Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατί τα λες δεύτερα εμπορικά ονόματα? Αυτά που έχουν υψηλές τιμές ξέρεις τί έχουν μέσα? Ή τα ''πρώτα''σούπερ μάρκετ ξέρεις σε τί συνθήκες τα διατηρούν? Απο κάπου πρέπει να βγει και η διαφήμιση...Σας πληροφορώ οτι πήρα λουκανοπιτάκια χρυσή ζύμη και τα πέταξα. Δεν τρωγόταν! Απαίσια. Του lidl δεν τα αλλάζω. Πολύ πιο νόστιμα.

Βίκη, πλέον τα περισσότερα από το Lidl τ' αγοράζω. Έχω και κοντά και με βολεύει!

Μια χαρά είναι και τα "δεύτερα" ονόματα!!! Όχι να ενισχύουμε την αισχροκέρδεια των ελληνικών εταιρειών (ή σούπερ μάρκετ) μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνικά; Και να πλουτίζουν στην καμπούρα μας; ΟΧΙ, να μου λείπει!

Βρε, κορίτσια, εγώ είμαι ΠΟΛΥ τυχερή, δεν έχω καθόλου δάνεια, ΕΥΤΥΧΩΣ!

Γιατί εμένα θα μ' απολύσουν σύντομα (χάλια πάει η εταιρία) και ο χάζμπαντ σε ΔΕΚΟ έχει μείωση μισθού 200-300 το μήνα :confused:.

Αλλά τουλάχιστον δεν χρωστάμε πουθενά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκη, πλέον τα περισσότερα από το Lidl τ' αγοράζω. Έχω και κοντά και με βολεύει!

Μια χαρά είναι και τα "δεύτερα" ονόματα!!! Όχι να ενισχύουμε την αισχροκέρδεια των ελληνικών εταιρειών (ή σούπερ μάρκετ) μόνο και μόνο επειδή είναι ελληνικά; Και να πλουτίζουν στην καμπούρα μας; ΟΧΙ, να μου λείπει!

Βρε, κορίτσια, εγώ είμαι ΠΟΛΥ τυχερή, δεν έχω καθόλου δάνεια, ΕΥΤΥΧΩΣ!

Γιατί εμένα θα μ' απολύσουν σύντομα (χάλια πάει η εταιρία) και ο χάζμπαντ σε ΔΕΚΟ έχει μείωση μισθού 200-300 το μήνα :confused:.

Αλλά τουλάχιστον δεν χρωστάμε πουθενά!

Έχεις δίκιο. Εγώ και με τις πάνες είμαι ευχαριστημένη. Δεν έχει συγκαεί ποτέ το παιδί και τις προάλλες που πήρε ο σύζυξ πάμπερς επειδή την έβγαλε βόλτα και δεν πήρε τσαντπούλα μαζί του και χρειάστηκε να την αλλάξει , το πρωί το φανελάκι της ήταν πάντα μούσκεμα στο πλάι. Και κοστίζουν και τα διπλά. Σχεδόν 10 ευρώ παραπάνω.

Ε ΨΙΤ!!

Μη με βαρατε...

οταν γραφω "δευτερα εμπορικα ονοματα" εννοω...

δεν ειναι το ΝΟΥΝΟΥ ειναι το ΜΟΥΜΟΥ

δηλαδη δεν μιλαω για την ποιοτητα αλλα για το trend..

Συγκεκριμενα τις πανες του Lidl ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ δεν με ικανοποιουν απολυτα.

Δεν εχει συγκαει, ειναι οικονομικοτατα αλλα ειναι για χρηση 2-3 ωρων το πολυ..παραπανω ουκ ολιγες φορες μας κανουν διαρροες..

Τωρα για αλλα προιοντα δεν εχω απολυτη αποψη..γενικα ξερω τι πουλαει αλλα δεν βρισκω και μεγαλη ποικιλια η μεγαλη αποκλιση στις τιμες με παρομοια προιοντα..

Δεν εχω κανει ομως και διατριβη..

Ενας συναδελφος εκ Γερμανιας (κανονικα πρεπει να μπό'υ'κοταρουμε τα γερμανικα προιοντα) λεει οτι τα Aldi ποιοτικα ειναι πολυ ανωτερα απο το Lidl στη Γερμανια..

Διαφημίσεις

1. Πρόστιμο 7.000 ΕΥΡΩ στην υπεραγορά τροφίμων με την επωνυμία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, που βρίσκεται στην ΠΑΠΑΦΗ 209 & ΑΓΡΙΑΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, διότι διαπιστώθηκε ουσιώδης τροποποίηση των υγειονομικών όρων λειτουργίας και αντικατάσταση ή τροποποίηση της χρονολογίας ανάλωσης.

Πρόστιμο 4.000 ΕΥΡΩ στη βιομηχανία γάλακτος με την επωνυμία ΣΕΡΓΑΛ ΑΕ, που βρίσκεται στο 1ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε η παρασκευή και διάθεση μη ασφαλών τροφίμων.

