Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

κι εγώ μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο έχω από χθες.

η μικρή λαχανικά στον ατμό,χωρίς κρέας σήμερα. έφαγε τις προηγούμενες μέρες.

έχω ξεκινήσει ετοιμασίες για το ταξίδι,βάζω πλυντήρια,οργανώνω τι θα πάρω γιατί είναι πολλές οι μέρες.

φεύγουμε παρασκευή και γυρνάμε την επόμενη κυριακή.

πότε θα κανονίσουμε τελικά συνάντηση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

κι εγώ μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο έχω από χθες.

η μικρή λαχανικά στον ατμό,χωρίς κρέας σήμερα. έφαγε τις προηγούμενες μέρες.

έχω ξεκινήσει ετοιμασίες για το ταξίδι,βάζω πλυντήρια,οργανώνω τι θα πάρω γιατί είναι πολλές οι μέρες.

φεύγουμε παρασκευή και γυρνάμε την επόμενη κυριακή.

πότε θα κανονίσουμε τελικά συνάντηση?

ααα ωραια!! και ηθελα να σε ρωτησω κιολας..

δηλαδη ερχεστε αυτη τη Παρασκευη και φευγετε την επομενη Κυριακη ε?

Σε ποια περιοχη θα μενετε?

λοιπόν θα μείνουμε ίλιον κοντά στου λακιώτη αν ξέρεις.

στους κουμπάρους.

τετάρτη ή πέμπτη θα φύγουμε για εύβοια,στους γονείς του άντρα μου.

εσείς μπορείτε μόνο σκ?

γιατί σάββατο ο άντρας μου θα είναι στην έκθεση με τον συναίτερο κι εγώ με κουμπάρους και την γυναίκα του συνέταιρου(ξαδέρφη μου).την κυριακή θα μπορώ καλύτερα,αν και τους κουμπάρους το σκ θα τους δούμε πιο πολύ γιατί δουλεύουν.

αλλά το κανονίζω δεν έχω πρόβλημα.

από εσάς εξαρτάται για να σας βολεύει,επίσης περιοχή πάω όπου θέλετε,με φέρνει ο άντρας μου όπου του πω.

λοιπόν θα μείνουμε ίλιον κοντά στου λακιώτη αν ξέρεις.

στους κουμπάρους.

τετάρτη ή πέμπτη θα φύγουμε για εύβοια,στους γονείς του άντρα μου.

εσείς μπορείτε μόνο σκ?

γιατί σάββατο ο άντρας μου θα είναι στην έκθεση με τον συναίτερο κι εγώ με κουμπάρους και την γυναίκα του συνέταιρου(ξαδέρφη μου).την κυριακή θα μπορώ καλύτερα,αν και τους κουμπάρους το σκ θα τους δούμε πιο πολύ γιατί δουλεύουν.

αλλά το κανονίζω δεν έχω πρόβλημα.

από εσάς εξαρτάται για να σας βολεύει,επίσης περιοχή πάω όπου θέλετε,με φέρνει ο άντρας μου όπου του πω.

εγω και η jesgk μαλλον βολευομαστε μια χαρα καθως εκεινη ειναι Αιγαλεω και εγω ειμαι Κολωνο ορια με Περιστερι συνεπως το Ίλιον ειναι κοντα αρκετα..μονο που δεν ξερω μερη για να συναντηθουμε..το παρκο Τριτση λενε οτι ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω και ποσο μακρυα ειναι κιολας!...

η ΕΥΑ ειναι Ν. Ιωνια αλλα ξερω οτι θα προσπαθησει να ρθει..ειναι μεσα σε ολα το παιδι μας..

επισης η myprincess ειναι Χαιδαρι (αρα και εκεινη κοντα)..τωρα για αλλες δεν ξερω..οι υπολοιπες δυστυχως ειναι πολυυυυυυυυυυυυ μακρια..

εμενα οποτε μου πειτε θα ρθω..τωρα που μεγαλωσε η ημερα δεν εχουμε δεσμευση μεγαλη μονο το οτι δουλευω μεχρι τις 16.00..

να δουμε βεβαια και την Ανδρεινα που συναχωθηκε..μακαρι να της περασει συντομα και να γινει καλυτερα και η Transformer μαμα της..αλλα και να μη τα καταφερει ολο και καπου θα βρεθουμε εμεις..καλη θεληση να υπαρχει..

οπότε περιμένουμε να μας πουν και οι υπόλοιπες τις γνώμες τους.

στο πάρκο τρίτση δίπλα είναι το escape,όταν έμενα πετρούπολη πήγαινα συνέχεια,έχει καφετέριες,jumbo,bowling,σινεμά,carrefour.στο πάρκο δεν ξέρω αν έχει καφετέρια,για βόλτα πηγαίναμε.

αγ.ανάργυροι είναι η περιοχή εκεί.

βλέπω όλες μένετε κοντά!!

κορίτσια δηλώστε συμμετοχή...χεχε

η εύα οδηγεί?

