Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια, έχω νεύρα πήγα στο ΙΚΑ για να πληρωθώ την αναλογια για τις μέρες τις ασθένειας κ τα υπόλοιπα να τα πάρω από τον εργοδότη.

Στο ΙΚΑ όμως μου απέρριψαν την αίτηση κ μου είπαν ότι για να πληρωθώ θα έπρεπε να έχω 120 ένσημα το 2009!!!! επειδή ήμουν σε άδεια λοχείας ..Και έτσι δεν μου καλύπτουν την ασθένεια.

Δλδ εγχειρήστηκα τον 4ο του 2010 ... τα ένσημα του 10 δεν μετράνε;;; κ έτσι θα πάρω ... μην πω τί.... μάλλον θα πρέπει να συνεννοηθώ με τον εργοδότη να μου τις θεωρήσει σαν μέρες αδείας για να με πληρώσει για την απουσία μου Έυτυχώς που έχω 16 μέρες από το 09....

Με λίγα λόγια θα πρέπει όλο το 2010 να μην πάθω τίποτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Viki να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου!!! Να την καμαρώσεις την τσαπερδώνα όπως ποθείς!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Τζεσικάκι! Να χαίρεσαι και εσύ την Ανδρεϊνα με τις ταρζανιές της!

Γειά σας κορίτσια, έχω νεύρα πήγα στο ΙΚΑ για να πληρωθώ την αναλογια για τις μέρες τις ασθένειας κ τα υπόλοιπα να τα πάρω από τον εργοδότη.

Στο ΙΚΑ όμως μου απέρριψαν την αίτηση κ μου είπαν ότι για να πληρωθώ θα έπρεπε να έχω 120 ένσημα το 2009!!!! επειδή ήμουν σε άδεια λοχείας ..Και έτσι δεν μου καλύπτουν την ασθένεια.

Δλδ εγχειρήστηκα τον 4ο του 2010 ... τα ένσημα του 10 δεν μετράνε;;; κ έτσι θα πάρω ... μην πω τί.... μάλλον θα πρέπει να συνεννοηθώ με τον εργοδότη να μου τις θεωρήσει σαν μέρες αδείας για να με πληρώσει για την απουσία μου Έυτυχώς που έχω 16 μέρες από το 09....

Με λίγα λόγια θα πρέπει όλο το 2010 να μην πάθω τίποτα

Δεν ήξερες!Δεν ρώταγες?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=48768

Την πάτησαν και άλλες. Κορίτσια ακούτε? Αυτό για όλες φαντάζομαι ισχύει που κάθησαν το 6μηνο.

Καλέ εντόπισα το πρόβλημα μου! Ο παλιο mozila έφταιγε. Το άνοιξα απο google chrome και είναι μια χαρά! Τί χαρά! Τώρα μπορώ να σας κατασκοπεύω αν είστε on line! :-P

Προσπ δε δοκιμάζεις να μπεις και εσύ στο μαιλ σου απο άλλον explorer?

Δεν ήξερες!Δεν ρώταγες?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=48768

Την πάτησαν και άλλες. Κορίτσια ακούτε? Αυτό για όλες φαντάζομαι ισχύει που κάθησαν το 6μηνο.

Δεν μου το ανοίγει ρε Βικάκι

Εμένα μια χαρά ανοίγει. Τώρα ο δικός σου υπολογιστής άρχισε να τα παίζει:D Στο parents.gr - Πώς κάνουμε μια καταγγελία - ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΣΕΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. Αν δε βαριέσαι ρίξε ένα βλέφαρο. Κάτι θα σου θυμίσει.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια δεν ειχα χρονο να τα διαβασω ολα..Διαβασα για την συναντηση..

Το Village ανοιγει απο νωρις..Για το Allou δεν ξερω αλλα Κυριακατικα φανταζομαι πως ναι..

Να πουμε στις 11 δηλαδη;; Για σημειο συναντησης να προτεινω τα Φλοκαφε;;;

Αντε να οργανωθουμε..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ οσους γιορταζουν και ειδικα στην ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΒΙΚΥ ΜΟΥ!!!

