Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελος παντων,παραπονα θα εχουμε παντα απο τους γονεις μας οπως και τα παιδια μας απο εμας,σιγουρα!!!το σπαστικο ειναι οταν εχουν οι γονεις παραπονα απο τα παιδια τους,κι απαιτησεις,ενω εκεινοι κοιτανε την παρτη τους!!!εκει τρελαινομαι ομως!!

για αυτο να προσεχουμε να μην γινουμε και εμεις ετσι..αλλα ουτε και παντελως χαριστικοι...για να μαθουν να αγωνιζονται και να μην τα περιμενουν ολα στο χερι..

θα δειξει!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο πατέρας μου όταν παντρεύτηκα είχε μόλις στην αναπηρική σύνταξη κ ήταν 6 μήνες χωρίς να πληρωθεί κ δεν είχαν καθόλου λεφτά να με παντρεψουν αφού όλα τα χρήματα που είχαν αποταμιέυσει τα είχαν χαλάσει για το σπίτι στο χωριό που έφτιαξαν. Εγώ ότι ειχα γυρίσει από σπουδές κ δεν δούλευα. Ετσι δανείστηκαν 3000 ευρώ από τον θείο μου στην Ιταλία κ μας τα έβαλαν σε ένα βιβλιάριο για δώρο γάμου κ επιπλεόν μου πληρωσε τις κουρτινες όλου του σπιτιού με δόσεις.

Τα πεθερικά μου επειδή γνώριζαν την κατάσταση ανέλαβαν να πληρώσουν την δεξίωση κ για τις δύο οικογένειες. Τα έπιπλα κ όλα τα πράγματα του σπιτιου τα ξοφλήσαμε με τα χρήματα που μας έκανα δωρο στο γάμο, περίπου 10000 ευρώ.

κανονικα ετσι πρεπει να κανουν οι οικογενειες και απο τις δυο μεριες..να προσπαθουν να βοηθουν τα παιδια οσο και οπως μπορουν η αν δεν μπορουν να μην ταζουν λαγους και πετραχειλια και στο τελος να μην κανουν τιποτε απολυτως..κουβεντες σταρατες..

στον δικο μου γαμο πληρωθηκαν τα παντα απο εμενα και το ανδρα μου και η κουνιαδαμου μολις ειχε βγει στη συνταξη και κατι αναδρομικα γυρω στις 2000 τα ριξε στο σπιτι το οποιο ανακαινιζαμε με τη βοηθεια του εργοδοτη μου τον οποιο αποπληρωσα τμηματικα μετα το γαμο και απο τα χρηματικα δωρα του γαμου αποσβεσα το τραπεζι που παρεθεσα.

Οι γονεις μου τοτε δεν ειχαν καθολου ευχερεια οικονομικη και δεν μου εδωσαν κατι και οι γονεις του ανδρα μου δεν ζουν.

Να πω οτι οι συγγενεις πρωτου βαθμου καθαρισαν με δωρο 100-200 ευρω..

Ωστοσο 3 χρονια μετα παντρευτηκε ο πρωτος ξαδελφος μου (της αδελφης του πατερα μου) και με τοπροσχημα οτι το παιδι ειναι χωρις πατερα (εχει πεθανει χρονια τωρα), ολοι εδωσαν γενναια ποσα χρηματικα ως δωρα ειτε χρεωθηκαν για να τους αγορασουν τις πανακριβου οικιακες συσκευες και τα επιπλα (το ιδιο εκανε και η μερια της νυφης) και εχουν αυτη τη στιγμη ενα πολυ τζετ διαμερισματακι με επιπλα μοντερνα και επωνυμα και οτι αλλο θελετε..

εγω το μονο τοτε που καταφερα να κανω εκτος απο εναν αξιοπρεπη γαμο ηταν να αγορασω μια νεα κρεβατοκαμαρα και προσφατα ενα καθιστικο (μετα απο 3,5 χρονια) και ολα τα αλλα ειναι απομειναρια απο το σπιτι των πεθερων μου και απο την προικα που ετοιμαζε αλλα ποτε δεν χρησιμοποιησε η κουνιαδα..

δεν εχω παραπονο..μονο απο το συγγενολοι μου αλλα χ..κε η φοραδα στο αλωνι..

