Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπα! Και έπεσε απο τα δικά της χέρια. Για φαντάσου να έπεφτε απο της πεθεράς ? :tongue::-P

Αμ η πεθερα θα τη γλιτωνε απο την Προνοια..απο την νυφη δεν ξερω..:tongue:

Εμενα η κουνιαδα μου καθε που κουτουλαει το κατσικι μου δεν ξερω που τα ακουσε και της βαζει βουτυρο πανω στο καρουμπαλο και μαλιστε ειναι πεπεισμενη οτι κανει δουλεια..

μερα παρα μερα βρισκω το παιδι μου σαν φετα αλοιμενη..μυριζει βουτυρο..μεχρι που μια μερα ακουσε τον εξαψαλμο και δεν το ξανακανε..

προχθες ειχαμε σχολη γονεων στο σπτι και με μια αφορμη της εξηγουσα οτι η μικρη δεν ειναι ενηλικας, και μεχρι να παει 8 ετων δεν θα αποφασιζει τιποτε μονη της (ναι ναι τελευταια της μιλαει σαν να ειναι μεγαλη και να μπορει να αποφασιζει αν θα φαει, αν θελει να παει εκει και οχι αλλου κλπ)..

επιλογες ναι, ευκαιριες για πρωτοβουλια ναι αλλα οχι αποφασεις για θεματα ανατροφης και διατροφης..

σαν ΟΥΦΟ με κοιταζε..μετα κλασικα ως drama queen αρχισε τη κλαψα και του μουρμουρα στους διαδρομους και αργοτερα στον αδελφο της που παλι καλα με στηριξε..

ουφ..τελος παντων καταλαβαιτε το..ειμαι αχαριστη..τοσο δυσκολο ειναι πια??!!

περαστικά στην αντζελίνα!!

περαστικά σου μαεστρία!!

κλεισμένη έχω την πόρτα αλλά όχι το χερούλι...

καλέ μην σκέφτεστε τον σεισμό...θα μας βρουν τα σωστικά μέσα!!χεχε

κι εγώ την δική μου την πήγα 6 μηνών στο δωματιό της,και αμέσως βολεύτηκε.

τώρα που θα πάμε αθήνα να δω τι θα κάνει,που θα κοιμηθεί στο δωμάτιο μαζί μας.

κι η δική μου καρουμπαλάκια κάνει,πέφτει και μετά,σηκώνεται και πιάνει το κεφάλι της αλλά δεν κλαίει τις περισσότερες φορές.

τρέχωωωωω για δουλειές!!

και εμενα εχει συνηθισει να κουτουλαει και δεν κλαιει ερχεται μονο και μου δειχνει και μου λεει μπουμ..

τις προαλλες ειχε για πρωτη φορα γδαρθει στο γονατο και μεχρι τωρα που χει φυγει το κακαδι το κοιταει και το ξανακοιταει..

εμεις κοιμομαστε μαζι στο ιδιο κρεβατι και οι 3,απο 9 μηνων που ηταν η μικρη.οταν το λεω σε οποιονδηποτε,μου λεει τα κλασικα.κακως,και δεν θα μαθει να κοιμαται μονη της,και δεν κανει,κι αλλα τετοια,αλλα δεν με απασχολει πλεον,τι λεει ο καθενας.εγω ξερω τι εχω τραβηξει για να κοιμηθει στην κουνια της,αλλα εκεινη δεν θελει ουτε να την βλεπει.σε λιγο καιρο θα της βαλω το μονο κρεβατακι,κι ελπιζω τοτε να μαθει να κοιμαται εκει.αλλα κι αν δεν θελει,δεν θα την πιεσω.

ειπαμε,το καθε παιδι ειναι διαφορετικο,η ελλη για παραδειγμα,σιγουρα ειναι απο μονη της καλοβολο παιδακι,αφου κοιμοταν οπως εχει πει κι η μιαμαμα,απο μωρο,σερι την νυχτα.εμενα παλι κανει πολυ ανησυχο υπνο,και ξυπναει σιγουρα 2 φορες το βραδυ.ε,τι να κανω,με το ζορι δεν γινεται τπτ.ετσι ειναι το παιδι.τελος.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμεις κοιμομαστε μαζι στο ιδιο κρεβατι και οι 3,απο 9 μηνων που ηταν η μικρη.οταν το λεω σε οποιονδηποτε,μου λεει τα κλασικα.κακως,και δεν θα μαθει να κοιμαται μονη της,και δεν κανει,κι αλλα τετοια,αλλα δεν με απασχολει πλεον,τι λεει ο καθενας.εγω ξερω τι εχω τραβηξει για να κοιμηθει στην κουνια της,αλλα εκεινη δεν θελει ουτε να την βλεπει.σε λιγο καιρο θα της βαλω το μονο κρεβατακι,κι ελπιζω τοτε να μαθει να κοιμαται εκει.αλλα κι αν δεν θελει,δεν θα την πιεσω.