Περαστικα στις αρρωστουλες και ειδικα στην κρητικοπουλα μας!!

Αν ξεχασα κατι συγνωμη αλλα εχω ενα κεφαλι..ΝΑ σας δωσω να καταλαβετε

πηγα σε μαθημα ΧΩΡΙΣ βιβλιο!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΦΤΙΛΑ

ΜΟΥ ερχεται το Αλζχαιμερ..

yRf6p1.png

Καλημέρα σε όλες.!!

Μια ακόμα εφιαλτική νύχτα πέρασε!! Ουφ!! Μια εβδομάδα συνεχόμενα πονάω. Ξύπνησα στις 3 πάλι με αφόρητο πόνο. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΝΑΩ, το χειρότερο είναι ότι μια εβδομάδα δεν με έχει αφήσει καθόλου ο πόνος.Σήμερα 7η μέρα από την επέμβαση κ εύχομαι να ηρεμήσω λίγο

Η μέρα για την συνάντηση έφτασε. Θα μιλήσω σήμερα με την miamamma για την ακριβή ώρα αλλά αύριο στις 11:00 στα Flocafe στα Village Ρέντη είναι καλά όπως είπε και η MyPrincess.

καλημέρα κορίτσια! Σ'ευχαριστώ πρινσέσα!

Τζέσικα εγώ θυμάμαι τις τελευταίες μέρες πονούσα πιο πολύ . Ειδικά το πρωί μόλις ξυπνούσα αισθανόμουνα τον λαιμό μου κολλημένο και το σάλιο που κατάπινα ήταν σαν βελόνες. Κάθε οργανισμός βέβαια αναρώνει διαφορετικά. Λίγες μερούλες ακόμα υπομονή!

εδώ έχουμε βρομόκαιρο. Ψιλοβρέχει και φυσάει. Θυμίζει χειμώνα.

γεια σας κοριτσια μου.

τζες,περαστικα κοπελα μου,κι υπομονη.

myprincess,ευχαριστουμε για τα περαστικα.

κι εμεις ενα εφιαλτικο βραδυ περασαμε.ενω δεν ειχε πυρετο,ξυπνησε μες στον υπνο της κι εκλαιγε σαν να πονουσε η κοιλια της,πανω απο 1 ωρα,και δεν ηξερα τι να κανω για να την ηρεμησω.εντωμεταξυ ουτε γαλα ηθελε,ουτε φαγητο ειχε φαει,μονο νερο.το προσωπο της γεμισε σπυρακια απο το ζορι της.σημερα ευτυχως ειναι καλα.εφαγε και λιγο κοτοπουλακι με πατατουλα.

κι εδω ο καιρος χαλια ειναι,φυσαει κι εχει συννεφια,αλλα οχι κρυο.

τα λεμε.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου.

τζες,περαστικα κοπελα μου,κι υπομονη.

myprincess,ευχαριστουμε για τα περαστικα.

κι εμεις ενα εφιαλτικο βραδυ περασαμε.ενω δεν ειχε πυρετο,ξυπνησε μες στον υπνο της κι εκλαιγε σαν να πονουσε η κοιλια της,πανω απο 1 ωρα,και δεν ηξερα τι να κανω για να την ηρεμησω.εντωμεταξυ ουτε γαλα ηθελε,ουτε φαγητο ειχε φαει,μονο νερο.το προσωπο της γεμισε σπυρακια απο το ζορι της.σημερα ευτυχως ειναι καλα.εφαγε και λιγο κοτοπουλακι με πατατουλα.

κι εδω ο καιρος χαλια ειναι,φυσαει κι εχει συννεφια,αλλα οχι κρυο.

τα λεμε.φιλια!

Elenada μήπως είναι εξανθήματα απο την ίωση? Εμένα την πρώτη φορά που αρρώστησε και ήταν κατακαλόκαιρο είχε μόνο πυρετό, τίποτα άλλο. Ο γιατρός είπε ή ουρολοίμωξη , ή μπορεί να βγάλει εξανθήματα και αυτό είναι σημάδι ενός συγκεκριμένου ιού ή απλώς μια ιωσούλα. Τελικά το τρίτο ήταν.

