Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι, περιοχή σταθμού, όλη την πόλη διασχίζω!

Εσύ δουλεύεις;

Ναι. Στο καλοχώρι. Ήμασταν στο κέντρο κοντά στο πάρκινγκ της Βενιζέλου αλλά όσο έλειπα σε άδεια μητρότητας για καλή μου τύχη μεταφερθήκαμε. Δεν το θέλω καθόλου το κέντρο. Ούτε που θυμάμαι πότε κατέβηκα τελευταία. Ειδικά με τα έργα του μετρό δράμα η κατάσταση!

Σε γραφείο είσαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ πάντως κάνει ζέστη,είναι για κοντομάνικα ή λεπτά μπλουζάκια.

αλλά αθήνα που είδα ίντερνετ τον καιρό θα έχει ακόμα πιο πολύ ζέστη.

οπότε καλοκαιρινά γιατί και η δική ιδρώνει.

εσείς στον βορρά έχετε άλλο καιρό,εμείς βροχή και υγρασία.

περαστικά μαεστρία!!

ελενάδα εσείς φέτος είχατε χειμώνα??χεχε

περαστικά μαεστρία!!

Και εμείς δεν πάμε πίσω απο υγρασία. Βρέχει δεν βρέχει. Ειδικά κοντά στην παραλία.

περαστικά μαεστρία!!

χειμωνας?τι ειναι αυτο?ειδικα η μικρη που ιδρωνει ευκολα,ουτε σκουφακι ουτε γαντια,τπτ δεν φορεσε.αλλα εμενα δεν με χαλαει καθολου.δεν μ'αρεσει ο χειμωνας.εδω κατω παντως εχουμε συνεχεια νοτιαδες.και το καλοκαιρι,ενω εχει καλο καιρο,το σκεφτομαστε να παμε στη θαλασσα γιατι συνεχεια φυσαει!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

μαεστρια

περαστικα σας κοπελα μου.

αυτος ο καιρος οντως ειναι επικινδυνος.

κι εγω λεω να βγαλω τα χαλια,αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα,μηπως ξαναχαλασει ο καιρος.παω τωρα γτ ξυπνησε η μικρη.φιλια

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εγώ για χαλιά ούτε συζήτηση ακόμα. Όπως είπε και η maestria λες και θα ξαναχειμωνιασει. Εγώ το καλοκαίρι δεν στρώνω καθόλου χαλιά αλλά φέτος σκέφτομαι να πάρω καλοκαιρινά έστω και σαλόνι και κουζίνα που παίζει η μικρή για να μην κάθεται στα πλακάκια. Στο δωμάτιο της δεν θα το σηκώσω. δεν είναι και ιδιαίτερα χοντρό.(πιο συγκεκριμένα:http://e-tapis.gr/shop/el/paidika-xalia-disney-winnie-405.html)

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=2536

Και έτσι είναι το δωμάτιο της Γεωργίτσας. Εμπνευσμένο απο τη συγκεκριμένη φωτό με τη διαφορά οτι το κρεβατάκι είναι οριζόντια κολλημένο στον τοίχο, η συρταριέρα- αλλαξιέρα απέναντι, αριστερά (απέναντι απο την μπαλκονόπορτα) η ντουλάπα, δεν έχω ραφάκι στον τοίχο και το χαλί που είδατε πάνω.Α! Και το πολύφωτο γαλάζιο πάνινο.Σαν τα κλασικά των πορτατίφ. Περίμενα αγόρι για! Αλλά το λες και ουδέτερο ε?και τέλος αυτή είναι η προίκα μας http://www.babynet.gr/site_pics/proionta/02_proika%20morou/Disney/d_winnie54_big.jpg

πολύ ωραίο βίκυ μου, μπράβο.αγόρι σου είχε πει ο γιατρός?

κι εγώ σκέφτομαι για καλοκαιρινά χαλιά.

Ο β επιπέδου έδειξε τσουτσού. Και εγώ την είδα. Και μέχρι 2 μέρες πρίν γεννήσω ο γιατρός αγόρι έλεγε. Είχε πολύ μικρό λώρο η μικρή και γενικά δεν μπορούσε να μετακινηθεί μέσα στην κοιλιά και φαινόταν πάντα έτσι. Αφού απο την στασιμότητα η μύτη της ήταν τσαλαπατημένη. Τρόμαξα όταν την είδα. Αλλά με καθησύχασαν ότι είναι ζυμαράκι ακόμα και θα φτιάξει. Σε πολύ λίγο καιρό ήρθε στα ίσα της:D Μόνο ένα ποδαράκι ένιωθα να κλωτσάει τη δεξιά μεριά μου και απορούσα γιατί μου έλεγαν οτι η κοιλιά μου θα πηγαίνει πέρα δώθε. Μάλλον θα έχει απωθημένα η Γεωργίτσα απο την ενδομήτρια ζωή της γι' αυτό είναι ζουζούνι τώρα:-P

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Συγνωμη ειχα 2 μερες να μπω και δεν ειχα δει το θεμα της συναντησης!!!

ΜΙΑΜΑΜΑ καλως να μας ερθετε!!!

Να προτεινω εγω κατι αλλο;;; (να μπερδευτουμε τελειως!!!)

Τι θα λεγατε για το Village?? Και καφε εχει και απλα και παιδοτοπους..Το Αλλου δηλαδη!!

Εγω ειμαι μεσα ΕΚΤΟΣ εαν γεννησει η κουνιαδα μου, που την περιμενουμε απο μερα σε μερα..Αυτο δεν μπορω να το ξερω οπως καταλαβαινετε!!

Αποφασιστε και ακολουθω εγω..

Αντε μου λειψατε..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...