Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως βρε παιδια διαπιστωσα την μεγαλη διαφορα απο το νεογεννητο στο 1 1/2 ετος..τερααασστια!!!

Αλλα ενοιωσα σα να μη περασε μια μερα..

να μαι ειλικρινης την κυηση σκεφτομαι περισσοτερο...το βαρετο 9μηνο..

ειδες διαφορα,ε?σ'ενα χρονο κανουν τοσα πολλα πραγματα!εγω περασα τελεια στην εγκυμοσυνη,γιατι δουλευα και περασε γρηγορα ο καιρος,και με προσεχαν ολοι,τελεια ηταν!ουτε εμετους,μονο λαιμαργια!την γεννα φοβαμαι,ακομα,παρα πολυ,γιατι ζοριστηκα με την μικρη που δεν κατεβαινε με τιποτα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα γέννησε η αδελφή μου και ξαφνικά ο δικός μου φαίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :D.

Αχ, θέλω κι εγώ να κάνω κι άλλο, αλλά δεν θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ να είμαι έγγυος! Δεν γίνεται να πάω κατευθείαν στη γέννα; :P

Ναι, αν έχεις πολύ γάλα, είναι ΧΑΖΗ αιτία το κάπνισμα για να μη θηλάσεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ειδες διαφορα,ε?σ'ενα χρονο κανουν τοσα πολλα πραγματα!εγω περασα τελεια στην εγκυμοσυνη,γιατι δουλευα και περασε γρηγορα ο καιρος,και με προσεχαν ολοι,τελεια ηταν!ουτε εμετους,μονο λαιμαργια!την γεννα φοβαμαι,ακομα,παρα πολυ,γιατι ζοριστηκα με την μικρη που δεν κατεβαινε με τιποτα.

εγω περασα καλα στην εγκυμοσυνη με την εννοια οτι δεν δουλευα απο τον 3ο μηνα και μετα αλλα ημουν σπιτι συνεχως γιατι εκανα την περιδεση και ουτε ταξιδια ουτε τιποτε δεν ειχα κανει γιατι επρεπε να προσεχω πολυ...

και την επομενη φορα αν κατσει παλι τα ιδια θα χουμε με τη διαφορα οτι θα χω να κυνηγαω τη μικρη...ισως εξαιτιας της να περασει πιο γρηγορα ο καιρος..αλλα δεν θα μπορω να την παιρνω αγκαλιες και να παιζω σωματικα παιχνιδια μαζι της..ηδη βαριεμαι..:tongue:

Αχ, θέλω κι εγώ να κάνω κι άλλο, αλλά δεν θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ να είμαι έγγυος! Δεν γίνεται να πάω κατευθείαν στη γέννα; :P

Ναι, αν έχεις πολύ γάλα, είναι ΧΑΖΗ αιτία το κάπνισμα για να μη θηλάσεις.

ειναι χαζο να μη θηλασεις αν εχεις γαλα και ειδικα αν η γαλουχια εξ αρχης δεν εχει προβληματα..εστω για λιγους μηνες..ειναι τοσος λιγος ο κοπος του γονιου οσον αφορα αυτο το θεμα για τα τοσα χρονια ζωης που θα χει μπροστα το παιδι..

οσον αφορα το οτι θες να κανεις και αλλο χωρις να εισαι εγκυος..τα ιδια ελεγα και εγω εχθες..χαχα! :P

Άσε, αισθάνεσαι ΤΟΣΟ άβολα στην εγκυμοσύνη που δεν μου έχει λείψει (και ούτε νομίζω ότι θα μου λείψει) καθόλου! :(

Αλλά θέλω κι άλλο παιδί, πιο πολύ για να 'χει παρέα το πρώτο.

Αν δεν σκεφτόμουν το πόσο πιο καλό - παιδαγωγικά - είναι να έχει αδελφάκι και να μην είναι μόνος σ' ένα σπίτι με ενήλικες, δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κι άλλο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ,έβαλα φαγητό στο φούρνο,λαχανικά στον ατμό για την μικρή,και ήρθα..

λοιπόν εγώ δεν παρεξηγιέμαι εύκολα και δεν λέω ψέμματα ποτέ.

πάντα έλεγα ότι θέλω να γεννήσω με καισαρική και να μην θηλάσω.

ο άντρας μου δεν με πίεσε για τίποτα ποτέ.

