Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Έχουμε υποσπαδία (ο μικρός) και κάναμε μια πρώτη - αποκαλυπτική - επέμβαση, για να καθορίσει ο χειρούργος μέθοδο χειρουργείου, που θα γίνει τον άλλο μήνα.

Μ' αρέσει που είστε μεταμεσονύχτιες, είμαι κι εγώ, αλλά συνήθως βλέπω σειρές. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Έχουμε υποσπαδία (ο μικρός) και κάναμε μια πρώτη - αποκαλυπτική - επέμβαση, για να καθορίσει ο χειρούργος μέθοδο χειρουργείου, που θα γίνει τον άλλο μήνα.

Μ' αρέσει που είστε μεταμεσονύχτιες, είμαι κι εγώ, αλλά συνήθως βλέπω σειρές. :D

ελα βρεεεε...δυσκολη κατασταση..εχω διαβασει διαφορα αλλα ειναι αντιμετωπισημη..ελπιζω να ειναι το λιγοτερο ανωδυνη..οπως και να χει ειναι ζορι..

εγω δεν ειμαι μεταμεσονυχτια..το πολυ 12 την εχω πεσει για υπνο..βασικα αγαπω τις κοτες και κοιμαμαι μαζι τους χροοονια τωρα (21.00-22.00) βεβαια λογω θηλασμου κανω διακοπες για διαφημισεις..

Α, είσαι στη φάση που θελεις να της μάθεις να κοιμάται στο κρεβάτι της, ε;

Δύσκολα, αλλά θέλει επιμονή! Όλα γίνονται.

Ναι, είναι λίγο επίπονη η κατάσταση με τον υποσπαδία. Ευτυχώς είναι βαλανικός, την πατήσαμε δηλαδή για λίγα χιλιοστά διαφορά στις ... "τρύπες" ;).

Είμαι πολύ αγχωμένη με το θέμα και θέλω να κάνουμε την εγχείρηση μέχρι τον άλλο μήνα, για να 'χουμε το καλοκαίρι για ανάρρωση και να προλάβει να πάει το μωρό μου και στη θάλασσα.

Τι να κάνω; Κι εγώ υπομονή και κουράγιο.

Πάντως, κορίτσια, χθες στο Διαβαλκανικό δεν φαντάζεστε πως μας κοιτούσανε που είχαμε μωρό μαζί μας. Πόσο κουράγιο έχουνε οι γονείς που τα μωρά τους έχουνε χρόνιες παθήσεις; :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, είσαι στη φάση που θελεις να της μάθεις να κοιμάται στο κρεβάτι της, ε;

Δύσκολα, αλλά θέλει επιμονή! Όλα γίνονται.

Ναι, είναι λίγο επίπονη η κατάσταση με τον υποσπαδία. Ευτυχώς είναι βαλανικός, την πατήσαμε δηλαδή για λίγα χιλιοστά διαφορά στις ... "τρύπες" ;).

Είμαι πολύ αγχωμένη με το θέμα και θέλω να κάνουμε την εγχείρηση μέχρι τον άλλο μήνα, για να 'χουμε το καλοκαίρι για ανάρρωση και να προλάβει να πάει το μωρό μου και στη θάλασσα.

Τι να κάνω; Κι εγώ υπομονή και κουράγιο.

Πάντως, κορίτσια, χθες στο Διαβαλκανικό δεν φαντάζεστε πως μας κοιτούσανε που είχαμε μωρό μαζί μας. Πόσο κουράγιο έχουνε οι γονείς που τα μωρά τους έχουνε χρόνιες παθήσεις; :(

δεν υπαρχει και αλλη επιλογη απο το να υπομενεις και να προσπαθησεις να βρεις την καλυτερη λυση.

εγω εκανα μεν καθυστερημενα την μεταφορα στο δωματιο της (Αυτο για μενα δεν αποτελει προβλημα γιατι της αρεσει εκει) αλλα το timing μαζι με τον νυκτερινο θηλασμο ειναι το ουσιαστικο προβλημα γιατι θηλαζει ανα 2 ωρες στην καλυτερη και εγω ειμαι πηγαινε ελα..αλλα μετα τις 3 δεν την παλευω και την παιρνω μαζι μου..