χριστινακι, δεν ειπε καμμια μας οτι ειναι υποχρεωμενοι οι γονεις να μας στηριζουν οικονομικα,κι εγω δουλευω κι ειμαι ανεξαρτητη απο τα 19.ειπαμε να ειναι κοντα μας,να μας δειχνουν οτι μας σκεφτονται,να'ρχονται να βλεπουν το εγγονακι τους.επισης ειπα οτι χαιρομαι για την μητερα μου αλλα θα ηθελα να ηταν πιο κοντα μου,και να με στηριζει και να με συμβουλευει οπως η καθε μαμα ξερει.

Συμφωνω απολυτος με την προλαλλησασα!

Εγω το ξαναλεω απο τους δικους μου δεν εχω κανενα παραπονο δε με τσονταρουν οικονομικα αλλα και μονο που ξερω οτι αν τους χρειαστω θα ειναι διπλα μου μου φτανει και τα πεθερικα μου το ιδιο απλα εκεινοι εχουν την κακια νοοτροπια να σου το λενε μετα οτι σου εδωσα!

εγώ με τον άντρα μου είμαστε σχεδόν 9 χρόνια...

δεν το πιστεύω ώρες ώρες ότι πέρασαν τόσα!!

Εγω με τον αντρα μου ειμαστε 4 χρονια μαζι και ειμαι πολυ χαρουμενη που γνωρισα αυτον τον ανθρωπο και καναμε οικογενεια μαζι,ποιος θα μου το ελεγε οταν ηρθα Μυτιληνη οτι η ζωη μου θα μου επιφυλασε ολες αυτες τις εκπληξεις! που δεν τις λεω τωρα γιατι ειναι εκτος θεματος!

ΠΡΟΣΠ δεν ξερω αν ειναι θεμα τυχης οι δικοι μου παντρευτηκαν απο προξενιο περασανε δυσκολα αλλα η αγαπη που εχουν ο ενας για τον αλλον φαινεται στις απλες καθημερινες τους συνηθειες αφου ο ενας δεν μπορει χωρις τον αλλον.Οταν πριν 3χρονια σχεδον που απολυσανε τη μαμα μου και στο τσακ γλυτωσε την καταθλιψη ειχε ξεμπερδεψει σχεδον απο τα παρατραγουδα μιας ποοοοοοοοοοολυ δυσκολης κλημακτηριου ο μπαμπας μου καθοτανε της εκανε παρεα δεν εβγαινε εξω την πηγαινε βολτες!!!! Την στηριξε πολυ και ειμαι περηφανη για το μπαμπακα μου:-P:-P:-P:-P:-P

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

οταν σιδερωνετε,τι κανετε με το μωρο???

Εγω σιδερωνω οταν κομαται!Παντα βραδυ σιδερωνα εξαλλου οποτε δεν εχω προβλημα:P:p:p:p:p

τελος παντων,παραπονα θα εχουμε παντα απο τους γονεις μας οπως και τα παιδια μας απο εμας,σιγουρα!!!το σπαστικο ειναι οταν εχουν οι γονεις παραπονα απο τα παιδια τους,κι απαιτησεις,ενω εκεινοι κοιτανε την παρτη τους!!!εκει τρελαινομαι ομως!!

Της ιδιας αποψεις ειμαστε! Τα πεθερικα μου ηρθανε πρωτη φορα στη Μυτιληνη φετος ενω ο αντρας μου ειναι εδω 6 χρονια σχεδον τους φαινοντουσαν ακριβα τα εισητηρια και λεγανε καλυτερα να σας δωσουμε τα λεφτα να τα κανετε οτι θελετε,απο μας ειχανε απαιτηση να παμε λες και εμεις δεν πληρωνουμε εισητηριο παμε δωρεαν :evil::evil::evil::evil::mad::x:x

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω απολυτος με την προλαλλησασα!

Εγω το ξαναλεω απο τους δικους μου δεν εχω κανενα παραπονο δε με τσονταρουν οικονομικα αλλα και μονο που ξερω οτι αν τους χρειαστω θα ειναι διπλα μου μου φτανει και τα πεθερικα μου το ιδιο απλα εκεινοι εχουν την κακια νοοτροπια να σου το λενε μετα οτι σου εδωσα!

Εγω με τον αντρα μου ειμαστε 4 χρονια μαζι και ειμαι πολυ χαρουμενη που γνωρισα αυτον τον ανθρωπο και καναμε οικογενεια μαζι,ποιος θα μου το ελεγε οταν ηρθα Μυτιληνη οτι η ζωη μου θα μου επιφυλασε ολες αυτες τις εκπληξεις! που δεν τις λεω τωρα γιατι ειναι εκτος θεματος!

