Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

οπως ξαναπα αν δεν παιξει κατι αλλο ας βρεθουμε στο σπιτι μου την Κυριακη το πρωι..μονο να ξερω μεχρι το Σαββατο το πρωι για να προετοιμασω λιγο το σπιτι και να χω και κατι να σας φιλεψω..

εμεις περσι πηγαμε διακοπες μονο στο εξοχικο και τρεις μερες στο καμπινγκ της Αγ. Αννας στην Ευβοια..

εκτος αν μου εγκρινουν τον κοινωνικο τουρισμο οπου μαλλον για Πηλιο μας βλεπω τελικα (θελω πολυ να παμε σε νησι γιατι εχω 3 χρονια να παω αλλα τα μεταφορικα ειναι πολλα) κατα τ'αλλα σιγουρα θα παμε παλι στο εξοχικο και ισως να παμε παλι κανα 3μερο στο καμπινγκ αν και για φετος το σκεφτομαι πολυ γιατι η μικρη δεν καταλαβαινει τους περιορισμους (ευελπιστω οτι του χρονου θα ειναι πιο ευκολο) και εκει θα χει πισινα και δεν ξερω αν θα μπορω να την συγκρατω και να μην εχουμε μεγαλες γκρινιες..ειναι μεγαλη οπαδος του νερου..

elenada δεν νομιζω οτι θα κρατησει καιρο αυτη η κολωνια με την πιπιλα..οπως της ηρθε θα της φυγει αλλα δεν χανεις να της την παρεις κρυφα καποια στιγμη..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ'ΑΠΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ.ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΕΥΒΟΙΑΣ.ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ 3 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.

l9Iop2.png

καλημέρα κορίτσια!!

πως πάνε τα κέφια σήμερα?

πως είναι τα αρρωστούλικα μας??

όλες βλέπω σκεφτόσαστε τις διακοπές νωρίς νωρίς.

εγώ φέτος σκέφτομαι αφού δεν θα δουλεύω κι ο άντρας μου έχει ευέλικτο ωράριο θα πηγαίνουμε 3-4 φορές την εβδομάδα θάλασσα...απογευματάκι φυσικά.

και πέρσυ έτσι κάναμε...2-3 φορές σίγουρα.

και κάθε χρόνο πάμε εύβοια στα πεθερικά,που σχεδόν όλη μέρα έξω είμαστε.

αλλά δεν θεωρούντε διακοπές... με το σόι!!

για την ώρα τίποτα άλλο στον ορίζοντα...

εγώ είμαι μέσα για κυριακή πρωί στης προσπερίνας!!

οι υπόλοιπες που είναι να μας πουν?

αχχ έχω ένα σωρό ετοιμασίες,πλένω συνέχεια ρούχα,θέλω να βρω μερικά καλοκαιρινά,έχω σιδέρωμα...

είναι πολλές οι μέρες τελικά,τι να πρωτοπάρω.

αύριο πρέπει να φτιάξω βαλίτσες.

αυτά....

Διαφημίσεις

Kaλημέρα σε όλα τα κορίτσια

Εγώ έβαλα ένα κοτόπουλο στην κατσαρόλα κ σε λίγο θα έρθει κ η μητέρα μου από εδώ. Ηπια Mesulid κ είμαι σαφώς καλύτερα.

Μίλησα κ με την Ευα μας, την κυριακή έχει βάπτιση κ τραπέζι μαζί οπότε δεν θα μπορέσει, με ρώτησε αν μπορούμε Σάββατο απόγευμα.

Εγώ πρόβλημα δεν έχω για καμμια από τις δύο μέρες, τώρα για τον τόπο συνάντησης το ιδανικό θα ήταν στο Φάληρο σε εκείνο το μέρος που είναι καφετέρια κ στα πόδια μας έχει κούνιες, σαν ανοιχτός παιδότοπος ένα πράγμα.

Τώρα αν θέλετε κάπου κοντά περιστέρι, ίλιον κ περίχωρα πείτε.

Αχ miamamma ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά.. Βέβαια "παίζει"να μιλάω λίγο δύσκολα αλλά θα με δεις και θα τυφλωθείς από την ομορφιά μου :tongue::tongue::tongue:

TasNat αν βρεθούμε θα έρθεις;;; Επειδή τα έχω λίγο χαμένα όποιες είναι από ΑΘήνα μιλήστε!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

l9Iop2.png

Kaλημέρα σε όλα τα κορίτσια

Εγώ έβαλα ένα κοτόπουλο στην κατσαρόλα κ σε λίγο θα έρθει κ η μητέρα μου από εδώ. Ηπια Mesulid κ είμαι σαφώς καλύτερα.

Μίλησα κ με την Ευα μας, την κυριακή έχει βάπτιση κ τραπέζι μαζί οπότε δεν θα μπορέσει, με ρώτησε αν μπορούμε Σάββατο απόγευμα.

