Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Θέλω τα φώτα σας και εύχομαι να μου τα δωσετε. Λοιπόν στο λάπτον στο σπίτι εδώ και δυο μέρες δεν είναι ορατά τα avantars , το εικονίδιο που δείχνει οτι ο χρήστης είναι on line, τα εικονίδια ''απάντηση'', ''απάντηση με παράθεση'' κλπ. Ευτυχώς υπάρχει το γρήγορη απάντηση και μπορώ να γράψω απο εκεί. Ενώ στη δουλειά είναι όλα καλά. Άρα το πρόβλημα δεν είναι στον λογαριασμό μου αλλά στο λάπτοπ. Έχετε ιδέα τί μπορεί να είναι? Και αυτό συνέβη ενώ ήμουν on line. Ανοιγόκλεινα τόπικ και κάποια στιγμή πάνε! Να πείραξα κάτι? αλλά τι? Και γιατί να το κάνει μόνο στο λάπτοπ του σπιτιου? Έχετε καμιά ιδέα? Γιατί αυτή η κατάσταση μου τη δίνει:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες!

Η Αθηνα δεν ειναι απο θεμα καιρου αξιοπιστη..εχει υγρασια, τη μια ζεστη τη αλλη κρυο και δυο μερες τωρα φυσαει και νοιωθω ψυχρα..

για τα δικα μου δεδομενα δεν ειναι για καλοκαιρινο ρουχο και θεωρω οτι ειναι η καταλληλη περιοδος για να αρρωστησει κανεις..

παντα ενα ελαφρυ μπουφαν και μια μακρυμανικι ελαφρυα μπλουζα τα φοραμε..

Τωρα οσον αφορα την συναντηση..

εχθες πηγαμε επισκεψη σε μια θεια μου στην Αργυρουπολη μεσω παραλιακης και ειδα jesgk που λες να παμε..αν εξαιρεσουμε την αποσταση κατα τ αλλα δειχνει να ειναι ωραια..βολευει και το τραμ επισης απο κεντρο η προς Νεο Φαληρο (ασχετο..αυτο βολευει εμενα για να παω στη μανα μου μετα)..το θεμα ειναι οτι επειδη θα ναι Κυριακη πρωι δεν ξερω τι κοσμο θα χει συνεπως μαλλον 10.30-11.00 θα πρεπει να χουμε συναντηθει..

για το Allou εχω να παω απο πριν μεινω εγκυος ουτε εκει ξερω πως ειναι τωρα :oops:

οπως και να χει, ΟΤΙ και να αποφασισετε να εχει οπωσδηποτε καποιον χωρο εστεγασμενο μηπως ο καιρος δεν ειναι καλος και να μπορουμε να κατσουμε καπου ησυχα.

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Καλημέρα Otis

Σε λίγο φεύγω, έχω ραντεβού με το γιατρό!! Μετά θα κατέβω Πειραιά στη δουλειά για να δώσει η μητέρα μου κάτι χαρτιά.Ουφ κουράστηκα κ με αυτό τον πόνο τον αμυγδαλών.

Τα μωράκια σας καλα;;

MyPrincess ωραία ιδέα το Village!!!

Καλημέρα κορίτσια. Θέλω τα φώτα σας και εύχομαι να μου τα δωσετε. Λοιπόν στο λάπτον στο σπίτι εδώ και δυο μέρες δεν είναι ορατά τα avantars , το εικονίδιο που δείχνει οτι ο χρήστης είναι on line, τα εικονίδια ''απάντηση'', ''απάντηση με παράθεση'' κλπ. Ευτυχώς υπάρχει το γρήγορη απάντηση και μπορώ να γράψω απο εκεί. Ενώ στη δουλειά είναι όλα καλά. Άρα το πρόβλημα δεν είναι στον λογαριασμό μου αλλά στο λάπτοπ. Έχετε ιδέα τί μπορεί να είναι? Και αυτό συνέβη ενώ ήμουν on line. Ανοιγόκλεινα τόπικ και κάποια στιγμή πάνε! Να πείραξα κάτι? αλλά τι? Και γιατί να το κάνει μόνο στο λάπτοπ του σπιτιου? Έχετε καμιά ιδέα? Γιατί αυτή η κατάσταση μου τη δίνει:mad:

τσου...δεν ξερω..εγω το ιδιο εχω παθει με το yahoo οταν μπαινω απο τη δουλεια μου, στο σπιτι δεν εχω το προβλημα αυτο...δεν μπορω να γραψω νεο μηνυμα...κανω αντιγραφη απο forwrd συνεχως..

