Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα :D.

prosp εννοείς ότι κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με σένα το μωρό;

Εγώ τον έχω απο 5 μηνών σε δικό του δωμάτιο. Τόσο ανήσυχο ύπνο που κάνει (και τόσο πολύ που ροχαλίζει ο άντρας μου), δεν θα κοιμόταν καλά κανένας μας!

Κορίτσια είμαι ΧΑΛΙΑ. Έφυγε η γρίπη από τον μικρό, ήρθε και θρονιάστηκε σε μένα. Σέρνομαι στο γραφείο σήμερα και - σήμερα βρήκε - μου βγήκε και δουλειά :(.

elenada περαστικά σας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ τον έχω απο 5 μηνών σε δικό του δωμάτιο. Τόσο ανήσυχο ύπνο που κάνει (και τόσο πολύ που ροχαλίζει ο άντρας μου), δεν θα κοιμόταν καλά κανένας μας!

Κορίτσια είμαι ΧΑΛΙΑ. Έφυγε η γρίπη από τον μικρό, ήρθε και θρονιάστηκε σε μένα. Σέρνομαι στο γραφείο σήμερα και - σήμερα βρήκε - μου βγήκε και δουλειά :(.

elenada περαστικά σας.

Και εγώ 4-5 μηνών την έστειλα στο δωματιάκι της.

Περαστικά και σε σένα!

Βίκι μου ευχαριστώ!

Τα χάλια μου έχω. Νόμιζα ότι θα ήμουν καλύτερα σήμερα, τελικά είμαι χειρότερα!

Το πρωί ξύπνησε ο κύριος κατουρημένος (κλασσικά), τον γδύνω μέσα στην κούνια, του κάνω ένα γρήγορο ντουζάκι, μόνο το σώμα, και τον έντυσα. Μετά ... το χάος, εγώ να σέρνομαι κι αυτός ν' αλωνίζει!!!

Έφυγα από το σπίτι και - συνδυασμός μικρού και γρίπης - ήμουν ήδη πτώμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βίκι μου ευχαριστώ!

Τα χάλια μου έχω. Νόμιζα ότι θα ήμουν καλύτερα σήμερα, τελικά είμαι χειρότερα!

Το πρωί ξύπνησε ο κύριος κατουρημένος (κλασσικά), τον γδύνω μέσα στην κούνια, του κάνω ένα γρήγορο ντουζάκι, μόνο το σώμα, και τον έντυσα. Μετά ... το χάος, εγώ να σέρνομαι κι αυτός ν' αλωνίζει!!!

Έφυγα από το σπίτι και - συνδυασμός μικρού και γρίπης - ήμουν ήδη πτώμα.

περαστικα σου μαεστρια.το χειροτερο ειναι να εισαι αρρωστη,και να μην μπορεις να ξεκουραστεις,γιατι φυσικα ολα περνανε απο τα χερια μας.εγω φροντιζω 2 παιδια στο σπιτι.την μικρη και τον αντρα μου που τον εχω κακομαθει.αληθεια πως ειναι τ'ονομα σου?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

.

μεχρι και πριν 3 εβδομαδες κοιμοταν ΜΟΝΟ μαζι μας και δεν ηθελε ουτε καν στην κουνια διπλα να μπαινει..

τωρα κανω καθημερινα αγωνα - ξενυχτια και δρομολογια λογω θηλασμου- και το μονο που εχω καταφερει ειναι να κοιμαται (οπως τελος παντων κοιμαται αφου ξυπναει καθε τρεις λιγο και λιγακι) απο τις 21.00 μεχρι τις 3.00 στο δωματιο της (μετα ξανα μαζι μας μπας και κοιμηθω λιγακι πριν τη δουλεια) και να της αρεσει η κουνια - κρεβατι της..μαλιστα μου δειχνει να μπω και εγω αλλα δεν!! Εχω μια πτυσσομενη πολυθρονα του καμπινγκ και την παιρνω αγκαλια για θηλασμο η να την κοιμισω..

θα με ρωτησεις γιατι το κανω?

α) ειπα να δοκιμασω το αθλημα αλλωστε γιατι εφτιαξα το δωματιο της και αγορασα και επιπλα? :rolleyes:

β) βαρεθηκα να μου την λενε γνωστοι και φιλοι και να με κοιτουν σαν τη χειροτερη μανα του κοσμου..τα ακουω που τα ακουω για το θηλασμο ας ειναι ενα λιγοτερο..

Και εγώ 4-5 μηνών την έστειλα στο δωματιάκι της.

Περαστικά και σε σένα!