Εγώ πρόβλημα δεν έχω για καμμια από τις δύο μέρες, τώρα για τον τόπο συνάντησης το ιδανικό θα ήταν στο Φάληρο σε εκείνο το μέρος που είναι καφετέρια κ στα πόδια μας έχει κούνιες, σαν ανοιχτός παιδότοπος ένα πράγμα.

Τώρα αν θέλετε κάπου κοντά περιστέρι, ίλιον κ περίχωρα πείτε.

Αχ miamamma ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά.. Βέβαια "παίζει"να μιλάω λίγο δύσκολα αλλά θα με δεις και θα τυφλωθείς από την ομορφιά μου

:tongue::tongue::tongue:

TasNat αν βρεθούμε θα έρθεις;;; Επειδή τα έχω λίγο χαμένα όποιες είναι από ΑΘήνα μιλήστε!!!!

προφανως θα μιλας για το NAI στο σταδιο Ειρηνης και Φιλίας από πίσω όπου έχει ενα μικρο παιδότοπο από πίσω.. δεν έχω πάει ποτέ ΄στον παιδότοπο, μόνο στο καφέ.

Δεν ειναι καθόλου κακή ιδέα και αν μιλάμε για το ιδιο μερος με βολευει προσωπικα.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

Aν είναι να μπορέσεις να έρθεις δεν μας πειράζει να είναι κ ο άντρας σου, αυτον μάλλον θα τον ενοχλούμε που θα τον τρελάνουμε με την πολυλογία

προφανως θα μιλας για το NAI στο σταδιο Ειρηνης και Φιλίας από πίσω όπου έχει ενα μικρο παιδότοπο από πίσω.. δεν έχω πάει ποτέ ΄στον παιδότοπο, μόνο στο καφέ.

Δεν ειναι καθόλου κακή ιδέα και αν μιλάμε για το ιδιο μερος με βολευει προσωπικα.

Αυτο που λέω εγώ ειναι στο Φλοίσβο αλλά αν σας βολεύει εκεί παμε εκεί κ αν είναι ωραία ,μόνο που θα σε πάρω να μου δώσεις οδηγίες

Διαφημίσεις

Αυτο που λέω εγώ ειναι στο Φλοίσβο αλλά αν σας βολεύει εκεί παμε εκεί κ αν είναι ωραία ,μόνο που θα σε πάρω να μου δώσεις οδηγίες

Αρα λοιπον μιλάς για Παλαιό Φάληρο .

Δεν ξερω αυτη την καφετερια εκτος αν εννοείς την όστρια?? Έχω καιρο να πάω και περνάω μόνο ως περαστική..χάνω πολλά επεισόδια..

άρα αν πάμε εκεί που λες (που αν είναι Κυριακή πρωί θα ρθω με ταξί αναγκαστικά αλλιώς αν είναι Σάββατο θα καβατζωθεί ο στεφάνης μου) θα με κατατοπίσεις εσύ..

ωστόσο αν είναι τελικά να βρεθούμε μόνο οι εκτων δυτικών προαστίων ας μην παραξενιτευτούμε..

ένα είναι σίγουρο από μεριά μου... όπου και να πάμε το κατσίκι δεν θα με αφήσει σε ησυχία και θα το κυνηγάω από πίσω άρα με βλέπω με καφέ στο χέρι και πίσω από την Σουρλουλού την μπουμπου...

καλημερα κι απο μενα!

τι κανετε?

η μικρη εκανε εχθες τελικα πυρετο απο το εμβολιο,αλλα το βραδακι,και σημερα ειναι καλυτερα.την πιπιλα θα την κρυψω,γιατι μονο οταν την βλεπει την βαζει στο στομα,δεν την αναζητα.

εμεις διακοπες παμε μονο εντος κρητης,με την μικρη θα΄ναι ταλαιπωρια εκτος,αλλα και με την δουλεια που εκανα,δεν βολευε πουθενα αλλου γτ ειχα μονο σα/κα ρεπο.αλλα εχει και τοσα μερη στην κρητη που δεν εχουμε παει,ακομα δεν την εχουμε γυρισει ολη!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ Π.Μ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

l9Iop2.png

αχ κορίτσια δεν ξέρω για σάββατο απόγευμα,γιατί κι εμένα ο άντρας μου πρέπει να με φέρει και εκείνη την ημέρα θα είναι στην έκθεση,κι εγώ θα έχω τους κουμπάρους μαζί και την ξαδέρφη.

γι'αυτό είπα κυριακή πρώι,νωρίς αν γίνεται γιατί μετά θέλουν οι κουμπάροι στο αττικό πάρκο να πάμε.

ευάκι sorry!!

αν είναι να έρθει κάποιος από τους άντρες σας,να κάτσει κι ο δικός μου,μην με φέρει ως το φάληρο και γυρίσιει ίλιον και μετά ξαναέρθει...

τον φλοίσβο και το όστρια τα ξέρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...