Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννουλα τωρα ειδα το ποστ σου δεν το ειχα καταλαβει οτι ειχες μπει στο καφε..κοπελα μου δεν σου εχω γραψει τιποτα γιατι δεν ξερω τι να σου πω..λυπαμαι τοσο πολυ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου εκανες την καρδια περβολι!!!:confused::confused::confused::confused:τωρα και αν εχω φριξει με το MMR!! Γιατι ρε παιδι μου ετσι??? στο νοσοκομειο τι σας ειπαν???

Βασικα δεν ξερουμε αν ειναι απο το MMR.Αυτο συνηθως κανει πυρετο για 1 μερα.Εμεις καναμε πθρετο και την Παρασκευη και το Σαββατο που περασαν και απο χθες και σημερα.οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι ιωση ή ακομα και ουρολοιμωξη.Στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι ειναι και ο λαιμος της λιγο ερεθισμενος οποτε μπορει να ειναι κι απο κει.Αυριο περιμενουμε να βγει η εξεταση για την ουρολοιμωξη ωστε να αρχισουμε να αποκλειουμε ενα ενα τα ενδεχομενα!!

Μην τρελαινεστε γενικα με τα εμβολια.Ειναι το παιδι πως θα αντιδρασει.Η ανηψια μου που ειναι 5 χρονων δεν εχει κανει ΠΟΤΕ της πυρετο απο εμβολια!!!

Εμεις εχουμε παλι 39 τωρα αρα μας βλεπω για μεσα κοριτσια!!Αν καταφερω θα ξαναμπω!!!

Βασικα δεν ξερουμε αν ειναι απο το MMR.Αυτο συνηθως κανει πυρετο για 1 μερα.Εμεις καναμε πθρετο και την Παρασκευη και το Σαββατο που περασαν και απο χθες και σημερα.οποτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ειναι ιωση ή ακομα και ουρολοιμωξη.Στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι ειναι και ο λαιμος της λιγο ερεθισμενος οποτε μπορει να ειναι κι απο κει.Αυριο περιμενουμε να βγει η εξεταση για την ουρολοιμωξη ωστε να αρχισουμε να αποκλειουμε ενα ενα τα ενδεχομενα!!

Μην τρελαινεστε γενικα με τα εμβολια.Ειναι το παιδι πως θα αντιδρασει.Η ανηψια μου που ειναι 5 χρονων δεν εχει κανει ΠΟΤΕ της πυρετο απο εμβολια!!!

Εμεις εχουμε παλι 39 τωρα αρα μας βλεπω για μεσα κοριτσια!!Αν καταφερω θα ξαναμπω!!!

Και πάλι περαστικά! Μην στεναχωριέσαι...στην χειρότερη ιωσούλα να είναι. Τί παραπάνω! Καλύτερα να την πας για να ηρεμίσεις και εσύ. Δεν νομίζω να στην κρατήσουν, καμιά αντιβιωσούλα και όλα καλά. Δώς της φιλιά!

ευακι μην ανησυχεις δεν θα ειναι τιποτα..τα εχω περασει ηδη 2 φορες με το μελινακι..ρε παιδι μου πονσταν εδωσες??εμας ο πυρετος με το ντεπον δεν επεφτε με τιποτα! μονο το πονσταν την επιανε..την τελευταια φορα που αρρωστησε τα χριστουγεννα ηταν 5 μερες με 38,5-39 και τα ειδαμε ολα..ευτυχως περασε μονο του και στο τσακ γλυτωσαμε νοσοκομεια..ευχομαι να πανε ολα καλα..φιλια στη γιωτουλα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ.ΕΥΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΒΟΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.JESGK ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑΚΙΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

να μας πεις Ευα τι εγινε..

tasnat και εμεις θελουμε να σε γνωρισουμε.. πριν πιαδουν οι μεγαλες ζεστες να δουμε αν μπορεσουμε να κανονισουμε καμια συναντηση που σε εξυπηρετει..

λοιπον ασχετο (ο καθενας με τον πονο του που λενε) εχω αρχισει να συζηταω για πιθανο tandem nursing (αν και δεν τρελλαινομαι) αλλα εμπιστευομαι τη λογικη μου που βλεπει οτι ο αποθηλασμος δεν θα ειναι ευκολος και ακομη και να γινει αν μεινω εγκυος το καλοκαιρακι θα ναι μικρο το διαστημα για να το χει ξεπερασει η μικρη..