σκεφθηκα να της βαλω κρεβατι και ν ατη θηλαζω ξαπλωμενη αλλα θα καλομαθει την παρουσια μου και εγω δεν θελω..

θα υπομεινω οσο παρει..

Ωχ, τρώει ακόμα τόσο συχνά;;;;

Ο δικός μου ευτυχώς από 2-3 μηνών κοιμάται όλο το βράδυ.

Γιατί όταν θηλάζουν συνήθως αργούν να κόψουν το βραδινό φαγητό; Το 'χω ακούσει κι από φίλες που θηλάσαν πολύ καιρό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γιατί όταν θηλάζουν συνήθως αργούν να κόψουν το βραδινό φαγητό; Το 'χω ακούσει κι από φίλες που θηλάσαν πολύ καιρό.

δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις αλλα ειναι το πιο συχνο φαινομενο στα θηλαζοντα και αυτο παρατηρειται να υποχωρει σχεδον μετα τους 18 μηνες..

αποδεδειγμενα ειναι ιδιαιτερα ευπεπτο το μητρικο γαλα εν αντιθεση με του εμποριου αρα οπως εμεις τρωμε και μετα πεφτουμε σε ληθαργο κατα τη χωνεψη καπως ετσι δρα και στα μωρα το ξενο γαλα που ειναι πιο βαρυ στη συσταση του..επισης πιστευω οτι ειναι και στο παιδι.. ξερω αρκετα ΜΗ θηλαζοντα μωρα που τη νυχτα ξυπνανε 1 εως 3 φορες για γαλα..

Επισης συμπιπτει η οδοντοφυια και η ψυχοκινητικη ραγδαια αναπτυξη στο διαστημα 12-18 μηνων που τα κανει να θηλαζουν περισσοτερο απο ποτε τις νυχτες..

Αν δεν εχει μια μαμα σκοπο να αποθηλασει μπορει να το χει στο κρεβατι της και να κανει cosleeping οπου και εκεινη θα κοιμαται καλυτερα και το μωρο θα εξυπηρετει στο θεμα θηλασμου.

Αν ομως υπαρχει προβλημα με το co sleeping η υπαρχει σκοπος αποθηλασμου πριν την ωρα που θα αποφασισει το ιδιο το παιδι πιστευω πλεον οτι ο αποθηλασμος μεχρι το ετος (το πολυ) ειναι ενδεδειγμενος (οι σκληροπυρηνικες του θηλασμου θα με εκραζαν για αυτο που εγραψα αλλα ειναι αληθεια...οσο πιο μικρο το αποθηλαζεις τοσο πιο ευκολο ειναι..αν ειναι να γινει αργοτερα πιστευω οτι ειναι εφικτο μετα τους 18 μηνες που η επικοινωνια ειναι καλυτερη ωστε να γινονται οι..διαπραγματευσεις.. Το διαστημα 12-18 ισως και λιγο περισσοτερο ειναι το δυσκολοτερο)

Ωχ, τρώει ακόμα τόσο συχνά;;;;

Ο δικός μου ευτυχώς από 2-3 μηνών κοιμάται όλο το βράδυ.

Εγώ θήλασα τη μικρή αποκλειστικά 11 μήνες κ από το 2ο μήνα σταμάτησε να ξυπνά το βράδυ για γάλα.

Διαφημίσεις

Εγώ θήλασα τη μικρή αποκλειστικά 11 μήνες κ από το 2ο μήνα σταμάτησε να ξυπνά το βράδυ για γάλα.

αυτο ακριβως εννοω για οσα εγραψα πριν..πριν το χρονο ειναι πιο ευκολο αλλα οχι και δεδομενο οτι δεν θα ξυπναει τη νυχτα..

γεια σας κοριτσια μου!

τι κανετε?

μαεστρια ευχομαι ολα να πανε καλα με τον μικρουλη.

myprincess να χαιρεστε το ανηψακι.

εγω σημερα ημουν στα μαγαζια κι εβλεπα για μπομπο και προσκλησεις για την βαφτιση.την μικρη την ειχα αφησει στης γιαγιας μου,κι ηταν λεει πολυ καλη κοπελα.μονο εμενα δεν ακουει η πονηρουλα.

η μιαμαμα γυρισε στην βαση της?

ευααα!που εισαι?

ευχομαι ολες να ειστε καλα.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...