Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να χτυπησω ξυλο μεχρι τωρα δε μου αρρωστησε καθολου το μπουλουκακι μου παρολο που ειχε και αλλαγες θερμοκρασιας ανα τοπο-Λαρισα,Ηγουμενιτσα,Μυτιληνη- ελπιζω να μοιασει σε μενα και οχι στον αρρωστιαρη το μπαμπα του!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Kαλημερα !!Ελεναδα,περαστικα στην μπουμπου,αλλα οι μυξουλες σε αυτη την ηλικια ειναι το χειροτερο...ουτε να φυσηξουν μπορουν,ουτε να καθαρισουν το λαιμο τους,τουλαχιστον οι ατμοι στο μπανιο ,να βοηθησουν να ανοιξει λιγακι το συστημα!!!!

Παντως,σε πολλα που διαβασα διαφωνω καθετα....!Πχ,αν η μαμα μου (που ειναι σε διασταση τα τελευταια χρονια),μου ελεγε πως βρηκε εναν καλο ανθρωπο και θελει να ξαναπαντρευτει ,εγω θα πεταγα τη σκουφια μου απο τη χαρα μου!Και μενα ανηκει στην κατηγορια β(περιπου),αλλα ακριβως επειδη εχει θυσιασει τα νιατα της για τα παιδια της,νομιζω της αξιζει μια νεα ,καλυτερη ζωη!Μακαρι να μπορουσε και να μου κανει ενα 4ο αδερφακι ,θα το αγαπουσα οσο αγαπω το δικο μου νεογεννητο.Νομιζω πως ο καθενας οριζει τη ζωη του οπως θελει και σε κανεναν δεν μπορουμε να στερησουμε τα θελω τους και τα δικαιωματα τους,εστω κι αν εμεις δεν θα το καναμε ποτε αυτο......Επισης ,το οτι ειναι γονεις μας ,δεν πιστευω πως ειναι υποχρεωμενοι να μας στηριζουν οικονομικα (με δωρα,χρηματα κλπ κλπ),απο μια ηλικια και μετα.Αν μπορουν και το θελουν να προσφερουν,ειναι πολυ ωραιο ,αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι.Σε αλλες χωρες,τα ατομα 18 ετων και ανω ,ειναι ατομα ανεξαρτητα και δεν περιμενουν το παραμικρο,ετσι εχουν μαθει απο μικρα,και για μενα αυτο ειναι και το πιο σωστο!(δεν εννοω βεβαια,οταν ειναι καποια μεγαλη αναγκη ή θεμα υγειας).....εκει η βοηθεια απο γονεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

ΞΥΠΝΗΣΕ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ PARENTS ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ:

για ογκώδης ηλεκτρικές συσκευές μπορείτε να καλείτε στο 800 800 90 90 όπου παραλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν από το σπίτι σας κ τα πάμε προς ανακύκλωση.

Επίσης στους δήμους Ψυχικού, Χολαργού, Φιλοθέης, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλειου, Ν.Χαλκηδόνας, Νέα Πέραμου υπάρχουν σε κεντρικά σημεία κάδοι που μπορείτε να ρίξετε τις μικροσυσκευές σας.

jesgk μπραβο για την ενημερωση..εισαι μεσα στο κλιμα της συζητησης ..χεχε!!

cristin προσωπικα δεν μιλησα για οικονομικη υποστηριξη..εγω δεν εχω παρει φραγκο απο τα 17 μου.

Απλα ειπα να κανουν την ζωη τους (δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες για το τι κανουν απο πισω οσο στα χαρτια ειναι μαζι ωστοσο..) αλλα να μπορουν να ειναι κοντα στα παιδια με αλλους τροπους περαν του οικονομικου..ξερεις υπαρχουν γονεις που ζουν μακρυα απο τα παιδια τους και για να ειναι καλα στη συνειδηση τους στελνουν ενα check καθε μηνα βαρβατο και τελος..δεν ειναι αυτο ομως το θεμα..

