Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.!

Σήμερα έφυγα αργά από το νοσοκομείο κ αύριο στις 7:30 θα μπω, δεν ξέρω ακόμα αν θα με κρατήσουν το βράδυ, θα δείξει. Οπως κ να'χει θα σας κρατώ ενημερες :)

καλη επιτυχια τζες,και καλη αναρρωση επειτα.και μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.αληθεια,ηθελα να σε ρωτησω,γτ πρεπει να βγαλεις τις αμυγδαλες?

κι εγω εχω,και μαλιστα η μια ειναι υπερτροφικια,αλλα δεν το σκεφτομαι καθολου να τις βγαλω.ειμαι κι εγω φοβιτσιαρα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη επιτυχια τζες,και καλη αναρρωση επειτα.και μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.αληθεια,ηθελα να σε ρωτησω,γτ πρεπει να βγαλεις τις αμυγδαλες?

κι εγω εχω,και μαλιστα η μια ειναι υπερτροφικια,αλλα δεν το σκεφτομαι καθολου να τις βγαλω.ειμαι κι εγω φοβιτσιαρα.

Ευχαριστώ πολύ!!

Και οι δικές μου είναι αρκετά μεγάλες αλλά από τη γέννηση του Θοδωρή κ μετά λόγω των αλλάγων των ορμονών στην εγκυμοσύνη άλλαξε η μορφή τους, η μια χωρίστηκε σε δύο κ ο γιατρός τις χαρακτήρισε ανώμαλες. Είναι τέτοια η μορφή τους που κάνουν πτυχώσεις κ μαζεύουν τροφές, αυτές οι τροφές δημιουργούν απαίσια κακοσμία που όπως μου είπε ότι κ να κάνω δεν θα διορθωθεί. Μου δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην επικοινωνία μου με τους άλλους αφού έχω πάντα τον φόβο μήπως μυρίζει άσχημα (αφού εγώ δεν το καταλαβαίνω) έχω να φιλήσω τον άντρα μου κανονικά περίπου 3 χρόνια γιατί ντρεπόμουν κ γενικά με τους γύρω μου έχω μια περίεργη στάση όταν μιλώ άρα για εμένα ήταν μονόδρομος η εγχείρηση

Γεια σας κι απο εμένα!

Προσπαθώ εδώ και 2-3 εβδομάδες να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου, με το όνομα που είχα στο φόρουμ του parents!

Τελικά, έκανα νέο λογαριασμό, γιατί πριν, τζίφος!

Ιανουάριο του '09 έγινα κι εγώ μανούλα.

Να μας ζήσουνε!!! :D

Γειά σου Σαλονικιά! Να και μια ''δικιά'' μου καλέ! Καλώς όρισες στο καφέ μας! Σε περιμένουμε καθημερινά για καφεδάκι να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις!Να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου! Απο ποιά περιοχή είσαι?

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε σημερα?

εχθες καναμε το μμρ και μου ειπε ο παιδιατρος οτι μπορει να κανει πυρετο μετα απο μια βδομαδα.εσεις το εχετε κανει το εμβολιο?

ειμαστε 82εκ και 10.700 κιλα.

με το που μπηκαμε στο ιατρειο αρχισε τα κλαμματα,

μεχρι που βγηκαμε,παλι!

καλημερα σε ολες..

jesgk ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα με την επεμβαση και με την αναρρωση..

elanada εκανε το mmr η ΕΥΑ και μαλλον τυχαια η μικρη της εχει συνεχως πυρετο..ισως να χει λεει και ουρολοιμωξη αλλα θα ξερουν σημερα σιγουρα αφου βγουν οι εξετασεις..

στην κουμπαρα μου εκανε μονο μια μερα πυρετο μετα απο μια εβδομαδα

καλως ορισε και το νεο μας μελος στην παρεα μας..ελπιζουμε να ειμαστε χρησιμες και καλη συντροφια

γεια σου despina100...εμαθες το φυλλο του μωρου???

