Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι elenada και εγω στον κοινωνικο μου κυκλο εχω φωτεινους παντογνωστες και εξειδικευμενους συμβουλους που ακομη και να μη ρωτησω για κατι παντα βρισκουν να λενε..η αληθεια ειναι οτι επηρεαζομαι αλλα κυριως νοιωθω ενοχες..το χω ΚΑΙ αυτο..

πιστευω ακραδαντα στο ρητο.. η κοιλια γενναει και η αγκαλια κανει τους ανθρωπους.. μετα τους 5-6 μηνες απλα προσεχα να υπαρχουν λογοι που την ειχα αγκαλια πλην του θηλασμου. Τωρα κραζω τον μπαμπα γιατι την εχει πανω του ολη την ωρα σαν καγκουρο! Να μη πω για τη θεια..

μωρε,κι εγω επηρεαζομαι,αλλα βαρεθηκα,κουραστηκα. να εχω τοσα στο κεφαλι μου,να εχω και τυψεις?

τις προαλλες ειχε την μικρη η πεθερα,και μολις με ειδε ηθελε αγκαλια και γκρινιαζε.μαμοθρευτο,λεει ειναι.και τελικα την παιρνω σπιτι και τα ειχε κανει,και δεν της ειχε αλλαξει το μπεμπιλινο.ε,μετα,πως να μην κλαιει η μικρη.σου λεει η γιαγια ειναι για παιχνιδια,αλλα η μαμα θα με αλλαξει.δικιο δεν εχω?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαινόμενο?κάτσε κι εσύ!!

θα σου πουν ελενάδα μου τα κορίτσια που θα μας δουν από κοντά!!

ας κλάψουν και λίγα τα μικρά,δεν παθαίνουν κάτι...

τέτοια λέω και με λένε "αναίσθητη".

χιχι

κοριτσια πιστευω επιλογη του καθενος ειναι που θελει να εχει το παιδι του δεν μαρεσει να κρινω οπως κανουν καποιοι υστερικη που μολις ακουσουν οτι κοιματε μαζι μας κανουν οτι λες και τους ειπα οτι το δινω ουισκι...
Συμφωνώ!!

Το'χω ξαναπεί. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κ επειδή είμαι άνθρωπος της αγκαλιάς θεωρώ ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ υγιές να κοιμηθεί ένα παιδί στο κρεβάτι με τους γονείς του. Δεν μιλάω να κοιμάται μόνο μαζί τους, να έχει ως κύριο κρεβάτι το δικό του αλλά ποτε μα ποτέ δεν θα έδιωχνα το παιδιί μου από το κρεβάτι μας. Οπως κ δεν το έκανα με το Θοδωρή ούτε κ με την μικρή αν θέλει να έρχεται. Προτιμώ την αυστηροτητά μου να την διατηρήσω σε άλλους τομείς.

Μια γνωστή μου θεωρούσε απαγορευτικό να κοιμάται το παιδί μαζί της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ένα βράδυ κ ενώ ήταν 2,5χρ. πήγε στο κρεβάτι τους κ έπεσε κάτω. Τότε η μαμά του θεώρησε ότι έπρεπε να τον πάει πίσω στο δωματιό του κ να του πεί "Είδες που μ' αυτό το κακό πράγμα που έκανες χτύπησες";;;;

.ελεναδα αστα εγινε πολυ ζιζινιο ανεβαινει οπου μπορεις να φανταστεις... και εγω ελεγα το δευτερο δεν θα το περνω αγκαλια να μην μαθει αλλα εγινε αγκαλιτσας ειναι λιγο και στο παιδι και στην μανα ποσο ευαισθητη ειναι αλλες αφηνουν το παιδι να κλαιει καννα μισαωρω και μετα το βρισκουν να κοιματε μονο του εγω θα παιθανω στα 10 λεπτα εαν με δεσουν...και δεν μπορω να τον παρω αγκαλια...

Υπάρχουν παιδιά που από μόνα τους θέλουν αγκαλιές κ άλλα που δεν θέλουν.

