Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα αν εχω παρει ιο θα με ξεσκισει το αφεντικο...

λες να ευθύνεται ιός για αυτήν την κατάσταση? Και τώρα που το σκέφτομαι κάτι έλεγε ο άντρας μου γιατί ήρθε ένας αμπντάλης ξάδερφος του , ξύλωσε το avira που είχαμε για προστασία και έβαλε λέει ένα πολύ καλύτερο το οποίο σε ένα μήνα έληξε:shock::eek:! Τα πήρε ο άντρας μου και κάτι μουρμούριζε . Κατέβασε ένα πρόγραμμα το doctor web αν το λέω σωστά το οποίο σβήνει ιούς αλλά δεν είναι και ξεφτέρι σε θέματα τέτοια. Δεν ξέρω. Α! Υπάρχει μια ρύθμιση που γυρίζεις την κατάσταση του υπολογιστή μέρες πριν. Δηλαδή την ημερομηνία που θέλεις. Απο τα βοηθήματα γίνεται. Θα το δοκιμνάσω και αν πιάσει θα σε ενημερώσω πρόσπ.

κι εγώ για νωρίς λέω...10-11.κυριακή σίγουρα θα είναι ανοιχτά. δεν μπορεί.

καλά είμαστε ως εδώ αρκεί να μην αλλάξουμε πάλι!!!χεχε

γιατι να αλλαξουμε εκτος απροοπτου (υγειας) ολα ειναι οκ..

εντάξει τότε...κατοχυρώθηκε!!

πως γίνεται πάντα να τρέχουμε τελευταία στιγμή με δουλειές?

τα πράγματα μας δεν τα έχω φτιάξει ακόμα,έχω μαγείρεμα,δουλειές στο σπίτι,ακόμα έχω ρούχα απλωμένα...

α καλά...κι αύριο φεύγουμε 6.15 το πρωί...να δω πως θα ξυπνήσω το κορίτσι μου!!

Διαφημίσεις

εντάξει τότε...κατοχυρώθηκε!!

πως γίνεται πάντα να τρέχουμε τελευταία στιγμή με δουλειές?

τα πράγματα μας δεν τα έχω φτιάξει ακόμα,έχω μαγείρεμα,δουλειές στο σπίτι,ακόμα έχω ρούχα απλωμένα...

α καλά...κι αύριο φεύγουμε 6.15 το πρωί...να δω πως θα ξυπνήσω το κορίτσι μου!!

καλέ φόρεσε την καμιά φόρμα στον ύπνο, τάισε την και πάρτην κοιμισμένη. Έτσι θα είναι σίγουρα φρόνιμη! Αλλά αν ακούσει κίνηση δεν θα σηκωθεί μόνη της? Εμένα μην πάρει μυρωδιά άνθρωπο να κινείται, ξυπνάει και ορεξάτη μάλιστα!

το σκέφτομαι να την έχω έτοιμη,ντυμένη,θα την ταίσω στο καράβι.

της έχω κλειστή την πόρτα στο δωμάτιο πάντα,κι έχω ενδοεπικοινωνία.

δεν μας ακούει συνήθως.

θα την ξυπνήσω τελευταία στιγμή,το λιμάνι είναι κοντά.

τον οκτώβριο έτσι έκανα που πήγαμε θεσσαλονίκη,αυθημερόν.

αλλά ήταν πιο μικρή.

viki...τι ειπες πριν??

ότι σήμερα το χες για Παρασκευή??

καλα...

εγώ προφανώς νόμιζα εχθές ότι ήταν Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή και έδωσα εντολή στο συνεργείο μας να περιμένει μάρμαρα στις 6.00 το πρωί..δηλαδή να πάνε μία ωρα νωριτερα στη δουλεια τους οι ανθρωποι..

σιγουρη εγω πριν λιγο οτι θα χουν παραλαβει τους πηρα να επιβεβαιώσω πριν κλεισω την παραγγελία και με εβρισαν γιατι πολυ απλα μπερδεψα τις ημερες και ηταν αυριο να πανε και οχι σημερα και τους κουβαλησα στη δουλεια πρωινιατικα...

ξεφτιλα ετσι???

το σκέφτομαι να την έχω έτοιμη,ντυμένη,θα την ταίσω στο καράβι.

της έχω κλειστή την πόρτα στο δωμάτιο πάντα,κι έχω ενδοεπικοινωνία.

δεν μας ακούει συνήθως.

θα την ξυπνήσω τελευταία στιγμή,το λιμάνι είναι κοντά.

τον οκτώβριο έτσι έκανα που πήγαμε θεσσαλονίκη,αυθημερόν.

αλλά ήταν πιο μικρή.

ε! το πολύ πολύ να ξυπνησει και να θελει παιχνιδια..:?

Διαφημίσεις

Αμαν βρε προσπ! Πρόσεχε μη σου τη φυλάνε...

Εγώ μια miamama έχω ένα θέμα με το κλείσιμο της πόρτας. Δεν ξέρω πώς το'χω πάρει αλλά φοβάμαι μη γίνει σεισμός και μαγκώσουν οι πόρτες και δεν μπορώ να βγάλω το μωρό και έτσι είναι μονίμως ανοιχτές. Και του παιδικού και η δική μας.

καλημερα κι απο μενα!

ακομα με πυρετο ειναι η μικρη μου,που εχθες εφτασε και 40!σημερα ειναι καλυτερα.αντε να δουμε ποτε θα της περασει.3η μερα ειναι σημερα.

βικη,κι εγω δεν ξερω,αλλα μαλλον ιος θα ειναι.αλλα κι αυτο που λες να γυρισεις το λαπτοπ μερικες μερες πιο πριν,το κανω κι εγω αν χασω κατι.καντο να δεις κι εσυ.

allou fun park,διαβαζω και ζηλευωωωω!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα κι απο μενα!

ακομα με πυρετο ειναι η μικρη μου,που εχθες εφτασε και 40!σημερα ειναι καλυτερα.αντε να δουμε ποτε θα της περασει.3η μερα ειναι σημερα.

βικη,κι εγω δεν ξερω,αλλα μαλλον ιος θα ειναι.αλλα κι αυτο που λες να γυρισεις το λαπτοπ μερικες μερες πιο πριν,το κανω κι εγω αν χασω κατι.καντο να δεις κι εσυ.

Περαστικά στην καημένη την Αντζελίνα! Σήμερα το πρωί που πήγα στο φούρνο άκουσα οτι κυκλοφορεί ίωση με 40 πυρετό και διάροια.

καλημερα κι απο μενα!

3η μερα? Αν δεν πεσει να ενημερωσεις τη γιατρο σου elenada..αν και δεν θα ναι τιποτε αλλο πλην από τα εποχιακα..

εγω εχω μισανοιχτη τη πορτα της (αλλωστε τσιριζει οταν ξυπναει για να παμε εκει) και τη δικη μου ορθανοιχτη..

εγω μενω σε μονοκατοικια του 60' και φοβαμαι να μη γινει κανας σεισμος..και καμια φορα σκεφτομαι ποσο σφαιρα θα παω στο μωρο να το αρπαξω και να το βγαλω εξω..η υπερβολη μου λεει να χω παντα ρουχα και κουβερτουλα του Stand by σε μια μερια..

θα με κραξετε αλλα παντα θεωρω υπερβολικα μικρα και ανικανα να διαχειριστουν μια ακραια κατασταση παιδια της ηλικιας μας ωστε να τα χουμε μονα τους σε αλλο δωματιο..μετα τα 3 θα συμφωνουσα αλλα νωριτερα το κανω με βαρυα καρδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...