ΠΡΟΣΠ δεν ξερω αν ειναι θεμα τυχης οι δικοι μου παντρευτηκαν απο προξενιο περασανε δυσκολα αλλα η αγαπη που εχουν ο ενας για τον αλλον φαινεται στις απλες καθημερινες τους συνηθειες αφου ο ενας δεν μπορει χωρις τον αλλον.Οταν πριν 3χρονια σχεδον που απολυσανε τη μαμα μου και στο τσακ γλυτωσε την καταθλιψη ειχε ξεμπερδεψει σχεδον απο τα παρατραγουδα μιας ποοοοοοοοοοολυ δυσκολης κλημακτηριου ο μπαμπας μου καθοτανε της εκανε παρεα δεν εβγαινε εξω την πηγαινε βολτες!!!! Την στηριξε πολυ και ειμαι περηφανη για το μπαμπακα μου:-P:-P:-P:-P:-P

καλημερα!μπραβο στον πατερα σου!δεν νομιζω οτι θα το εκαναν αυτο πολλοι!

κι αυτο ακριβως θελω κι εγω απο τους γονεις μου,που λες παραπανω,να ξερω οτι,οτι κι αν χρειαστω θα ειναι διπλα μου,αλλα για τον μονο ανθρωπο που μπορω να το πω αυτο ειναι ο αντρας μου.

ασχετο,η μικρη μου εχει και βηχα σημερα!:-(:sad:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κορίτσια.Πρωί πρωί κράξιμο θα ρίξω.Τι πεθερά θα γίνω Παναγίτσα μου....ειδικά αν κάνω και κανένα γιο.Α πα πα...!;)

Εγώ που λέτε κορίτσια είμαι παντρεμένη με πολιτικό γιατί η μικρούλα ήρθε απρογραμμάτιστα.Θέλαμε να κάνουμε βάφτιση και γάμο μαζί τον περασμένο Μάϊο.Μέχρι να γεννήσω περίμενα αγόρι γιατί έτσι φαινόταν στον υπέρηχο.έκπληξη η κουκλίτσα!Μιας και βγήκε κοριτσάκι όμως είπαμε να το αναβάλουμε ένα χρόνο για να την κάνουμε παρανυφάκι.Πριν 5 χρόνια η πεθερά μου έκανε γάμο 20000 ? για την κόρη της και τις προάλλες που πήγε να την κάνει συζήτηση ο άντρας μου άρχισε να φωνάζει:και που να τα βρω εγώ τα λεφτά , φυγέτε όλοι πάνω απο το κεφάλι μου!Επομένως μάλλον θα πάρει παράταση η επιχείρηση γάμος να μαζέψουμε εμείς κανα φράγκο.Αλλά δεν θα επιτρέψουμε να καλέσει κανέναν συγγενή της .Ούτε αδερφό ούτε ξάδερφο.Θα το κάνουμε για μας με φίλους μόνο και μετά θα πάμε να το κάψουμε στα μπουζούκια.

Α! Ξέχασα!Και την επόμενη μέρα πετούσε για Τζαμάικα η κουνιαδούλα.Δωράκι απο τη μαμά Βεβαίως βεβαίως...

καλημερα!μπραβο στον πατερα σου!δεν νομιζω οτι θα το εκαναν αυτο πολλοι!

κι αυτο ακριβως θελω κι εγω απο τους γονεις μου,που λες παραπανω,να ξερω οτι,οτι κι αν χρειαστω θα ειναι διπλα μου,αλλα για τον μονο ανθρωπο που μπορω να το πω αυτο ειναι ο αντρας μου.

ασχετο,η μικρη μου εχει και βηχα σημερα!:-(:sad:

Elenada καλημέρα.Για τον βήχα πολλά υγρά.Και εμένα η δικιά μου ψιλοάρχισε χθες το βράδυ.Εγω της δίνω συνέχεια χλιαρό τσαγάκι.Απο 50-100 ml.Και παρατήρησα οτι την πειράζει πολύ και η υγρασία γιατί έχουμε πολλή εδώ στη Θεσσαλονίκη όπως και εσείς μάλλον εκεί κάτω.Εκτός και αν είσαι ορεινά.Anyway επειδή εμένα δεν μπορούσε να κοιμηθεί απο τον βήχα την έκανα ζεστό τσαγάκι και άφησα όλη τη νύχτα ανοιχτό το κλιματιστικό στο φούλ.Με τη ζεστούλα ηρέμησε.Αν και δεν ήταν κρύο το σπίτι αλλά αυτή η υγρασία..

