Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

prosp η γλυκόξυνη σάλτσα του Ungle Ben's ήταν, εύκολα και γρήγορα ετοιμάζεις ένα ιδιαίτερο πιάτο!

Το υπόλοιπο το 'φερα με ταπεράκι σήμερα στη δουλειά.

Κορίτσια ρώτησα αν θα πάρω κάνα φράγκο (έχω να πληρωθώ από πριν το Πάσχα) και η απάντηση ήταν "δεν ξέρω τι ακριβώς να σου πω".

Ρε σεις, αν δεν ξέρει το αφεντικό πότε θα σε πληρώσει, ΠΟΙΟΣ ξέρει; :evil:

μμμμμ..

και εγω εχω πληρωθει λιγες μερες πριν βγει ο Μαρτιος και τωρα ηδη τρεχουν λογαριασμοι που δεν εχω να πληρωσω και αναγκαστικα τραβαμε λεφτα απο καρτες..ειναι που νιοα παραφουσκωμενες τις γεμιζουμε και αλλο..

ειχαν πει θα πληρωθουμε μαλλον Παρασκευη αλλα μεχρι τωρα τιποτε..

τρεχουν να καλυψουν αλλα εξοδα..εσοδα βεβαια ελαχιστα απο οτι βλεπω..το δημοσιο δεν εχει χρημα τωρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια! Αφραγκίες?Αααααχ! εμάς ευτυχώς μας πληρώνουν τυπικότατα καθε 15 και 30 αλλά δεν πραλαβαίνουν να μπουν στο σπίτι...

Kaλημέρα, καλωσήρθες όμορφη. Η κορούλα καλά;;

Κι εμένα που με πληρώνουν πάνε όλα στις δόσεις, καλοπερνάμε δλδ.

Σήμερα ήταν να κόψω τιμολόγια κ από το πρωί το "ξύνω" κανονικά

Σήμερα ήταν να κόψω τιμολόγια κ από το πρωί το "ξύνω" κανονικά

Θέλεις και εσύ μια συνάδελφο σαν της Εύας (πρώην συνάδελφο μάλλον) ... Τα κόβεις ή δεν τα κόβεις μετά?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μην λέτε για λεφτά...

μόνο νοίκι και δάνεια είναι 1400Ε τον μήνα,βάλε και κάρτες,βάλε και σούπερ μάρκετ...

και στη φάση που είμαστε ούτε τα μισά δεν παίρνουμε τώρα...

οπότε χρωστάμε δόσεις...

αχχχ

βικάκι όλα καλά?

μην λέτε για λεφτά...

μόνο νοίκι και δάνεια είναι 1400Ε τον μήνα,βάλε και κάρτες,βάλε και σούπερ μάρκετ...

και στη φάση που είμαστε ούτε τα μισά δεν παίρνουμε τώρα...

οπότε χρωστάμε δόσεις...

αχχχ

βικάκι όλα καλά?

καλά. Πώς τα είδες τα ζουζουνάκια της παρέας?

1500 ευρώ το μήνα δίνουμε στις τράπεζες :rolleyes::twisted::cry::?:shock:

Μην σου πω το δικό μας ποσο γιατί θα λιποθυμήσεις

Συζυγος:

καθε δυο μηνες 800 € ΟΑΕΕ

καθε τριμηνο ΦΠΑ 500-700 €

καθε μηνα ενοικιο 130 €

καθε μηνα κοινοχρηστα 60 €

καθε διμηνο λογιστη 60€

Σπιτι:

ρευμα στο 4μηνο περι τα 650-800 € αναλογα αν εχουμε θερμοσυσσωρευτες η οχι

τηλεφωνα στο συνολο ανα διμηνο περι τα 220 €

Νερο περι τα 80-100 €

Καρτες με αυτα και αυτα ενα χρεος περι τα 10.000 που ολο αυξανεται γιατι ποτε πλεον δεν μπορουμε να δωσουμε πανω απο την ελαχιστη καταβολη

4 φορες το χρονο ασφαλειες δυο αυτοκινητων

Τελη κυκλοφοριας για τα αυτοκινητα από 300 ευρω

και αντιστοιχα παγια συν αν υπαρχει χρηση ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νερο για το εξοχικο..

