Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δουλεύω, δουλεύω (τον κόσμο), αν κι αυτό το διάστημα δεν έχουμε δουλειά (και να δούμε ΠΟΤΕ θα μας απολύσουνε), οπότε χαλαρά μέσα στα φόρουμ.

Ευτυχώς μειωμένο και ερχομαι 2 ώρες αργότερα το πρωί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφού καμμιά δεν έχει πρόβλημα,δεν κανονίζουμε για κυριακή πρωί?

σχετικά νωρίς γιατί λέμε να πάμε αττικό πάρκο μετά.

τώρα αν θέλετε σε σπίτι ή σε καφέ,όπου θέλετε,η δική μου δεν φεύγει από το τραπέζι μας,εκεί γύρω κάθεται πάντα.

βικάκι να πας,θα καθήσει το ταρζανάκι σου,θα σου πω αφού γυρίσω αν καθήσει και η δική μου καλά!!

γεια σας κοριτσια!

τι μου κανετε?

μιαμαμα,κανονιζεις συναντηση στην αθηνα?ζηλευωωωωω!!!

βρε κοριτσια δυο μερες τωρα η μικρη μου επιασε μια παλια πιπιλα που της ειχα μωρο,και την πιπιλαει!δεν επιανε τοσο καιρο την πιπιλα,τωρα θα την πιασει?λετε επειδη βλεπει ολα τα μωρακια κι εχουνε πιπιλα?ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο?παω στο παρεντς να διαβασω κανενα παρομοιο θεμα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

αφού καμμιά δεν έχει πρόβλημα,δεν κανονίζουμε για κυριακή πρωί?

σχετικά νωρίς γιατί λέμε να πάμε αττικό πάρκο μετά.

τώρα αν θέλετε σε σπίτι ή σε καφέ,όπου θέλετε,η δική μου δεν φεύγει από το τραπέζι μας,εκεί γύρω κάθεται πάντα.

βικάκι να πας,θα καθήσει το ταρζανάκι σου,θα σου πω αφού γυρίσω αν καθήσει και η δική μου καλά!!

Ρε συ χριστινάκι εμένα ούτε σε τραπέζι κάθεται όταν πάμε για καφέ ή φαγητό , αλλωνίζει στο μαγαζί , αλλά ούτε στο καθησματάκι της ακόμα και σε κοντινές αποστάσεις. Σε σημείο που μου έρχεται να την πατάξω απο το παράθυρο γιατί τσατίζεται κι όλας η κυρία:eek:

γεια σου ελενάκι!!

κάτι κανονίζουμε,την επόμενη φορά να έρθεις κι εσύ.

μήπως την πήρε την πιπίλα για παρηγοριά για τα δόντια της?

βικάκι κουράγιο,κι εγώ όταν μου κάνει διάφορα στο σπίτι δεν έχω υπομονή,μου έρχεται να ουρλιάξω...

Ρε συ χριστινάκι εμένα ούτε σε τραπέζι κάθεται όταν πάμε για καφέ ή φαγητό , αλλωνίζει στο μαγαζί , αλλά ούτε στο καθησματάκι της ακόμα και σε κοντινές αποστάσεις. Σε σημείο που μου έρχεται να την πατάξω απο το παράθυρο γιατί τσατίζεται κι όλας η κυρία:eek:

κι εμενα δεν καθεται πλεον πουθενα.μονο σε παιδοτοπο παμε για καφε.και παλια που κοιμοταν στο καθισματακι μεσα στο αυτο/το οταν πηγαιναμε διακοπες,φετος που πηγαμε σ'ενα χωριο 1,5 ωρα μακρια,μου εβγαλε την πιστη μεχρι να φτασουμε.σ'ολο τον δρομο γκρινιαζε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εμένα ευτυχώς (σε μικρή απόσταση, μέχρι το χωριό μου) κάθεται ακόμα.

Το καλοκαίρι θα γίνει το μεγάλο τεστ ραν, αν πάμε κάπου λίιιιιιγο πιο μακριά για διακοπές.

Έχετε σκεφτεί τίποτα καλό για διακοπές με μικρό παιδί κορίτσια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το καλοκαίρι θα γίνει το μεγάλο τεστ ραν, αν πάμε κάπου λίιιιιιγο πιο μακριά για διακοπές.

περαστικά σου, η κορούλα μου μάλλον δόντι βγάζει.. ούφ.. κ είμαι κ εγώ ένα μάτσο χάλια.

Εγώ με τη γέννηση της κόρης το'χω κάνει το παιδί βαλίτσα, με το γιό είχα όλο άγχος, να κάτσει, την ώρα που θα φύγουμε κ άλλα τέοια , τώρα τα βάζω κ τα δύο στο hyundai κ λείπουμε από το σπίτι 10+ ώρες οι 3 μας. Πάμε για ψώνια, για φαγητό... Και έτσι κοιμούνται όπου βρούν.. Σαν γυτάκια τα'χω κάνει.

Viki κατέβα κ άσε τις γκρίνιες.... άντε παρακάλια θες.

Miamamma εγώ μέσα είμαι για την κυριακή. Τώρα που να συναντηθούμε, δεν απαντάνε κ οι άλλες

Διαφημίσεις

Ρε συ maestria το σαν τη Χαλκιδική δεν έχει το ξέρεις? Η εύκολη λύση για οικογένειες. Φέτος σκεφτόμαστε και κάποιες μέρες στους Παξούς. Να δούμε...Πάντως σήμερα πήγαμε να δούμε για μπαγαζιέρα για πάνω απο το αυτοκίνητο γιατί το καρότσι μόνο ένα φορτ μπαγκάζ πιάνει. Ρίχνουμε και τα καθίσματα για να χωρέσει πράγμα και το καημένο το audi σαν τσαντίρι γίνεται!:-P

viki μου τη δίνει η Χαλκιδική, γιατί για ένα δωμάτιο μέτριο, έως χάλια, ζητάνε τ' άντερά τους!