το θεμα ειναι ο γονιος να επιβεβαιωνει που και που την αγαπη του και το ενδιαφερον του στα παιδια του οταν εκεινα εχουν πριν βιωσει εξαιτιας τους (των γονιων) ασχημες συνθηκες (χωρισμος, κακες σχεσεις κ.λ.π.)

δυστυχως οπως ελεχθει προηγουμενως υπαρχουν γονεις που μολις "ξεφορτωθουν" τα παιδια τους ησυχαζει και η συνειδηση τους σα να τελειωσαν εργολαβια καταναγκαστικη..οχι γιατι δεν τα αγαπουν αλλα γιατι ειναι σε κριση ηλικιακη και περιμενουν πως και πως να κανουν οσα δεν εκαναν τα προηγουμενα χρονια λογω ενος "αναγκαστικου" γαμου και ας ηταν τελικα επιλογη τους..

μπραβο Pontikaki που εισαι στις εξαιρεσεις..μαλλον ηταν θεμα τυχης και χημειας..

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ PARENTS ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ:

για ογκώδης ηλεκτρικές συσκευές μπορείτε να καλείτε στο 800 800 90 90 όπου παραλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν από το σπίτι σας κ τα πάμε προς ανακύκλωση.

Επίσης στους δήμους Ψυχικού, Χολαργού, Φιλοθέης, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλειου, Ν.Χαλκηδόνας, Νέα Πέραμου υπάρχουν σε κεντρικά σημεία κάδοι που μπορείτε να ρίξετε τις μικροσυσκευές σας.

κατσε κατσε γιατι τα χω παρμενα με αυτο το ζητημα..

ειχα 7 ολοκληρους θερμοσυσσωρευτες..ξερετε τι ειναι τουτο?? για οποιον δεν ξερει ενημερωτικα ειναι θερμαντικα σωματα με μεταλλικη επενδυση και εσωτερικα εχουν αντιστασεις αναμεσα σε στοιβαδες πυροτουβλων οπου με ηλεκτρικο ρευμα θερμαινονται τα τουβλα και διοχετευεται η ζεστη στους χωρους..το καθε ενα ζυγιζει απο 150 κιλα και ανω..ηθελα να τους αλλαξω και εψαχνα να βρω δημοσιο η ιδιωτικο φορεα να τα παιρνει για ανακυκλωση..

ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ...μονο οι γυφτοι..τσαμπα κιολας..

τελικα ειπα στον ανδρα μου..λυστους!!

μαζεψαμε τα πυροτουβλα για την ψησταρια (φουρνο χτιζω κανονικα λεμε) και μαζεψαμε το σιδερο για να το παμε οι ιδιοι στην ανακυκλωση και θα παρουμε εστω και το λιγο που μας αναλογει σε χρημα..

να με συγχωρειτε..

jesgk μπραβο για την ενημερωση..εισαι μεσα στο κλιμα της συζητησης ..χεχε!!

cristin προσωπικα δεν μιλησα για οικονομικη υποστηριξη..εγω δεν εχω παρει φραγκο απο τα 17 μου.

Απλα ειπα να κανουν την ζωη τους (δεν με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες για το τι κανουν απο πισω οσο στα χαρτια ειναι μαζι ωστοσο..) αλλα να μπορουν να ειναι κοντα στα παιδια με αλλους τροπους περαν του οικονομικου..ξερεις υπαρχουν γονεις που ζουν μακρυα απο τα παιδια τους και για να ειναι καλα στη συνειδηση τους στελνουν ενα check καθε μηνα βαρβατο και τελος..δεν ειναι αυτο ομως το θεμα..

το θεμα ειναι ο γονιος να επιβεβαιωνει που και που την αγαπη του και το ενδιαφερον του στα παιδια του οταν εκεινα εχουν πριν βιωσει εξαιτιας τους (των γονιων) ασχημες συνθηκες (χωρισμος, κακες σχεσεις κ.λ.π.)

δυστυχως οπως ελεχθει προηγουμενως υπαρχουν γονεις που μολις "ξεφορτωθουν" τα παιδια τους ησυχαζει και η συνειδηση τους σα να τελειωσαν εργολαβια καταναγκαστικη..οχι γιατι δεν τα αγαπουν αλλα γιατι ειναι σε κριση ηλικιακη και περιμενουν πως και πως να κανουν οσα δεν εκαναν τα προηγουμενα χρονια λογω ενος "αναγκαστικου" γαμου και ας ηταν τελικα επιλογη τους..

