Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορτσακια!!

Αυτες τις μερες τρεχω σπιτι, δουλεια, ΜΗΤΕΡΑ και τουμπαλιν..

Αχ θα με ξεχασει το παιδακι μου!

Κριστιν μπραβο!! Δεν χανονται ρε γμτ μετα αν ειναι πολλα!! βεβαια εδω ειμαστε

το καφε των μαμαδων που δεν γεννανε αλλα φτυνουνε γιατι ολες ειναι ΣΤΥΛΑΚΙΑ!!!

ΛΑΤΡΕΥΩ τις χυλοπίτες αλλα ΚΑΙ τις χυλόπιτες!! Εχω ριξει πολλες γιαυτο..

Τζες κουραγιο!! Ατιμη κοινωνια!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας επιστατριες με τα τσαιλια σας!!!Εμφανιζομαι να δωσω το παρον και ναι!ειμαι εδω και ειμαι καλα!Ο μικρος εχει ξεφυγει τελειως ,πεταει ολα τα παιχνιδια απο το μπαλκονι,ουρλιαζει για να μην ντυθει-γδυθει,μου σκαει χαστουκακια και γελαει(κατι που δεν ξερουμε γιατι το κανει,εφοσον δεν τον εχουμε αγγιξει ποτε,ουτε και το εχει δει ποτε να συμβαινει!!)--ειναι αυθορμητο προφανως---

Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα και χαιρομαι πολυ που ειστε καλα,και να καλωσορισω κι εγω τη μαεστρια!!!!Καλως ορισες!

ααα,και για την μπεμπα,μαλλον αυριο παω στο γιατρο,ειναι 100 φορες πιο δραστηρια στην κοιλια απο οτι ηταν ο Μανολος !!!!μιλαμε για πολυ κωλοτουμπα!Και ενα καλο νεο ειναι πως αυτο το μηνα δεν πηρα κιλα!!!!κατι ειναι κι αυτο!

Εφτιαξα μια νεα σειρα απο κεραμικα,και απο Δευτερα βγαινω στην αγορα να τα πουλησω ....ευχηθειτε να αγορασει κανενα μαγαζακι γιατι καιγομαστεεεεε!;)

σας φιλω!:):):)

ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΟΥΣΑ η μπεμπα!!!

Αντε να δεις και συ τι γλυκα!! Καλα τα αγορακια ομως ΑΛΛΟ πραγμα τα κοριτσακια..την υγεια τους να χουν ολα ομως η διαφορα υπαρχει!

Ολα καλα να σου πανε και με τα κεραμικα..σε καταλαβαινω απολυτα!

Και να προσεχεις cristinaki..να προσεχεις..

οσο για τον Μανωλο οταν το κανει αυτο (το οτι σε χτυπαει) μη του δινεις σημασια..αν εκνευριστεις πολυ κοιτα τον στα ματια και ξεκοψε του το απλα αυστηρα..μια πεντε δεκα θα παψει να το κανει..σχεδον πιανει στο δικο μου κατσικι..:wink:

Κι εμένα μας χτυπάει. Είναι η φάση φαίνεται. Εγώ βάλω το χέρι μου μπροστά και του κάνω - ήρεμα - όχιιιιι.

Τέσπα, μάλλον πιάνει :D.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Χάρηκα πολύ :).

Φαντάζομαι το σχόλιο για τις μαμάδες στυλάκια, είναι ειρωνικό, έτσι; Γιατί, αν δεν είναι, εγώ να φεύγω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλως το χριστινακι,με τον απαιχτο μανολο και την ποδοσφαιριστρια την μπεμπα!

κι εμενα με χτυπαει γι'αστειο,αλλα μετα της λεω,την μαμα χτυπησες?

και με κανει κατευθειαν,καλο-καλο,δηλαδη με χαιδευει.

τωρα διαβασα για την βικουλα κατι και στεναχωρεθηκα.βικακι που εισαι?ολα καλα?ευχομαι ολα να ειναι καλα,και να μας ξαναγραψεις.κυριολεκτικα το λεω,οχι μεταφορικα!:wink:

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εφτιαξα μια νεα σειρα απο κεραμικα,και απο Δευτερα βγαινω στην αγορα να τα πουλησω ....ευχηθειτε να αγορασει κανενα μαγαζακι γιατι καιγομαστεεεεε!;)

σας φιλω!:):):)

Καλημέρα!! Ένα φιλί σε'σενα κ στο γιό κ ένα χαδάκι στην κορούλα σου!! Με το καλό!!

Για τα κεραμεικά εύχομαι να ξεπουλήσεις!!!

Διαφημίσεις

καλως το χριστινακι,με τον απαιχτο μανολο και την ποδοσφαιριστρια την μπεμπα!

κι εμενα με χτυπαει γι'αστειο,αλλα μετα της λεω,την μαμα χτυπησες?

και με κανει κατευθειαν,καλο-καλο,δηλαδη με χαιδευει.

τωρα διαβασα για την βικουλα κατι και στεναχωρεθηκα.β

φιλια!

Καλημέρα, τί έχει πάθει το Βικάκι;

Kαλημέρα σε όλες! Σήμερα ξαναγύρισα στη δουλειά μετά την επέμβαση, πόσο λυπάμαι που δεν θα είμαι σπίτι με τα παιδιά.

Ελπίζω όλες να είσαστε καλά κ τα παιδάκια σας καλύτερα.

Ενα γλυκό φιλί σε όλες

καλημερα!τζες εχεις πμ.