Κι εγώ το βλέπω προς Πρέβεζα, Πάργα, έχω πάει 3-4 φορές κατά 'κει (πριν να ολοκληρωθεί και η Εγνατία) και είναι πανέμορφα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εδώ είμαι κορίτσια,είχα επισκέψεις μέχρι τώρα,ήρθε η κουμπάρα,φτιάξαμε μια πίτα πάλι. αυτή τη φορά τη φτιάξαμε μαζί γιατί ο μικρός της είχε κοιμηθεί,οπότε την άφησε.

η δική μου γυρόφερνε...

τώρα κοιμάται απο τις 9.30.

λοιπόν βλέπω σκέφτεστε προς τα μέρη μου να έρθετε!! μπράβο.

οι παξοί και η πάργα έιναι πολύ ωραία,αλλά για μερικές μέρες,δεν έχεις πολλά να κάνεις.

οι παξοί είναι ήσυχα κι έχουν ωραίες παραλίες για μπανάκι,θα το ευχαριστηθούν τα παιδιά!!

εμάς μας βλέπω πάλι στα πεθερικά τον αύγουστο εκτός κι αν κερδίσουμε κάνα joker οπότε θα πάμε μαλδίβες!!

λοιπόν προχωράμε για κυριακή πρωί συνάντηση εκτός κι αν αλλάξει κάτι.

άντε να πούμε και που...

εύα,πρινσέσσα που είστε?

πείτε καλέ!!!

καλημερα,τι κανετε???

εγω την μεγαλη μου κορη την πηγα διακοπες απο θεσνικη-θασο οταν ηταν 9 μηνων.ολα μια χαρα,κοιμοταν στην παραλια,επαιζε πανω στην πετσετα(ποτε χωρις πανα)αλλα δεν θελει οταν ειναι νταλα ο ηλιος!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ!!!!!

Πολλα νερα να τα δινετε και καπελακι,ελαφρυ φαγητο,τις αρεσε παααααααρα πολυ το μπανιο μετα την επλενα με νερο(επερνα μπουκαλι απο το σπιτι για να μην μενει με τα αλατα δεν κανει)

και ολα μια χαρα δοξα Τον Θεο.

τωρα ειναι στην κριση του καθενος.......

φιλια.............

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

γεια σας κοριτσια!

τι μου κανετε?

μιαμαμα,κανονιζεις συναντηση στην αθηνα?ζηλευωωωωω!!!

βρε κοριτσια δυο μερες τωρα η μικρη μου επιασε μια παλια πιπιλα που της ειχα μωρο,και την πιπιλαει!δεν επιανε τοσο καιρο την πιπιλα,τωρα θα την πιασει?λετε επειδη βλεπει ολα τα μωρακια κι εχουνε πιπιλα?ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο?παω στο παρεντς να διαβασω κανενα παρομοιο θεμα.

Ελενάντα εμένα η δικιά μου οτι βρει βάζει στο στόμα:-P Τρώγεται δεν τρώγεται! Μήπως το κορίτσι απλώς βρήκε ένα αντικείμενο που τυγχάνει να ειναι πιπίλα και το πέβαλε στο στόμα της και όχι απο εξάρτηση. Δοκίμασε να την κρύψεις σε ανύποπτο χρόνο χωρίς να το πάρει μυρωδιά και πολύ πιθανό να τη ξεχάσει.

εδώ είμαι κορίτσια,είχα επισκέψεις μέχρι τώρα,ήρθε η κουμπάρα,φτιάξαμε μια πίτα πάλι. αυτή τη φορά τη φτιάξαμε μαζί γιατί ο μικρός της είχε κοιμηθεί,οπότε την άφησε.

η δική μου γυρόφερνε...

τώρα κοιμάται απο τις 9.30.

λοιπόν βλέπω σκέφτεστε προς τα μέρη μου να έρθετε!! μπράβο.

οι παξοί και η πάργα έιναι πολύ ωραία,αλλά για μερικές μέρες,δεν έχεις πολλά να κάνεις.

οι παξοί είναι ήσυχα κι έχουν ωραίες παραλίες για μπανάκι,θα το ευχαριστηθούν τα παιδιά!!

εμάς μας βλέπω πάλι στα πεθερικά τον αύγουστο εκτός κι αν κερδίσουμε κάνα joker οπότε θα πάμε μαλδίβες!!

λοιπόν προχωράμε για κυριακή πρωί συνάντηση εκτός κι αν αλλάξει κάτι.

άντε να πούμε και που...

εύα,πρινσέσσα που είστε?

πείτε καλέ!!!

miamama ούτως ή άλλως με τα παιδιά οι επιλογές είναι περιορισμένες και χαλαρές. Π.χ όταν πήγα διακοπές στην Κρήτη μου άρεσε πολύ αλλά με παιδί θα ήταν ταλαιπωρία γιατί όλη μέρα ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο και γυρνούσαμε. Ήθελα να τη δώ όλη!Θα ήταν κρίμα να περιοριστώ μόνο στα Χανιά όπου και μέναμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...