Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

μιλάμε για ανταγωνισμό με πεθερές αλλά μερικές φορές υπάρχουν και με τις μανάδες!!

η μαμά μου με την αδερφή μου έμειναν στο ίδιο σπίτι για 1 1/2 χρόνο, με το παιδί 1 χρόνου όταν πήγαν να μείνουν εκεί.

της έβγαλε το λάδι...τσακώνοταν συνέχεια.

τώρα έχουν φύγει και ησύχασαν.

εγώ τα πεθερικά τα έχω μακρυά και οι γονείς μου δεν έρχονται ποτέ να δουν το παιδί...

πρέπει να τους το πάω εγώ...εννοείται όποτε θέλω πάω.

10 μήνες σχεδόν τώρα,η μαμά μου δεν το έχει κρατήσει το παιδί μου ούτε μια φορά.

αν πάμε εμείς σπίτι θα το δει,διαφορετικά περνάει μια στις 10 μέρες από το μαγαζί για να το δει 5 λεπτά.

φυσικό είναι το παιδί να μην τους ξέρει.

δείχουν ξεκάθαρα την αδυναμία στην ανηψιά μου(όλοι της έχουμε.την κρατούσα από μωρό)...με την δικαιολογία ότι έμεναν στο ίδιο σπίτι,και την έχουν ζήσει την μικρή.

την δική μου αφού δεν την βλέπουν πως θα τους συνιθήσει?

άντε να βγάλεις άκρη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!

το θεμα ειναι οι γυναικες γενικα αγαπες μου..πρεπει να το παραδεχτουμε..και δεν ειναι μισογυνισμος..απλα ετσι ειναι..εχουμε την ταση οι γυναικες να θελουμε να εχουμε αποψη για τα παντα ιδιως οσον αφορα οικεια προς τη φυση μας θεματα (σπιτι, παιδια και τετοια)..

και η πιο πικρη αληθεια ειναι οτι οσο πιο κοντα στην κλιμακτηριο ειναι μια γυναικα ή εχει περασει "κακη" ζωη απο εκει και επειτα πρεπει να περιμενεις πολλα πραγματα.. ετσι λοιπον φθανουμε και στο θεμα οτι εκτος απο τις πεθερες πολλες φορες και οι μαμαδες μας ειναι εκνευριστικες..

εμενα η δικη μου ειναι καλη, χρυση, αγια, λατρευει τα παιδια της, δεν κουτσομπολευει αλλα..! αλλα πολυ απλα ειναι ατομο που δεν θελει γενικα ευθυνες, οχι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και ειναι και ολιγον ζαμανφου στα παντα και μολις δει τα δυσκολα βρισκει τροπο να χωνει αλλους (εχουμε σχετικα μικρη διαφορα ηλικιακα 18 χρονακια μας χωριζουν) και οταν κραταει τη μικρη (οχι πολυ συχνα γιατι εργαζεται) συχνα πυκνα κανει κατι παραπανω η λιγοτερο απο αυτο που εγω εχω ορισει με αποτελεσμα να τσακωνομαστε..μετα στρωνει αλλα τα νευρακια μου εχουν γινει κουρελακια..

αφηστε δε οτι δεν την πολυπαλευει να βρισκεται με την κουνιαδα μου γιατι εκει αρχιζουν οι "ανταγωνισμοι" ποιος κραταει το παιδι καλυτερα..ακομη με ηπιες και ανεχτες συμπεριφορες αλλα επειδη η μεν κουνιαδα ειναι στον τρελλο της κοσμο κλεισμενη και δεν καταδεχεται να δεχθει το τι συμβαινει γυρω της η δε μανα μου ειναι σε φαση κλιμακτηριου και δεν εχει υπομονη καθολου..συμβαινουν αυτα και εγω κανω ΚΑΙ εκει το διαιτητη (ακομη αναιμαχτα)..

και η μάνα μου σίγουρα περνάει κλιμακτήριο...46 ετών!!

και είμαι σίγουρη ότι ζηλεύει τους γάμους που έχουν τα παιδιά της!!

βέβαια καμαρώνει μπροστά σε τρίτους!!

επειδή συζητάμε με τους άντρες μας,αποφασίζουμε μαζί,δεν τσακωνόμαστε όλη μέρα και τα λέμε όλα,δεν έχουμε μυστικά...δεν το θεωρεί φυσιολογικό!!

και η μάνα μου σίγουρα περνάει κλιμακτήριο...46 ετών!!

