Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια!!!!ήρθα!!

μου λείψατε!!!

έχω ίντερνετ πια!!

που σαι συ!!

καλοριζικο το ιντερνετ!! εμεις ακομη να παμε τη γραμμη απο το δωματιο της μικρης στην κρεβατοκαμαρα μου και ετσι δεν ανοιγω ουτε το λαπτοπ..

αντε βρε miamama..θα ρθειτε Αθηνα? Μπας και σας δουμε και γινουν καλα οι τσουπρες μας και τα τσουπρακια!!

Καλο μεσημερι σε οσες φευγετε..και εγω σιγα σιγα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα διάβασα όλες τις σελίδες...

λοιπόν καλοσορίζω τα νέα μέλη και τα ξεχασμένα μέλη!!

χαθήκαμε αλλά τώρα επανέρχομαι πολύ ζωηρή!!

όσο πιο πολλές είμαστε τόσο το καλύτερο!!

annina μου σε σκέφτομαι συνέχεια,να μπαίνεις να τα λέμε!

η γιωτούλα τι κάνει?

jesgk πως είσαι?

έρχομαι αθήνα την επόμενη παρασκευή,σε μια εβομαδούλα και θα μείνω μέχρι τετάρτη-πέμπτη.

που θα βρεθούμε και πότε????

τώρα θα μπαίνω όποτε θέλω!!

επιτέλους έχω ίντερνετ. είμαι parents addicted!!!

πωπω,κοσμος!

εναν υπνακο πηρα και μπηκατε ολες!

καταρχην ευα μου περαστικα σας γρηγορα,κι ελπιζω να ειναι μια απλη ιωσουλα.

δεσποινακι,για το γκαλοπ,

εμενα μ'αρεσει αυτη με τον κολιε,η κοντινη,ειναι τελεια!8α στο γραψω και στο fcbk!

μαεστρια,πες μας κι αλλα για τον γιαννακη σου.

προσπ,ωραια ιδεα να θηλαζεις ταυτοχρονα και τα δυο,λιγο ζορικα,αλλα θα τα καταφερεις.καπου διαβαζα για τα υπερ και τα κατα.οτι δηλαδη αμα εισαι εγκυος και θηλαζεις,εχεις πιο συχνα συσπασεις,και τετοια,αλλα δεν θυμαμαι που.

μιαμαμαααα!!!που εισαι?η ελλη καλα?

τζες,ελπιζω να αναρρωσεις γρηγορα και να μας γραψεις αμεσα.

βικη και τασνατ,τα παιδακια σας καλα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Τι να πω για τον Γιαννάκη μου; Μια χαρά είναι, τι ζόρι έχει αυτός; Έχει τη μαμά, τον μπαμπά, τη γυναίκα που τον φροντίζει τα πρωινά, παππούδες, γιαγιάδες, κλπ :D.

Απ' ότι κατάλαβα, είστε οι περισσότερες από Αθήνα; Σπούδασα εκεί, δούλευε και 2 χρόνια ο άντρας μου εκεί (και μας φάγανε τα πήγαιν' έλα), αλλά τώρα έχω 2 χρόνια να 'ρθω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τι να πω για τον Γιαννάκη μου; Μια χαρά είναι, τι ζόρι έχει αυτός; Έχει τη μαμά, τον μπαμπά, τη γυναίκα που τον φροντίζει τα πρωινά, παππούδες, γιαγιάδες, κλπ :D.

Απ' ότι κατάλαβα, είστε οι περισσότερες από Αθήνα; Σπούδασα εκεί, δούλευε και 2 χρόνια ο άντρας μου εκεί (και μας φάγανε τα πήγαιν' έλα), αλλά τώρα έχω 2 χρόνια να 'ρθω.

εγω ειμαι απο ηρακλειο κρητης.εχεις ερθει ποτε?

δουλευεις τα πρωινα?

θα μπω το απόγευμα πάλι!!

περπατάει και αλωνίζει το σπίτι!!

φιλιά!

περπαταει κανονικα τωρα?μπραβο!

καλα τρεξιματα!

παω τωρα γτ ξυπνησε το πειραχτηρι,εχει βγαλει τις καλτσες της και πειραζει τα κρυσταλλινα ποτηρια!φιλια!