Πρόστιμο ? 4.000 στο σούπερ μάρκετ με την επωνυμία Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που βρίσκεται στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΥΜΦΑΙΟΥ & ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ ΙΛΙΣΙΑ ΑΘΗΝΑ, διότι διέθετε προς πώληση μη κανονικά - μη ασφαλή τρόφιμα.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο της εφαρμογής της Κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, για τη διακίνηση κουζινικών σκευών στα οποία παρατηρήθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών. Πρόκειται για σκεύη μαύρα πλαστικά με χερούλια από ανοξείδωτο ατσάλι, κινέζικης προέλευσης, τα οποία διακινήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο στην ελληνική επιχείρηση «Marks & Spencer». Συγκεκριμένα πρόκειται για μεγάλο κουτάλι με σχισμές (barcode n : T34 0601G/0640G), μεγάλο κουτάλι για υγρά (barcode n : T34 0601S/0640S), κουτάλα (barcode n : T34 0601L/0640L), σπάτουλα (barcode n : T34 0601T/0640T) και πολτοποιητής (barcode n : T34 0601M/0640M). Σύμφωνα με τις αγγλικές αρχές το πρόβλημα εντοπίστηκε σε όλα τα «Τ» προϊόντα (φωτογραφία κάτωθι).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιούν.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στα πλαίσια εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την επιχείρηση ΕΛΑΪΣ - UNILEVER HELLAS A.E. στις 03 - 03 - 2009 για τη διακίνηση προϊόντος της, ήτοι Μεξικάνικα Τάκος στα οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση της χημικής ουσίας 4-μεθυλοβενζοφαινόνης από το μελάνι της συσκευασίας στο προϊόν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Μεξικάνικα Taco's Έτοιμα Γεύματα της Knorr με την εμπορική επωνυμία «KNORR ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑCO'S» (KNORR MEALKIT MEXIC TACOS) σε συσκευασίες των 140 g. Ο κωδικός του προϊόντος είναι T10797 (MRDR : 11079701) ανεξάρτητα από την ημερομηνία λήξης.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. για προληπτικούς λόγους απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές που ήδη έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Με κάθε νέα σχετική εξέλιξη, θα υπάρξει και άμεση ενημέρωση των καταναλωτών.

knorr_tacos.jpg

Και ένα σωρό άλλα επώνυμα προιόντα ή καταστήματα που τα ''στάζουμε''

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στα πλαίσια διερεύνησης καταγγελίας και μετά από εργαστηριακές δοκιμές που έγιναν από το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε ότι το προϊόν "Τσίκλα χωρίς ζάχαρη με γλυκαντικές ύλες και γεύση δυόσμο", της εταιρείας Trident Senses, αρ. παρτίδας Β211207/4 Α, ανάλωση κατά προτίμηση πριν το τέλος 06/2009, που παρασκευάζεται στην Ε.Ε. για την Cadbury Hellas Α.Ε., βρέθηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ και ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ διότι περιείχε χρωστική ουσία (Ε 131) άνω του επιτρεπόμενου ορίου.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την εταιρεία την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος και ήδη σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη

να και άλλο επώνυμο και? Αν δεν ήταν trident και ήταν prident? άντε πλήρωνε τα διπλά επειδή τη διαφημίζει ο Ρουβάς!

Εγώ με τις πάνες του Lidl σώθηκα!!!

Περισσότερες φορές ήταν βρεγμένος το πρωί με τα pambers, παρά με τις φθηνές πάνες. Οπότε σταδιακά τις κατήργησα τις επώνυμες. Και ποτέ δεν έκανε αλλεργίες, ερεθισμούς, κλπ.

Επίσης παίρνω γάλα, κασέρια, αλλαντικά, κατεψυγμένα, μαναβική, χαρτιά υγείας/κουζίνας, μπάρες δημητριακών/δημητριακά, ψωμί για τοστ (ελληνική μάρκα, ΤΕΛΕΙΑ), κ.ά.

Σου λέω σώθηκα!

Aldi δεν έχω κοντά μου :(.

Εμένα ήταν οι γονείς μου χρόνια στη Γερμανία (εκεί γεννήθηκα κι εγώ), τα ξέρανε τα προϊόντα ότι ήταν καλά, και άρχισαν αμέσως να ψωνίζουν όταν ήρθαν εδώ τα Lidl. Οπότε δεν είχαμε το φόβο (τον ελληνικό, τον οποίο εκμεταλλεύονται τα trends) ότι είναι φτηνιάρικα = δεν είναι καλά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ok...εμενα δεν μου λενε και πολλα ολα αυτα.. γιατι το ιδιο μπορει να ισχυει και στα προιοντα των discount markets..

και να σας θυμησω..(ακριβως επειδη εχω εργασθει σε μεγαλοεταιρεια σχετικη)

οτι η ιδια εταιρεια που παραγει το προιον α trend σε παραγωγη β διαλογης δινει και το προιον b trend που διακινει και εμπορευεται το ταδε discount market..

