Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν εχω κουπονια Libero αλλα και να κατσει μαλλον θα τα χρησιμοποιησω γιατι ακομη αγοραζω για τις νυχτες. Ειναι οι μονες που μεχρι τωρα ειναι αξιοπιστες απο αυτες που χω δοκιμασει για 10-12 ωρες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εισαι πολυ διακριτικος ανθρωπος..

ηταν πασιφανες πιο ειναι το μεγαλυτερο κατσικι..

γιατι αν πιστευετε οτι και καροτσι να χα μαζι θα καθοταν ειστε μακραν γελασμενες..

Χιχι! Εγώ καρότσι πάιρνω για να κουβαλάω τσάντες , μπουφάν. Δεν μπορώ εμ να την κυνηγάω εμ να είμαι φορτωμένη σαν τον γάιδαρο. Η δικιά μου γυρνάει απο τραπέζι σε τραπέζι. Όταν τη φωνάζουν για να την πάιξουν χαμογελάει αλλά κρατάει αποστάσεις (μαθαίνει το παιδί μου) και αν βρει καμιά άδεια καρέκλα , καναπέ σκαρφαλώνει για να χορέψει. Και αν κάνω να σηκωθώ γυρνάει με κοιτάει και τρέχει χασκολελώντας .

πρωτον εγω δεν μπορουσα να χω καροτσι μαζι μου εκει που πηγα

γιατι δεν οδηγω και δεν θελω να τραβιεμαι με ογκους στα ταξι.

δευτερον τα απαραιτητα τα χω σε μια τσαντουλα (πανες, μωρομαντηλα, αλλαξια ρουχα, ενα σνακ και νερακι)

τριτον απο τη στιγμη που ειναι δραστηρια και βγαινω βολτα μαζι της ειαι δεδομενο οτι θα την κυνηγαω η θα χω δυσκολιες στο να την περιορισω..ειναι και σε ηλικια που δεν ακουσει και πολλα απο τις απειλες μου..

δεν ειναι ακομη το timing ιδανικο (η εχω εγω προβλημα προσαρμογης με αυτο..) για ηρεμες εξορμησεις σε καφετεριες..το βλεπω καθε φορα που το προσπαθουμε..με λιγα λογια ενας απο τους δυο γονεις ποτε δεν πινουμε καφε ηρεμα..

Διαφημίσεις

Εγώ Πρωτομαγιά τον είχα στο καρότσι και περπατούσαμε (που γυρίσαμε όλη την πόλη :D) και ευτυχώς έκατσε στο καρότσι του στο φαί!!! Βέβαια, έπαιρνε τα μαχαίρια (δεν κόβανε) και κάτι λεμόνια που είχαν φέρει κι έγινε χάλια! Αλλά με κάτι έπρεπε ν' απασχολείται το παιδί!

Στο καλό viki!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμεις το καροτσι πλεον το χουμε μονο για διακινηση οταν ειμαι κουρασμενη και πρεπει να παω μονη πχ στο σουπερ μαρκετ..Σε ολες τις αλλες δραστηριοτητες παμε περπατωντας και αγκαλιτσα

Διαφημίσεις

ήσυχη είναι προσπ και η δική σου,αλλά θέλει να περπατάει!!!

η δική μου θέλει να μας βλέπει και δεν φεύγει από κοντά μας...

για την ώρα!!

κορίτσια αν έχει πάντως κουπόνια κάποια και δεν τα χρειάζεται, εδώ είμαι εγώ.

τα λέμε αργότερα!

Kαλησπέρα κορίτσια.

Τα παιδιά μου είναι κούνιες κ τα περιμένω να γυρίσουν, ο Θοδωρής αύριο κ' μεθαύριο δεν έχει σχολείο, κάνουν απεργία, ο σύζυξ άφαντος κ΄ η μικρή στην τρέλα της.

Βλέπω τιβι, έκανα μπανάκι,σιδέρωσα λίγο, πεινάω ρε γαμώτο!!

Kαλησπέρα κορίτσια.

Τα παιδιά μου είναι κούνιες κ τα περιμένω να γυρίσουν, ο Θοδωρής αύριο κ' μεθαύριο δεν έχει σχολείο, κάνουν απεργία, ο σύζυξ άφαντος κ΄ η μικρή στην τρέλα της.

Βλέπω τιβι, έκανα μπανάκι,σιδέρωσα λίγο, πεινάω ρε γαμώτο!!

μπανακι εγω μετα τις 9 που κοιμαται..νωριτερα δεν την παλευουμε..

εντωμεταξυ μαλλον την καλομαθα που την βγαζω εξω τα απογευματα και σημερα μου γκρινιαζε μεχρι να της πω οτι θα την παω κουνιες..ημουν τοσο κουρασμενη που μονο 20 λεπτα κατσαμε..παλι καλα που ναι σχεδον διπλα μας..

miamama θελει να περπαταει για να κρατιεται σε φορμα..και οχι μονο εκεινη!!

LΟΙΠΟΝ,ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ να δοκιμασω τις πανες ΛΙΝΤΛ!εγω παιρνω μονο παμπερς,και να πω την αληθεια ,με εχουν βολεψει ,ειχαμε καποιες διαρροες λιγες φορες,αλλα συνηθως ,εγω δεν ειχα κολλησει σωστα τα αυτοκολλητα....να πω βεβαια την αληθεια,μονο λιμπερο εχω δοκιμασει ακομα,και εκτος οτι μαζευοταν σε μπαλακια το εσωτερικο της πανας,δεν ειχε καλη απορροφητικοτητα...θα δοκιμασω και απο λιντλ και θα σας πω!

σημερα πηγα στο γιατρο και η μικρη παει πολυ καλα,ειναι ηδη 1 κιλο και μολις μπηκα στον 7ο μηνα!προβλεπω να βγαινει φουσκα η δεσποινις!!!!

κι εμενα εχει αρχισει και παραπονιεται ο μικρος αν μενει πολυ ωρα στ καροτσι,προτιμα να περπαταει ,για την ακριβεια να τρεχει και να τον κυνηγαμε!!!!εννοειται πως παει σε ολα τα τριγυρω τραπεζακια και κανει γνωριμιες.....ευτυχως μεχρι τωρα ,οι περισσοτεροι γελουν μαζι του και δεν ενοχλουνται....Εγω ενοχλουμαι ,με τα κωλοτσιγαρα ....ελεος αυτο με το καπνισμα,σε κλειστους χωρους...ευτυχως ανοιγει ο καιρος ,και πλεον μον εξω θα καθομαστε.

δεν θα αναφερθω σε δανεια και καρτες......σας βαζει ο αντρας μου ολες κατω!!!και λεω ο αντρας μου ,γιατι εγω ποτε μου δεν πηρα δανειο για κατι ,ουτε καρτες εβγαλα,ουτε δοσεις....το εχω σαν αρχη μου απο μικρη!δεν μπορω να ξερω πως χρωσταω,με πιανει τρελα!

καλοβραδυ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

cristin με το καλό και το δεύτερο!! Πω, πω, γρήγορα γρήγορα, χαρά στο κουράγιο σου!

Όλα τα μικρά σ' αυτή την ηλικία έτσι είναι. Ο δικός μου για να κάτσει καρότσι ΜΟΝΟ σε κίνηση, αν σταθούμε αρχίζει να στρυφογυρνάει!

Πως έκατσε τις προάλλες στην ταβέρνα, δεν ξέρω. Βέβαια έγινε χάλια με τα λεμόνια, αλλά τουλάχιστον καταφέραμε και φάγαμε :D.

Καληνύχτα φίλες μανούλες του Γενάρη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...