Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

otis που χάθηκες?

χθες τελικά ήταν μέρα για βόλτες...

σήμερα βρέχει!!

ελεναδίτσα κι εγώ πέρσυ βιβλίο ευχών ήθελα να φτιάξω κι έψαχνα,τελικά παρήγγειλα από μια κοπέλα εδώ,γιατί ήθελα να μαζέψω υλικό...τώρα σιγά σιγά θα φτιάξω κάποιο άλμπουμ για φότος. καρτούλες και διάφορα.

το jumbo έχει πολύ ωραία αυτοκόλητα,από εκεί έχω πάρει πολλά.

που είστε οι υπόλοιπες σήμερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...

otis που χάθηκες?

χθες τελικά ήταν μέρα για βόλτες...

σήμερα βρέχει!!

ελεναδίτσα κι εγώ πέρσυ βιβλίο ευχών ήθελα να φτιάξω κι έψαχνα,τελικά παρήγγειλα από μια κοπέλα εδώ,γιατί ήθελα να μαζέψω υλικό...τώρα σιγά σιγά θα φτιάξω κάποιο άλμπουμ για φότος. καρτούλες και διάφορα.

το jumbo έχει πολύ ωραία αυτοκόλητα,από εκεί έχω πάρει πολλά.

που είστε οι υπόλοιπες σήμερα?

εδω ειμαι........απλα δεν μπαινω πολυ γιατι δεν με αφηνει ο μικρος!!!!!!!

μονο fb μπαινω καθημερινα......εσεις καλα?

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

καλά είμαστε...ησυχία.

έχω μπερδέψει τα ονόματα στο fb,και δεν ξέρω ποιο nickname είναι ποιος.

αν θες στείλε πμ να καταλάβω.

maestria77 δεν σε βρήκα εσένα στο fb...μου το έδωσες σωστά?

καλημερα κοριτσια..

jesgk περαστικα ελπιζω να εισαι ηδη καλυτερα

ΕΥΑ γονατιζω και ζητω συγνωμη, δεν σε εγραψα αλλα δεν προλαβαινα να σου τηλεφωνουσα τις ωρες που κανονικα θα μπορουσα και οταν πραγματικα ειχα χρονο ηταν 22.00-23.00 το βραδυ..ελπιζω η μικρη να εγινε εντελως καλα..

γενικα τρεχω..θα σας τα πω αλλη στιγμη..

φιλια σε ολες και τα λεμε συντομα..

Διαφημίσεις

Kaλημέρα κορίτσια!

Σήμερα πήγα νοσοκομείο να πάρω το εξιτήριο από το γιατρό κ να με δεί. Μου είπε ότι αναρρώνω πολύ καλά. :shock: Λίγο οξύμορο αν σκεφτείτε ότι πονάω συνέχεια κ κάθε μέρα κλείνει κ περισσότερο η φωνή μου.

Για παυσίπονα μου έδωσαν υπόθετα αλλά δυσκολεύομαι λιγάκι. Η αντιβίωση που μου έδωσε τελείωσε σήμερα κ δεν μου έκανε τίποτα αφού η συγκεκριμένη λόγω αλλεργίας μου δεν έχει πενικιλλίνη.

Δεν κατεβαίνει τίποτα κάτω, κανένα γάλα, για παγωτό δ ύ σ κ ο λ α.Για φαγητό ούτε λόγος.

καλημερα!

βρεχει σημερα!τα'χει παιξει ο καιρος!

καλως την οτις.προσπ,τι εγινε?ολα καλα?

τζεσικακι,υπομονη.ποσο περιπου κραταει η αναρρωση,δεν σου ειπαν?

μιαμαμα,τι εργαλεια εχεις παρει απο το scrapbooking για αρχη?

ηρθε η πεθερα και πηρε την μικρη απο πανω,οποτε παω γρηγορα για δουλειες μεχρι να μου την φερει.

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

πήρα το cropadile,΄κάνει τρύπες και μετά περνάει snaps και πριτσίνια,δές το στο site.

και πήρα ακόμη ένα που κόβει μοτίβα,είναι ένα μικρό εργαλείο με ένα λεπιδάκι. μόνο που δεν πήρα τα μοτίβα και μου είναι άχρηστο για την ώρα.

από εργαλεία πήρα αυτά,πήρα όμως κι από τα jumbo ένα ψαλίδι που κόβει με σχέδιο στις άκρες.

επίσης από το scrapbooking πήρα ωραία χαρτιά,τα οποία δεν τα βρίσκεις πουθενά εδώ.

πήρα το cropadile,΄κάνει τρύπες και μετά περνάει snaps και πριτσίνια,δές το στο site.

και πήρα ακόμη ένα που κόβει μοτίβα,είναι ένα μικρό εργαλείο με ένα λεπιδάκι. μόνο που δεν πήρα τα μοτίβα και μου είναι άχρηστο για την ώρα.

από εργαλεία πήρα αυτά,πήρα όμως κι από τα jumbo ένα ψαλίδι που κόβει με σχέδιο στις άκρες.

