Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Να κατοχυρώσεις την πατέντα :).

Εγώ μόλις έφαγα τις χυλοπίτες μου στο γραφείο.

ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ είναι ο εχθρός μου...

αν ήμουν μυστικός πράκτορας κ με βασάνιζαν με χυλοπίτες θα τους "έδινα"όλους στεγνά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερωτηση .. οταν θελετε να δωσετε πχ φακες στο παιδι σας δινετε κανονικο γευμα η τις δινεται εν μεσω αλλων?

σημερα δεν της μαγειρεψα κατι ξεχωριστο ειπα να την ταισουν φακες που ειναι να φαμε και εμεις (αν φαει βεβαια)

ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ είναι ο εχθρός μου...

αν ήμουν μυστικός πράκτορας κ με βασάνιζαν με χυλοπίτες θα τους "έδινα"όλους στεγνά!!

εμενα μου αρεσουν με κοκκινη σαλτσουλα και κοκκορα..

επισης μου αρεσει και η μανεστρα με κρεας στο φουρνο..

δεν συμπαθω την κοτοσουπα αν και την τρωω

αντιπαθω τα γιουβαρλακια...ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Το αστειο ειναι οτι πχ λαχανοντολμαδες θα φαω..γιουβαρλακια οχι!

Αποψε θα κανω Μασουρακια (μικρα σιροπιαστα σα τις φλογερες..μιαμ μιαμ!!)

Εμένα ο δικός μου τις τρώει τις φακές κανονικά μαγειρεμένες.

Χυλοπίτες μιαμ, μιαμ, ειδικά με βούτυρο και τυρί φέτα! :D

Εγώ μισώ τα φασόλια πάλι!

η φασολαδα μου αρεσει το χειμωνα με ρεγκα η με φετα

οτιδηποτε αλλο δεν με συγκινει..

σε λιγο που θα πεσει πεινα θα τα τρωμε οοοολα..και το σκ... παξιμαδι που λενε..καλη μας ορεξη!!:wink:

Διαφημίσεις

εχω παψει να της τα δινω αναλατα, πλεον της βαζω ελαχιστο αλατι μιας και τα δικα μας ειναι ετσι και με λιγα μπαχαρικα.

απλα επειδη λογω απουσιας δοντιων δεν μπορει να τα φαει ολα αναγκαστηκα καποιες μερες κανω διαφορετικο φαγητο

ειναι ομως μερακλου..της αρεσουν οι μπριζολες, οι πατατες κλπ

ερωτηση .. οταν θελετε να δωσετε πχ φακες στο παιδι σας δινετε κανονικο γευμα η τις δινεται εν μεσω αλλων?

σημερα δεν της μαγειρεψα κατι ξεχωριστο ειπα να την ταισουν φακες που ειναι να φαμε και εμεις (αν φαει βεβαια)

Κανονικό γεύμα κ ειδικά τις φακές δεν τις αλέθω.

παω σπιτακι μουουουου!!

τωρα εν μεσω κρισης αποφασισα να παρω εκτυπωτη..τοσα χρονια επαιζα το..... και τωρα με επιασε ο πονος..αιντεεεεε.. καθε δραση εχει και αντιδραση που λενε!!

Διαφημίσεις

ποια ομαδα??

:rolleyes:

η μπουμπου κλασικα τετοια ωρα κοιμαται και εγω αρχιζω να πιανω βαρδυα και να μεταμφιεζομαι σε δρακουλα..τα γνωστα ξενυχτια..

καλο βραδυ σε ολες τις τζουτζουκες

ποια ομαδα??

:rolleyes:

η μπουμπου κλασικα τετοια ωρα κοιμαται και εγω αρχιζω να πιανω βαρδυα και να μεταμφιεζομαι σε δρακουλα..τα γνωστα ξενυχτια..

καλο βραδυ σε ολες τις τζουτζουκες

γειά σου ΔΡΑΚΟΥΛΑ!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!! Τί κάνουν τα κορίτσια σήμερα;;

Εγώ μετρώ αντίστροφα για την επιστροφή στη δουλειά (κολλημένη με τη μπάλα)!!

Θα βγώ πάλι από το σπίτι σήμερα, δεν έχω κάτσει μια μέρα μέσα!! Περιμένω τον πατέρα μου να έρθει να πάει την μικρή για κούνιες... η κούκλα ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Της βγήκε κ το όνομα στις κούνιες κ την φωνάζουν ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ!!!!!

Πήγα ρώτησα κ τη δασκάλα του Θοδωρή στο σχολείο για την αποδοσή του. Γενικά βαριέται λίγο ο μικρός κ είχα αγχωθεί. Μου είπε ότι είναι πολύ καλός, ότι θα εξελιχθεί σε καλό μαθητή κ ότι είναι πολύ καλό παιδί, σεβαστικό, ευγενικό, πολύ σωστό παιδάκι. Για τα τελευταία λόγια χάρηκα πιο πολύ, δεν περίμενα ότι θα φέρεται τόσο καλά, όσο να'ναι όταν είναι μαζί μας είναι πιο συγκρατημένος αλλά απ' οτι φαίνεται έχει το ίδιο προφίλ και στο σχολείο.

Ενταξει σήμερα κάνω λίγο την κουκουβάγι ααλλά χάρηκα πολύ πραγματικά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...