Α! και ορό συνέχεια ! Μην τη λυπάσαι! Οι μυξούλες γίνονται φλέγματα και προκαλούν και αυτά βήχα.Άσε που ικατεβαίνουν στα πνευμονάκια και θα χουρχουρίζει μετά.

Επεξεργάστηκαν by viki 1

καλημερα κοριτσακια..

ορο να βαζετε καθημερινα εχει δεν εχει βηχα το μωρακι γιατι ανοιγει και καθαριζει την μυτουλα και βοηθαει να φευγουν οι μυξουλες ακομη και αυτες που δημιουργουνται απο το κλιμα..

εγω βασικα ξυπνησα καπως σημερα..λιγο ζαλαδα (οχι δεν υπαρχει περιπτωση να μαι εγκυος..ουτε με τον κρινο!), λιγο το στομαχι μου και ατονια..με εφερε ο συζυγος στη δουλεια και σκοπευω να την κοπανησω νωρις σημερα. Ελπιζω να μου περασει και να μην επιδεινωθει..

προσωπικα και εμενα ο ανδρας μου ειναι απο τις πολυ καλες περιπτωσεις ανθρωπων και μου εχει δειξει τον καλυτερο εαυτο σε πολλα πραγματα..στα μονα που διαφωνουμε (και πολλες φορες τα λιγα ειναι και τα πιο σοβαρα) ειναι α) το οτι βαλτωνει οταν δεν ειναι καλα οικονομικα και τα μηδενιζει ολα αφηνοντας τον βαλτο να τον παρασυρει και εγω δεν το μπορω με τιποτα αυτο το μιζεριασμα και β) το οτι δεν μπορει να διαχειριστει τις οποιες διαφωνιες μας με την αδελφη του...

λιγα αλλα αρκετα για να πονοκεφαλιαζουμε αν οχι καθε μερα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα..κατα τ'αλλα πληρη ολες τις προυποθεσεις για τον ιδανικο συζυγο..

Καλημέρα κορίτσια.Πρωί πρωί κράξιμο θα ρίξω.Τι πεθερά θα γίνω Παναγίτσα μου....ειδικά αν κάνω και κανένα γιο.Α πα πα...!;)

Εγώ που λέτε κορίτσια είμαι παντρεμένη με πολιτικό γιατί η μικρούλα ήρθε απρογραμμάτιστα.Θέλαμε να κάνουμε βάφτιση και γάμο μαζί τον περασμένο Μάϊο.Μέχρι να γεννήσω περίμενα αγόρι γιατί έτσι φαινόταν στον υπέρηχο.έκπληξη η κουκλίτσα!Μιας και βγήκε κοριτσάκι όμως είπαμε να το αναβάλουμε ένα χρόνο για να την κάνουμε παρανυφάκι.Πριν 5 χρόνια η πεθερά μου έκανε γάμο 20000 ? για την κόρη της και τις προάλλες που πήγε να την κάνει συζήτηση ο άντρας μου άρχισε να φωνάζει:και που να τα βρω εγώ τα λεφτά , φυγέτε όλοι πάνω απο το κεφάλι μου!Επομένως μάλλον θα πάρει παράταση η επιχείρηση γάμος να μαζέψουμε εμείς κανα φράγκο.Αλλά δεν θα επιτρέψουμε να καλέσει κανέναν συγγενή της .Ούτε αδερφό ούτε ξάδερφο.Θα το κάνουμε για μας με φίλους μόνο και μετά θα πάμε να το κάψουμε στα μπουζούκια.

Α! Ξέχασα!Και την επόμενη μέρα πετούσε για Τζαμάικα η κουνιαδούλα.Δωράκι απο τη μαμά Βεβαίως βεβαίως...

αυτες οι διακρισεις αναμεσα στα παιδια ειναι οτι χειροτερο.

καλα θα κανετε κι εσεις να καλεσετε αυτους που θελετε και μονο.