μπραβο σας αλλα εγω δεν μπορω να το κανω.. νομιζα πριν αποκτησω το παιδι οτι θαμπορουσα και μαλιστα εβριζα τον ανδρα μου που μου λεγε "σιγα μην αφησω το μωρο μονο του σε αλλο δωματιο πριν να παει 2-3 ετων"..φρικαρα καθε φορα και του λεγα το πολυ ενα εξαμηνο ζορι χρονος..

ε! μολις γεννησα και ιδιως με τον θηλασμο αλλαξα ολες τις θεωριες μου..

πλεον νοιωθω και πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις οι 6 μηνες για να μην το χουμε στον χωρο μας..

παντως τωρα που την πηγα δεν ειδα προβληματα..της αρεσει μαλλον και το δωματιο που το χω παιδοτοπο..

καθε βραδυ βαζουμε τα παιχνιδια για υπνο, φιλαμε τις κουκλιτσες μας, κανουμε μπανιο και μετα στο παιδικο δωματιο θηλαζουμε, λεμε ιστοριες και νανι στη κουνια.

υπερβολικη μαλλον σας φαινομαι αλλα αυτα νοιωθουμε οτι μας ταιριαζουν..

γεια σας κοριτσια καιρο ειχαμε να τα πουμε τι κανετε;;;;σημεραα εδω εχει καλο καιρο ....και θελω βολτουλα αλλα χλωμο το κοβω...

προσπερτ και εμας μαζι μας κοιματε ξεκιναμε απο 9 μεχρι 3 το βραδυ κρεβατι και μετα ερχετε μαζι μας ....εχθες επεσε απο το κρεβατι εφυγε ο αντρας μου απο την πλευρα να παει να δει τον μεγαλο που γρινιαζε κοιμηθηκε εκει και απο το να το τραβαω γιατι πηγαινε στην ακρη μην πεσει με πηρε ο υπνος και μπαμ...δεν φτανει αυτο το πρωι επεσε δυο φορες και χτυπησε το κεφαλι του στο ιδιο μερος στην γωνια του του τραπεζιου ασε σημερα το κεφαλι του εχει τρεια καρουμπαλα αφου εαν τον πηγαινα νοσ μπορει κ να με βαζαν μεσα για κακοποιησει τι τραβω και δεν το μαρτυρω... οσο για το καλη μανα δεν θεωρω οτι που ερχετε στο κρεβατι με κανει κακια διαβασα σεενα βιβλιο οτι μερικα παιδια το να κοιμουντε με τους γονεις μεχρι καποια ηλικια τα κανει καλο τωρα εαν ειναι και λαθος ολοι με λαθοι μεγαλωσαμε ...οσο για τον θηλασμο θηλαζω ακομα και οταν το λεω ολοι με κοιτουν περιεργα αλλα δεν με νοιαζει ακομα δεν καταφερα να του αντισταθω το ζητα και εγω φυσικα δεν αρνουμετο καλο ειναι οτι αρχισε να τρωει οποτε λιγοστεψαν οι θηλασμοι...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

.εχθες επεσε απο το κρεβατι εφυγε ο αντρας μου απο την πλευρα να παει να δει τον μεγαλο που γρινιαζε κοιμηθηκε εκει και απο το να το τραβαω γιατι πηγαινε στην ακρη μην πεσει με πηρε ο υπνος και μπαμ...δεν φτανει αυτο το πρωι επεσε δυο φορες και χτυπησε το κεφαλι του στο ιδιο μερος στην γωνια του του τραπεζιου ασε σημερα το κεφαλι του εχει τρεια καρουμπαλα αφου εαν τον πηγαινα νοσ μπορει κ να με βαζαν μεσα για κακοποιησει τι τραβω και δεν το μαρτυρω...

:tongue: Μπουρμουλίθρα αντε μετά να τους πείσεις στο νοσοκομείο ότι δεν είσαι ελέφαντας:tongue:.

Το΄χω προσέξει με τη μικρή που είναι πιο ζωηρή κ πέφτει συνέχεια κ παντού.. Αν πέσει κ κάνει σημάδι θα ξαναπέσει στο ίδιο σημειο. Πρέπει να τα παντρεψουμε τα παιδιά... Θα λένε οι γείτονες ότι παίζει ενδοοικογενειακή βία αν χτυπάνε με τον ίδιο ρυθμό κ ενήλικες

Διαφημίσεις

πρωτα απο ολα Χρονια πολλα στον γιοκα σου μιας και μολις χρονισε!

το θεμα με το κρεβατι το ανελυσα παραπανω και οπως και ο θηλασμος ειναι μια ακομη αντιληψη που διαφοροποιειται απο οικογενεια σε οικογενεια.

