Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε prosp μου :D.

Εγώ δεν κρίνω κανένα, ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως θέλει ο ίδιος.

αν δεν συμφωνοδιαφωνουσαμε μακρινη μου φιλη δεν θα χε νοημα υπαρξης το forum...δεν θα χαμε και θεματα συζητησης..;)

σωστος ο συζυγος σου με την ευστοχη παρατηρηση του..αρα προσπαθει να ενημερωνεται..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα έχει γίνει μαϊμούνι και κλαίει σπαρακτικά (με δάκρυα) όταν δεν γίνεται το δικό του, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί μου.

Αγκαλιά δεν ζητάει πολύ όμως. Είναι τόσο κινητικός, που πως να κάτσει ακίνητος στην αγκαλιά;

Μόνο μερικές φορές που είμαι οκλαδόν στο δωμάτιό του, όταν παίζουμε, κι έρχεται με την όπισθεν και κάθεται στη "φωλίτσα" μέσα στα πόδια μου και παίζει κι αυτός εκεί μπροστά μου! (αχ, λιώνω όταν το κάνει αυτό :D)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οταν ενα μωρο γεννιεται βγαινει απο την κοιλια (αγκαλια) και με τα ιδια μου τα ματια ειδα οτι μεχρι τους 6/7 μηνες οπου ξεπετιεται ειναι ενα μωρακι ουσιαστικα στην κοιλια της μανας του..δεν μπορει να κανει τιποτε αλλο παρα μονο να τρωει, να κοιμαται, να κανει την αναγκη του και να θελει χαδι και τη ζεστη μας αγκαλια..τιποτε αλλο.

Τωρα που η κορη μου ειναι κατσικι και ξερει πως και ποιον να κανει οτι θελει οταν κλαιει σπαρακτικα και μας ακουει ολη η γειτονια γιατι δεν περνα το δικο της εγω ως σκυλα μανα την αφηνω να χτυπιεται..στην αρχην αρχη υπεκυπτα αλλα τωρα πια οχι..της λεω..θελεις αγκαλια? θα περιμενεις δυο λεπτα να τελειωσω αυτο που κανω και θα σε παρω..λυσσαει, χτυπιεται αλλα την περνω ΑΚΡΙΒΩΣ στα δυο λεπτα..οχι λιγοτερο..

επισης δεν της φωναζω..ολες τις επιπληξεις της κανω αυστηρα και της εξηγω το πως και το γιατι..

ειλικρινα υπαρχουν στιγμες που λαμβανω το μηνυμα οτι κατανοει τι της λεω.

Εννοείται οτι μεγάλωσαν πλέον τα ζουζουνιά και εφαρμόζουμε και άλλες μεθόδους. Εμένα απο όταν άρχισε να περπατάει δεν θέλει αγκαλιές. Μόνο αν είναι για βόλτα είναι η πρώτη του χωριού. Αλλά για να την κρατήσω να τη χαρώ λίγο μόνο όταν είναι για ύπνο ή αγουροξυπνημένη. αλλιώς μου δείναι μια σπρωξιά και γλιστράει.

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε prosp μου :D.

Εγώ δεν κρίνω κανένα, ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως θέλει ο ίδιος.

θα το ξαναπώ, παίζει πολύ ρόλο κ ο χαρακτήρας του παιδιού. Βλέπω την κόρη ότι θα είναι πολύ πιο ανεξάρτητη από το γιό, θέλω απλόχερα να της προσφέρω αγκαλιές κ τσινάει, κ ο γιός τρελαινεται για αγκαλιες

Διαφημίσεις

Κι εμένα έχει γίνει μαϊμούνι και κλαίει σπαρακτικά (με δάκρυα) όταν δεν γίνεται το δικό του, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί μου.

Αχ κι εγώ έτσι "σκύλα" είμαι.

Συγνώμη για το κοσμιτικό αλλά όταν ενοούσα πριν ότι δεν τα αφήνω να κλαίνε εννοούσα όχι όταν θέλουν κάτι κ δεν περνάει το δικό τους αλλά πχ να είναι βραδυ κ να θέλουν αγκαλιτσα.

Αλλά όταν πεισμώνουν είτε ο ένας είτε ο άλλος ειμαι βράχος., του γιού του λέω "κλαψε κι άλλο, κλείσε κ την πόρτα να μην σε ακούω... είμαι γαιδάρα

εμενα τις αγκαλιες τις θελεις για να εξυπηρετει τους σκοπους της και οχι για να στρογγυλοκαθεται..

με τη θεια τις θελει γιατι χορευουν ολη μερα

με τον μπαμπα γιατι την παει στις χελωνες και χορευουν επισης

εμενα για να θηλασει και για να μου κανει τις γλυκες της..κατ τ'αλλα την βλεπω ολο να στριφογυρναει μεσα στο σπιτι, να σκαρφαλωνει και ολα τα γνωστα..

επισης της αρεσει να μας κανει αλογακι..μη με δει στο κρεβατι καθισμενη..ανεβαινει και αρχιζει..ντε ντει!

Αλλά όταν πεισμώνουν είτε ο ένας είτε ο άλλος ειμαι βράχος., του γιού του λέω "κλαψε κι άλλο, κλείσε κ την πόρτα να μην σε ακούω... είμαι γαιδάρα

με μαθηματικη ακριβεια θα της τα λεω αυτα...τα κανω ηδη με τους μεγαλυτερους..δεν θα τα κανω και με τους μικροτερους?

Ρε κορίτσια ο δικός μου - ευτυχώς, μην τον "ματιάσω" ;) - δεν έκλαψε ποτέ το βράδυ, μετά τον 2ο-3ο μήνα!