εγω αποφασισα την δευτερα θα παω στον οαεδ να βρω καμμια δουλεια,γιατι ζοριζομαστε.καμμια 4ωρη θα ψαξω να βρω,γιατι 8 ωρες δεν ξερω που θ'αφησω την μικρη.τον σεπτεμβρη θα την παω σε παιδικο,για να βρω 8ωρη.δυσκολα θα ειναι τα πραγματα φετος.

καλημερα!τζες εχεις πμ.

εγω αποφασισα την δευτερα θα παω στον οαεδ να βρω καμμια δουλεια,γιατι ζοριζομαστε.καμμια 4ωρη θα ψαξω να βρω,γιατι 8 ωρες δεν ξερω που θ'αφησω την μικρη.τον σεπτεμβρη θα την παω σε παιδικο,για να βρω 8ωρη.δυσκολα θα ειναι τα πραγματα φετος.

είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα οικονομικά κ δεν υπερβάλλω. Σκεφτόμουν κάτι να κάνω από το σπίτι αλλά δεν ξέρω τί, ειδικά τωρα που θα λείπουν 2,5 μήνες τα παιδιά να βρώ κάτι 5-9 για έξτρα εισόδημα

είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα οικονομικά κ δεν υπερβάλλω. Σκεφτόμουν κάτι να κάνω από το σπίτι αλλά δεν ξέρω τί, ειδικά τωρα που θα λείπουν 2,5 μήνες τα παιδιά να βρώ κάτι 5-9 για έξτρα εισόδημα

καταλαβα.αστα να πανε.κι εγω ηθελα να κατσω σπιτι με την μικρη φετος και να την παω του χρονου στον παιδικο,αλλα δεν γινεται.και μακαρι να βρω κατι.γιατι δεν εχω καποιο πτυχιο,ουτε υπολογιστες.μονο το proficiency.μαλλον θα κανω κανενα ιδιαιτερο.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

δυσκολα?? ακομη δεν εχουμε δει ΤΙΠΟΤΕ..

Θα το περασουμε και αυτο..καλως η κακως αφορα τους περισσοτερους και οχι μεμονομενα..

θα κοψουν τα επιδοματα (χριστουγεννων και πασχα) της κουνιαδας μου και τωρα θα γινουν τα πραγματα και για μας πιο δυσκολα γιατι ο ανδρας μου δεν εχει καθολου δουλεια και με τον δικο μου μισθο και την δικη της συνταξη τον βοηθαμε με τα εξοδα γραφειου..αν καταργηθουν τα επιδοματα και σε εμας τους ιδιωτικους τα κανουν ως...πριμ αστα βραστα!! Θα αναγκαστει να το κλεισει τελειως τα μαγαζι και να δουμε τι αλλο θα κανει..και βασικα πως θα καλυψουμε γαι τα επομενα 15 ετη το συνταξιοδοτικο του (αν βεβαια δεν τα καταργησουν ΚΑΙ αυτα..κοντος ψαλμος αλληλουια)

Αλλα η ζωη διδασκει οτι κανεις δεν παει χαμενος και παντα επεζησαν οι ανθρωποι και κατω απο κακες συνθηκες.. εγω προσωπικα ευχομαι και ελπιζω να μπορουμε τουλαχιστον ανετα να προσφερουμε τα απαραιτητα στα παιδια μας..ολα τα αλλα καποτε θα ξαναρθουν..

Υπομονη και βαστατε γερα..

τι εγινε με τη βικι? Εγω δεν κανει να μαθω??:wink:

τι θα κανετε σκ?

εμεις λεμε να παμε στο εξοχικο αλλα δεν ξερω αν θα παω αποψε, που θελω μεν αλλα ειμαι ψοφια απο τις 7.00 ειμαι στους δρομους για δουλειες της εταιρειας και γυρισα γραφειο πριν μια ωρα..με εφαγε το περπατημα και η ορθοστασια.. ειμαι αυπνη και τοσες μερες..απο την αλλη αν παμε αυριο θα πρεπει να φυγουμε πολυ νωρις για να μη χασουμε την ημερα και θα χασω τον υπνο (οσο δηλαδη μου επιτρεψει το πιτσιποπακι μου που χει παθει μαμακιαση και σημερα που δεν με βρηκε στο κρεβατι ξεσηκωσε τον κοσμο..)

ΑΑΑΑΑΑΑ!! Εχθες στην παιδικη χαρα γνωρισα μια κυρια καμια σαρανταρια που γεννησε και εκεινη Ιανουαριο (Δεν ρωτησα ποσο) και θηλαζει επισης!! Τι χαρα ηταν τουτη!!! Υπαρχουν και αλλοι εξωγηινοι!!!

και εκεινη λιγο πολυ τα ιδια μου λεγε για το πως την αντιμετωπιζουν με το θεμα του θηλασμου περαν του χρονου αλλα δεν προειται..παρα το οτι εχει βεβαρημενο ιστορικο αποβολων σκοπευει να μεινει εγκυος παραλληλα και δεν εχει προβλημα να κανει και παραλληλο θηλασμο το γνωστο tandem nursing..

εγω εχω μονο μια επιφυλαξη να μην χρειαστει να αποθηλασω βιαια για ιατρικους λογους και αποφασισα να προσπαθησω να αποθηλασω πριν μεινω εγκυος..

μπραβο της ομως και δεν εχει και καμια βοηθεια και εργαζεται..το λεει η καρδουλα της..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...