Σχετικα με το θηλασμο προχθες ηταν ενα φιλικο ζευγαρι γυρω στα 50 φευγα απο τα απομειναρια της οικογενειας του ανδρα μου και οι δυο οι οποιοι μολις πληροφορηθηκαν οτι ακομη θηλαζω με κοιταξαν ΚΑΙ οι δυο με το ΙΔΙΟ απορημενο-ενοχλημενο βλεμμα..τοσο πολυ που ο συζυγος μου το βραδυ το σχολιασε λεγοντας "τελικα ΟΛΟΙ πλεον εχουν την ιδια αντιδραση και ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο βλεμμα αποριας και δυσανασχετησης μολις τους λεμε οτι ακομη θηλαζεις"..με ενθαρρυνε πολυ το οτι δεν ειμαι η μονη τρελλη σε αυτη τη σχεση και οτι το ειδε και εκεινος..

ο ενας εκ των δυο (απο το ζευγος φιλων) μαλιστα μου πε οτι κακως συνεχιζω μιας και το γαλα αυτο δεν προσφερει τιποτε μετα το χρονο...η απαντηση μου ηταν "δεν ειναι γαλα ψυγειου η κονσερβας που χει ημερομηνια ληξης...δεν ξυνιζει, δεν πηζει..προσφερει αυτο που προσφερει και ενα συμαβτικο γαλα συν το φαγητο που τρωει το παιδι εχει πληρης διατροφη"

εκει εννοειται οτι η κουβεντα εληξε..

Προσπ δεν σε είχα για άτομο που επηρεάζεσαι απο τα λεγόμενα του κόσμου.

Εγώ την έστειλα τόσο μικρή μέσα στο δωμάτιο γιατί στην κρεβατοκάμαρα δεν χωράει η κούνια και για την καλαθούνα ήταν μεγάλη πλέον. Επιπλέον φοβόμουν αν την βάζαμε στο κρεβάτι οτι θα την τσαλαπατήσουμε.

Και εγώ πολλά βράδυα πλέον την παίρνω στο κρεβάτι μας στα μισά της νύχτας αν ξυπνήσει και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κοιμηθεί. Στο κάτω κάτω το παιδί μπορεί να είδε κανένα όνειρο και έτσι να αισθάνεται ασφάλεια. Αλλά η βάση της είναι η κούνια.

:tongue: Μπουρμουλίθρα αντε μετά να τους πείσεις στο νοσοκομείο ότι δεν είσαι ελέφαντας:tongue:.

Το΄χω προσέξει με τη μικρή που είναι πιο ζωηρή κ πέφτει συνέχεια κ παντού.. Αν πέσει κ κάνει σημάδι θα ξαναπέσει στο ίδιο σημειο. Πρέπει να τα παντρεψουμε τα παιδιά... Θα λένε οι γείτονες ότι παίζει ενδοοικογενειακή βία αν χτυπάνε με τον ίδιο ρυθμό κ ενήλικες

χαχα!! καλο!!

μια ξαδελφη καποτε επεσε και χτυπησε το γονατο της και μαζι επεσε και το μωρο σχεδον μηνων.. εκεινη στο ΚΑΤ και το μωρο στο παιδων με ρηγμα στο κρανιο το οποιο εν καιρο βεβαια ξεπεραστηκε..της φορτωθηκε ωστοσο η Προνοια στο ΚΑΤ για να την εξετασουν μην τυχον το κανε επιτηδες..

χαχα!! καλο!!

μια ξαδελφη καποτε επεσε και χτυπησε το γονατο της και μαζι επεσε και το μωρο σχεδον μηνων.. εκεινη στο ΚΑΤ και το μωρο στο παιδων με ρηγμα στο κρανιο το οποιο εν καιρο βεβαια ξεπεραστηκε..της φορτωθηκε ωστοσο η Προνοια στο ΚΑΤ για να την εξετασουν μην τυχον το κανε επιτηδες..

Απαπα! Και έπεσε απο τα δικά της χέρια. Για φαντάσου να έπεφτε απο της πεθεράς ? :tongue::-P

περαστικά στην αντζελίνα!!

περαστικά σου μαεστρία!!

κλεισμένη έχω την πόρτα αλλά όχι το χερούλι...

καλέ μην σκέφτεστε τον σεισμό...θα μας βρουν τα σωστικά μέσα!!χεχε

κι εγώ την δική μου την πήγα 6 μηνών στο δωματιό της,και αμέσως βολεύτηκε.

τώρα που θα πάμε αθήνα να δω τι θα κάνει,που θα κοιμηθεί στο δωμάτιο μαζί μας.

κι η δική μου καρουμπαλάκια κάνει,πέφτει και μετά,σηκώνεται και πιάνει το κεφάλι της αλλά δεν κλαίει τις περισσότερες φορές.

τρέχωωωωω για δουλειές!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...