Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θέλει λεφτά αρκετά γι'αυτό το καθυστερούσα,μαζεύω λίγα λεφτάκια παίρνω 2 πραγματάκια.

σάμπως ξοδεύω και πουθενά?και περιοδικά έκοψα να αγοράζω πια.

προσπ έχετε γεννητούρια δλδ !!

τέλεια.

εμείς στο νοσοκομείο που γέννησα μόνο ένα μπάνιο το πρωί την έκαναν και μετά την είχαμε εμείς την μικρή...δύσκολο πράγμα.έπρεπε συνέχεια να είναι κάποιος μαζί μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πάντως δεν θήλασα εκ πεποιθήσεως και άλλων λόγων φυσικά,αλλά δεν θα πώ ότι δεν μπόρεσα...θα πω την αλήθεια.και δεν το μετάνοιωσα εννοείται.

όπως δάλεξα να γεννήσω με καισαρική,βέβαια στην πορεία δεν γινόταν κι αλλιώς.

ο καθένας κάνει ότι θέλει,κάποιοι το θεωρούν εύκολο,κάποιο δύσκολο,σε κάποιους αρέσει,σε κάποιους όχι.

Καλημέρα κι απο 'μένα! :D

Μου τη δίνουν οι Δευτέρες.

Κορίτσια κι εγώ δεν θήλασα (δεν είχα, καμία στην οικογένεια - μάνα, αδελφές - μας δεν είχε, τι να κάνουμε τώρα; ) και μια χαρά είναι το μικρό! Σιγά, όπως αισθάνεται άνετα ο καθένας.

Miamama κι εγώ έτσι ήμουν, όλη μέρα με το μωρό! Μόνο για μπάνιο και παιδίατρο τον παίρνανε. Τις πρώτες 3 νύχτες (με κράτησαν 7, καισαρική) είχα άτομο, μετά μόνη μου! Κουραστικό, αλλά συνηθίζεις πιο γρήγορα το μωρό, ειδικά αν είναι το πρώτο.

Σε δημόσιο νοσοκομείο κι εσύ; Εκεί, απ' όσο ξέρω, το εφαρμόζουν αυτό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ πάντως δεν θήλασα εκ πεποιθήσεως και άλλων λόγων φυσικά,αλλά δεν θα πώ ότι δεν μπόρεσα...θα πω την αλήθεια.και δεν το μετάνοιωσα εννοείται.

ο καθένας κάνει ότι θέλει,κάποιοι το θεωρούν εύκολο,κάποιο δύσκολο,σε κάποιους αρέσει,σε κάποιους όχι.

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ..

και ιδιως αν το χεις ηδη ξανακανει ξερεις συνειδητα αν το θες η οχι..και αναλογως πραττεις..

αυτο ομως που με ενοχλει εμενα ειναι το ψεμα.. και στη συγκεκριμενη περιπτωση ειπε ψεματα για κατι που η ιδια μεσα στη χαζομαρα της απεδειξε οτι το κανε..

Διαφημίσεις

δηλαδη πηρες το χαπακι αμεσως?το'χες αποφασισει οτι δεν θα την θηλασεις?δεν θελω να θιξω καμμια,αλλα δεν ξερω βρε παιδια,εγω το θεωρω πολυ φυσιολογικο να θηλασω,οσο μπορω και αντεχω βεβαια το παιδι μου.

γι'αυτο ρωταω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

να σας ζησει το μωρακι.κοριτσακι ή αγορακι?

οσο για τον θηλασμο,τι να πεις,αν δεν θελει καποιος,δεν μπορεις να το επιβαλεις.εχω μια γνωστη εγκυμονουσα και το λεει απο τωρα οτι δεν θα το θηλασει,γτ λεει φοβαται κτλ.δικαιολογιες λεω εγω.οσες καπνιζουν απ'οτι εχω δει,προτιμανε να μην θηλασουν καθολου,απο το να στερηθουν το τσιγαρο.και δεν θελουν και να ενημερωθουν κιολας,για να ξερουν οτι μπορουν να θηλασουν κι οταν καπνιζουν.μαλλον αυτο που λες ειναι,απλως βαριουνται.ελεος!εγω τι να πω που την θηλαζα καθε μια ωρα,γτ ειναι λιγοφαγη η δικια μου,κι επινε λιγο και κοιμοταν.επρεπε να της δωσω ξενο για να κοιμηθω λιγο,ε?

:rolleyes: και με αυτα επισης συμφωνω εκ πειρας...