ειπαμε,το καθε παιδι ειναι διαφορετικο,η ελλη για παραδειγμα,σιγουρα ειναι απο μονη της καλοβολο παιδακι,αφου κοιμοταν οπως εχει πει κι η μιαμαμα,απο μωρο,σερι την νυχτα.εμενα παλι κανει πολυ ανησυχο υπνο,και ξυπναει σιγουρα 2 φορες το βραδυ.ε,τι να κανω,με το ζορι δεν γινεται τπτ.ετσι ειναι το παιδι.τελος.

χαχα!! Μ αρεσεις!! Και συμφωνω και απολυτα!!

Ομως ξερω οτι σου τα λενε αυτα θα σου απαντουσαν τωρα οτι εσυ την εκανες ετσι..

Διαφημίσεις

λέτε μετά να αλλάξει όπως θα μεγαλώνει και να μου γίνει αγρίμι???

να μην θέλει να κοιμηθεί στο δωμάτιό της?

μπορεί να παίζει ρόλο,αλλά κι εγώ παιδί ήμουν το πιο ήσυχο.

λες στο δεύτερο να τα πληρώσουμε όλα?

εγώ που έχω πρόβλημα με τον ύπνο...θα είχα φρικάρει αν δεν κοιμόταν.

στο κρεβάτι μας δεν έχει κοιμηθεί ποτέ,κοιμάμαι και βαριά!!

εδω η καλη μου κουμπαρα που γεννησε προσφατα ειχε το μωρο διπλα της και παρατηρησα οτι δεν το παιρνε αγκαλια με τιποτε..μονο για να το θηλασει και μετα το ειχε η ξαπλα στο κρεβατι της η στο πυρεξακι..

τα ιδια μου λεγε και η μανα μου που περασε δυο νυχτες μαζι της..

δεν θελει να μαθαινει λεει στις αγκαλιες..

το καημενο φαγωμενο και αλλαγμενο ηταν λιγο ανησυχο και της ειπα ευγενικα (ελπιζω) μηπως πρεπει να το παρει λιγο αγκαλιτσα και οταν το κανε ηρεμησε και αποκοιμηθηκε..

εγκο ντεν καταλαβαινει..σορρυ.

:tongue: Μπουρμουλίθρα αντε μετά να τους πείσεις στο νοσοκομείο ότι δεν είσαι ελέφαντας:tongue:.

Το΄χω προσέξει με τη μικρή που είναι πιο ζωηρή κ πέφτει συνέχεια κ παντού.. Αν πέσει κ κάνει σημάδι θα ξαναπέσει στο ίδιο σημειο. Πρέπει να τα παντρεψουμε τα παιδιά... Θα λένε οι γείτονες ότι παίζει ενδοοικογενειακή βία αν χτυπάνε με τον ίδιο ρυθμό κ ενήλικες

ακριβως αντε να τους πεισω σουμπιτος θα με πανε το μετωπο ειναι γεματο μελανιες ωντος εαν κατσει και ειναι μαζι θα ειναι το τελειο ζευγαριι :):):tongue::tongue:

qXcJp2.png

A7LOp2.png

εμένα πάντως δεν μου λέει κανείς τίποτα μέχρι τώρα...

το μόνο που έχουν πει και μπροστά μου και πίσω μου(τα έχει ακούσει η αδερφή μου)...είναι ότι το παιδί δεν θέλει κανέναν,είναι "ξυνό"αλλά ποιον να θέλει?αυτούς που τους βλέπει μόνο στις γιορτές?

την γιαγιά μου και τους θείους μου?

εδώ την μάνα μου και το παιδί την βλέπει μια φορά τον μήνα για λίγο και δεν ασχολείται και ποτέ μαζί της.

τους γονείς μου τους είδε τα χριστούγεννα,στα γενεθλιά της τον φλεβάρη,2-3 φορές που πήγαμε για φάγητο στο σπίτι τους και μια το πάσχα.

και ποτέ δεν ασχολούντε να παίξουν μαζί της οι γονείς μου.

πρωτα απο ολα Χρονια πολλα στον γιοκα σου μιας και μολις χρονισε!

το θεμα με το κρεβατι το ανελυσα παραπανω και οπως και ο θηλασμος ειναι μια ακομη αντιληψη που διαφοροποιειται απο οικογενεια σε οικογενεια.

Σχετικα με το θηλασμο προχθες ηταν ενα φιλικο ζευγαρι γυρω στα 50 φευγα απο τα απομειναρια της οικογενειας του ανδρα μου και οι δυο οι οποιοι μολις πληροφορηθηκαν οτι ακομη θηλαζω με κοιταξαν ΚΑΙ οι δυο με το ΙΔΙΟ απορημενο-ενοχλημενο βλεμμα..τοσο πολυ που ο συζυγος μου το βραδυ το σχολιασε λεγοντας "τελικα ΟΛΟΙ πλεον εχουν την ιδια αντιδραση και ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο βλεμμα αποριας και δυσανασχετησης μολις τους λεμε οτι ακομη θηλαζεις"..με ενθαρρυνε πολυ το οτι δεν ειμαι η μονη τρελλη σε αυτη τη σχεση και οτι το ειδε και εκεινος..

