Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις ενα υγιες ζωηρο παιδακι..λιγο πιο ατιθασο απο το πρωτο αλλα no reason to worry about..

!:P

εδώ γελάνε φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Θοδωρής δεν έκανε τίποτα από αυτά. Το παιδί "μούμια"

εμενα βασικα ενα με ευχαριστει αρκετα (εν μεσω πολλων) οτι τριτοι θεωρουν τη μικρη χαμογελαστο και χαρουμενο παιδι..αν ισχυει ειλικρινα με τιμα και μου αρεσει.

εδώ γελάνε φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Θοδωρής δεν έκανε τίποτα από αυτά. Το παιδί "μούμια"

χαχαααααααααααααα!!!! Παρθενος δεν ειπαμε?? Η χαρα του γονεα...αν εξαιρεσεις την γκρινια κατα τ'αλλα.. (τα χω χιλιοπει..)

Γεια σου Βίκι!

Κι εμένα τα ίδια κάνει! Μόνο που έχουμε κλειστή την πόρτα του μπάνιου, οπότε μόνο όταν μπαίνουμε κι εμείς, χώνεται κι αυτός και συνήθως κάποιος "κάθεται" στην τουαλέτε!

Ναι, κορίτσια, πλέον μπορώ να παώ στην τουαλέτα με την ησυχία μου ΜΟΝΟ αφού κοιμηθεί!

Εγώ ότι συρτάρια/ντουλάπια ΔΕΝ θέλω να τα ανακατεύει, γιατί έχω βιβλία, χαρτιά, ή κάτι επικίνδυνο γι' αυτόν, έχω βάλει ασφάλειες. Αλλά τα ρούχα μας, ρούχα του, cd/dvd, τάπερ κλπ, τα βγάζει και τα βάζουμε στα ντουλάπια 5-6 φορές τη μέρα :D.

Aχ, πολύ κούραση κορίτσιαααααα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

jesk είναι ΔΥΝΑΤΟΝ;;; Τι έκανε σ' αυτη την ηλικία δηλαδή; Προσοχή καθόταν;;;

Λες εμένα το επόμενο να είναι ήσυχο δηλαδή; :)

Για παράδειγμα: Ανοιγε το ντουλάπι

-Αγάπη μου μην το ανοίγεις γιατί μπορεί να πέσουν τα πράγματα κ να χτυπήσεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: δεν το ξανανοιγε

-Ανοιγε κ έκλεινε την τηλεοραση;;

Αγάπη μου μην ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση γιατί θα χαλάσει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: δεν το ξανάκανε

Φυσικά τώρα πρέπει να το πω 2 φορες να μην κάνει κάτι αλλά με την φράση "το είπα μια το είπα δύο , τρίτη να μην το πω" σταματάει.

Και εμένα που το σκέφτομαι σχεδόν απίστευτο πως ήταν έτσι

βρε συ jesgk Που χεις και προυπηρεσια για πες..

παω τη μικρη το απογευμα παιδικη χαρα αλλα το μονο που την νοιαζει ειναι να τρεχει στα παιχνιδια που κανουν τα μεγαλα τα παιδια..

την βαζω στην κουνια και στο λεπτο πανω ζηταει να κατεβει..

μονο τσουληθρα κανουμε καμποση ωρα.. επισης τρελλαινεται για το μονοζυγο..θελει να την βαζω να κρατιεται..οτι κανουν τα μεγαλα δηλαδη..

μετα περιφερεται στον χωρο και δεν ξερει τι να κανει..

ξερεις πως αλλιως μπορω να την ψυχαγωγησω εκει? να περνουμε μαζι κανα παιχνιδι? τι προτεινεις?

τρεχουν και τα σκασμενα τα μεγαλα τα παιδια και φοβαμαι μη τη παρουν παραμαζωμα καμια μερα..θελει να ανακατευεται στα ποδια τους..για τα συνομηλικα πουυυυυυυ λογος? και η δικια μου και αυτα πεεεεεερα βρεχει.

Διαφημίσεις

Κι όταν τρέχουν και με τα ποδήλατα;

Πήγα σ' ένα πολυσύχναστο πάρκο τις προάλλες και δεν ήξερα από που θα του 'ρθει, ή μπάλα ή μεγάλα παιδιά που τρέχανε ή σε ποδήλατο!!

Καλύτερα να μπουσουλάει μέσα στην άμμο :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ξερεις πως αλλιως μπορω να την ψυχαγωγησω εκει? να περνουμε μαζι κανα παιχνιδι? τι προτεινεις?

Σε αυτό δεν έχω πολύ προυπηρεσια, σπάνια τα έχω πάει κούνιες αλλά ρώτησα τον πατέρα μου που από 6μην. τον πήγαινε κούνιες 4 ώρες συνεχόμενα κ το ίδιο κάνει κ τώρα με την μικρή.

Λοιπόν όταν είναι εκεί τα αφήνει στην κυριολεξία να ξεσαλώσουν . Τα αφήνει να ανακατεύονται με μεγαλύτερα παιδιά κ αφού πάντα τα έχει από κοντά προσπαθεί αν τα άλλα τα χτυπήσουν να τους δείξει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό κ να "σκληραγωγηθούν" λιγάκι.

Επί 4 ώρες την μικρή την κάνει τσουλήθρα μια με το κεφάλι προς τα κάτω (την κρατάει, μια με τον πωπό. Παίρνουν φτιαράκια κ τα αμολάει στο χώμα να σκάυουν (γυρνάνε μέσα στη βρώμα και έχουν και τα δύο γόνατα ματωμένα στάνταρ μια φορά τη βδομάδα)

Την βάζει (και το Θοδωρή παλιότερα) και σκαρφαλώνει με τα χεράκια στα δίχτυα .. εννοείται την κρατάει.. Δλδ αλλαζει συνεχώς αντικείμενο

ααα.. εμας δεν εχει σκαμα...και ετσι το φτυαρακι εχει μεινει εξοχικο για να φτυαριζουμε την παραλια..

την τσουληθρα θελει να την ανεβει αναποδα..βλεπει που το κανουν τα αλλα , θελει και αυτη...

και παιχνιδι να της παρω δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει..την συνεπαιρνει η παρουσια και η διαολια των μεγαλυτερων...

Έτσι κάνουν τα περισσότερα. Θέλουν παρέα και τα μεγαλύτερα είναι πιο ελκυστικά, γιατί κάνουν διάφορα πράγματα.

Κοπελιά νούμερο 2 παντελόνι;;; Θα μας τρελάνεις?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...