Κορίτσια θα το καρυδώσω το μικρό. Κάθησα να φάω, αυτή δεν ήθελε, χορτάτη είναι αφού όλη μέρα μασουλάει, και την έβαλα ζουζούνια. Ανεβαίνει στον καναπέ όρθια και χορεύει σηκώνοντας και τα χέρια ψηλά με πιθανό αποτέλεσμα να χάσει την ισσοροπία της και πάρ'την κάτω. Απο οτι μου μαρτύρησε ο ανιψιός άθελα του είδη συνέβει μια φορά κάτω στην πεθερά μου. Της λέω να κατεβεί γιατί θα χτυπήσει το κεφάλι της, τίποτα. Πάω την παίρνω. Δεν προλαβαίνω να καθήσω στην τραπεζαρία ξαναανεβαίνει στον καναπέ, αρχίζει να χορεύει και γελάει πονηρά κοιτώντας με. Με το που σηκώθηκα άρχισε να τρέχει ξεκαρδίζοντας στα γέλια. δεν ξέρω πόσες φορές συνέβει αλλά το μπομπιράκι με κοροϊδεύει! Σαν να λέει πιάσε με, πιάσε με, νια νια νια νια νια!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil

Και γενικά ξεσάλωσε πολύ σήμερα. Μου έχει κάνει ένα σαλόνι αχούρι! Δεν ξέρω απο πού να ξεκινήσω! Και ο καιρός δε βοηθάει να την αμολήσω έξω να ξεχαστεί λίγο. Έστω κάτω στην αυλή να παίξει μα τη μπάλα της.

Η καημενούλα μου έφερε τη ζακετούλα της και δεν έφευγε αν δεν της τη φορούσα . Και αφού τη φόρεσε μου έδειχνε την πόρτα. Αμαν έκανα να τη ξεγελάσω δείχνοντας τα πουλάκια απο τη μπαλκονόπορτα. Ουφ! Να ηρεμήσω λίγο να κάνω καμιά δουλειά

μμμ αυτο για την ασφαλιση το ξερω εδω και καιρο και δεν θυμαμαι αν σας το χα συζητησει σε παλιο ποστ γιατι την πατησα και εγω και η θεια μου..απλα μονο μπορεσα να θεωρησω το βιβλιαριο..γαι επιδομα ασθενειας δεν θα με καλυπτε για το 2009.

Καλησπέρα κορίτσια!

Η γρίπη μ' έβγαλε εκτός για τις τελευταίες δυο μέρες και ήμουν τάβλα στο κρεβάτι μου. Ευτυχώς φορτώθηκε ο σύζυγος το διαολάκι.

Βίκι μου να χαίρεσαι τη μικρή σου! :D

Αυτό για τον ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ το ήξερα από την αρχή, δεν είναι συντάξιμα αυτά που παίρνουμε για τη λοχεία, δυστυχώς. Και ούτε το 6μηνο σε καλύπτει πλήρως. Εγώ για τη φετινή χρονιά ίσα -ίσα κατάφερα να θεωρήσω βιβλιάριο. Να φανταστείς δεν μου ήρθε αυτοκόλλητο, πήγα εγώ στο ΙΚΑ και - ευτυχώς - μου το θεωρήσανε :D.

Φέτος θα έχω φούλ ένσημα (αν δεν μ' απολύσουνε), οπότε θα είμαι ΟΚ.

Εύχομαι να περνάτε ένα υπέροχο σαβ/ριακο. Καλά να περάσετε στη συνάντηση της Αθήνας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια! Σ'ευχαριστώ πρινσέσα!

Τζέσικα εγώ θυμάμαι τις τελευταίες μέρες πονούσα πιο πολύ . Ειδικά το πρωί μόλις ξυπνούσα αισθανόμουνα τον λαιμό μου κολλημένο και το σάλιο που κατάπινα ήταν σαν βελόνες. .

Ακριβως αυτός ο πόνος!! Το μόνο βράδυ που κοιμήθηκα συνεχόμενα μετά την εγχείρηση ήταν το χθεσινό!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...