στην εγκυμοσύνη έκανα συνέχεια εμετούς,δεν μπορώ να πώ ότι ήταν και η καλύτερη περίοδος.

ήμουν χάλια και δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα. γέννησα στα γιάννενα,οπότε λόγω απόστασης ήταν καλύτερα με καισαρική εκτός απροόπτου φυσικά.

βοήθεια από κανέναν,ο άντρας μου μέρα νύχτα στο νοσοκομείο,και λίγο ήρθε η αδερφή μου(έγκυος και χάλια) και λίγο η μαμά μου(που ροχάλισε τα βράδυα-χάλια περάσαμε)

το στήθος μου στην εγκυμοσύνη δεν πρήστηκε και χάπια πήρα 3 μέρες αφού γέννησα,γάλα δεν είχα,αλλά ούτε η μαμά μου και η γιαγιά μου είχαν(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο),η αδερφή μου πάλι σαν βρύση ήταν το στήθος της και θήλασε και τα 2 παιδάκια της.

δεν ήθελα να θηλάσω,αλλά θα ήταν και πολύ δύσκολο λόγω δουλειάς,επέστρεψα κατευθείαν μετά την γέννα στο μαγαζί με το παιδί(κάποιες θα το θυμάστε)

πόσες φορές σταμάτησα το τάισμα για να εξυπηρετήσω πελάτη...

προσωπικά δεν κατηγορώ κανέναν,ούτε αυτές που θηλάζουν.

έτσι νιώθουν,έτσι κάνουν,μπράβο τους.

αυτά τα λίγα.

πάντα όλες οι απόψεις δεκτές.

ούτε και η δική μου έχει αρρωστήσει ποτέ,μόνο κάτι μυξούλες και δέκατα από δόντια,αντιβίωση δεν έχει πάρει μέχρι τώρα.αν και είναι ανάλογα τους οργανισμούς,άλλα παιδάκια αρρωσταίνουν,άλλα όχι.

Άσε, αισθάνεσαι ΤΟΣΟ άβολα στην εγκυμοσύνη που δεν μου έχει λείψει (και ούτε νομίζω ότι θα μου λείψει) καθόλου! :(

Αλλά θέλω κι άλλο παιδί, πιο πολύ για να 'χει παρέα το πρώτο.

Αν δεν σκεφτόμουν το πόσο πιο καλό - παιδαγωγικά - είναι να έχει αδελφάκι και να μην είναι μόνος σ' ένα σπίτι με ενήλικες, δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κι άλλο.

κι εγω το ιδιο σκεπτικο εχω ακριβως!για ποτε λετε να βαλετε μπροστα?

προσπ,ευχομαι αυτη την φορα που θα μεινεις εγκυος να μην χρειαστει να κανεις περιδεση.φανταζομαι ποσο δυσκολα θα ηταν να εισαι ξαπλωμενη συνεχεια!προτιμω να δουλευω παρα να ειμαι ξαπλωμενη ολη την μερα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γειά σας και πάλι! Και εγώ τη βαριέμαι την εγκυμοσύνη παρ'όλο που η πρώτη μου ήταν πολύ εύκολη. Μόνο κάτι καούρες που με πέδεψαν τους τελευταίους μήνες. Σαν πρώτη εγκυμοσύνη την έζησα πολύ ευχάριστα. ¨ηταν όλα πρωτόγνωρα! Αλλά η δεύτερη πιστεύω θα είναι ρουτίνα εκτός και αν νιώσω διαφορετικά όταν αισθάνομαι το φασολάκι μου να γυρνοβολάει ...

Και εγώ θέλω σίγουρα ένα δεύτερο αλλά προς το παρών με τρομάζει ακόμα η ιδέα. Ίσως μετά το καλοκαίρι μπω στη διαδικασία να πείσω τον εαυτό μου, ουφ, αγχώθηκα!

κι εγω το ιδιο σκεπτικο εχω ακριβως!για ποτε λετε να βαλετε μπροστα?

προσπ,ευχομαι αυτη την φορα που θα μεινεις εγκυος να μην χρειαστει να κανεις περιδεση.φανταζομαι ποσο δυσκολα θα ηταν να εισαι ξαπλωμενη συνεχεια!προτιμω να δουλευω παρα να ειμαι ξαπλωμενη ολη την μερα!