Μόνο μια - δυο φορές που ανέβασε πυρετό, του έδωσα αντιπυρετικό, του έκανα λίγο αγκαλιά και γούτσου γούτσου και τον άφησα ξανά στο κρεβάτι και ξανακοιμήθηκε!

Αχ, είμαι πολύ τυχερή μ' αυτό το μωρό, να δω αν κάνω κανένα μη μου βγει νυχτερίδα :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα η κόρη παρότι πάει κούνιες και ξεσκάει όταν είναι σπίτι συνήθως:

• Ανοίγει ντουλάπια κ πετάει έξω πράγματα
  • Ερχεται στο σαλόνι κ πειράζει τους η/υ, τo dvd, την τηλεόραση
  • Παίρνει πράγματα κ τα πετάει στη λεκάνη της τουαλέτας.
  • Σκαρφαλώνει όπου βρει
  • Φωνάζει κ χτυπιέται αν δεν ανέβει μονη της τις σκαλές όταν γυρίζει απ'τις κούνιες (θα σκοτωθεί αν το κάνει)
  • Κυκλοφορεί όλη τη μέρα με μια καρέκλα μικρή κ κάνει μετακομίσεις
  • Αν σιδερωσω πρέπει να τα βάλω αμέσως στη θέση τους γιατί τα ξεδιπλώνει
  • Βγάλει τα άπλυτα κ τα ρίχνει κατω κ μετά στο πλυντήριο

Κορίτσια ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ χρειάζομαι ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια ο δικός μου - ευτυχώς, μην τον "ματιάσω" ;) - δεν έκλαψε ποτέ το βράδυ, μετά τον 2ο-3ο μήνα!

Μόνο μια - δυο φορές που ανέβασε πυρετό, του έδωσα αντιπυρετικό, του έκανα λίγο αγκαλιά και γούτσου γούτσου και τον άφησα ξανά στο κρεβάτι και ξανακοιμήθηκε!

Αχ, είμαι πολύ τυχερή μ' αυτό το μωρό, να δω αν κάνω κανένα μη μου βγει νυχτερίδα :D.

Στο θέμα του ύπνου κ τα δυο μου έχουν τις ίδιες συνήθειες ΕΥΤΥΧΩΣ

Εμένα η κόρη παρότι πάει κούνιες και ξεσκάει όταν είναι σπίτι συνήθως:

• Ανοίγει ντουλάπια κ πετάει έξω πράγματα
  • Ερχεται στο σαλόνι κ πειράζει τους η/υ, τo dvd, την τηλεόραση
  • Παίρνει πράγματα κ τα πετάει στη λεκάνη της τουαλέτας.
  • Σκαρφαλώνει όπου βρει
  • Φωνάζει κ χτυπιέται αν δεν ανέβει μονη της τις σκαλές όταν γυρίζει απ'τις κούνιες (θα σκοτωθεί αν το κάνει)
  • Κυκλοφορεί όλη τη μέρα με μια καρέκλα μικρή κ κάνει μετακομίσεις
  • Αν σιδερωσω πρέπει να τα βάλω αμέσως στη θέση τους γιατί τα ξεδιπλώνει
  • Βγάλει τα άπλυτα κ τα ρίχνει κατω κ μετά στο πλυντήριο

Κορίτσια ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ χρειάζομαι ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Τα περισσότερα τα βιώνω και εγώ . Νόμιζα είναι της ηλικίας:-P Σας χαιρετώ . Παω στο ζουζουνάκι μου. Φιλάκια!

• Ανοίγει ντουλάπια κ πετάει έξω πράγματα --- νορμαλ και συνηθισμενο για πολλα παιδακια
  • Ερχεται στο σαλόνι κ πειράζει τους η/υ, τo dvd, την τηλεόραση --ομοίως
  • Παίρνει πράγματα κ τα πετάει στη λεκάνη της τουαλέτας. --- η δικια μου ακομη δεν εχει προσβαση σε τουαλετα, ελαχιστα μονο στη κουζινα αλλα και αυτο γνωστο και φυσιολογικο
  • Σκαρφαλώνει όπου βρει --- ειπαμε Κατσικι η Χριστουλιτσα γιατι οχι και το δικο σου?? μαλιστα κρι κρι!!
  • Φωνάζει κ χτυπιέται αν δεν ανέβει μονη της τις σκαλές όταν γυρίζει απ'τις κούνιες (θα σκοτωθεί αν το κάνει) --- καλεεεε!!! ιδιες!!!! ειδες ομως οτι δηλωνουν σημαδια ανεξαρτητοποιησης?
  • Κυκλοφορεί όλη τη μέρα με μια καρέκλα κ κάνει μετακομίσεις -- εμενα με σκουπα και φαρασι..θα μας καθαρισει ολους!!
  • Αν σιδερωσω πρέπει να τα βάλω αμέσως στη θέση τους γιατί τα ξεδιπλώνει -- ναι και εμενα για να μου πει "ατό μαμα", "ατό μπαμπα"
  • Βγάλει τα άπλυτα κ τα ρίχνει κατω κ μετά στο πλυντήριο -- κλασικααααααα

Εχεις ενα υγιες ζωηρο παιδακι..λιγο πιο ατιθασο απο το πρωτο αλλα no reason to worry about..

απλα οπως ειπες θες ψυχαναλυση.. και εγω τρελογιατρο!!:P

Τα περισσότερα τα βιώνω και εγώ . Νόμιζα είναι της ηλικίας:-P Σας χαιρετώ . Παω στο ζουζουνάκι μου. Φιλάκια!

Είναι ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ όχι της ηλικίας. Κοινώς την έχουμε κάτσει. Φιλιά στην πανέμορφη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...