΕΙ να γινει κατανοητο νομιζω οτι το ταγκο το χορευουν μεν δυο αλλα δυστυχως οι γυναικες εχουμε κοινωνικα κληθει να κανουμε:

τις μαμαδες

τις συζυγους

τις επαγγελματιες

τις οικονομικες συμβουλους

τις νοσοκομες

τους ψυχολογους

διαλεξτε και παρτε η καντε τα ολα..(και αν δειτε φως τρυπηστε μου τη μυτη χαχα!!)

πήγαμε και ικέα και της πήραμε καρεκλίτσες,σκαμπό και τραπεζάκι.

και 2 παιχνιδάκια ξύλινα.

και κάτι άλλα παιχνιδάκια από το imaginarium φοβερά πράγματα έχει.

ευυτηχώς που είχα μαζέψει χρήμματα για το παιδί να ψωνίσουμε...

μας πήραν και οι νονοί ρουχαλάκια από h&m!!!

το μοντελάκι μας ντύθηκε!!

σε νούμερα πήρα 2-3-4 χρονών...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...