δεν θα με κραξετε ετσι?? :rolleyes:

Δυστυχως της εδωσα πονσταν πριν μια ωρα κι αντι να πεσει ο πυρετος ανεβηκε κι αλλο.Σε λιγο παμε για νοσοκομειο.

Πραγματικα κοριτσια εχω γινει κουρελι!!!Ποναω πιο πολυ κι απο τη Γιωτουλα που παρολο που ειναι ζαβλακωμενο μου χαμογελαει και προσπαθει να παιξει μαζι μου!!!

φιλια κοριτσακια μου

Δυστυχως της εδωσα πονσταν πριν μια ωρα κι αντι να πεσει ο πυρετος ανεβηκε κι αλλο.Σε λιγο παμε για νοσοκομειο.

Πραγματικα κοριτσια εχω γινει κουρελι!!!Ποναω πιο πολυ κι απο τη Γιωτουλα που παρολο που ειναι ζαβλακωμενο μου χαμογελαει και προσπαθει να παιξει μαζι μου!!!

φιλια κοριτσακια μου

:( οχι ρε συ..μακαρι να ειναι περαστικο..αν θυμηθεις και οταν καλμαρουν λιγο τα πραγματα ενημερωσε μας..

σας σκεφτομαστε κοριτσακι μου..

να μας πεις Ευα τι εγινε..

tasnat και εμεις θελουμε να σε γνωρισουμε.. πριν πιαδουν οι μεγαλες ζεστες να δουμε αν μπορεσουμε να κανονισουμε καμια συναντηση που σε εξυπηρετει..

λοιπον ασχετο (ο καθενας με τον πονο του που λενε) εχω αρχισει να συζηταω για πιθανο tandem nursing (αν και δεν τρελλαινομαι) αλλα εμπιστευομαι τη λογικη μου που βλεπει οτι ο αποθηλασμος δεν θα ειναι ευκολος και ακομη και να γινει αν μεινω εγκυος το καλοκαιρακι θα ναι μικρο το διαστημα για να το χει ξεπερασει η μικρη..

δεν θα με κραξετε ετσι?? :rolleyes:

Πειράζει που δεν κατάλαβα τί είναι αυτό?:roll:

φιλια κοριτσακια μου

Λογικό να στεναχωριέσαι που βλέπεις το ζουζουνάκι σου ταλαιπωρημένο αλλά μην αγχώνεσαι. Αν βρεις μυαλό κάποια στιγμή κράτα μας ενήμερες.

Διαφημίσεις

Πειράζει που δεν κατάλαβα τί είναι αυτό?:roll:

ειναι ο παραλληλος θηλασμος δυο παιδιων που δεν ειναι διδυμα..

οπως ειπα δεν ειμαι fun αλλα αν οδηγηθω κοντα σε τετοιο δρομο μαλλον θα το κοντοσκεφθω..ειναι μην παρω το κολαι..:tongue:

Εύχομαι να σου βγει!

Τι τυχερή, εγώ δεν είχα αρκετό γάλα για να τον θηλάσω ούτε 2 εβδομάδες.

Με την τρόμπα (την χειροκίνητη, σαν αγελάδα κανονική) κι έβγαζα 10-20ml για ένα μωρό που γεννήθηκε 4020γρ κι έπεινε 90ml από το νοσοκομείο ακόμα! :D

Περαστικά στη μικρή της Εύας. Ίωση θα είναι, κι ο δικός μου έχει πυρετό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ειναι ο παραλληλος θηλασμος δυο παιδιων που δεν ειναι διδυμα..

οπως ειπα δεν ειμαι fun αλλα αν οδηγηθω κοντα σε τετοιο δρομο μαλλον θα το κοντοσκεφθω..ειναι μην παρω το κολαι..:tongue:

χα χα ! Δηλαδή το προσπεράκι θα θηλάζει μέχρι τα 3! Καλό κουράγιο...

Χαιρετώ μανούλες ! Πάω να πάρω το ζουζουνάκι μου! Καλο Σκ για όσες δεν τα ξαναπούμε! ΦΙΛΙΑ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...