και βεβαια σουπερ μαρκετ, λαικες, εξοδα μωρου (παλι καλα που γλιτωνω το γαλα με το θηλασμο:tongue:)

και αυτα τα πληρωνω εγω η κουνιαδα μου και αν ειμαστε τυχεροι και πλεον εχει δουλεια και ο συζυγος.

Θα μου πειτε οτι εχω δικο μου σπιτι αλλα ποιος σας ειπε οτι δεν εχει εξοδα συντηρησης?..οσο πιο παλιο τοσο μεγαλυτερο το εξοδο..

οντως..ο καθενας με τον πονο του..

εγω ειπα να μεταφερουμε το χρεος των τριων καρτων σε ενα καταναλωτικο δανειο ωστε να σταθεροποιηθει το ποσο και να χει μικροτερο επιτοκιο και να πληρωνουμε για 6/7 χρονια την δοση..

θα μου πειτε "δεν θα προκυψουν αλλες αναγκες για να ξαναπαρεις δανειο?"

δεν θα διαφωνησω αλλα πχ τωρα που πηραμε κλιματιστικο της μικρης καναμε μεμονομενη αγορα μεσω καταναλωτικου και ετσι καθε μηνα πληρωνουμε ΜΟΝΟ αυτη τη δοση αρα σιγουρα σε λιγους μηνες θα χει εξοφληθει..ενω στις καρτες οσο τις φορτωνεις τοσο...χανεται μεσα στο χρεος η υποτιθεμενη εξοφληση και παντα χρεωμενος εισαι..

Διαφημίσεις

προς το παρον περιοριζουμε αρκετα τις περιττες αγορες (ομολογω οτι εκανα πολυτελεια το οτι αγορασα ενα φθηνο γραφειο απο τα ΙΚΕΑ αλλα ειχα καιρο σκοπο να δημιουργησω εναν χωρο για μενα στο σπιτι)

ψωνιζουμε απο διαφορα σουπερ μαρκετ στις χαμηλοτερες τιμες αλλα ακομη δεν εχουμε παει στα δευτερα εμπορικα ονοματα προιοντων οπως του Lidl (Εκτος των πανων που ενιοτε αγοραζω..by the way δεν ειμαι και ευχαριστημενη τελικα)

αα.. η επομενη ελπιζω συμφορη κινηση που εκανα ηταν να μεταφερθω στην forthnet και να παρω το πακετο που κανει εκπτωση 20% οταν εχεις μαζι και Nova συνεπως θα χω χαμηλοτερο κοστος και στις δυο υπηρεσιες. Νομιζω (εκτος αν δειξει κατι αλλο) πως αξιζει.

προς το παρον περιοριζουμε αρκετα τις περιττες αγορες (ομολογω οτι εκανα πολυτελεια το οτι αγορασα ενα φθηνο γραφειο απο τα ΙΚΕΑ αλλα ειχα καιρο σκοπο να δημιουργησω εναν χωρο για μενα στο σπιτι)

ψωνιζουμε απο διαφορα σουπερ μαρκετ στις χαμηλοτερες τιμες αλλα ακομη δεν εχουμε παει στα δευτερα εμπορικα ονοματα προιοντων οπως του Lidl (Εκτος των πανων που ενιοτε αγοραζω..by the way δεν ειμαι και ευχαριστημενη τελικα)

γιατί τα λες δεύτερα εμπορικά ονόματα? Αυτά που έχουν υψηλές τιμές ξέρεις τί έχουν μέσα? Ή τα ''πρώτα''σούπερ μάρκετ ξέρεις σε τί συνθήκες τα διατηρούν? Απο κάπου πρέπει να βγει και η διαφήμιση...Σας πληροφορώ οτι πήρα λουκανοπιτάκια χρυσή ζύμη και τα πέταξα. Δεν τρωγόταν! Απαίσια. Του lidl δεν τα αλλάζω. Πολύ πιο νόστιμα.

Τσάμπα σε παίνεψα μαρή;;;;; Νόμιζα ότι την έφτιαξες μόνη σου τη γλυκόξινη... ου να μου χαθείς... κλεφτογλυκοξινού

Καλέ, είπα εγώ ότι την έφτιαξα μόνη μου;;;; Εεεεεεεεεεεε; Το είπα πουθενά; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι έγινε, μαζευτήκαμε όλες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...