κάποιος είπε και για παλαιό φάληρο!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Θα συναντηθείτε Αθήνα; Καλά να περάσετε και στείλτε φωτογραφίες (πριβέ) :D.

Εγώ σήμερα έχω μια πολύχρωμη σούπα λαχανικών (χθες την έκανα), έφερα και ταπεράκι στο γραφείο! Συνταγή που βρήκα στο ίντερνετ, ελαφρώς διαφοροποιημένη, γιατί δεν είχα όλα ακριβώς τα υλικά, αλλά συμπαθητική έγινε.

Αχ, ο δικός μου είναι με βήχα πόσες μέρες και κόλλησε κι εμένα, πονάνε οι αμυγδαλές μου και είμαι κομμένη σήμερα. Ουφ, θα περάσει κι αυτή η βδομάδα :).

Ένα πράγμα που μου λείπει από Αθήνα (ήμουν κάποια χρόνια εκεί) είναι οι ωραίες και πολλές εκδηλώσεις που γίνονται.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ενα απο τα καλα της πολης ειναι οτι υπαρχουν πολλες (μα παρα πολλες πια) εκδηλωσεις..

Miamama αν βρεθουμε εξω θα πρεπει να κυνηγαμε διαρκως τα μικρα μας..εγω πχ δεν προκειται να κατσω σε τραπεζι ουτε για αστειο..η μικρη εχει τριζονια στον ποπο της..

σε παιδοτοπο δεν ξερω αν θα της αφησω μονη γιατι δεν εμπιστευομαι τα μεγαλυτερα παιδια..ειναι πιο αγαρμπα και εκεινη δεν μπορει ακομη να προσεχει να μη τη χτυπησουν..

περιμενω να δω και τα προτεινομενα μερη απο τα αλλα κοριτσια..

δεν εχω προβλημα να ρθειτε στο σπιτι μου μονο που θα πρεπει να το κανουμε Σαββατο η Κυριακη γιατι τις αλλες μερες δουλευω..

συνεπως βλεποντας και κανοντας...μου λετε και κανονιζουμε..

είναι η εποχή λίγο βήχα,λίγο συνάχι...

προσπ ότι θέλετε,εγώ είμαι μέσα...

ότι βολεύει,εμένα θα με βόλευε καλύτερα κυριακή.

έχω τα νεύρα μου,με το $$#@μαγαζί...τόσο καιρό παλεύουμε να το παραδώσουμε...

βοήθεια από πουθενά,ο άντρας μου τα έχει μεταφέρει όλα μόνος του.

κι επειδή είχαμε κάτι ράφιέρες για πέταμα...ο δικηγόρος δεν θέλει να το παραλάβει αν δεν βγάλουμε κι αυτά...

άσε που πληρώσαμε και βάλαμε οροφή κι επειδή λείπουν κάποιες πλάκες λόγω των φώτων και του κλιματιστικού θέλει να την ξυλώσουμε όλη.

δεν μπορώ άλλο με την υπόθεση αυτή...

έχω βάλει αγγελία στο πάρεντς για κλιματιστικό οροφής αν ενδιαφέρεται κανείς.

άσε που πρέπει να καταγράψω στο λαπτοπ αναλυτικά το εμπόρευμα και να τακτοποιήσω και το e-shop.

δεν ξέρω καν την αξία του εμπορεύματος...

Διαφημίσεις

έλλη σκέτο...αρχαίο όνομα από τα αδέρφια φροίξος κι έλλη!!

η έλλη είχε πέσει στον ελλήσποντο,από εκεί και το όνομα...

:tongue: ok! θυμαμαι κατι λιγα απο μυθολογια...;)

απλα ειπα μηπως ηταν Ελισαβετ και ελεγα μηπως γιορταζε το ερχομενο σκ..

τι να πω..ετσι ειναι οι δουλειες και ο θειος μου που χε κλεισει ενα φαγαδικο πριν κατι χρονια ετσι τραβιοταν..

μπααααα..αυτο ειναι για επαγγελματικη χρηση καθαρα..εχουμε κατι τετοια στο γραφειο και βριζουμε ολη την ωρα γιατι βαρανε απο παντου...και ειναι μεγαλης αποδοσης..

να το δώσω να ησυχάσω...αν και μου μένουν τα χρέη!!

σας είπα ότι επισήμως είμαι άνεργη??

εσύ maestria δουλεύεις?

όχι δεν γιορτάζουμε, εγώ ήθελα να γιορτάζει με το ελισάβετ αλλά δεν ήθελε ο άντρας μου κι έτσι της γιορτάζουμε το 2ο όνομα! αικατερίνη

μακάρι να το πουλήσω να πάρω κάνα φραγκάκι!!

Kaλησπέρα σε όλες!!

Εγώ είμαι μέσα για συνάντηση όπου κ να κανονίσετε κ' μπορώ να πάρω 1 μαμά +1 παιδί με το όχημα.

Η κορούλα μου μάλλον έχει συσσωρευμένα φλέματα αφού κρυωμένη δεν είναι. Εμένα σήμερα με τσούζει ο λαιμός κ το depon παει σύννεφο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...