Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα ολα αυτα αλλα μαλλον θα ειναι ζυγος αφου εχω ΠΗΤ 2/10...αρα τελη σεπτεμβρη μαλλον:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

περατικα στη γιωτουλα και απο εμενα ευχομαι να ειναι μια χαρα τωρα..

χα! καλο!! μου την εφερες!! Διαβασα που στο γραψε νομιζω η jesgk και νομιζα οτι ετσι ηταν..

Ζυγος ε?? :rolleyes: ..καλα παιδια..με τους Υδροχοους τα πανε σουπερ απο οσο ξερω και εχω γνωρισει..

αυτα περι ζωοδιων..

τροφοβλαστη γιατι εκανες? λογω ηλικιας η λογω καποιας υποψιας απο τις τυπικες εξετασεις??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η παιδιατρος πριν λίγο μου πε μα περιμενω καμια εβδομαδα για να βγει το prevenar 13 γιατι επιμενει να το κανουμε..

η jesgk χθες μου πε στο τηλεφωνο πως αν γυρισει σπιτι θα προσπαθησει να μας γραψει ..ειμαι βεβαιη οτι ολα πηγαν καλα..

χα! καλο!! μου την εφερες!! Διαβασα που στο γραψε νομιζω η jesgk και νομιζα οτι ετσι ηταν..

Ζυγος ε?? :rolleyes: ..καλα παιδια..με τους Υδροχοους τα πανε σουπερ απο οσο ξερω και εχω γνωρισει..

αυτα περι ζωοδιων..

τροφοβλαστη γιατι εκανες? λογω ηλικιας η λογω καποιας υποψιας απο τις τυπικες εξετασεις??

Δυστυχως αναγκαστικά γιατι μας βγηκε πολυ ασχημη η αυχενικη..αλλα ευτυχως ολα καλα..

Καλημέρα κι απο 'μένα. :)

Πω, πω, δεν σας προλαβαίνω κορίτσια, έχω ν' απαντήσω σε πολλά!

Παρένθεση, κι ο δικός μου έκανε πυρετό χθες, σήμερα ευτυχώς είναι καλύτερα.

Λοιπόν, γεννημένος 17 Ιανουαρίου, στο τσακ να τον βγάλω Υδροχόο (σαν κι εμένα), αλλά βγήκε Αιγόκερως (χμμ), να δούμε τι φρούτο θα είναι. :D

Μένω Χαριλάου viki, αλλά έχω μεγαλώσει επαρχία, έχω όμως 10 χρόνια Θεσσαλονίκη, μόλις 1 χρόνο Χαριλάου. Εσύ;

Ο δικός μου κορίτσια είναι ήδη 14-15 κιλά. Από εμβόλια έκανε κι αυτός mantoux πριν κάνα μήνα.

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει πυρετό σε κανένα εμβόλιο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελενη να ρωτησω κάτι άσχετο τελειως?? θελω να κανω ταπετσαρια ασπρομαυρη μια φωτο της μελινας για να ντυσω το εναν τοιχο στο δωματιο της και κανω γκαλοπ για το ποια φωτο να βαλω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: λεω μια απο αυτες τις δυο που ανεβασα στο fb απο το πασχα (αυτη με την κουκουλα και την αλλη που ειναι κοντινη με το κολιε!)...για πες γνωμη! ποια να κανω??

Διαφημίσεις

Λοιπόν, γεννημένος 17 Ιανουαρίου, στο τσακ να τον βγάλω Υδροχόο (σαν κι εμένα), αλλά βγήκε Αιγόκερως (χμμ), να δούμε τι φρούτο θα είναι. :D

Μένω Χαριλάου viki, αλλά έχω μεγαλώσει επαρχία, έχω όμως 10 χρόνια Θεσσαλονίκη, μόλις 1 χρόνο Χαριλάου. Εσύ;

Ο δικός μου κορίτσια είναι ήδη 14-15 κιλά. Από εμβόλια έκανε κι αυτός mantoux πριν κάνα μήνα.

γεια σου και απο εμενα κοπελια!!! εγω ειμαι λιγο ξεκαρφωτη εδω μην μου δινεις σημασια!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ Εύοσμο, εντελώς απο την άλλη. :P

γεια σου και απο εμενα κοπελια!!! εγω ειμαι λιγο ξεκαρφωτη εδω μην μου δινεις σημασια!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιατί ρε συ δέσποινα να είσαι ξεκάρφωτη και να μην σου δίνει σημασία? Μανούλα Ιανουαρίου δεν είσαι? Λοιπόν γίνονται μονιμοποιήσεις στο έκτακτο ''προσωπικό''. Αν ετήσαι είσαι μέσα στους επιτυχόντες:lol::tongue:

Γιατί ρε συ δέσποινα να είσαι ξεκάρφωτη και να μην σου δίνει σημασία? Μανούλα Ιανουαρίου δεν είσαι? Λοιπόν γίνονται μονιμοποιήσεις στο έκτακτο ''προσωπικό''. Αν ετήσαι είσαι μέσα στους επιτυχόντες:lol::tongue:

αμ δεν ειμαι μανουλα ιανουαριου!!!ειμαι δεκεμβριου στην εσκασα!!!! χοχοχοχοχχο!!!ανηκω σε αλλο κλαμπ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμ δεν ειμαι μανουλα ιανουαριου!!!ειμαι δεκεμβριου στην εσκασα!!!! χοχοχοχοχχο!!!ανηκω σε αλλο κλαμπ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εντάξει, και η miamama Φεβρουαρίου είναι αλλά δεν κάνει έτσι:P. Στον μήνα κόλλησες? Καλοδεχούμενη πάντως! Εκτός και αν δε θέλεις να προδώσεις το καφέ του Δεκεμβρίου...Τότε αλλάζει,κάνω πίσω...