και είμαι σίγουρη ότι ζηλεύει τους γάμους που έχουν τα παιδιά της!!

βέβαια καμαρώνει μπροστά σε τρίτους!!

επειδή συζητάμε με τους άντρες μας,αποφασίζουμε μαζί,δεν τσακωνόμαστε όλη μέρα και τα λέμε όλα,δεν έχουμε μυστικά...δεν το θεωρεί φυσιολογικό!!

οχι, στη μητερα μου αρεσει γενικα το οτι εχω την ταση να συζηταω με τον ανδρα μου τα περισσοτερα θεματα..αλλα η γιαγια μου πχ που ειναι 77 ετων λεει συνεχως "ανδρας πρεπει να σε ξερει απο τη μεση και κατω" πραγμα το οποιο αφενος δεν αποδεχθηκα ποτε ως συμβουλη και μεχρι σημερα δεν μου χει συμβει κατι να μου το αποδειξει αφετερου ειναι μια ακομη αποδειξη σε αυτο που ειχα γραψει πιο πισω εχθες για τους ανθρωπους των γενεων του 50 και του 60 με τις τασεις μυστικοπαθειας, φοβου και πονηριας..

και επειδη και η κουνιαδα μου ειναι 62 σχεδον ετων το βλεπεις πολυ συχνα και σε εκεινη και στις φιλες της..ολο ακους.."πηρε το ταδε και το κρυβε και ελεγε ψεματα οτι της το χαρησαν", "μην συζητατε για προσωπικα θεματα" ..λες και δεν μπορουμε να αναλαβουμε ευθυνη των οσων μοιραζομαστε ενηλικες ανθρωποι, "μην πεις αυτο γιατι θα σε γρουσουζεψουν", "εγω δεν εφερα σχεση στον μπαμπα μου γιατι ντρεπομουν και δεν ηθελα να λενε οτι γυρναω με τον ενα και τον αλλο" (συνηθες φαινομενο για εκεινα τα χρονια οπου οι πιο τολμηροι ..κλεβονταν..)..και οταν δεν θελει να ακουσω κατι αρχιζει τα ψψψψψ και τα μμμ στον αδελφο η στις φιλες της στο τηλεφωνο..ενω εγω εννοειται οτι εχω ακουσει τα παντα γιατι το κανει πολυυυ επιδεικτικα..

αχ για αυτο σας λεω (προσωπικα εχω κανει μεγαλη διατριβη σε τετοια ατομα και απο τις οικογενειες πρωην μου)..μην γινουμε χειροτερες

Διαφημίσεις

καλημερα!

λετε για μαναδες,ε?εγω τι να πω που η μαμα μου εκανε παιδι στα 44 και

ξαναπαντρευεται στις 19?

απο την μια την χαιρομαι,κι απο την αλλη με πιανει το παραπονο που κανει την ζωη της κι εμας και το εγγονακι της το βλεπει αραια και που.

και με στεναχωρει που το παιδι εχει αδυναμια στην πεθερα μου και στον πεθερο μου,και τους δικους μου δεν τους θελει.

τι να κανεις?παραπονα παντα θα εχουμε.

αλλα εγω πιστευω οτι το παιδι σου το προσεχεις μεχρι να πεθανεις,κι οχι μεχρι να παντρευτει και ξεμπερδεψες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και κατι ακομη..

σημερα ειμουν σε ταξι και ερχομουν γραφειο γιατι αργησα να φυγω απο το σπιτι και υπηρχε μια ακομη επιβατης, γυρω στα 50, η οποια μιλουσε αγχωμενη στο κινητο της και κατι ελεγε οτι και καλα πρεπει να δηλωσουν στον ταδε συνεταιρισμο το οικοπεδο τους και να πληρωσουν στην Νομαρχια το ταδε ποσο και αλλα διαφορα και οταν εκλεισε τη ρωτησε ο ταξιτζης και εκεινη γεματη υπερηφανια μας ειπε οτι προσπαθει να βρει τροπο να δηλωθει ενα οικοπεδο στον τοπο που ανηκει για να μπορεσει ο γιος της που ειναι φανταρος να παρει αγροτικη αδεια..

και εγω οταν τη ρωτησα (πεπεισμενη οτι μιλαμε για γενναια αδεια)..απαντησε ..για 5 μερες!!

ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!!

Την κραξαμε κανονικοτατα λεμε..

φθασαμε να εκπληρωνουν θητεια 9 μηνη πλεον και σε κολεγιακες συνθηκες (και δεν αναφερομαι στις ειδικες μοναδες..τις εξαιρω) και οι μαναδες ακομη..παντα.. κανουν σαν παλαβες..

