Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι τελεια να εχεις ζωακια,κι εμεις παντα ειχαμε στο εξοχικο μας,κουνελια,κοτουλες,κατσικακια,και πολλα σκυλακια που μαζευαμε με τον αδερφο μου απο τον δρομο.και στο σπιτι ειχαμε χελωνες,ψαρια,χαμστερ,απ'ολα.

σκυλακι θελω να παρω,ή να μαζεψω απο τον δρομο που τα λυπαμαι,αλλα σκεφτομαι,οτι θελουν πολυ φροντιδα,κι εμβολια,και που τα λεφτα τωρα.

δεν εχουμε και ζωολογικο κηπο να την παω,και τρελαινεται για τα ζωακια.

αυριο εκει που θα παμε εχουν κουνελακια,και θελουν να μας δωσουν ενα,και το σκεφτομαι.θα καθεται αραγε αυτο με την μικρη?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εκεινη λιγο πολυ τα ιδια μου λεγε για το πως την αντιμετωπιζουν με το θεμα του θηλασμου περαν του χρονου αλλα δεν προειται..παρα το οτι εχει βεβαρημενο ιστορικο αποβολων σκοπευει να μεινει εγκυος παραλληλα και δεν εχει προβλημα να κανει και παραλληλο θηλασμο το γνωστο tandem nursing..

εγω εχω μονο μια επιφυλαξη να μην χρειαστει να αποθηλασω βιαια για ιατρικους λογους και αποφασισα να προσπαθησω να αποθηλασω πριν μεινω εγκυος..

μπραβο της ομως και δεν εχει και καμια βοηθεια και εργαζεται..το λεει η καρδουλα της..

δηλαδη θ'αρχισεις προσπαθειες ν'αποθηλασεις?παντως,οντως θελει πολυ κουραγιο να θηλασεις τοσο καιρο,και μαλιστα να θηλαζεις 2 παιδακια μαζι.μπραβο σε οσες το επιχειρουν.

"εισαι σα κουνελι, εισαι σα κουνελιιιιιι και γλυκια σα μελι...."

καλο σκ κοριτσια..

Ευχομαι να ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟΞΥΛΟ αυριο!!! :tongue:

τα λεμε απο βδομαδα!!

τσιου!

καλα να περασετε!φιλια!

Διαφημίσεις

Maestria οι αλλες ειναι ΟΝΤΩΣ στυλακια..Εγω τα εχω τα κιλακια μου οποτε μην ανησυχεις!!

εχω απελπιστει κι εγω με τα οικονομικα κ δεν ξερω τι θα γινει..με βλεπω να μεταναστευω!!

Καλο Σ/Β και Καλη Πρωτομαγια..

yRf6p1.png

δηλαδη θ'αρχισεις προσπαθειες ν'αποθηλασεις?παντως,οντως θελει πολυ κουραγιο να θηλασεις τοσο καιρο,και μαλιστα να θηλαζεις 2 παιδακια μαζι.μπραβο σε οσες το επιχειρουν.

ηδη θηλαζω μονο πρωι, βραδυ και οοοοοοοολη νυχτα...

σκοπευω μεχρι το τελος του καλοκαιριου να χω αποθηλασει η εστω να χει μεινει μονο ο βραδυνος θηλασμος..

και βλεπουμε..

φιλια

Καλο Σ/Κ και Καλη Πρωτομαγια κι απο μενα!!!

Τελικα αυτη η κριση μας εχει ψιλογειωσει ολους βλεπω!Ποιες εκδρομες και ποια κατοικιδια λετε βρε κοριτσια?Αυτα ολα,συνεπαγονται φραγκα,κι αφου δεν υπαρχουν φραγκα στην μπαντα,καλυτερα να μην επιβαρυνουμε αλλο τα οικονομικα της οικογενειας,Εγω ειχα γατες παλιοτερα,και αρκετες φορες ειχα μαζεψει σκυλους και ειναι πραγματι σαν παιδακια!Θελει φροντιδα καθημερινη,εμβολιο,αποπαρασιτωσεις,βουρτσισματα,μπανια,βολτες ......

μονο που τα εγραψα κουραστηκα...και για τα κουνελια ,δεν εχω ιδεα πως ειναι να τα εχεις στον κηπο.Ειναι ελευθερα ?πανε οπου θελουν αρα και χεζ...ν οπου να΄ναι?και τη παρεα να κανει ενα παιδακι με ενα κουνελι???εγω ελεναδα τα λυπαμαι αυτα τα ζωακια,γιατι δεν ειναι κατοικιδια σαν τα σκυλια...νομιζω πως στη φυση ,ειναι το καλυτερο περιβαλλον για αυτα.Ασε μην ριξουν και καμια δαγκουλιτσα στη μικρη και μετα εχεις αλλα τραβηγματα....γιατι ειναι ακομα πολυ μικρη και θα τα ζουληξει καταλαθος και δεν ξερω πως μπορει να αντιδρασει ενα κουνελι!:roll:

περαστικα στη viki μας ,ο,τι κι αν συμβαινει!φιλια Θεσσαλονικια!!!

αντε και καλα στεφανα σε ολες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυριο δεν κανουν τα στεφανακια απο λουλουδια;

kKhCp3.png

b5ebp2.png

k.gifa.gifl.gifo.gifempty.gifm.gifi.gifn.gifa.gifempty.gif

καλο μηνα κοριτσια!μολις γυρισαμε κι η μικρη επεσε ξερη!ειδε και χαιδεψε ολα τα ζωακια,κουνελακια,κατσικακια,γατακια,αλλα πιο πολυ της αρεσε μια μεγαλη χελωνα,την οποια κυνηγουσε,αλλα μολις ερχοταν κοντα,φοβοταν κι ερχοταν σ'εμενα.πολλα γελια!ελπιζω να περασατε ολες καλα!φιλια!

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσαρες!!

Πως πηγε το μαγιοξυλο????

εμεις πηγαμε εξοχικο και γυρισαμε αποψε τα τρια μας..και περασαμε σουπερ οικογενειακες στιγμες..

και τις δυο μερες πηγα τη μικρη στη θαλασσα την ειχα μονο με καπελακι, πανα και μπλουζα και αλωνιζε την παραλια (προσπαθουσε δηλαδη) με το κουβαδακι και επαιζε με την αμμο και τα βοτσαλα..

μας ειχε λειψει να μαστε μονοι μας και παροτι το μεγαλυτερο μερος ασχολουμασταν με το μικρο κρι κρι, το απολαυσαμε.

Και τωρα γυρισαμε και τα κεφαλια μεσα..

Καλη εβδομαδα να χουμε και εναν καλο μηνα υπο πολλες αποψεις..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Εμείς την Πρωτομαγιά δεν κάναμε τίποτα κ γενικά το σκ ήταν χλιαρό.

Σήμερα κόβω τιμολόγια στη δουλειά κ είναι κάτι αρκετά χρονοβόρο για το συγκεκριμένο τμήμα.

Δεν έχω καθόλου διάθεση για τίποτα! Ουφ τελος πάντων

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...