Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν σας προλαβαίνω!!!

εγώ πάντως θα προτιμούσα να είχαν χωρίσει οι γονείς μου όταν είμασταν μικρά!!!

τώρα αν χωρίσουν είναι περιττό!

τα παιδικά χρόνια πάντα θα τα θυμόμαστε!!!

καλά βρε ελενάδα 4 παιδιά η μαμά σου και πήγε για 5ο?

οι γονείς πάντα βοηθάνε τα παιδιά τους.

σε κάποιους φτιάχνουν σπίτια,ή τους κρατάνε τα παιδιά.

υπάρχουν διάφοροι τρόποι.

κι εμένα με βοηθάνε οικονομικά..

αλλά ούτε σπίτι μου έδωσαν,ούτε περιουσία στο όνομα μου έχω,ούτε θρησκευτικό γάμο μου έκαναν.

όταν έχει ο γονιός και ξέρει ότι το παιδί του περνάει δύσκολά δεν πρέπει να δώσει?

είναι καλύτερα να έχουν και να μην δίνουν? υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις.

εγώ με τον άντρα μου είμαστε σχεδόν 9 χρόνια...

δεν το πιστεύω ώρες ώρες ότι πέρασαν τόσα!!

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!! Ο ΣΟΥΠΕΡ πατερας που ξερω ειναι ενος φιλου μου (εργατικη οικογενεια) ο οποιος μια μερα του κλεισε ραντεβου (ως ηλεκτρολογοι) να δουν μια δουλεια σε ενα σπιτι και ξαφνικα του πε να παρει μαζι και την αρραβωνιαστικια του και οταν πηγαν στο σπιτι εκεινο τους ανακοινωσε οτι ειναι το νεο ΔΙΚΟ τους σπιτι (μια ζουπερ μεζονετα στα Σπατα)..

Θελω και εγω τετοιο μπαμπααααααα!!!!ουαααααααα!!!

υγ: την αγορασε οικονομικα λογω οτι ενας πελατης ηταν τοσο ευχαριστημενος απο τις δουλειες που κατα καιρους του χει κανει που σχεδον τους το χαρισε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα συμφωνήσω,να δίνουν λιγο σημασία στα εγγόνια τους έστω!!!

κι εγω θα συμφωνησω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-P

οταν σιδερωνετε,τι κανετε με το μωρο???

προσπ,του χρονου ο μανολος,θα εχει μαθει να φιλαει στο στομα!αυτο σου λεω μονο!!!!:D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

άσε ξέρω κι εγώ τέτοιες περιπτώσεις...

εμένα μου δίνουν κάποια χρήμματα όταν έχω ανάγκη,στις σπουδές δεν στερήθηκα τίποτα...

ζούσα αγγλία με 1000Ε,ενώ ο άντρας μου κι αυτός αγγλία... με τα μισά!!!!

εννοείται πως δεν τον έβγαζε τον μήνα.

δούλευε καλοκαίρια...

αλλά δεν περιμένω να πάρω και πολλά από περιουσιακά...πολύ φοβάμαι ότι θα χαθούν...

όταν είπα για τον γάμο ενώ είχαν πει θα πληρώσουν το τραπέζι οι γονείς μου,μετά τα άλλαζαν,"όχι τώρα γιατί δεν έχουμε."

έδωσαν όμως μια περιουσία για να φτιάξουν το σπίτι τους...βέβαια καλά έκαναν,αλλά όχι τόσο υπερβολή...

για αυτο λοιπον ας κοιταμε μπροστα ολοι μας (και οσοι εχουν παραπονα απο το οικογενειακο Background και οσοι δεν εχουν), να κανουμε στα παιδια μας αυτα και οσα θελουμε απο κοινου με τον συντροφο μας να κανουμε αλλα παντα πριν πεσουμε το βραδυ να κοιμηθουμε να αναλογιζομαστε τις πραξεις μας και να κριτικαρουμε τους εαυτους μας..με αυστηροτητα η οχι ειναι θεμα των αντοχων και της ειλικρινειας του καθενος..τελειος γονιος δεν υπηρξε κανεις σε αυτη τη γη, απλα υπαρχουν γονεις ικανοι να διαχειριστουν τις καταστασεις και τα παιδια τους και γονεις που απλα δεν μπορουν γιατι απλα δεν θελουν η δεν τους βοηθα καποιος να ανοιξουν τα ματια τους και να προσπαθησουν.

Ολα ειναι ανθρωπινα.

Διαφημίσεις

εγω οταν σιδερωνω φροντιζω καποιος να την κραταει και να παιζει μαζι της η να κοιμαται.

