Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φυγανε,ναι.με τους δικους μου να λειπουν,με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας,τον παναγιωτακη, το αλλο μωρο που το χτυπησε λεωφορειο,τα οικονομικα,

δεν ειχα καθολου ορεξη το πασχα,δεν πηγαμε πουθενα.

ευτυχως που εχω την μικρη και ξεχνιεμαι λιγο.

μμμ..ειπες οτι ακομη δεν δουλευεις ε?..οταν με το καλο συμβει αυτο θα ναι γενικα λιγος ο χρονος και πολλα αυτα που θα πρεπει να σε απασχολουν που αναγκαστικα θα τα προσπερνας (θες δεν θες) πιο γρηγορα απο οτι τωρα..

σε καταλαβαινω απολυτα ομως..ειναι για αρκετους δυσκολη εποχη υπο πολλες εννοιες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμ..ειπες οτι ακομη δεν δουλευεις ε?..οταν με το καλο συμβει αυτο θα ναι γενικα λιγος ο χρονος και πολλα αυτα που θα πρεπει να σε απασχολουν που αναγκαστικα θα τα προσπερνας (θες δεν θες) πιο γρηγορα απο οτι τωρα..

σε καταλαβαινω απολυτα ομως..ειναι για αρκετους δυσκολη εποχη υπο πολλες εννοιες..

ναι,εχεις δικιο.μαλλον πρεπει να βρω δουλεια οπωσδηποτε.αλλα δεν εχω που ν'αφησω την μικρη,και δεν θελω να την παω σε βρεφονηπιακο σταθμο,ακομα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ναι,εχεις δικιο.μαλλον πρεπει να βρω δουλεια οπωσδηποτε.αλλα δεν εχω που ν'αφησω την μικρη,και δεν θελω να την παω σε βρεφονηπιακο σταθμο,ακομα.

εμ!! που να το αφησεις αυτο το πλασμα??? εχει παρομοιο κατεργαρικο βλεμμα οπως η μικρουλα μου.. να τα ζουμπηξω και τα δυο τα κατσαριδακια..

αντε βρε Elenada να κατσει να σε γνωρισουμε απο κοντα..που θα παει..

εμ!! που να το αφησεις αυτο το πλασμα??? εχει παρομοιο κατεργαρικο βλεμμα οπως η μικρουλα μου.. να τα ζουμπηξω και τα δυο τα κατσαριδακια..

αντε βρε Elenada να κατσει να σε γνωρισουμε απο κοντα..που θα παει..

ναι,πολυ το θελω κι εγω.τωρα ποτε,ακομα δεν ξερω.δεν εχουμε και καμμια βαφτιση,κατι στην αθηνα,να βρουμε ευκαιρια να ερθουμε,γμτ.

Καλημέρα μανούλες αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να μπαίνω που και που να διαβάζω τα νέα σας και να μαθαίνω τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας.

Annina μου και φυσικά να μπαίνεις! γέννησες τον Ιανουάριο του 2009 και αυτό δεν αλλάζει! συναντηθήκαμε σε αυτό το καφέ, και συνεχίζεις να είσαι μανούλα του Ιανουαρίου έστω και αν το μωράκι σου δεν το κρατάς αγκαλίτσα , αλλά στην καρδούλα σου θα υπάρχει πάντα.Και όποτε νιώσεις έτοιμη η χαρά μας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη να μαθαίνουμε και τα νέα σου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να μπαίνω που και που να διαβάζω τα νέα σας και να μαθαίνω τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας.

Αχ κοριτσακι μου γλυκο..ΤΟ ΡΩΤΑΣ;;;;;;;;;;;;ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙΙ;;;

Τι ειναι αυτα που λες;;;

Εισαι και εσυ μανουλα Ιανουαριου 2009 και αυτο δεν αλλαζει ΠΟΤΕ!!!

Δεν σε ξεχναμε ποτε και ουτε ο Παναγιωτακης θα ξεχαστει!!!

Δεν ξερω τι να σου πω..Οτι και να πω ειναι τοσο λιγο..

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

yRf6p1.png

ναι,πολυ το θελω κι εγω.τωρα ποτε,ακομα δεν ξερω.δεν εχουμε και καμμια βαφτιση,κατι στην αθηνα,να βρουμε ευκαιρια να ερθουμε,γμτ.

εχεις μια γεννα το σεπτεμβρη!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σας κι απο εμένα!

Προσπαθώ εδώ και 2-3 εβδομάδες να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου, με το όνομα που είχα στο φόρουμ του parents!

Τελικά, έκανα νέο λογαριασμό, γιατί πριν, τζίφος!

Ιανουάριο του '09 έγινα κι εγώ μανούλα.

Να μας ζήσουνε!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχεις μια γεννα το σεπτεμβρη!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D:D

καλως την!καλα εισαι?εχω και μια βαφτιση τον σεπτεμβρη,την δικια μας!

μα ολα μαζεμενα να πεφτουν καθε φορα,γμτ?

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμένα!

Προσπαθώ εδώ και 2-3 εβδομάδες να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου, με το όνομα που είχα στο φόρουμ του parents!

γεια σου και καλως ηρθες!να χαιρεσαι το γιαννακη σου!

στις ποσες του γεναρη τον γεννησες?

Κοπέλα μου γλυκά θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να μπαίνεις στο καφέ.

Οτι ο Παναγιωτάκης σου είναι πια ένα αγγελάκι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως ήταν ένα μωράκι του Γενάρη.. τόσους μήνες μοιράστηκες τις στιγμές σας μαζί μας, χαρούμενες κ δυσάρεστες.

Αν κ δεν σας είχαμε γνωρίσει από κοντά ήταν σαν να σας ξέραμε, λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορουμε παρά μόνο λόγια παρηγοριάς να σου δώσουμε.

Θέλω πολύ, σίγουρα κ οι υπόλοιπες κοπέλες όταν νιώσεις ότι θες και μπορείς να πιούμε μαζί ένα καφέ, να σε κάνω μια αγκαλιά.

να ευχηθουμε καλη επιτυχια και καλη αναρρωση στη φιλη μας jesgk που αυριο μπαινει να κανει επεμβαση..

και μετα να πας να φας παγωτο!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.!

Σήμερα έφυγα αργά από το νοσοκομείο κ αύριο στις 7:30 θα μπω, δεν ξέρω ακόμα αν θα με κρατήσουν το βράδυ, θα δείξει. Οπως κ να'χει θα σας κρατώ ενημερες :)

Γεια σας κι απο εμένα!

Καλωσόρισες!

Να σου ζήσει το αντράκι σου!!

Μας πετυχαίνεις αυτές τις μέρες που είναι θλιμμένο το καφέ μας αλλά εννοείται πως είσαι καλοδεχούμενη! Ελπίζουμε να μαθαίνουμε νέα σας καθημερινά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...