κι εγω αν το ηξερα οτι θα πληρωναμε το κεντρο εμεις,δεν θα καλουσα 500 ατομα,απο τα οποια τα μισα δεν τα ηξερα.αλλα στην βαφτιση ειπαμε,λιγοι και καλοι.με το καλο να κανετε τον γαμο και την βαφτιση!

Διαφημίσεις

Elenada καλημέρα.Για τον βήχα πολλά υγρά.Και εμένα η δικιά μου ψιλοάρχισε χθες το βράδυ.Εγω της δίνω συνέχεια χλιαρό τσαγάκι.Απο 50-100 ml.Και παρατήρησα οτι την πειράζει πολύ και η υγρασία γιατί έχουμε πολλή εδώ στη Θεσσαλονίκη όπως και εσείς μάλλον εκεί κάτω.Εκτός και αν είσαι ορεινά.Anyway επειδή εμένα δεν μπορούσε να κοιμηθεί απο τον βήχα την έκανα ζεστό τσαγάκι και άφησα όλη τη νύχτα ανοιχτό το κλιματιστικό στο φούλ.Με τη ζεστούλα ηρέμησε.Αν και δεν ήταν κρύο το σπίτι αλλά αυτή η υγρασία..

Α! και ορό συνέχεια ! Μην τη λυπάσαι! Οι μυξούλες γίνονται φλέγματα και προκαλούν και αυτά βήχα.Άσε που ικατεβαίνουν στα πνευμονάκια και θα χουρχουρίζει μετά.

σ'ευχαριστω για τις συμβουλες!παω να της κανω ενα χαμομιλακι.

της εκανα και μασκακι με αερολιν πριν λιγο,αλλα το μηχανημα που τραβαει τις μυξες δεν το θελει καθολου.

Καλημέρα στις όμορφες!!! Περαστικά στο ζουζουνάκι elenada, πήγα την κούκλα στη γιατρό σημερα αφού το βράδυ που κάνει έντονο βήχα κ μας έδωσε aerolin (τί πρωτότυπο!!)

Σήμερα επιτέλους παρασκευή, αν πείσω τη μαμα μου να πάμε Ικεα να πάρω καμμια Χριστουγεννιάτικη μπάλα καλά θα έιναι, διαφορετικά θα βάλω το γιό κ την κόρη στο Atouli κ θα πάμε !!

Σήμερα έχω καλή διάθεση.

σ'ευχαριστω για τις συμβουλες!παω να της κανω ενα χαμομιλακι.

της εκανα και μασκακι με αερολιν πριν λιγο,αλλα το μηχανημα που τραβαει τις μυξες δεν το θελει καθολου.

Οπως λέει κ η viki μην την λυπάσαι, ούτε εμένα το θέλει ούτε κ ο γιός το ήθελε μικρός κ εφάρμοσα το σύστημα "κεφαλοκλέιδωμα", την ξαπλώνω στο κρεβάτι κ με τους αγκώνες μου κατεβάσω τα χέρια σταθερά κ ψεκαζω κ λεω.. πρέπει η μαμά πρέπει να το κάνει για να είσαι καλά... εεε που θα πάει θα το μάθει κ αυτή όπως ο Θοδωρής

η μικρη αν και δεν το συμπαθει εχει συνιθησει συχνα πυκνα να της βαζω ορο απο τις μικρες αμπουλες, ετσι προχθες πηρε απο το κομοδινο εναν ορο και εκανε την κινηση να τον βαλει στη μυτη της..ηταν πολυ αστεια στιγμη...

οταν την βλεπω να κανει πραγματα που μαρτυρουν την αντιληψη της νοιωθω απιστευτα ενθουσιασμενη και υπερηφανη..λες και δεν εχει ξανασυμβει στον κοσμο αυτο..

επισης διαρκως την φιλώ...είναι κακό αυτό???

επισης διαρκως την φιλώ...είναι κακό αυτό???

Πάρα πάρα πάρα πολύ κακό.. κάκιστο προσπ.. άθλια μάνα... Φιλάτε τα τώρα γιατί μετά δεν θα κάθονται .. εγώ παρακαλώ για ένα φιλί του γιού γιατί μεγάλωσε λεει... άκου άκου το μικρο μου καθαρμα μεγάλωσε...

Εγώ που όχι μονο την φιλάω αλλά της ρίχνω δαγκίτσες στο πωπουλινι κ στα μπουτάκια πειράζει;;; μα τί να κάνω σσαν καρβελάκι ζεστό ζεστό είναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...