παντως και εγω δεν εχω παραπονο στο οικονομικο γιατι σεβομουν οτι εργαζοταν σκληρα ο πατερας μου για να μας προσφερει οτι μπορουσε και οταν μπορουσε (ισως για αυτο δεν επενδυω σε πραγματα περιττα ή πολυτελειας ευκολα)..για το οικονομικο τον ευχαριστω για οσα προσπαθησε να κανει.

Στον γαμο μου εχει κατα καιρους συνεισφερει κατι λιγα αλλα σε περιοδους που μου χρειαζονταν και χωρις να τα ζητησω.

Παραπονο εχω που δεν αλλαζει μυαλα σε ορισμενα σημαντικα θεματα και που δεν ειχε την ωριμοτητα να ειναι τρυφερος μαζι μου σαν παιδι..

μεσα απο αυτη μου ομως την εμπειρια εχω συνειδητοποιησει το ποσο σημαντικος ειναι ο ρολος του πατερα στα ματια ενος παιδιου τοσο για ενα γιο αλλα πολυ περισσοτερο για μια κορη..

εγω κι ο αντρας μου παντως( επειδη ακριβως δεν τα βρηκαμε ετοιμα,αλλα ζοριστηκαμε για να κανουμε οσα καναμε,ειμαστε βεβαια περηφανοι γι'αυτο αλλα λιγη βοηθεια θα την εκτιμουσαμε αφανταστα)ειμαστε της γνωμης οτι 2ο παιδι δεν θα κανουμε αν δεν ειμαστε σιγουροι οτι μπορουμε να μεγαλωσουμε ανετα το παιδι μας,να το σπουδασουμε,να το παντρεψουμε και να του κανουμε και σπιτι,αν μπορουμε βεβαια,κι αυτο νομιζω ειναι το σωστο για μενα.

γιατι εδω κατω ειδικα,δεν ξερω γι'αλλου,ειμαστε ακομα της αποψης, η κορη να εχει σπιτι,τον γαμο να τον πληρωνουν οι γονεις και τα πραγματα του σπιτιου τα σογια.ειμαι κατα αυτης της αποψης αλλα επειδη εδω επικρατει,δεν θελω να νιωσει η κορη μου οπως ενιωθα εγω που δεν ειχα σπιτι και με πηρε ο αντρας μου μ'ενα βρακι που λενε.

νοοτροπιες μεσαιωνα αλλα δυστυχως εδω επικρατουν ακομα και αναγκαζεσαι ν'ακολουθησεις.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

το ξέρω για την κρήτη...αλλά καλά κάνουν αν μπορούν...τους παραδέχομαι!!!

έχω φίλους στο ηράκλειο,συγκάτοικοι από αγγλία.

ούτε κι εγώ είχα τον πατέρα μου δίπλα μου,δεν ήξερε καν τι τάξη πάω στο σχολείο!!

και τώρα έρχεται και στην αδερφή μου ζητάει και 3ο εγγόνι!!!

αν είναι δυνατόν!!!

ας κάνει κίνηση να πει σε μένα τίποτα!!!

που επειδή μας βοηθάνε οι άντρες μας με τα παιδιά κι εμένα και την αδερφή μου τους θεωρεί...μ...ες!!!

παραμονή της βάφτισης,κάτι ήθελά από τον άντρα μου και γύρνάει και μου λέει ο πατέρας μου"η γκουβερνάντα" ειρωνικά!!!!

ε του την είπα κανονικά,που δεν μιλάω συνήθως!!!

αλλά....έλεος!

φαινονται παιδι μου απο τωρα!! οι τσαουσες!!

παντως elenada και εγω οταν παντρευτηκα κυριολεκτικα με ενα βρακι με πηρε καθως ειχα φυγει απο το σπιτι μου δυο χρονια πριν..εκεινος εχει ακινητα απο τους συγχωρεμενους..δοξα το Θεο..

αλλα του χω πει..αν τυχον ποτε το διαλυσουμε εγω δεν θελω τιποτε για μενα απο εκεινον, μονο να συνεισφερει για το μελλον του παιδιου...για μενα θα βρω την ακρη..παντα την βρισκω. Την υγεια μου, τα ακρα μου και τα μυαλα μου να χω και ολα καλα..

τελος παντων,παραπονα θα εχουμε παντα απο τους γονεις μας οπως και τα παιδια μας απο εμας,σιγουρα!!!το σπαστικο ειναι οταν εχουν οι γονεις παραπονα απο τα παιδια τους,κι απαιτησεις,ενω εκεινοι κοιτανε την παρτη τους!!!εκει τρελαινομαι ομως!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...