επίσης από το scrapbooking πήρα ωραία χαρτιά,τα οποία δεν τα βρίσκεις πουθενά εδώ.

τι ειναι τα σναπς και τα πριτσινια?αυτα δεν τα καταλαβαινω.παντως εχεις κανει πολυ καλη δουλεια απ'οτι ειδα.

Διαφημίσεις

κι εγώ το ψάχνω σχεδόν χρόνο για να μάθω,είδες στην σελίδα μου κάτι τρυπούλες μικρές?περνάς κάτι μεταλλικά κυκλάκια με το μηχανηματάκι και περνάς κορδέλες, ή κουμπάκια με διάφορα σχέδια που δεν έχουν τρύπες όμως.

εγώ δεν έχω ενθουσιαστεί γιατί μου λείπουν πράγματα ακόμα.

ψάχνω συνέχεια ιδέες από άλλους,στο ίντερνετ διάφορα,υπάρχουν βιντεάκια στο you tube.

αλλά θέλει χρόνο,για να κάτσω πρέπει να είναι βραδάκι και ψάχνω συνέχεια.

το έχεις δει το βιβλίο ευχών που μου έχει φτιάξει η βίκυ(vartig)?

δες εδώ, καρδούλες λέγεται το βίβλιο ευχών μας!!

http://vartig12.blogspot.com/search/label/κορίτσι?updated-max=2009-08-23T12%3A17%3A00%2B03%3A00&max-results=20

τελειοοοοο!απορω πως τα φτιαχνουν αυτα!κι εγω θελω ν'ασχοληθω,μου αρεσουν πολυ οι χειροτεχνιες.αλλα θελει και πολλα λεφτα μου φαινεται.

καλα ειμαι απλα τρεχω..

γεννησε η κουμπαρα μου χθες και ειμουν ολη μερα στο μαιευτηριο..τα πηρα κρανιο με το μαιευτηριο (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) επειδη εφεραν το παιδι 6 ωρες μετα και φαγωμενο ενω υποτιθεται οτι η κοπελια δεν ηθελε (εκ των υστερων μου πε οτι δεν τους το χε πει κιολας..) και τελος παντων επειδη βαριεται τον θηλασμο (δευτερο παιδι της) εδωσε αμεσως ξενο γαλα (τεσπα..δεν θα πω αλλα..)

εγω απο την αλλη βοηθαω την "συγκατοικο" της η οποια εκανε διδυμα προωρα και θα τα χει εντατικη προληπτικα κανα μηνα και την βοηθαω με τις αντλησεις γιατι θελει να τα θηλασει οταν θα τα παρει σπιτι..

αφου πηγαν στον βροντο αυτα που ελεγα στην κουμπαρα τουλαχιστον ας πιασουν τοπο εστω και για λιγο σε κανεναν αλλο που χει την διαθεση..:rolleyes:..

αυτα..η γνωστη σας προσπ..

και τωρα δουλεια..

καλα ειμαι απλα τρεχω..

γεννησε η κουμπαρα μου χθες και ειμουν ολη μερα στο μαιευτηριο..τα πηρα κρανιο με το μαιευτηριο (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) επειδη εφεραν το παιδι 6 ωρες μετα και φαγωμενο ενω υποτιθεται οτι η κοπελια δεν ηθελε (εκ των υστερων μου πε οτι δεν τους το χε πει κιολας..) και τελος παντων επειδη βαριεται τον θηλασμο (δευτερο παιδι της) εδωσε αμεσως ξενο γαλα (τεσπα..δεν θα πω αλλα..)

εγω απο την αλλη βοηθαω την "συγκατοικο" της η οποια εκανε διδυμα προωρα και θα τα χει εντατικη προληπτικα κανα μηνα και την βοηθαω με τις αντλησεις γιατι θελει να τα θηλασει οταν θα τα παρει σπιτι..

αφου πηγαν στον βροντο αυτα που ελεγα στην κουμπαρα τουλαχιστον ας πιασουν τοπο εστω και για λιγο σε κανεναν αλλο που χει την διαθεση..:rolleyes:..

αυτα..η γνωστη σας προσπ..

και τωρα δουλεια..

να σας ζησει το μωρακι.κοριτσακι ή αγορακι?

οσο για τον θηλασμο,τι να πεις,αν δεν θελει καποιος,δεν μπορεις να το επιβαλεις.εχω μια γνωστη εγκυμονουσα και το λεει απο τωρα οτι δεν θα το θηλασει,γτ λεει φοβαται κτλ.δικαιολογιες λεω εγω.οσες καπνιζουν απ'οτι εχω δει,προτιμανε να μην θηλασουν καθολου,απο το να στερηθουν το τσιγαρο.και δεν θελουν και να ενημερωθουν κιολας,για να ξερουν οτι μπορουν να θηλασουν κι οταν καπνιζουν.μαλλον αυτο που λες ειναι,απλως βαριουνται.ελεος!εγω τι να πω που την θηλαζα καθε μια ωρα,γτ ειναι λιγοφαγη η δικια μου,κι επινε λιγο και κοιμοταν.επρεπε να της δωσω ξενο για να κοιμηθω λιγο,ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...