καλημερα!

τι κανετε σημερα?

εχθες καναμε το μμρ και μου ειπε ο παιδιατρος οτι μπορει να κανει πυρετο μετα απο μια βδομαδα.εσεις το εχετε κανει το εμβολιο?

ειμαστε 82εκ και 10.700 κιλα.

με το που μπηκαμε στο ιατρειο αρχισε τα κλαμματα,

μεχρι που βγηκαμε,παλι!

ελενη εμεις σημερα θα το κανουμε και εχω φρικαρει ολιγον...μαζι θα ανησυχουμε αυτη την εβδομαδα...

η μικρη της ευας τι επαθε ρε παιδια??? της εκαναν εξετασεις??

οσο για το φυλο ναι το μαθαμε γιατι εκανα ληψη τροφοβλαστη και ειναι τσουτσουνοφορεας...

ελενη εμεις σημερα θα το κανουμε και εχω φρικαρει ολιγον...μαζι θα ανησυχουμε αυτη την εβδομαδα...

οσο για το φυλο ναι το μαθαμε γιατι εκανα ληψη τροφοβλαστη και ειναι τσουτσουνοφορεας...

γιατι παιδι μου εχεις φρικαρει?μπορει και να μην κανει καθολου πυρετο.ο γιατρος μου ειπε βεβαια,οτι αμα κανει,μπορει να φτασει και 39.ελπιζω να μην περασουνε τπτ τα παιδακια μας.για την ευα δεν το ηξερα,θα την παρω να μαθω νεα.εσυ προσπ,δεν το κανατε ακομα?

Διαφημίσεις

ααααα...αγορακι!! τελεια!! ενα και ενα!! Με το καλο λοιπον το μικρο, τακτικο, σχολαστικο, οργανωτικο, τελειομανη, επιλεκτικο, ελαφρως μουρμουρικο αλλα πανω απο ολα ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ Παρθενακι σου (Εχουμε εξαπλωθει!!χαχα!!)

ειχε πυρετο λιγες μερες μετα το MMR αλλα ξανακανε και την πηγε σε νοσοκομειο για τις εξετασεις..ισως να ειναι καμια ιωσουλα αλλα περιμενει και τα τελευταια αποτελεσματα για την ουρολοιμωξη..

ακουγεται πολυ κουρασμενη η καημενη..ελπιζω να πανε ολα καλα..

εμεις εχουμε κανει εκατο εμβολια (δεν ξερω ποσα prevenar μαλιστα μου πε να κανουμε και το prevenar 13 Αλλα ακομη δεν κυκλοφορησε) αλλα το MMR δεν το χουμε κανει ακομη..

τον προπερασμενο μηνα καναμε της Ανεμοβλογιας και τον περασεμενο επαναληπτικο μηνιγγιτιδας..

Ούτε εμείς το κάναμε. Κάναμε τελευταία το mantoux που στην ουσία δεν είναι εμβόλιο, δοκιμασία το λένε αλλά ο γιατρός δεν ήθελε να την τρυπήσει 2 φορές γι'αυτό τον άλλο μήνα τώρα. Πάντως στατιστικά τα περισσότερα παιδάκια κάνουν πυρετό στο συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν ξέρω στα επίσημα στατιστικά αλλά απο μανούλες που ακούω.

ααααα...αγορακι!! τελεια!! ενα και ενα!! Με το καλο λοιπον το μικρο, τακτικο, σχολαστικο, οργανωτικο, τελειομανη, επιλεκτικο, ελαφρως μουρμουρικο αλλα πανω απο ολα ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ Παρθενακι σου (Εχουμε εξαπλωθει!!χαχα!!)

καλα ολα αυτα αλλα μαλλον θα ειναι ζυγος αφου εχω ΠΗΤ 2/10...αρα τελη σεπτεμβρη μαλλον:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

περατικα στη γιωτουλα και απο εμενα ευχομαι να ειναι μια χαρα τωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...