Εγώ δεν θα τα άφηνα να κλαίνε, προτιμώ να μου βγεί η μέση.

Κι εμένα πάντως με την μικρή μου έχει κακοφανεί πολύ. Ο Θοδωρής κ χωρίς υπερβολές ήταν παιδί που δεν είχα ακούσει το κλάμα του, δεν γκρίνιαζε, δεν έκανε ζημιές σε αντίθεση με τη μικρή που είναι σκέτος αντάρτης

φαινόμενο?κάτσε κι εσύ!!

χιχι

μωρε,δικιο εχεις,αλλα αμα δεν μπορεις να το βλεπεις να κλαιει,οπως λεει κι η μπουμπουληθρα?εγω εχω παρατηρησει οτι κλαιει, οταν θελει κατι,αλλα κι οταν βαριεται.ε,οταν βαριεται,θα κανουμε κατι να περασει η ωρα της,δεν θα την αφησω να κλαιει.προτιμω να ειναι ευτυχισμενη η μικρη μου,κι ας αφησω τις δουλειες στη μεση.

φαινόμενο?κάτσε κι εσύ!!

χιχι

α εσένα μονο αναίσθητη σε λένε;;;

έχεις μείνει πίσω...

Εμένα που με λένε ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ κ ΠΑΡΑΞΕΝΗ τί να πω;;;;

Διαφημίσεις

Συμφωνώ!!

Το'χω ξαναπεί. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κ επειδή είμαι άνθρωπος της αγκαλιάς θεωρώ ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ υγιές να κοιμηθεί ένα παιδί στο κρεβάτι με τους γονείς του. Δεν μιλάω να κοιμάται μόνο μαζί τους, να έχει ως κύριο κρεβάτι το δικό του αλλά ποτε μα ποτέ δεν θα έδιωχνα το παιδιί μου από το κρεβάτι μας. Οπως κ δεν το έκανα με το Θοδωρή ούτε κ με την μικρή αν θέλει να έρχεται. Προτιμώ την αυστηροτητά μου να την διατηρήσω σε άλλους τομείς.

Μια γνωστή μου θεωρούσε απαγορευτικό να κοιμάται το παιδί μαζί της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ένα βράδυ κ ενώ ήταν 2,5χρ. πήγε στο κρεβάτι τους κ έπεσε κάτω. Τότε η μαμά του θεώρησε ότι έπρεπε να τον πάει πίσω στο δωματιό του κ να του πεί "Είδες που μ' αυτό το κακό πράγμα που έκανες χτύπησες";;;;

Υπάρχουν παιδιά που από μόνα τους θέλουν αγκαλιές κ άλλα που δεν θέλουν.

Εγώ δεν θα τα άφηνα να κλαίνε, προτιμώ να μου βγεί η μέση.

Κι εμένα πάντως με την μικρή μου έχει κακοφανεί πολύ. Ο Θοδωρής κ χωρίς υπερβολές ήταν παιδί που δεν είχα ακούσει το κλάμα του, δεν γκρίνιαζε, δεν έκανε ζημιές σε αντίθεση με τη μικρή που είναι σκέτος αντάρτης

τζες,συμφωνω απολυτα!αληθεια,ειστε ζωντανο παραδειγμα σ'αυτο που λεμε.το ενα παιδι ησυχο και καλοβολο και το αλλο πειραχτηρι.δεν εχεις αναθεωρησει καποιες αποψεις σου,με την μικρη?δηλαδη στην αυστηροτητα?

Μην φοβάστε κι εμένα αναίσθητη με θεωρούν μερικοί! Σκασίλα μου :D

Εγώ δεν ήθελα να τον έχω στο κρεβάτι μου. Ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη και - ευτυχώς - ο Γιάννης κοιμάται όλο το βράδυ συνεχόμενα από 2 μηνών!

Και ούτε πολύ αγκαλιά, γιατί είναι και βαρύς ο άτιμος! :D (μην τα ξαναλέω, έχει φτάσει 15 κιλά!)

