Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια.Ειμαστε πολυ καλυτερα,απυρετες απο χθες!Τωρα γυρισαμε απο τις κουνιες και επεσε ξερη για υπνο!!

Εσεις τι κανετε???

Τζεσσικακι πως εισαι?????

πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα!κι εμενα τωρα κοιμηθηκε.το απογευμα εχουμε να παμε σε παρτυ γενεθλιων!

τζες,γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι!

μιαμαμα,στειλε μου το σαιτ σου σε μηνυμα να το εχω γτ δεν το θυμαμαι.

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημερουδια.Ειμαστε πολυ καλυτερα,απυρετες απο χθες!Τωρα γυρισαμε απο τις κουνιες και επεσε ξερη για υπνο!!

Εσεις τι κανετε???

Τζεσσικακι πως εισαι?????

Kαλημερούδια!.Το κορίτσι καλύτερα είναι φιλενάδα;;; Πολύ χαίρομαι

Εγώ μια από τα ίδια... τελικά πολύ σαράβαλο είμαι... πονάω κοπελιές πονάω ... και να πω ότι δεν έχω αντοχή στο πόνο.. δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδιο ρε γαμώτο.. και να με έχουν γονατίσει οι αμυγδαλές;;; Ξεφτίλα φιλενάδαααααααααααα

Kαλημερούδια!.Το κορίτσι καλύτερα είναι φιλενάδα;;; Πολύ χαίρομαι

Εγώ μια από τα ίδια... τελικά πολύ σαράβαλο είμαι... πονάω κοπελιές πονάω ... και να πω ότι δεν έχω αντοχή στο πόνο.. δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδιο ρε γαμώτο.. και να με έχουν γονατίσει οι αμυγδαλές;;; Ξεφτίλα φιλενάδαααααααααααα

Ρε συ μην συγκρινεις τον πονο τον τωρινο με της γεννας.Η γεννα εχει γλυκο πονο γιατι προσμενεις το αγγελουδι σου,ενω τωρα τι προσμενεις????Αντε μην ανοιξω τον οχετο μου και πω τι θα σε ανακουφισει και κοκκινησεις παλι!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα!κι εμενα τωρα κοιμηθηκε.το απογευμα εχουμε να παμε σε παρτυ γενεθλιων!

τζες,γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι!

μιαμαμα,στειλε μου το σαιτ σου σε μηνυμα να το εχω γτ δεν το θυμαμαι.

φιλια!

Ευχαριστώ... άσε κ έχει μαγειρεψει η μάνα μου τέλειο φαγητό κ εγώ πατατούλα αλεσμένη:confused:

Kaλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Εχει έρθει η μητέρα μου κ κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες.. το ωραίο είναι ότι εγώ μιλάω περίεργα κ η μαμά μου με κοιτά σαστισμένη κ παίζουμε συγχρόνως χαλασμένο τηλέφωνο

κορίτσια τι κάνετε?καμμιά μέσα?

καλύτερα η γιωτούλα...μπράβο!!

jesgk κράτα γερά!!

εμείς σήμερα πήγαμε βόλτα παραθαλάσσια για καφεδάκι,φαγάκι και παγωτάκι... πριν λίγο γυρίσαμε, από το πρωί...η μικρή πτώμα,την έβαλα για ύπνο...

κορίτσια τι κάνετε?καμμιά μέσα?

καλύτερα η γιωτούλα...μπράβο!!

jesgk κράτα γερά!!

εμείς σήμερα πήγαμε βόλτα παραθαλάσσια για καφεδάκι,φαγάκι και παγωτάκι... πριν λίγο γυρίσαμε, από το πρωί...η μικρή πτώμα,την έβαλα για ύπνο...

Eχω ταράξει τα παγωτά αλλά τζίφος

Διαφημίσεις

τι κάνουν τα ζουζούνια σου??

είμαι πτώμα,κουράστηκα όλη μέρα έξω,αλλά το ευχαριστηθήκαμε...

πολύ ζέστη και της μικρής δεν έχω καλοκαιρινά...

θα πάρω από αθήνα...

Τα μικρά όλη μέρα κούνιες.

Η μικρή κοιμήθηκε κ ο γιός θα πάει σε 10'.

Ούτε εγώ τους έχω καλοκαιρινά δυστυχώς κ θα πρέπει να εφοδιαστώ για το καλοκαίρι.

Ποια κοπέλα ήταν που είχε συνεχόμενο πυρετό η μικρή της; Ελπίζω να συνήλθε κάπως, ε;

Ο δικός μου κοιμάται από τις 8! Τον κούρασαν οι βόλτες, δεν κοιμήθηκε και το μεσημέρι, έπαιζε με τη γιαγιά του, οπότε ... νωρίς για νάνι ;).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...