Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κορίτσια δεν ξέρω για σάββατο απόγευμα,γιατί κι εμένα ο άντρας μου πρέπει να με φέρει και εκείνη την ημέρα θα είναι στην έκθεση,κι εγώ θα έχω τους κουμπάρους μαζί και την ξαδέρφη.

γι'αυτό είπα κυριακή πρώι,νωρίς αν γίνεται γιατί μετά θέλουν οι κουμπάροι στο αττικό πάρκο να πάμε.

ευάκι sorry!!

αν είναι να έρθει κάποιος από τους άντρες σας,να κάτσει κι ο δικός μου,μην με φέρει ως το φάληρο και γυρίσιει ίλιον και μετά ξαναέρθει...

τον φλοίσβο και το όστρια τα ξέρω...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

l9Iop2.png

για Κυριακη Πρωι ειμαι μεσα (Miamama να ξερεις οτι το αττικο (ζωολογικο προφανως) παρκο θελει 2-3 ωρες να το γυρισετε συνεπως κανονισε το προγραμμα σου)..

απλα εμενα ο συζυγος θα εργαζεται και σιγουρα θα ρθουμε ως εκει με ταξι..μετα μπορει να παρουμε το τραμ αν ειναι η μπουμπου στα καλα της..

δεν εχω προβλημα οπου και να αποφασισετε (Οστρια και Φλοισβο δεχομαι μονο και μονο για να εξυπηρετηθει η TASNAT ειδαλλως αν ειναι να βρεθουμε μονο οι εκ των Δυτικων προαστιων δεν βλεπω το λογο για τον ξενιτεμο..αντε μεχρι Ειρηνης και Φιλιας στο Νεο Φαληρο και αυτο σας το προτινω με επιφυλαξη γιατι απλα ξερω οτι υπαρχει..δεν εχω κατσει και δεν εχω πληρη εικονα αρα μην φαω και ξυλο..)

εσεις αποφασιζετε!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

l9Iop2.png

ναι το ξέρω για το αττικό,έχει πάει ο άντρας μου και οι κουμπάροι.

αν είναι να πάω κάπου και δεν ξέρω ώρα επιστροφής παίρνω πάντα φρουτόκρεμα και μεσημεριανό.

προσπ έχω χώρο στο αυτοκίνητο να σε πάρω.1 άτομο χωράει και παιδί,αλλά δεν θέλεις καρεκλάκι για την μικρή?

Διαφημίσεις

Αποφασίστε και πείτε μου!!

Το λιώσαμε το θέμα. Εγώ πάω παντού κ δεν θα φέρω τον άντρα μου θα έρθω μόνη μου με τη μικρή.

Ας περιμένουμε 1-2 μέρες μέχρι να μας απαντήσει κ η MyPrincess κ όποια άλλη αθηναία κ κανονίζουμε.

Να το ξαναπω ακόμα μια φορά;;; Εχω την δυνατότητα να πάρω μαζί μου κ να γυρίσω πίσω κ μια μαμά με ένα παιδάκι.

απο οτι βλεπω το θεμα παιζει κυριως για εκτος σπιτιου..συνεπως το θεμα ειναι το που και το ποτε..

εγω δεν εχω προβλημα μετακινησης..μπορει να μην οδηγω αλλα παντα βρισκω τον τροπο μου αν εχω τον χρονο συνεπως ευχαριστω για την προσφορα κοριτσια..θα ερθω σιγουρα μονη με τη μικρη, οσο για την επιστροφη εκει βλεποντας και κανοντας..

εχεις δικιο Jesgk..το λιωσαμε το θεμα..sorry..

ας πει την γνωμη της και η myprincess και οποια αλλη ενδιαφερομενη..

Εμείς δεν φοράμε ακόμα. Φυσάει εδώ. Εγώ της ψώνισα, τα έπλυνα αλλά δεν της τα φόρεσα ακόμα. Ειδικά χθες το βράδυ μιλάμε για τρελό αέρα. Είναι ότι πρέπει για να κρυώσεις. Στον ήλιο ζέστη και όταν κρύβεται δροσιά.

Διαφημίσεις

viki άσε, ξαναχειμώνιασε!

Εγώ κρύωσα! Ήταν λίγο κρυωμένος ο μικρός (σήμερα δεν έχει σχεδόν καθόλου βήχα πια) και με κόλλησε κι εμένα. Σήμερα, ειδικά, είμαι ΧΑΛΙΑ :(. Πονάνε οι αμυγδαλές μου κι αισθάνομαι ένα πτώμα.

Αλλά ήρθα στη δουλειά, γιατί θέλω να λείψω Δευτέρα που θα 'χω να πάω το μικρό σ' ένα γιατρό.

Καλημέρα κι απο εμένα (μην ξεχνιόμαστε).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

viki άσε, ξαναχειμώνιασε!

Εγώ κρύωσα! Ήταν λίγο κρυωμένος ο μικρός (σήμερα δεν έχει σχεδόν καθόλου βήχα πια) και με κόλλησε κι εμένα. Σήμερα, ειδικά, είμαι ΧΑΛΙΑ :(. Πονάνε οι αμυγδαλές μου κι αισθάνομαι ένα πτώμα.

Αλλά ήρθα στη δουλειά, γιατί θέλω να λείψω Δευτέρα που θα 'χω να πάω το μικρό σ' ένα γιατρό.

Καλημέρα κι απο εμένα (μην ξεχνιόμαστε).

Βγάλτες και εσύ τις αμυγδαλές να μην ξαναπονέσουνε:-P!

Ρε συ δεν ξέρεις πώς να ντυθείς. Βάζω και βγάζω το μπουφάν συνέχεια. Να ντυθείς λεπτά στον ήλιο καλά, μόλις πέσει κατευθείαν σε χτυπά η δροσιά στο στέρνο. Να ντυθείς πιο ζεστά θα υδρώσεις και αν μετά στη σκιά σε φυσήξει πάλι κρύωσες. Έλεος ο βρομόκαιρος! (Εδώ τουλάχιστον)

maestria και η δουλειά σου ανατολικά είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...