Αυτό δεν σημαίνει ότι, επειδή κοιμάται, είναι ήσυχος! Διαολάκι έχει γίνει!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ορμομενη απο τα λεγομενα σας απαντω σε μια προηγουμενη κοπελα που ειπε σχετικα με το πιθανο επομενο παιδι της..

ολα τα παιδια ειναι διαφορετικα μεταξυ τους..και οι "πρωτογονεις" συχνα εχουν την αυταπατη οτι θα ειναι και τα επομενα καλοβολα..δεν ισχυει παντα..μαλλον στις περισσοτερες περιπτωσεις..

ακριβως το ιδιο ελεγε και η θεια μου χθες..

ο ανδρας της ειχε θηλασει ως τα 5 του αλλα δεν ειχε ξαναδει πιο ανεξαρτητο ατομο

ο γιος της μεχρι τα 10 του κοιμοταν μαζι τους και τωρα (ετσι τουλαχιστον λεει) ειναι απολυτα ανεξαρτητος..ουτε το κρεβατι του δεν θελει να ακουμπανε..

εγω παντα λεω το εξης:

Καποτε θα περασουν τα χρονια, τα παιδια μας θα χουν μεγαλωσει και θα φανταζουν τοσο αστεια, τοσο λιγα ολα αυτα...απλα ολοι μας κανουμε αυτο που νοιωθουμε οτι ειναι καλυτερο..

χθες ηρθα σε αντιπαραθεση με εναν φιλο ο οποιος εχει μια κορη 3 ετων και αρεσκεται με καμαρι να λεει οτι ειναι χαρουμενος για τη διαπαιδαγωγηση που προσφερει στο παιδι του γιατι τη θεωρει σωστη..

η απαντηση μου ηταν και ειναι: "ο μονος που θα κρινει αν σαν γονιος εκανες καλη δουλεια ειναι το παιδι..κανεις αλλος ουτε καν εσυ ο ιδιος.."

ειλικρινα το πιστευω..και το χω ζησει εντονα στην οικογενεια μου

τζες,συμφωνω απολυτα!αληθεια,ειστε ζωντανο παραδειγμα σ'αυτο που λεμε.το ενα παιδι ησυχο και καλοβολο και το αλλο πειραχτηρι.δεν εχεις αναθεωρησει καποιες αποψεις σου,με την μικρη?δηλαδη στην αυστηροτητα?

Δεν έχω την υπομονή πια να είμαι τόσο αυστηρή. Δεν με βοηθάει κ η μικρή, δεν ακούει όσο αυστηρή κ να είμαι, προσπαθώ όμως να διατηρήσω την ίδεα συμπεριφορά που είχα με το Θοδωρή γιατί θα είναι άδικο για τον μεγάλο κ θα φαίνεται σαν να έχω αδυναμία στη κόρη.

Απ' την άλλη θέλω πολύ η μικρή να με ακούει όπως ο μεγάλος, ειλικρινά όταν βγαίνω με τα παιδιά που συνήθως βγαίνω μόνη μου μαζί τους ποτέ δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει να ενοχλείτε κάποιος.

Εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό, εμένα κ τα δύο κοιμόντουσαν από πολύ μωρά όλο το βράδυ κ ο Θοδωρής ήταν Παναγία κ η μικρή, τρομοκράτης

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ δεν μπορώ να αφήνω το μωρό μου να κλαίει και το παίρνω αγκαλιά. Απο τον 6ο μήνα μου άρχισε αυτά τα ναζάκια. και εμένα με κράζανε οτι το κακομαθαίνω αλλά θεώρησα πιο σωστή τη συμβουλή του παιδίατρου ο οποίος μου είπε οτι δεν το κακομαθαίνω καθόλου. Τι πιο φυσικό απο ένα βρέφος να ζητάει τη μανούλα του. Απο ανάγκη το κάνει και οχι απο γινάτι. Να αισθανθεί τη μυρωδιά σου, το χάδι σου, ασφάλεια εν ολίγις.

