Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενάντα είναι πολλές οι σελίδες ? Αν μπεις στον κόπο θα το ήθελα και εγώ.Αν είναι μεγάλο δεν γίνεται zip?

α,δεν ξερω απ'αυτα.τωρα το στελνω της μιαμαμα.στειλε μου το e-mail σου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!ολα καλα?μαμαμια καλα να περασετε.

να σας ρωτησω γιατι δεν θυμαμαι.......ποσες απο σας δουλευεται?

το μωρακι σας που το αφηνετε?σε γιαγιαδες ή βρεφικο?

σκεφτομαι να δουλεψω απο σεπτεμβριο και δεν ξερω τι να κανω.

δυστυχως οι γιαγιαδες ειναι μακρια και δεν εχω βοηθεια και σκεφτομαι ή βρεφικο ή νταντα.

εσεις τι λετε?τοτε τα παιδακια μας θα ναι 19 μηνων βρεφικο δεν πανε?

νομιζω οτι απο 2.5 παιρνουν στον παιδικο!!!!

περιμενω τις αποψεις σας και εμπειριες σας.....

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

δυστυχως οι γιαγιαδες ειναι μακρια και δεν εχω βοηθεια και σκεφτομαι ή βρεφικο ή νταντα.

Καλημερα

εγω εργάζομαι από τον 5ο μήνα αφού γέννησα και τη μικρή την κρατάει η κουνιάδα μου η οποία ως γνωστόν μένει και μαζί μας αλλά και περιστασιακά η μάνα μου.

Επίσης ο σύζυγος τα τελευταία δύο χρόνια εχει σταματήσει να δουλέυει τα Σάββατα και εργάζεται όλες τις άλλες ημέρες συν Κυριακή αλλά έχει δικό του ωράριο και βοηθά σημαντικά με τη μικρή αν και από χθες αποφάσισε να εργάζεται και τα Σάββατα πράγμα το οποίο εμένα θα με ξεβολέψει καθώς α) δεν θα χω βοήθεια στις βαριές δουλειές του σπιτιού και

β) δεν θα χουμε ούτε μία μέρα ελεύθερη για να πάμε κάπου βόλτα ένα πρωί όλοι μαζί..(έτσι είμασταν και τα πρώτα 7 χρόνια αλλά τώρα με το παιδί οι απαιτήσεις άλλαξαν)

elenada μάλλον σας συμβαίνει ότι και στην ΕΥΑ..εμβόλιο συν καμία μικροίωση..μακάρι να περάσει γρήγορα..ενημέρωσε μας..

οτις,εδω εχει βρεφικο ιδιωτικο,που παιρνουν τα μωρα απο 6 μηνων.στο δημοσιο πρεπει να εχουν κοψει λεει τις πανες.η νταντα ειναι πιο ακριβη νομιζω.δεν ξερω σιγουρα,αναλογως και τις ωρες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σε ευχαριστώ πολύ elenada! Να χαίρεσαι και εσύ το ζουζουνάκι σου!

Και εμένα η πεθερά μου την κοιτάει αλλά σκεφτόμαι απο Σεπτέμβριο μήπως και τη στείλουμε παιδικό. Πέρα απο το ότι ψυχαγωγείται οι γιατροί λένε λύνεται και η γλώσσα τους. Όσο για τις ασθένειες δεν τις φοβάμαι γιατί ο μικρός της κουνιάδας μου τις κουβαλάει ούτως ή άλλως απο το νηπιαγωγείο. Τουλάχιστον να τις φέρνουμε εμείς (δικής μας παραγωγής) και όχι εισαγώμενες.:)

αυτό μόνο που με ανησυχεί είναι μη νιώσει εγκατάλειψη τις πρώτες μέρες. Και τώρα που την αφήνω στην πεθερά κλαίει όταν με βλέπει να φεύγω και μου κάνει έλα έλα με τα χεράκια. Δεν ξέρω, θα δω. Αλλά αν δεν είχα κανένα αναγκαστικά θα την έστελνα.

βρε συ elenada!!

ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ κορη εχεις???!!! Την βλέπω στις φωτο στο fcb και παθαίνω τρέλλα...θέλω να την αρπάξω και να την βάλω κάτω να της σκάσω εκατό φιλιά..

θα ναι απίστευτη ναζιάρα πάντως..

βρε συ elenada!!

ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ κορη εχεις???!!! Την βλέπω στις φωτο στο fcb και παθαίνω τρέλλα...θέλω να την αρπάξω και να την βάλω κάτω να της σκάσω εκατό φιλιά..

θα ναι απίστευτη ναζιάρα πάντως..

:D:D:oops::D:D

σ'ευχαριστουμε προσπ!ναζιαρα και χαδιαρα κι ολο αγκαλιτσες σφιχτες και τσα μου κανει!τωρα κοιμαται,εχει 37,7 κι ολο γκρινιαζει.ελπιζω να μην ξανανεβασει πυρετο,γιατι αλλιως θα παμε στον παιδιατρο μια βολτα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...