Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αργά το πρώι με κάλεσε ένας γιατρός που είχα πάει για την αφάιρεση των αμυγδαλών μου κ τελικά μου είπε να πάω την Παρασκευή το πρωί για την επέμβαση. Οπότε στην συνάντηση δεν θα μπορώ να είμαι, δεν έχω κανακάνει ποτέ χειρουργείο ούτε κάνει νάρκωση κ όλο αυτό το θέμα το φοβάμαι αρκετά.. μπορεί να φανεί υπερβολικό αλλά φοβάμαι μην βρεθώ ξαφνικά.. αλλού..:(

Την Πέμπτη το πρωί θα πάω για τις εξετάσεις αίματος για την επέμβαση κ μάλλον θα μπω το πρωί. Φοβάμαι ότι θα πονάω, μήπως δε με πιάσει η νάρκωση, τα έχω δεί όλα.. κορίτσια. Και όταν ο γιός της έβγαλε φοβόμουν πάρα πολύ αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Εσύ μου φαίνεται οτι ψάχνεις λόγους για να στεναχωριεσαι. Εδώ ανοίγουν κρανία και ''ξεριζώνουν'' καρδιές και ο κοσμάκης είναι μια χαρά. Χειρουργείο ρουτίνας είναι. Και εγώ σχετικά μεγάλη τις αφαίρεσα. Στα 16-17.

Αλλά καλού κακού βάλε τον άντρα σου να υποσχεθεί οτι σε περιπτωση που πάθεις κάτι θα βάλει καλό δικηγόρο για να πάρει κανένα φραγκάκι να έχει να προικίσει τα παιδιά...:tongue::-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και παλι κοριτσακια!!!

Prosp εγω του δωσα κατσικισιο πριν κανα μηνα και του αρεσε του δωσα και απο το αγελαδινο μιαφορα ολυμπος που επινα εγω επισης του αρεσε οποτε μπορω να του δινω? μιας και χρονισαμε σημερα γιατι ολοι μου λενε οτι δεν κανει να του δωσω αυτα τα παιδικα τυπου nestle η σκονη και δεν θελω , θελω νσ του δωσω φρεσκο να παρω το ολυμποσ με το κοκκινο καπακι?

Σας ευχαριστω πολυ!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Αργά το πρώι με κάλεσε ένας γιατρός που είχα πάει για την αφάιρεση των αμυγδαλών μου κ τελικά μου είπε να πάω την Παρασκευή το πρωί για την επέμβαση. Οπότε στην συνάντηση δεν θα μπορώ να είμαι, δεν έχω κανακάνει ποτέ χειρουργείο ούτε κάνει νάρκωση κ όλο αυτό το θέμα το φοβάμαι αρκετά.. μπορεί να φανεί υπερβολικό αλλά φοβάμαι μην βρεθώ ξαφνικά.. αλλού..:(

Την Πέμπτη το πρωί θα πάω για τις εξετάσεις αίματος για την επέμβαση κ μάλλον θα μπω το πρωί. Φοβάμαι ότι θα πονάω, μήπως δε με πιάσει η νάρκωση, τα έχω δεί όλα.. κορίτσια. Και όταν ο γιός της έβγαλε φοβόμουν πάρα πολύ αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Κοπελια μου εγω παλι εχω κανει τοσες ναρκωσεις τα τελευταια 4 χρονια που ειλικρινα εχω μαθει και τη διαδικασια...μεχρι και χιουμορ τρελλο τους κανω πριν γλαρωσω για τα καλα..ριχνεις εναν απιστευτα βαρυ υπνο που νμιζεις οτι κλεινεις και ανοιγεις τα ματια στο επομενο λεπτο..

και δεν σου κανει κανεις ναρκωση πρωτου γινουν οι απαραιτητες εξετασεις..

ολα καλα θα πανε..σε ποιο νοσοκομειο θα εισαχθεις? Θα την κανεις αυθημερον την επεμβαση και θα μεινεις μεσα η θα πας σπιτι μετα?

στην θεση σου μονο για την αναρρωση μου θα αγωνιουσα..

Εσύ μου φαίνεται οτι ψάχνεις λόγους για να στεναχωριεσαι. Εδώ ανοίγουν κρανία και ''ξεριζώνουν'' καρδιές και ο κοσμάκης είναι μια χαρά. Χειρουργείο ρουτίνας είναι. Και εγώ σχετικά μεγάλη τις αφαίρεσα. Στα 16-17.

Αλλά καλού κακού βάλε τον άντρα σου να υποσχεθεί οτι σε περιπτωση που πάθεις κάτι θα βάλει καλό δικηγόρο για να πάρει κανένα φραγκάκι να έχει να προικίσει τα παιδιά...:tongue::-D

εισαι οντως Παρθενος!! :tongue: :tongue: :tongue:

Καλησπερα και παλι κοριτσακια!!!

Prosp εγω του δωσα κατσικισιο πριν κανα μηνα και του αρεσε του δωσα και απο το αγελαδινο μιαφορα ολυμπος που επινα εγω επισης του αρεσε οποτε μπορω να του δινω? μιας και χρονισαμε σημερα γιατι ολοι μου λενε οτι δεν κανει να του δωσω αυτα τα παιδικα τυπου nestle η σκονη και δεν θελω , θελω νσ του δωσω φρεσκο να παρω το ολυμποσ με το κοκκινο καπακι?

Σας ευχαριστω πολυ!!!