και προσωπικα συγχωρω την αγνοια, κατανοω τον αποπροσανατολισμο απο παραπληροφορηση, προσπαθω να μαθω να σεβομαι τις αντοχες του αλλου (μαλλον εχω δρομο μπροστα :tongue:) αλλα ειμαι πολεμια της απορριψης μιας καταστασης επειδη ετσι ειπαν καποιοι, επειδη ακολουθουνται προκαταληψεις και οταν βλεπω τα ατομα αυτα οπως πχ η γνωστη σου η καποια αλλη δικη μου να απορριπτουν τον θηλασμο χωρις καν να χουν προσπαθησει εστω και για μια ωρα..μονο και μονο σε αυτη τη περιπτωση θα με βρειτε αυστηρη..για ολες τις μανουλες που κατεβαλλαν και την παραμικρη προσπαθεια να θηλασουν εστω και μια φορα λεω μπραβο και βγαζω το καπελο..τωρα το γιατι φθανουν στα σημεια να μην μπορουν να προχωρησουν ειναι πραγματι ζητημα του καθενος και εκει ΜΟΝΟ αν υπαρχει διαθεση για ενημερωση και ερευνα εχει ο οποιοσδηποτε το δικαιωμα να βοηθησει και να στηριξει...ειδαλλως ολα τα λογια πανε στον βροντο..

αυτα..τα λεω γενικα παντως και οχι ειδικα..ορμομενη καθαρα απο τα γεγονοτα του σκ..

κοριτσαρος ειναι elenada και μαλιστα επειδη ειναι συνεχως με τη μαμα της (εκεινη απο καισαρικη) ειχα την τιμη να την αλλαξω και να την ντυσω..ετρεμα απο τη συγκινηση...;)

ετσι ακριβως εχει κανει και μια φιλη ειχε προαποφασισει την καισαρικη..μολις γεννησε και φρικαρε απο το πρηξιμο του στηθους της 3ης μερας πηρε στο καπακι χαπι και απο τοτε εχει αποφασισει να κραζει οποιον παει να θηλασει..(αλλο και τουτο παλι)..τωρα περιμενει 2ο παιδι και ηδη εχει κανονισει να παρει χαπι..

οντως ειναι τελειως προσωπικο το θεμα..

θηλαζουμε η οχι αν υπαρχουν οφελη μαλλον αυτα δεν θα τα μαθουμε με ακριβεια ποτε..αλλα οπως και να χει τα μωρα μας ΚΑΙ θα μεγαλωσουν ΚΑΙ με μια καλη τυχη θα ζησουν καλα..

τελος παντων ηθελα να καταληξω οτι τα χω παρει κρανιο και με το ψεμα της κουμπαρας αλλα περισσοτερο με το ιδιο τη προισταμενη για τις ανακριβειες που ειπε σε εμενα και τον πατερα και αφου τα ακουσε μετα μου το παιζε τρελλα και μου τα λεγε αλλιως...

Κι εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές του καθενός!

Δεν μ' αρέσει αυτός ο καταναγκασμός, πρέπει και καλά να θηλάσει η μαμά!

Εγώ προσπάθησα - τι άγχος κι αυτό - και δεν είχα καθόλου. Μου φαίνεται απίστευτο που έχουν γυναίκες τόσο πολύ γάλα. Με τη χειροκίνητη αντλία (σκηνές απείρου κάλλους) έβγαζα με το ζόρι 10ml.

Στην τελική όμως, ο καθένας έχει δικαίωμα επιλογής! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:rolleyes: και με αυτα επισης συμφωνω εκ πειρας...

και προσωπικα συγχωρω την αγνοια, κατανοω τον αποπροσανατολισμο απο παραπληροφορηση, προσπαθω να μαθω να σεβομαι τις αντοχες του αλλου (μαλλον εχω δρομο μπροστα :tongue:) αλλα ειμαι πολεμια της απορριψης μιας καταστασης επειδη ετσι ειπαν καποιοι, επειδη ακολουθουνται προκαταληψεις και οταν βλεπω τα ατομα αυτα οπως πχ η γνωστη σου η καποια αλλη δικη μου να απορριπτουν τον θηλασμο χωρις καν να χουν προσπαθησει εστω και για μια ωρα..μονο και μονο σε αυτη τη περιπτωση θα με βρειτε αυστηρη..για ολες τις μανουλες που κατεβαλλαν και την παραμικρη προσπαθεια να θηλασουν εστω και μια φορα λεω μπραβο και βγαζω το καπελο..τωρα το γιατι φθανουν στα σημεια να μην μπορουν να προχωρησουν ειναι πραγματι ζητημα του καθενος και εκει ΜΟΝΟ αν υπαρχει διαθεση για ενημερωση και ερευνα εχει ο οποιοσδηποτε το δικαιωμα να βοηθησει και να στηριξει...ειδαλλως ολα τα λογια πανε στον βροντο..