ισως καποιο αλλο προγραμμα να μας εχει μπλοκαρει τις χρησεις..

εχω την υποψια οτι τα Avatar του parents μου χουν κανει τη ζημια..αλλα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Καλημέρα Otis

Σε λίγο φεύγω, έχω ραντεβού με το γιατρό!! Μετά θα κατέβω Πειραιά στη δουλειά για να δώσει η μητέρα μου κάτι χαρτιά.Ουφ κουράστηκα κ με αυτό τον πόνο τον αμυγδαλών.

Τα μωράκια σας καλα;;

MyPrincess ωραία ιδέα το Village!!!

καλημερα jesgk..

τσου...δεν ξερω..εγω το ιδιο εχω παθει με το yahoo οταν μπαινω απο τη δουλεια μου, στο σπιτι δεν εχω το προβλημα αυτο...δεν μπορω να γραψω νεο μηνυμα...κανω αντιγραφη απο forwrd συνεχως..

ισως καποιο αλλο προγραμμα να μας εχει μπλοκαρει τις χρησεις..

εχω την υποψια οτι τα Avatar του parents μου χουν κανει τη ζημια..αλλα δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...

Ούτε φωτό απο τα ζουζουνάκια δεν βλέπω. Να είναι κανένας ιός? Εγώ αρχικά θεώρησα οτι πειράχτηκε κάτι στο λογαριασμό μου αλλά αφού απο τη δουλειά είναι όλα οκ κάτι άλλο φταίει. Καιρός να αλλάξω λάπτοπ:)

Μήπως Τζέσικα ο αντρούλης θα έχει καμιά ιδέα ?

παντως μπορουμε αν θελετε να παμε και εκει... http://parents.org.gr/news/a382

μπορουμε να βρεθουμε στο μετρο Αγ. Αντωνίου και απο εκεί με το μετρό να πάμε Σύνταγμα ή όσες θέλουν να βρεθούμε κατευθείαν στο Σύνταγμα, να πάμε βόλτα στον Εθνικό κήπο ώστε να χαζέψουμε τις πάπιες και τα λοιπά ζωάκια, να παίξουν τα μικρά στην παιδική χαρά και να καταλήξουμε στο Ζάππειο όπου θα δούμε την σχετική έκθεση..για καφετέρια δεν εγγυόμαι έχει την Αίγλη που ναι πιασοκωλ. αλλά με αυτά και αυτά μπορεί να μην μας νοιάζει κιόλας..

Kaλημερα Prosp καλημέρα Vikaki!

Καλημέρα κούκλα χωρίς αμυγδαλές! Καλέ χαλάρωσε! Πιές και κανένα καφέδακι μια που βγαίνεις.Έστω χυμό χωρίς παγάκια. Χαρά Θεού έχει. Ότι δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσε το....!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

δεν ξέρω αν θα προλαβάινω σήμερα να σας γράφω....

τρέχω,γιατί εκεί που νόμιζα ότι είμαστε καλά από χρόνο..

έχω ένα σωρό πράγματα της τελευταίας στιγμής...

πάω για σίδερωμα τώρα...

λοιπόν το village ακούγεται καλό...βολεύει...

προσπ να πιούμε κάνα καφέ μην μας βγει η γλώσσα στο περπάτημα...να πούμε και τα δικά μας.

θα μπω αργότερα...

see you!!

βίκυ μήπως έχεις πάρει υιό??

καλημέρα κορίτσια...

δεν ξέρω αν θα προλαβάινω σήμερα να σας γράφω....

τρέχω,γιατί εκεί που νόμιζα ότι είμαστε καλά από χρόνο..

έχω ένα σωρό πράγματα της τελευταίας στιγμής...

πάω για σίδερωμα τώρα...

λοιπόν το village ακούγεται καλό...βολεύει...

προσπ να πιούμε κάνα καφέ μην μας βγει η γλώσσα στο περπάτημα...να πούμε και τα δικά μας.

θα μπω αργότερα...

see you!!

βίκυ μήπως έχεις πάρει υιό??

ok για village αρκει να ειναι ανοιχτα την ωρα που παμε (καποτε..λεμε πολυυυυυυ καποτε.. ανοιγαν μετα τις 12.00 δεν ξερω τι ισχυει..)

πετε μου πετε μου και μενα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...