για το φρεσκο απο οσο βλεπω αρκετοι το δινουν..η παιδιατρος μου δεν συμφωνει γιατι λεει οτι εχει τετοια επιπεδα ασβεστιου που ο οργανισμος του παιδιου δεν το δεχεται ολο και το αποβαλλει μεσω των νεφρων οπου και τα επιβαρυνει..

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..

η δικια μου επινε για λιγο το Ολυμπος ελαφρα ζεσταμενο και πλεον αρνειται τα παντα..μεχρι και παιδικα γαλατα δοκιμασα που τα απεφευγα αλλα τιποτε..

θα βαλουμε αλλο σχεδιο σε εφαρμογη αλλα μακαρι να μην δουλευα και να μουν σπιτι μαζι της γιατι μονο εγω μπορω να την ταισω οπως θελω και αποτελεσματικα..η θεια κανει νερα τελευταια και εχει γινει ζητημα..λεει οτι δεν μπορει να την πιεζει και οταν η μικρη κανει κατι που δεν θελουμε και τη ρωτμα (τη θεια) γιατι το κανε μας απαντα : την ρωτησα αν θελει και μου πε οχι..:?

λες και το 16μηνο μπορει να χει αποψη..

οπως ειπε και ενας παιδοψυχολογος σε μια φιλη προχθες που πηγε το παιδι της (28 μηνων) "δινουμε επιλογες στα παιδια, εξηγουμε γιατι αρνουμαστε χωρις να φωναζουμε η να δειχνουμε εκνευρισμο, γινεται παντα αυτο που θελουμε εμεις και οχι το παιδι και δεν επιτρεπεται ο διαλογος απο 2 εως 8 ετων" (το τελευταιο εννοει οτι δεν γινεται διαπραγματευση σε αυτες τις ηλικιες γιατι σχεδον παντα καταληγουμε να κανουμε αυτο που θελει το παιδι)..

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια! Τζές? Ζείς? Δεν πιστεύω να έπαθες τίποτα πριν σε ξεκάνουν...Θα χάθεί η αποζημίωση....Κράτα γερά!:tongue::tongue::lol::lol:

Zω .. ζω... αν δεν με ξεκάνουν στη δουλειά..

Πάλι με πονάει το κεφάλι μου.. τί αμαρτίες πληρώνω Θεέ μου

καλημερα σε ολες..

πολλες απουσιες τελευταια..

η elenada εχει εξαφανιστει (Αν και την πετυχα χθες στο fcb ;)) η miamama τωρα στο σπιτι οποτε μπορει μπαινει, η myprincess ειναι παιδι της νυχτας, η ΕΥΑ μας τελειωσε απο τη δουλεια και στο σπιτι η δολια αν προλαβει μπαινει, η εγκυουλα απο τη μια εχει το Μανωλο απο την αλλη τις υποχρεωσεις της, εγω και η viki ειμαστε εδω οταν μπορουμε και η jesgk χορευει στους ρυθμους της επερχομενης επεμβασης... αντε να επανελθουμε σιγα σιγα..μη ξυνισει και ο καφες! :tongue:

καλημερα.

δεν εχω εξαφανιστει καλε,σας διαβαζω καθημερινα,αλλα δεν ξερω τι να σας γραψω,και δεν εχω και πολυ χρονο,το εχω ξαναπει,μονο το βραδυ που κοιμαται η μικρη.

ολα καλα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα.

δεν εχω εξαφανιστει καλε,σας διαβαζω καθημερινα,αλλα δεν ξερω τι να σας γραψω,και δεν εχω και πολυ χρονο,το εχω ξαναπει,μονο το βραδυ που κοιμαται η μικρη.

ολα καλα?

καλημερα elanada...ειμαι ο Αρτεμης Ματσας και σε προδωσα..χιχιιιι!!:lol:.. ε! απο την μικρη μας εμπειρια μπορουμε να καταλαβουμε οτι δεν πολυπρολαβαινεις...

τι εγινε με τους δικου σου? εφυγαν?

Καλημέρα μανούλες αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να μπαίνω που και που να διαβάζω τα νέα σας και να μαθαίνω τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας.

Καλημέρα μανούλες αν δεν σας πειράζει θα ήθελα να μπαίνω που και που να διαβάζω τα νέα σας και να μαθαίνω τι κάνουν τα ζουζουνάκια σας.

καλημερα κοπελα μου.κι εμεις θα θελαμε πολυ να μαθαινουμε νεα σου.

μπορει να μην σε εχω γνωρισει απο κοντα,αλλα σε νοιαζομαι και σε σκεφτομαι καθε μερα.θυμαμαι σου ειχα πει στο fcbk οτι ολα θα πανε καλα και λυπαμαι πολυ που τελικα δεν μπορεσε να σωθει ο παναγιωτακης μας.θα ζει ομως παντα στην καρδια μας.πολλα φιλια.

καλημερα elanada...ειμαι ο Αρτεμης Ματσας και σε προδωσα..χιχιιιι!!:lol:.. ε! απο την μικρη μας εμπειρια μπορουμε να καταλαβουμε οτι δεν πολυπρολαβαινεις...

τι εγινε με τους δικου σου? εφυγαν?

φυγανε,ναι.με τους δικους μου να λειπουν,με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας,τον παναγιωτακη, το αλλο μωρο που το χτυπησε λεωφορειο,τα οικονομικα,

δεν ειχα καθολου ορεξη το πασχα,δεν πηγαμε πουθενα.

ευτυχως που εχω την μικρη και ξεχνιεμαι λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...