ευχαριστω αλλα δυστυχως στην περιπτωση μου ειναι μονοδρομος η περίδεση..επεσε και η τελευταια επεμβαση και ετσι πλεον δεν μπορουμε να το ρισκαρουμε..

πιο πολυ με αγχωνει το αν θα χω αποθηλασει η οχι και αν αυτο θα μου στοιχησει στην περιπτωση που παραλληλα θηλαζω..

σκεφτειτε παντως πως αν φανταζω υπερβολικη για πολλους τριτους επειδη ακομη θηλαζω πως θα με αντιμετωπιζουν αν κανω παραλληλο θηλασμο...ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγώ γέννησα στα Γιαννιτσά. Μου 'χανε πει πολύ καλά λόγια για τη μαιευτική του νοσοκομείου εκεί, είμαι κι από εκεί κοντά, οπότε πήγα.

Είναι όντως ΠΟΛΥ καλή, αλλά μετά από καισαρική είναι ζόρι να 'χεις απευθείας το μωρό!

Αν κάνω κι άλλο όμως, πάλι εκεί θα πάω, ειδικά αν είναι οι ίδιοι γιατροί και μαίες.

Για φέτος σκέφτομαι ν' αρχίσω "προσπάθειες" :D. Να μεγαλώσουν μαζί σχετικά, γιατί αν ξεπεταχτεί πολύ ο μικρός, φοβάμαι μήπως μετά δεν θέλω να κάνω κι άλλο και να "κλειστώ" πάλι.

Κι εγώ λιγουρεύομαι τα μπεμπάκια, την εγκυμοσύνη δεν θέλω καθόλου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κι εγώ είμαι ευχαριστημένη από το νοσοκομείο στα γιάννενα.

και δεν έδωσα ούτε φακελάκι,μόνο το νοσοκομείο λόγω τέβε.

κι ήταν όλοι πολύ καλοί.

εγώ σκέφτομαι να πάει η μικρή 3-4...

γιατί χωρίς βοήθεια θα λαλήσω. κράτησα 2 απογεύματα την 2η ανηψιά μου 6 μηνών,μαζί με τον άντρα μου γιατί μόνη μου δεν θα μπορούσα με τίποτα.

Αν πάει 3-4 και μπορούμε να τον πάρουμε μαζί στις βόλτες και τα ταξίδια (μας αρέσουν και τους δύο οι βόλτες και τα ταξίδια :D), ΔΕΝ θα το πάρουμε απόφαση μετά.

Τώρα, που γυρίζει ;).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ηρθα κι εγώ κορίτσια ... η πονούσα!!!

Σας διάβασα, να πω κι εγώ τα δικα μου. Με την εμπειρία του θηλασμού της κόρης μου στενοχωρήθηκα πολύ που δεν είχα την εμπειρια, την γνώση κ την όρεξη να θηλασω πάνω απο 3 μήνες το γιό μου.

Είμαι θετική με το θηλασμό αλλά με το που γύρισα ση δουλειά που η μικρή ήταν 11 μηνών άφησα τον εαυτό μου να αποθηλάσει. Δεν το μετανιώνω αφού την τελευταία εβδομάδα του θηλασμού όταν με ακουμπούσε φούντωνα απ'τα νεύρα, δεν ήθελα άλλο, αυτό να ήταν εγωιστικό αλλά θεώρησα ότι έπρεπε πρώτα απ' ολα να νιώθω καλά εγώ. Προσπ δεν νομίζω να είχα την υπομονή να θηλάσω κ τα δύο, χαρά στο κουράγιο σου.

Οσον αφορά την εγκυμοσίνη η πρώτη μου ήταν σαφώς καλύτερη, στη δεύτερη ταλαιπωρήθηκε 9 μήνες πονούσα στη μέση κ πέθανα απ'το άγχος με τις εξετάσεις.

Το πρώτο μου παιδί το έχω ξαναπεί ήταν ξαφνικό, αλλά το δεύτερο δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανα κοντά, δεν ήμουν έτοιμη.

Βέβαια αν περνουν πολλά χρόνια ξεσυνηθίζεις ειδικά εγώ που ο γιός από 2 χρ. ήταν ησυχος. Αλλά κ πάλι το ίδιο θα έκανα.

Πάντως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΡΙΤΟ.. παρότι τα αγαπώ τα παιδιά δεν το θέλω καθόλου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...