Τις προάλες που πήγε ο άντρας μου για μια βλάβη internet και άνοιγε τον υπολογιστή στον οποίο έχει φόντο την Γεωργίτσα, η κυρία που είχε το πρόβλημα την είδε και του είπε οτι είναι παιδοψυχολόγος και δουλεύει ως σύμβουλος σε λεχώνες. Του είπε λοιπόν οτι μέχρι 4 μηνών επιβάλεται να παίρνεις αγκαλιά το μωρό γιατί παθαίνει σόκ όταν απο την ενδομήτριο ζωή βγαίνει στον κόσμο.Επίσης κάπου διάβασα οτι ασυναίσθητα αλλά απο τη φύση πηγάζει αν όχι όλες οι περισσότερες μανούλες κρατάν το μωρό τους αγκαλιά με το κεφαλάκι απο την αριστερή μεριά. Και αυτό γιατί ακούγοντας τους χτύπους της καρδιάς αισθάνεται ασφάλεια όπως συνήθιζε να τους ακούει και μέσα στην κοιλιά.

Μην φοβάστε κι εμένα αναίσθητη με θεωρούν μερικοί! Σκασίλα μου :D

Εγώ δεν ήθελα να τον έχω στο κρεβάτι μου. Ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη και - ευτυχώς - ο Γιάννης κοιμάται όλο το βράδυ συνεχόμενα από 2 μηνών!

Και ούτε πολύ αγκαλιά, γιατί είναι και βαρύς ο άτιμος! :D (μην τα ξαναλέω, έχει φτάσει 15 κιλά!)

δεν θεωρω αναισθησια το οτι σκεφτεστε ετσι..η λεξη αναισθησια ειναι βαρυα..

για μενα απλα εχετε αλλο κωδικα ανατροφης και διαπαιδαγωγησης.. δεν συμφωνω συχνα συγκριτικα με αυτα που κανω εγω αλλα δεν ειναι και δικο μου θεμα

Αυτό το διάβασα κι εγώ.

Μια μέρα με ρωτάει ο άντρας μου "απο ποια πλευρά κρατάς το μωρό;". Το σκέφτομαι (γιατί το κάνω ασυναίσθητα) και του λέω από την αριστερή. Μου λέει "τελικά μάλλον μάνα γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, γιατί εγώ από δεξιά τον κρατάω"! :D (διάβαζε το άρθρο εκείνη την ώρα)

Είναι και πρακτικό - καθώς οι περισσότεροι είναι δεξιόχειρες - για να έχεις ελεύθερο το δεξί και να το ταίζεις, χαιδεύεις, κάνεις άλλες δουλειές, κλπ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οταν ενα μωρο γεννιεται βγαινει απο την κοιλια (αγκαλια) και με τα ιδια μου τα ματια ειδα οτι μεχρι τους 6/7 μηνες οπου ξεπετιεται ειναι ενα μωρακι ουσιαστικα στην κοιλια της μανας του..δεν μπορει να κανει τιποτε αλλο παρα μονο να τρωει, να κοιμαται, να κανει την αναγκη του και να θελει χαδι και τη ζεστη μας αγκαλια..τιποτε αλλο.

Τωρα που η κορη μου ειναι κατσικι και ξερει πως και ποιον να κανει οτι θελει οταν κλαιει σπαρακτικα και μας ακουει ολη η γειτονια γιατι δεν περνα το δικο της εγω ως σκυλα μανα την αφηνω να χτυπιεται..στην αρχην αρχη υπεκυπτα αλλα τωρα πια οχι..της λεω..θελεις αγκαλια? θα περιμενεις δυο λεπτα να τελειωσω αυτο που κανω και θα σε παρω..λυσσαει, χτυπιεται αλλα την περνω ΑΚΡΙΒΩΣ στα δυο λεπτα..οχι λιγοτερο..

επισης δεν της φωναζω..ολες τις επιπληξεις της κανω αυστηρα και της εξηγω το πως και το γιατι..

ειλικρινα υπαρχουν στιγμες που λαμβανω το μηνυμα οτι κατανοει τι της λεω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...