Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Ο ένας από τους γαμπρούς μου είναι από τα Τρίκαλα, όμορφη πόλη :D.

Κι εγώ Λαζόπουλο βλέπω, περιμένοντας ν' αρχίσει το Champions League. ΟΧΙ, δεν το βλέπει ο άντρας μου, ΕΓΩ το βλέπω ;). Ποδοσφαιρόφιλη από παιδί!

Ελενα Κρητικιά τώρα τη βαφτίζεις τη μικρή. Ωχ, λες να κλάψει τώρα που καταλαβαίνει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

περιμένοντας ν' αρχίσει το Champions League. ΟΧΙ, δεν το βλέπει ο άντρας μου, ΕΓΩ το βλέπω ;). Ποδοσφαιρόφιλη από παιδί!
:cool::eek: ώπα και ποδοσφαιρόφιλη!!!Εμείς στο σπίτι περιοριζόμαστε στο σχημα της μπάλας... κατά τα άλλα άσχετοι
Ωχ, λες να κλάψει τώρα που καταλαβαίνει;

εμένα έκλαψε πάρα παρα πάρα πάρα πολύ πάντως. Την βάπτισα 1 έτους

Εγώ 9 μηνών (μαζί με το θρησκευτικό γάμο) και δεν έκλαψε καθόλου το θηρίο!

Μόνο όταν ο - ανεκδιήγητος- παπάς τον έπηξε στο λάδι (καθοδηγώντας το νονό), μέχρι και μέσα στα μάτια και το στόμα είχε λάδι το μωρό μου!

Είμαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ με τη μπάλα λέμεεεεεεεεεεεε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ 9 μηνών (μαζί με το θρησκευτικό γάμο) και δεν έκλαψε καθόλου το θηρίο!

Μόνο όταν ο - ανεκδιήγητος- παπάς τον έπηξε στο λάδι (καθοδηγώντας το νονό), μέχρι και μέσα στα μάτια και το στόμα είχε λάδι το μωρό μου!

Είμαι ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ με τη μπάλα λέμεεεεεεεεεεεε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα μάτια μου κλείνουν ... θα την πέσω για υπνο..από νωρίς σαν τα γερόντια!!!!

Αντε κ με τη νίκη... υποθέτω ότι αυτό λένε:rolleyes:

Καληνύχτα σε όλες

Διαφημίσεις

Ελενα Κρητικιά τώρα τη βαφτίζεις τη μικρή. Ωχ, λες να κλάψει τώρα που καταλαβαίνει;

κοιμηθηκατε ολες?εγω ψαχνω για μπομπο στο ιντερνετ.

μαεστρια,εδω κατω λεμε οτι οταν κλαιει το παιδακι ειναι καλο.

μαλλον δικαιολογιες βρισκουνε,επειδη συνηθως τα βαφτιζουμε μεγαλα!

τι να πω κι εγω.ο αντρας μου επεμενε να την κανουμε την βαφτιση φετος,για να καταλαβει λεει κατι κι αυτη απο την βαφτιση της.αυτα!

παω κι εγω για υπνο!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα jesgk..και σε ολες τις υπολοιπες τσουπρες

βλεπω jesgk σου στοιχιζει η επιστροφη στη δουλεια..ειναι η δευτερη φορα απο τη Δευτερα που το λες..σε νοιωθω απολυταααααα..

εγω δεν θυμαμαι να χω νοιωσει τοση νυστα αλλωτε στη ζωη μου..

απο το κακο στο χειροτερο παμε..

σημερα αργησα να ρθω στο γραφειο ηταν εδω και το αφεντικο, αργησε και ο αλλος μου συναδελφος και ειμαστε ΜΙΑ ομορφια!!

Στο τσεπακι την απολυση..

:roll:

καλημερα jesgk..και σε ολες τις υπολοιπες τσουπρες

βλεπω jesgk σου στοιχιζει η επιστροφη στη δουλεια..ειναι η δευτερη φορα απο τη Δευτερα που το λες..σε νοιωθω απολυταααααα..

:roll:

Ειλικρινά πάω με βαριά καρδιά!!!!! Αυτές τις μέρες κάνω το φαγητό μου, καθρίζω το σπίτι μου με την ησυχία μου, όλα είναι καλύτερα κ από Παρασκευή πάλι στο αγχος κ στο 2ωρο που βλέπω τα παιδιά.

Απορώ αν τα παιδιά μου με νιώθουν σαν μαμά τους ώρες ώρες.... και δυστυχώς κ εγώ δεν κάνω κάτι για να το διορθώσω, είναι ένας φαύλος κύκλος... γυρνώ κουρασμένη χωρίς όρεξη... άστα

Διαφημίσεις

Ειλικρινά πάω με βαριά καρδιά!!!!! Αυτές τις μέρες κάνω το φαγητό μου, καθρίζω το σπίτι μου με την ησυχία μου, όλα είναι καλύτερα κ από Παρασκευή πάλι στο αγχος κ στο 2ωρο που βλέπω τα παιδιά.

Απορώ αν τα παιδιά μου με νιώθουν σαν μαμά τους ώρες ώρες.... και δυστυχώς κ εγώ δεν κάνω κάτι για να το διορθώσω, είναι ένας φαύλος κύκλος... γυρνώ κουρασμένη χωρίς όρεξη... άστα

η διαφορα μεταξυ εμενα και εσενα (περα απο το οτι ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες) ειναι οτι εγω ειμαι φρεσκια μαμα και με ενα παιδι και με βοηθεια στο σπιτι

εσυ εχεις δυο παιδια, μικρη βοηθεια και πολλα χρονια εγγαμου βιου...αρα η κουραση σου ειναι μεγαλυτερη..

εγω αρχιζω και λεω οτι περισσοτερο αδελφη νοιωθω με τη κορη μου παρα μαμα..και απλα προσπαθω στις λιγες ωρες που ειμαι μαζι της (συμπεριλαμβανομενων των σκ) να τις περναω παιζοντας μαζι της με καθε τροπο.

Γεια σας κι απο μένα!

Αχ, σε καταλαβαίνω κι εγώ όταν γύρισα στη δουλειά ήθελα να βάλω τα κλάματα! Από την άλλη, θα βγαίνεις και λίγο απ' το σπίτι, να ξεσκάσεις :D.

Ναι, οι εργαζόμενες δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ποιος μπορεί;

Μην ανησυχείς, τα παιδιά ΞΕΡΟΥΝ ποια είναι η μαμά :).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλό μεσημέρι!!!! Μόλις φάγαμε πουρέ κοτόπουλο!!!!!!!!!!

ΔΕΝ είναι νέα συνταγή... απλά το παραμαγείρεψα στη χύτρα και μαζί με τις πατάτες έγινε ένα μείγμα για αρρώστους!! ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΙ αυτές τις μέρες....

εμενα ο συζυγος μου φτιαξε ενα σαντουιτς ΝΑ μεγαλο με το συμπαθειο να παρω μαζι (αν περιμενα απο μενα θα λιμοκτονουσα)..

τωρα το χωνευω κανοντας γενικη καθαριοτητα στο γραφειο μου...ειδατε τι κανει ο ανθρωπος οταν αποφευγει να δουλεψει αλλα και αλλα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...