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο εμενα την ξεχασμενη πια!!!!

Καλως οριζω το νεο μελος!

Vikoula η Δεσποινουλα ειναι μαουλα του Δεκεμβριου του 08 αλλα ειναι εξισου σην καρδια μας αφου αλλωστε δεν μας χωριζουν και πολλες ημερες...:tongue::tongue::tongue:

Σας ευχαριστω για τα περαστικα σας κοριτσακια μου.Πραγματικα περναμε τρελα ζορια γιατι ο πυρετος ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ!Ισως χρειαστει να ξαναπαμε νοσοκομειο σημερα!

Πραγματικα ακομα δεν ξερουμε απο τι ειναι,ισως απο το ΜΜR, ισως ιωση θα δειξει.

Τζεσσικα σιδερενια κοριτσακι μου να εισαι!!

Δεσποινουλα με το καλο ο τσουτσουναρος!

Cristin με το καλο ο κοριτσαρος!

Οσο για σενα Αννουλα μου θα ηταν τιμη μας να μπαινεις στο καφε μας!Η οικογενεια σου μας εχει διδαξει πολλα!!!Δυναμη κοριτσι μου!!!!!

Σας φιλω γιατι ξυπνησε η μικρη μου και παω να βαλω θερμομετρο!! p010.gif

despina χίλιοι καλοί χωράνε!!!

viki ο κουμπάρος/νονός μας (και κολλητός φίλος) μένει Εύοσμο, ωραία περιοχή, ειδικά Ν.Πολιτεία. Εγώ έμενα χρόνια (περίπου 9) Νεάπολη, οπότε κατά βάθος θα είμαι πάντα παιδί της δυτικής Θεσ/νίκης. :D

EYA μου περαστικά σας!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

despina χίλιοι καλοί χωράνε!!!

viki ο κουμπάρος/νονός μας (και κολλητός φίλος) μένει Εύοσμο, ωραία περιοχή, ειδικά Ν.Πολιτεία. Εγώ έμενα χρόνια (περίπου 9) Νεάπολη, οπότε κατά βάθος θα είμαι πάντα παιδί της δυτικής Θεσ/νίκης. :D

EYA μου περαστικά σας!!

Είναι νεόχτιστη περιοχή. Όλες οι οικοδομές είναι καινούριες. Δεν βλέπεις παλιό κτήριο. Και μετά την Καλαμαριά είναι ο 2ος μεγαλύτερος Δήμος.

Εντάξει, και η miamama Φεβρουαρίου είναι αλλά δεν κάνει έτσι:P. Στον μήνα κόλλησες? Καλοδεχούμενη πάντως! Εκτός και αν δε θέλεις να προδώσεις το καφέ του Δεκεμβρίου...Τότε αλλάζει,κάνω πίσω...

να προδωσω καφε???χαχαχαχαχαχα!!! προσεχε:

-γραφω στο καφε του 08 (10ος μηνας και βαλε) που ξεκινησε απο το παρεντς το παλιο και εκει γνωριστηκαμε με τα κοριτσια εδω

-γραφω στο δεκεμβρη του 08 γιατι εκει ανηκω

-γραφω στον οκτωβρη του 10 γιατι και εκει ανηκω!!:mrgreen::mrgreen:

εεεε!!! σε ποσα καφε να γραψω πια εχω γινει γραφικη:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

απλα εδω σας διαβαζω που και που και πεταω καμια σφηνα στην ελενη που μ'αρεσει να την πειραζω...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα κι απο εμενα την ξεχασμενη πια!!!!

Καλως οριζω το νεο μελος!

Vikoula η Δεσποινουλα ειναι μαουλα του Δεκεμβριου του 08 αλλα ειναι εξισου σην καρδια μας αφου αλλωστε δεν μας χωριζουν και πολλες ημερες...:tongue::tongue::tongue:

Σας ευχαριστω για τα περαστικα σας κοριτσακια μου.Πραγματικα περναμε τρελα ζορια γιατι ο πυρετος ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ!Ισως χρειαστει να ξαναπαμε νοσοκομειο σημερα!

Πραγματικα ακομα δεν ξερουμε απο τι ειναι,ισως απο το ΜΜR, ισως ιωση θα δειξει.

Τζεσσικα σιδερενια κοριτσακι μου να εισαι!!

Δεσποινουλα με το καλο ο τσουτσουναρος!

Cristin με το καλο ο κοριτσαρος!

Οσο για σενα Αννουλα μου θα ηταν τιμη μας να μπαινεις στο καφε μας!Η οικογενεια σου μας εχει διδαξει πολλα!!!Δυναμη κοριτσι μου!!!!!

Σας φιλω γιατι ξυπνησε η μικρη μου και παω να βαλω θερμομετρο!! p010.gif

μου εκανες την καρδια περβολι!!!:confused::confused::confused::confused:τωρα και αν εχω φριξει με το MMR!! Γιατι ρε παιδι μου ετσι??? στο νοσοκομειο τι σας ειπαν???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...