αυτα..τα λεω γενικα παντως και οχι ειδικα..ορμομενη καθαρα απο τα γεγονοτα του σκ..

κοριτσαρος ειναι elenada και μαλιστα επειδη ειναι συνεχως με τη μαμα της (εκεινη απο καισαρικη) ειχα την τιμη να την αλλαξω και να την ντυσω..ετρεμα απο τη συγκινηση...;)

τελος παντων,η καθε μαμα οτι νομιζει καλυτερο κανει για το παιδι της.ολο το λεω κι εγω στον εαυτο μου,οταν βλεπω διαφορα που δεν μ'αρεσουν καθολου,και προσπαθω να μην ανακατευομαι,αλλα οπως μου λενε εμενα διαφορα,ετσι λεω κι εγω την γνωμη μου,σε ατομα που ξερω βεβαια οτι δεν θα παρεξηγησουν.

να την χαιρεστε την ζουζουνα σας!

Διαφημίσεις

Εγώ προσπάθησα - τι άγχος κι αυτό - και δεν είχα καθόλου. Μου φαίνεται απίστευτο που έχουν γυναίκες τόσο πολύ γάλα. Με τη χειροκίνητη αντλία (σκηνές απείρου κάλλους) έβγαζα με το ζόρι 10ml.

σωστα..

αλλα αν σε ειχαν κατευθυνει σωστα θα σου χαν πει οτι η χειροκίνητη αντλία δεν είναι αποτελεσματικη και ειναι και επωδυνη και σε διαρκεια δεν βοηθα καθολου..τα μαιευτηρια (και τα δημοσια) διαθετουν ηλεκτρικα θηλαστρα νοσοκομειακου τυπου τα οποια βοηθουν παρα πολυ στις περισσοτερες περιπτωσεις..ετσι λοιπον ακομη και γυναικες με ελαχιστη υπαρξη πρωτογαλα η με ανεστραμμενες θηλες η με μεγαλη συμφορηση βοηθουνται σημαντικα..

και εγω μη νομιζεις αν δεν μου τα χαν πει σε ενα διωρο σεμιναριο που δα πριν γεννησω δεν θα τους κυνηγουσα..αλλιως την τυφλα μου δεν θα ξερα και θα χα αποθηλασει την πρωτη εβδομαδα κιολας..

η στηριξη και η ενημερωση ειναι το παν..

δυστυχως πασχουμε και στα δυο..

απο εκει και επειτα πραγματικα ειναι στη βουληση της μητερας αν θα το συνεχισει η οχι και κανεις δεν εχει δικαιωμα να της το επιβαλλει η να την αναγκασει..

κι εγω μαλλον τοσο λιγο γαλα ειχα,γιατι παραπανω απο 20μλ δεν ειχα βγαλει ποτε.εννοειται οτι δεν ειναι καταναγκασμος,αλλα οταν εχεις πολυυυυυ γαλα και το πετας επειδη καπνιζεις,δεν ειναι βλακεια αυτο?

ασχετο,κι εγω θελω να σε κανω φιλη στο fcbk!

τελος παντων,η καθε μαμα οτι νομιζει καλυτερο κανει για το παιδι της.ολο το λεω κι εγω στον εαυτο μου,οταν βλεπω διαφορα που δεν μ'αρεσουν καθολου,και προσπαθω να μην ανακατευομαι,αλλα οπως μου λενε εμενα διαφορα,ετσι λεω κι εγω την γνωμη μου,σε ατομα που ξερω βεβαια οτι δεν θα παρεξηγησουν.

να την χαιρεστε την ζουζουνα σας!

φιλη μου καλη οπως και εγω τωρα φαινομαι σαν να δασκαλευω για το θεμα του θηλασμου ετσι και εμενα ωρες ωρες με δασκαλευουν για αλλα διαφορα και συνηθως δεν ανταπανταω για να μην δωσω εκταση η να μην παρεξηγηθω περισσοτερο..

απο τη μια δεν υπαρχει δραση χωρις αντιδραση

αλλα τι θα ταν η ζωη χωρις τον αντιλογο??;)

παντως βρε παιδια διαπιστωσα την μεγαλη διαφορα απο το νεογεννητο στο 1 1/2 ετος..τερααασστια!!!

Αλλα ενοιωσα σα να μη περασε μια μερα..

να μαι ειλικρινης την κυηση σκεφτομαι περισσοτερο...το βαρετο 9μηνο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...