μπραβο Pontikaki που εισαι στις εξαιρεσεις..μαλλον ηταν θεμα τυχης και χημειας..

ΠΡΟΣΠ,δεν αναφερομουν σε σενα ,αλλα απλα απο ολες τις απαντησεις των κοριτσιων,εβγαλα ενα γενικο συμπερασμα και απαντω σε αυτο!δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα!!ενδεχομενα ,να κανω και λαθος....οπως ολοι μας κανουμε κατα καιρους.:P

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κατσε κατσε γιατι τα χω παρμενα με αυτο το ζητημα..

ειχα 7 ολοκληρους θερμοσυσσωρευτες..ξερετε τι ειναι τουτο?? για οποιον δεν ξερει ενημερωτικα ειναι θερμαντικα σωματα με μεταλλικη επενδυση και εσωτερικα εχουν αντιστασεις αναμεσα σε στοιβαδες πυροτουβλων οπου με ηλεκτρικο ρευμα θερμαινονται τα τουβλα και διοχετευεται η ζεστη στους χωρους..το καθε ενα ζυγιζει απο 150 κιλα και ανω..ηθελα να τους αλλαξω και εψαχνα να βρω δημοσιο η ιδιωτικο φορεα να τα παιρνει για ανακυκλωση..

ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ...μονο οι γυφτοι..τσαμπα κιολας..

τελικα ειπα στον ανδρα μου..λυστους!!

μαζεψαμε τα πυροτουβλα για την ψησταρια (φουρνο χτιζω κανονικα λεμε) και μαζεψαμε το σιδερο για να το παμε οι ιδιοι στην ανακυκλωση και θα παρουμε εστω και το λιγο που μας αναλογει σε χρημα..

να με συγχωρειτε..

Πολύ κρίμα... ειμαι 3 χρόνια σ΄αυτή τη θέση κ η ενημέρωση των πολιτών είναι ελάχιστη δυστυχώς.Οτι θέλετε εδώ είμαι .

Διαφημίσεις

Kαλημερα !!Ελεναδα,περαστικα στην μπουμπου,αλλα οι μυξουλες σε αυτη την ηλικια ειναι το χειροτερο...ουτε να φυσηξουν μπορουν,ουτε να καθαρισουν το λαιμο τους,τουλαχιστον οι ατμοι στο μπανιο ,να βοηθησουν να ανοιξει λιγακι το συστημα!!!!

Παντως,σε πολλα που διαβασα διαφωνω καθετα....!Πχ,αν η μαμα μου (που ειναι σε διασταση τα τελευταια χρονια),μου ελεγε πως βρηκε εναν καλο ανθρωπο και θελει να ξαναπαντρευτει ,εγω θα πεταγα τη σκουφια μου απο τη χαρα μου!Και μενα ανηκει στην κατηγορια β(περιπου),αλλα ακριβως επειδη εχει θυσιασει τα νιατα της για τα παιδια της,νομιζω της αξιζει μια νεα ,καλυτερη ζωη!Μακαρι να μπορουσε και να μου κανει ενα 4ο αδερφακι ,θα το αγαπουσα οσο αγαπω το δικο μου νεογεννητο.Νομιζω πως ο καθενας οριζει τη ζωη του οπως θελει και σε κανεναν δεν μπορουμε να στερησουμε τα θελω τους και τα δικαιωματα τους,εστω κι αν εμεις δεν θα το καναμε ποτε αυτο......Επισης ,το οτι ειναι γονεις μας ,δεν πιστευω πως ειναι υποχρεωμενοι να μας στηριζουν οικονομικα (με δωρα,χρηματα κλπ κλπ),απο μια ηλικια και μετα.Αν μπορουν και το θελουν να προσφερουν,ειναι πολυ ωραιο ,αλλα δεν ειναι υποχρεωμενοι.Σε αλλες χωρες,τα ατομα 18 ετων και ανω ,ειναι ατομα ανεξαρτητα και δεν περιμενουν το παραμικρο,ετσι εχουν μαθει απο μικρα,και για μενα αυτο ειναι και το πιο σωστο!(δεν εννοω βεβαια,οταν ειναι καποια μεγαλη αναγκη ή θεμα υγειας).....εκει η βοηθεια απο γονεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!

