Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!! Τί κάνουν τα κορίτσια σήμερα;;

Εγώ μετρώ αντίστροφα για την επιστροφή στη δουλειά (κολλημένη με τη μπάλα)!!

Θα βγώ πάλι από το σπίτι σήμερα, δεν έχω κάτσει μια μέρα μέσα!! Περιμένω τον πατέρα μου να έρθει να πάει την μικρή για κούνιες... η κούκλα ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Της βγήκε κ το όνομα στις κούνιες κ την φωνάζουν ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ!!!!!

Πήγα ρώτησα κ τη δασκάλα του Θοδωρή στο σχολείο για την αποδοσή του. Γενικά βαριέται λίγο ο μικρός κ είχα αγχωθεί. Μου είπε ότι είναι πολύ καλός, ότι θα εξελιχθεί σε καλό μαθητή κ ότι είναι πολύ καλό παιδί, σεβαστικό, ευγενικό, πολύ σωστό παιδάκι. Για τα τελευταία λόγια χάρηκα πιο πολύ, δεν περίμενα ότι θα φέρεται τόσο καλά, όσο να'ναι όταν είναι μαζί μας είναι πιο συγκρατημένος αλλά απ' οτι φαίνεται έχει το ίδιο προφίλ και στο σχολείο.

Ενταξει σήμερα κάνω λίγο την κουκουβάγι ααλλά χάρηκα πολύ πραγματικά

Μπραβo Jesgk!!

ΟΛΟΙ οι γονεις θελουμε να ακουμε καλα λογια για τα παιδια μας αλλα ειναι πολυ πιο σημαντικο να ισχυουν κιολας..

αρα

so far εχετε κανει πολυ καλη δουλεια ως γονεις..

τα κοριτσια μας ειναι οντως κασκαντερ...

εγω να μαι ειλικρινης οταν την παω μονη στις κουνιες δεν μπορω ακομη να την αφηνω να σκαρφαλωνει στις τσουληθρες.. απορω ο πατερας σου με αυτο το θεμα τι κανει..

εμας η τσουλιθρες εχουν ψηλα κατι διαδρομους και ανοιγματα με μπαρες για να γλειστρουν τα μικρα και σχοινια για να κατεβαινουν και δεν ειναι παντα ευκολο να σκαρφαλωνω..

και η μια τσουληθρα που χει για κατω απο 3 ετων αφηνει παγερα αδιαφορη τη μικρη συν οτι δεν προλαβαινω (φοβαμαι βασικα) να την ανεβαζω αποτ ις σκαλες και να φευγω για να παω μπροστα ωστε να την πιασω οταν κατεβει την τσουληθρα..ειναι γρηγορη και φοβαμαι μη φυγει απο τις σκαλες..

I m working on it :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Άσε, πρέπει να γίνουμε τιραμόλες για να τα προλαβαίνουμε τ' άτιμα!

Που χαθήκανε όλες; Άνοιξε ο καιρός και σκορπίσανε; Αχ, κι εγώ κλεισμένη στο γραφείο. Βέβαια, ας μην είμαι αχάριστη, τουλάχιστον έχω δουλειά. Να πληρωνόμουν κιόλας ;).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Άσε, πρέπει να γίνουμε τιραμόλες για να τα προλαβαίνουμε τ' άτιμα!

Που χαθήκανε όλες; Άνοιξε ο καιρός και σκορπίσανε; Αχ, κι εγώ κλεισμένη στο γραφείο. Βέβαια, ας μην είμαι αχάριστη, τουλάχιστον έχω δουλειά. Να πληρωνόμουν κιόλας ;).

η Miamama ειναι Αθηνα απο οσο ξερω,

η elenanda Καπουθα τρεχει

Η viki κανονικα επρεπε να μας γραφει αφου και εκεινη δουλευει αλλα μαλλον θα χει πηξει πουθενα

Η jesgk βολταρει

η myprincess μπαινει νυχτες

η cristin και η μπουρμπουλιθρα που χουν τα γκομενακια της παρεας εμφανιζονται στη χαξη και στη φεξη.

Εγω και εσυ ειμαστε οι...επιστατες της ιστοσελιδας :tongue:

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Οι φύλακες, ε;

Ουφ, σήμερα ευτυχώς κατέβηκε η μανούλα μου (πεθύμησε τον εγγονός της) και είναι σπίτι μου, υποσχέθηκε να μου μαγειρέψει κιόλας :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Οι φύλακες, ε;

Ουφ, σήμερα ευτυχώς κατέβηκε η μανούλα μου (πεθύμησε τον εγγονός της) και είναι σπίτι μου, υποσχέθηκε να μου μαγειρέψει κιόλας :D.