πειτε με τεμπελα αλλα η μονη περιπτωση που χω κατσει να ασχοληθω με το τι περιεχει ενα προιον ηταν στην εγκυμοσυνη αλλα και σε οτι δινω στο παιδι.. και επειδη κουραστηκα και ακρη δεν βρηκα αποφασισα να μην το πολυψαχνω..

Παιρνω ενα δυο προιοντα και αναλογα με την κριση μου δινω οτι δινω..

προσωπικα επισης δεν εμπιστευομαι τα δηθεν βιολογικα..

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν μπορω να ελεγξω μονη μου, μονο με καχυποψια μπορω να τα αντιμετωπιζω

Διαφημίσεις

δεν ειπαμε οτι ντε και καλα το φθηνιαρικο ειναι και κακο..απλα μπορει να μην ειναι και το ιδανικο..

τις Pampers τις ειχα απορριψει απο τις αρχες..σαν κατουρημενο ηταν το παιδι μου απο το πρωτο κιολας βρεξιμο!! Χαλια μαυρα και ειναι και οι ακριβοτερες...

prosp κι εγώ δεν τραβάω ζόρι με τα βιολογικά.

Βιολογικά θεωρώ μόνο ότι προέρχεται από τον μπαξέ της μανούλας!! Και τ' αυγά από το κοτέτσι της (να είναι καλά!!!) :D.

Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑ!!!!

Αυτο σας λεω και εγω..

κι εγώ παίρνω ιδιωτικές ετικέτες προιόντων.

365 ας πούμε είναι πολύ καλά.

πάνες τις έχω δοκιμάσει όλες και δεν αλλάζω τις libero.

(κάνα κουπονάκι σας περισσεύει?)

κι εγώ δεν θα είχα δάνεια αν δεν είχα μπλέξει με το μαγαζί...

δάνειο για σπίτι ευτηχώς δεν έχω πάρει...γιατι θα είχα κι αυτό το καπέλο...

βικάκυ τα ζουζουνάκια ήταν πολύ καλά,κουκλιά!!

το πιο ήσυχο ήταν της πρινσέσσας,δεν κουνήθηκε από το καρότσι.

αλλά όλα μια χαρά κάθησαν.

της jesgk κοιμήθηκε κιόλας!!

ok...εμενα δεν μου λενε και πολλα ολα αυτα.. γιατι το ιδιο μπορει να ισχυει και στα προιοντα των discount markets..

και να σας θυμησω..(ακριβως επειδη εχω εργασθει σε μεγαλοεταιρεια σχετικη)

οτι η ιδια εταιρεια που παραγει το προιον α trend σε παραγωγη β διαλογης δινει και το προιον b trend που διακινει και εμπορευεται το ταδε discount market..

πειτε με τεμπελα αλλα η μονη περιπτωση που χω κατσει να ασχοληθω με το τι περιεχει ενα προιον ηταν στην εγκυμοσυνη αλλα και σε οτι δινω στο παιδι.. και επειδη κουραστηκα και ακρη δεν βρηκα αποφασισα να μην το πολυψαχνω..

Παιρνω ενα δυο προιοντα και αναλογα με την κριση μου δινω οτι δινω..

προσωπικα επισης δεν εμπιστευομαι τα δηθεν βιολογικα..

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν μπορω να ελεγξω μονη μου, μονο με καχυποψια μπορω να τα αντιμετωπιζω

Εγώ ποτέ δεν κοιτάω τί περιέχει το κάθε προϊον. Απλά έχω πιστεί οτι το ακριβό δεν είναι απαραίτητα και καλύτερο. Και μιλάω για τρόφιμα. Γιατί σαφώς ένα παπούτσι δερμάτινο που μυρίζει δέρμα δεν μπορεί να κοστίζει το ίδιο με ένα πλαστικό. και εγώ μέσα απο τη δουλειά μου ξέρω τι γίνεται στις μεγαλοεταιρίες...

κι εγώ παίρνω ιδιωτικές ετικέτες προιόντων.

365 ας πούμε είναι πολύ καλά.

πάνες τις έχω δοκιμάσει όλες και δεν αλλάζω τις libero.

(κάνα κουπονάκι σας περισσεύει?)

κι εγώ δεν θα είχα δάνεια αν δεν είχα μπλέξει με το μαγαζί...

δάνειο για σπίτι ευτηχώς δεν έχω πάρει...γιατι θα είχα κι αυτό το καπέλο...

βικάκυ τα ζουζουνάκια ήταν πολύ καλά,κουκλιά!!

το πιο ήσυχο ήταν της πρινσέσσας,δεν κουνήθηκε από το καρότσι.

αλλά όλα μια χαρά κάθησαν.

της jesgk κοιμήθηκε κιόλας!!

εισαι πολυ διακριτικος ανθρωπος..

ηταν πασιφανες πιο ειναι το μεγαλυτερο κατσικι..

γιατι αν πιστευετε οτι και καροτσι να χα μαζι θα καθοταν ειστε μακραν γελασμενες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...