Στη δουλειά είμαι τώρα :D. Πήρα το 6μηνο, τον έφτασα μέχρι 9 μηνών το μικρό και μετά επέστρεψα.

Απλώς, είμαστε χαλαρά αυτό το διάστημα και χαζεύω στο φόρουμ πολύ!

Έχω έρθει Κρήτη και - αν και δεν μ' αρέσουν τα ζεστά κλίματα - τη λάτρεψα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχεις κρυστάλλινα ποτήρια;;;

Εγώ δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ στρωμένο κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Εμείς είμαστε στη φάση που ανοίγει τα συρτάρια και ανακατεύει τα πάντα! Ρούχα, cd/dvd, βιβλία, ΟΤΙ ΒΡΕΙ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχεις κρυστάλλινα ποτήρια;;;

Εγώ δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ στρωμένο κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Εμείς είμαστε στη φάση που ανοίγει τα συρτάρια και ανακατεύει τα πάντα! Ρούχα, cd/dvd, βιβλία, ΟΤΙ ΒΡΕΙ! :D

κι εγω ολα τα'χω φυλαξει.μεσα στο μπουφε τα εχω τα ποτηρια,και μεχρι τωρα δεν τον ειχε πειραξει η μικρη.βαρεθηκε φαινεται τα ντουλαπια της κουζινας και θυμηθηκε τον μπουφε!

οντως κανει πολυ ζεστη εδω κατω.σημερα εχει νοτια κι ειμαστε με κοντομανικα!χειμωνα δεν εχουμε καταλαβει φετος.

αλλα εγω προτιμω την ζεστη απο το κρυο.

ποσα δοντακια εχετε εσεις?

Διαφημίσεις

εδώ είμαι κι εγώ...

εγώ δεν έχω μαζέψει τίποτα,αλλά δεν έχω πολλά πράγματα σε κοινή θέα ούτως ή άλλως...

δεν πειράζει όμως πράγματα η δική μου,ανοιγοκλείνει τα ντουλάπια στην κουζίνα,αλλά της λέω όχι,αυτό το όχι...500 φορές την ημέρα...

εμείς βγάζουμε το 10ο δοντάκι...μαζεμένα βγήκαν...

έχουμε κάποιο νέο από εύα και jesgk?

Η Γιωτούλα είναι με 39.5.Ο γιατρός είπε να μην την πάνε νοσοκομείο και μέχρι στιγμής δεν πήγανε. Και ας ελπίσουμε ούτε να χρειαστεί.

Ελενάντα καλά είμαστε! Η παλούκω ψάχνει ύψωμα για να ανεβεί και να χορέψει. Ανεβαίνει στους καναπέδες , σηκώνεται όρθια , σηκώνει τα χέρια ψηλά , κουνιέται και λέει τσ τσ τσ και εγώ απο πίσω της να την μαζεύω.Και το χειρότερο δεν θέλει να κοιμηθεί! Αυτή την ώρα ανοιγοκλείνει το dvd. Α! βγάζει και τα δύο πάνω δοντάκια! Αργήσαμε λίγο αλλά που θα πάει , θα τα βγάλουμε. Προς το παρώνδεν έχει γκρίνια.Για να δούμε αργότερα. Ουφ!

ακόμα ξύπνια η μικρή??

περαστικά στην γιωτούλα!!

Μόλις την κοίμησα! Τί ταλαιπωρία μέχρι να παραδωθεί. Προ ολίγου πήρε το μπουφανάκι της το αμάνικο, πέρασε το ένα χέρι της στην μια τρύπα και καλά το φόρεσε και πήγε και τραβούσε την πόρτα να την ανοίξει για να πάει βόλτα! Πού την βρίσκει την όρεξη νυχτιάτικα και με μια ωρίτσα ύπνο το μεσημέρι?

Θα πάρεις και την Έλλη Αθήνα? Και εμένα θα κατεβεί ο άντρας μου τον άλλο μήνα για ένα σεμινάριο που θα τον στείλουν απο τη δουλειά για μια βδομάδα και θέλει να μας πάρει αλλά ζόρυ τέτοιο ταξίδι με το μωρό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...