ΞΥΠΝΗΣΕ!

χριστινακι, δεν ειπε καμμια μας οτι ειναι υποχρεωμενοι οι γονεις να μας στηριζουν οικονομικα,κι εγω δουλευω κι ειμαι ανεξαρτητη απο τα 19.ειπαμε να ειναι κοντα μας,να μας δειχνουν οτι μας σκεφτονται,να'ρχονται να βλεπουν το εγγονακι τους.επισης ειπα οτι χαιρομαι για την μητερα μου αλλα θα ηθελα να ηταν πιο κοντα μου,και να με στηριζει και να με συμβουλευει οπως η καθε μαμα ξερει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

δεν σας προλαβαίνω!!!

εγώ πάντως θα προτιμούσα να είχαν χωρίσει οι γονείς μου όταν είμασταν μικρά!!!

τώρα αν χωρίσουν είναι περιττό!

τα παιδικά χρόνια πάντα θα τα θυμόμαστε!!!

καλά βρε ελενάδα 4 παιδιά η μαμά σου και πήγε για 5ο?

οι γονείς πάντα βοηθάνε τα παιδιά τους.

σε κάποιους φτιάχνουν σπίτια,ή τους κρατάνε τα παιδιά.

υπάρχουν διάφοροι τρόποι.

κι εμένα με βοηθάνε οικονομικά..

αλλά ούτε σπίτι μου έδωσαν,ούτε περιουσία στο όνομα μου έχω,ούτε θρησκευτικό γάμο μου έκαναν.

όταν έχει ο γονιός και ξέρει ότι το παιδί του περνάει δύσκολά δεν πρέπει να δώσει?

είναι καλύτερα να έχουν και να μην δίνουν? υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις.

εγώ με τον άντρα μου είμαστε σχεδόν 9 χρόνια...

δεν το πιστεύω ώρες ώρες ότι πέρασαν τόσα!!

ΠΡΟΣΠ,δεν αναφερομουν σε σενα ,αλλα απλα απο ολες τις απαντησεις των κοριτσιων,εβγαλα ενα γενικο συμπερασμα και απαντω σε αυτο!δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα!!ενδεχομενα ,να κανω και λαθος....οπως ολοι μας κανουμε κατα καιρους.:P

ελα αστα στα!!! σε ξερω εγω εσεναααααα!!!!! με εχεις βαλει στο ματι..επειδη θελεις την κορη μoυ νυφη σου και πας να με διορθωσεις για να τα πηγαινουμε καλα οι συμπεθερες..

σκασε μια φιλουμπα στον Εμμανουηλ μωλλεεε!!!

Πολύ κρίμα... ειμαι 3 χρόνια σ΄αυτή τη θέση κ η ενημέρωση των πολιτών είναι ελάχιστη δυστυχώς.Οτι θέλετε εδώ είμαι .

αντε βρεεεε!! που να το ξερα η χαζα!!!!!και φαγε σκονη και αποσαθρωμενο πετροβαμβακα το στεφανι μουουουου!!

χριστινακι, δεν ειπε καμμια μας οτι ειναι υποχρεωμενοι οι γονεις να μας στηριζουν οικονομικα,κι εγω δουλευω κι ειμαι ανεξαρτητη απο τα 19.ειπαμε να ειναι κοντα μας,να μας δειχνουν οτι μας σκεφτονται,να'ρχονται να βλεπουν το εγγονακι τους.επισης ειπα οτι χαιρομαι για την μητερα μου αλλα θα ηθελα να ηταν πιο κοντα μου,και να με στηριζει και να με συμβουλευει οπως η καθε μαμα ξερει.

θα συμφωνήσω,να δίνουν λιγο σημασία στα εγγόνια τους έστω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...