ο ενας εκ των δυο (απο το ζευγος φιλων) μαλιστα μου πε οτι κακως συνεχιζω μιας και το γαλα αυτο δεν προσφερει τιποτε μετα το χρονο...η απαντηση μου ηταν "δεν ειναι γαλα ψυγειου η κονσερβας που χει ημερομηνια ληξης...δεν ξυνιζει, δεν πηζει..προσφερει αυτο που προσφερει και ενα συμαβτικο γαλα συν το φαγητο που τρωει το παιδι εχει πληρης διατροφη"

εκει εννοειται οτι η κουβεντα εληξε..

καταρχην κλεισαμε 20 1 τον χρονο αλλα βαριεμε να φτιαξω το τικερακι ντροπη μου ξερω αλλα απο τοτε που εβαλε ποδια ο δικος μου βγηκαν τα δικα μου.....:oops: οσο για τον θηλασμο δεν υπαρχει πουθενα υποστηριξει ακομα και οι γιατροι τα ιδια λενε οι μεγαλυτεροι σε ηλικια βεβαια ειναι ακομα ποιο αντιδραστικη και νομιζα οτι θα ειναι υπερ... τελικα ειμαι εξωγιηνος θηλαζω ακομα...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

χαχα!! Μ αρεσεις!! Και συμφωνω και απολυτα!!

Ομως ξερω οτι σου τα λενε αυτα θα σου απαντουσαν τωρα οτι εσυ την εκανες ετσι..

μπορει να φταιω εγω,να εχω κανει λαθη,αλλα ξερω οτι δεν της κανω κακο που κοιμαται μαζι μου,και στο κατω-κατω δεν παραπονεθηκα σε κανεναν οτι εχω προβλημα που κοιμαται μαζι μου.αντιθετα ειχα προβλημα μεχρι 9 μηνων που τους ακουγα,και δεν την αφηνα να κοιμηθει μαζι μου,για να μαθει στην κουνια της,κι ειχα να κοιμηθω 9 μηνες,κι ηταν και νευρικο το παιδι μου.

μπουμπουληθρα,απο δω και περα αυτα θα εχουμε! κι η δικια μου τα ποδαρακια της ειναι μες στις μελανιες,αφου σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι,μονο πατελονια θα φοραει,ετσι που πεφτει καθε μερα,λες κι ειναι μεθυσμενο!

ναι elenada και εγω στον κοινωνικο μου κυκλο εχω φωτεινους παντογνωστες και εξειδικευμενους συμβουλους που ακομη και να μη ρωτησω για κατι παντα βρισκουν να λενε..η αληθεια ειναι οτι επηρεαζομαι αλλα κυριως νοιωθω ενοχες..το χω ΚΑΙ αυτο..

πιστευω ακραδαντα στο ρητο.. η κοιλια γενναει και η αγκαλια κανει τους ανθρωπους.. μετα τους 5-6 μηνες απλα προσεχα να υπαρχουν λογοι που την ειχα αγκαλια πλην του θηλασμου. Τωρα κραζω τον μπαμπα γιατι την εχει πανω του ολη την ωρα σαν καγκουρο! Να μη πω για τη θεια..

εγώ πάλι κορίτσια από μωρό δεν την έπαιρνα αγκαλιά,μόνο για άλλαγμα και τάισμα...

δεν την έχω κοιμήσει ποτέ αγκαλιά μου.

αλλά ήταν και βολικό μωρό...

εσυ κοπελα μου, εχεις παιδι φαινομενο!ειπα,θα στο ματιασω σιγουρα.

παιζουν παντως και τα γονιδια.εσυ ησουν ησυχο μωρο,πηρε απο σενα.

εγω κι ο αντρας μου παλι,σκετα διαολακια!αφου η μανα μου,μου λεγε,ετσι,για να καταλαβεις τι τραβουσα κι εγω μ'εσενα.:rolleyes:

κοριτσια πιστευω επιλογη του καθενος ειναι που θελει να εχει το παιδι του δεν μαρεσει να κρινω οπως κανουν καποιοι υστερικη που μολις ακουσουν οτι κοιματε μαζι μας κανουν οτι λες και τους ειπα οτι το δινω ουισκι...ελεναδα αστα εγινε πολυ ζιζινιο ανεβαινει οπου μπορεις να φανταστεις... και εγω ελεγα το δευτερο δεν θα το περνω αγκαλια να μην μαθει αλλα εγινε αγκαλιτσας ειναι λιγο και στο παιδι και στην μανα ποσο ευαισθητη ειναι αλλες αφηνουν το παιδι να κλαιει καννα μισαωρω και μετα το βρισκουν να κοιματε μονο του εγω θα παιθανω στα 10 λεπτα εαν με δεσουν...και δεν μπορω να τον παρω αγκαλια...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...