εμεις δεν κοιμηθηκαμε ΚΑΘΟΛΟΥ τη νυχτα καθως η μικρη για εναν λογο που δεν εχω κατανοησει ακομη ηταν ξυπνια και ηθελε να παιζουμε ενω εγω προσπαθουσα με καθε τροπο να την αξαναβαλω για υπνο (οχι δεν ειχα φαει τιποτε ξεσηκωτικο οπως ζαχαροειδη πριν τον υπνο) και παραλληλα θηλαζε ΟΛΗ την ωρα με αποτελεσμα να μην εχω γαλα (πολυυυυυ μικρη ροη) και να γκρινιαζει..τοσο που εβαλα τον ανδρα μου και της εφτιαξε ξενο γαλα σε μπιμπερο αλλα μεσα στην υπνηλια της το διωχνε και δεν ηπιε τιποτε..

περιεργως μετα τις 4.30 κοιμηθηκε και εγω ΠΑΛΙ αργησα να φυγω για τη δουλεια μου...

ουφ! κουραστηκα...:cool:

Διαφημίσεις

Ναι, ρε συ, αυτό είναι βασανιστήριο, όπως τους πρώτους μήνες που γεννιούνται! Α, πα, πα, πα!

Τουλάχιστον τότε δεν δουλεύεις! Τι να πω, σου εύχομαι να χορτάσεις ύπνο σύντομα (με κάποιο τρόπο).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμας η τσουλιθρες εχουν ψηλα κατι διαδρομους και ανοιγματα με μπαρες για να γλειστρουν τα μικρα και σχοινια για να κατεβαινουν και δεν ειναι παντα ευκολο να σκαρφαλωνω..

:mrgreen:μάλλον βοηθάει κ το ύψος του πατέρα μου... χιχι 1,96 βλέπεις κ όταν σηκώνει τα χέρια την φτάνει.. εγώ πάλι με τίποτα

γεια σας μανουλες!

πριν λιγο κοιμηθηκε η μικρη μου.ειχαμε παει επισκεψη σε φιλες με 2 αλλα παιδακια και γυρισαμε πριν λιγο.δεν ξερω τι να μαγειρεψω και μαλλον θα κανω μια ομελετα.

τζες,μπραβο στο γλυκο αγορακι σου,που ειναι καλος μαθητης και ησυχος.

ειναι ενα αγχος κι αυτο,πως θα τα πηγαινει στο σχολειο.

προσπ,παλι αυπνη,ε?υπομονη να μεγαλωσουν λιγο.

κι εγω στις κουνιες την κυνηγαω,κι εκεινη κυνηγαει τα μεγαλυτερα παιδακια.:Dκι εχει ενα κολλημα με τους αντρες,κι αγνωστοι να'ναι,τρεχει κοντα τους για να την παρουνε αγκαλια,κι αισθανομαι λιγο αβολα,μ'αυτο.

στην κουνια δεν καθεται,κυλιεται κατω και παιζει με τα χωματα και τα τσαϊλια.γι'αυτο και δεν καθομαστε πολυ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΗΤΣΙΚΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΙΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

Ειναι γυναικα και με τους ανδρες παει..αλλα καλυτερα να την κυνυγουν εκεινοι πες της..

:D:tongue::oops:

πως τα λετε καλε,εσεις τα τσαιλια?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας επιστατριες με τα τσαιλια σας!!!Εμφανιζομαι να δωσω το παρον και ναι!ειμαι εδω και ειμαι καλα!Ο μικρος εχει ξεφυγει τελειως ,πεταει ολα τα παιχνιδια απο το μπαλκονι,ουρλιαζει για να μην ντυθει-γδυθει,μου σκαει χαστουκακια και γελαει(κατι που δεν ξερουμε γιατι το κανει,εφοσον δεν τον εχουμε αγγιξει ποτε,ουτε και το εχει δει ποτε να συμβαινει!!)--ειναι αυθορμητο προφανως---

Διαβασα μονο την τελευταια σελιδα και χαιρομαι πολυ που ειστε καλα,και να καλωσορισω κι εγω τη μαεστρια!!!!Καλως ορισες!

ααα,και για την μπεμπα,μαλλον αυριο παω στο γιατρο,ειναι 100 φορες πιο δραστηρια στην κοιλια απο οτι ηταν ο Μανολος !!!!μιλαμε για πολυ κωλοτουμπα!Και ενα καλο νεο ειναι πως αυτο το μηνα δεν πηρα κιλα!!!!κατι ειναι κι αυτο!

Εφτιαξα μια νεα σειρα απο κεραμικα,και απο Δευτερα βγαινω στην αγορα να τα πουλησω ....ευχηθειτε να αγορασει κανενα μαγαζακι γιατι καιγομαστεεεεε!;)

σας φιλω!:):):)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...