ε! λιγο πολυ ολοι εχουμε και καποιον γνωστο που υπηρετει μεχρι και σημερα και ξερουμε τι συμβαινει..τι να σου πουν και οσοι εκτελουσαν θητεια 27 μηνες καποτε και σε συνθηκες μεταπολιτευσης με την παρανοια του καθε πορωμενου στρατιωτικου..

ε ρε ΘΕΕ!!! Ανδρας επρεπε να μουν..Αρχιστρατηγος θα μουν τωρα!!

το σκεφτόμουν την άλλη φορά ελενάδα που μας είχες πει για την αδερφή σου!!!

αν η μάνα μου έκανε παιδί σε αυτήν την ηλικία...

α παπα!!

πριν μερικά χρόνια το σκεφτόντουσαν οι δικοί μου για παιδί...

εγώ ήμουν αρνητική εννοείται!!!

αν έχουν πάρει τις αποφάσεις βέβαια δεν μπορείς να πεις και τίποτα.

ο γαμπρός τι ηλικία είναι?

καλημερα!

λετε για μαναδες,ε?εγω τι να πω που η μαμα μου εκανε παιδι στα 44 και

ξαναπαντρευεται στις 19?

απο την μια την χαιρομαι,κι απο την αλλη με πιανει το παραπονο που κανει την ζωη της κι εμας και το εγγονακι της το βλεπει αραια και που.

και με στεναχωρει που το παιδι εχει αδυναμια στην πεθερα μου και στον πεθερο μου,και τους δικους μου δεν τους θελει.

τι να κανεις?παραπονα παντα θα εχουμε.

αλλα εγω πιστευω οτι το παιδι σου το προσεχεις μεχρι να πεθανεις,κι οχι μεχρι να παντρευτει και ξεμπερδεψες.

Αντε καλα στεφανα να χει η μαμα σου..δεν ειναι κακο που ξανακανει την ζωη της διοτι ειναι ακομη πολυ νεα (ο ανδρας μου ειναι 45) αλλα σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να νοιωθουν τα ηδη υπαρχοντα παιδια οτι μπαινουν δευτερα στις προτεραιοτητες της..το χω ζησει υπο αλλες συνθηκες τα τελευταια 5 χρονια αλλα αποφασισα οτι εγω η ιδια επρεπε να χωνεψω οτι δεν γινεται αλλιως και οτι επρεπε να τηρησω νεα σταση στα πραγματα..μονο τα μυαλα των ανθρωπων δεν αλλαζουν..ολα τα αλλα ναι..αλλαζουν..τα μυαλα οχι..

Διαφημίσεις

το σκεφτόμουν την άλλη φορά ελενάδα που μας είχες πει για την αδερφή σου!!!

αν η μάνα μου έκανε παιδί σε αυτήν την ηλικία...

α παπα!!

πριν μερικά χρόνια το σκεφτόντουσαν οι δικοί μου για παιδί...

εγώ ήμουν αρνητική εννοείται!!!

αν έχουν πάρει τις αποφάσεις βέβαια δεν μπορείς να πεις και τίποτα.

ο γαμπρός τι ηλικία είναι?

μπα!! εγω την παρακαλαγα τελευταια να μπορουσε να κανει ενα αδελφακι για μενα εφοσον εχει ακομη περιοδο αλλα δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα οταν οι συζυγικες σχεσεις ειναι τεταμενες και τα χρονια σε εχουν κουρασει..

έχεις αδέρφια?

εγώ έχω.

οπότε τι το θέλει το παιδί?

εδώ δεν κράτάει τα εγγόνια μισή ώρα...

και εγω εχω αδελφια αλλα θελω και αλλο...by the way..μολις της τηλεφωνησα και της ειπα "αντε ρε μανα!! κανε μας ενα αδελφακι ακομη να παιζουμε"..απαντηση:""εσυ πλακα μας κανεις πρωινιατικα..δεν πας καλα!!μολις βρω αλλον αντρα και μπορω θα το σκεφθω.. αντε γεια!!" και μου το κλεισε.. κλασικα!!!!!..ναι θα βρει στα ΚΑΠΗ σε καμια 10ετια..χαχα!!

Εγώ κορίτσια ειμαι μοναχοπαίδι, ποτέ δεν μου έλειψαν τα αδέρφια, δεν ήθελαν κ οι γονείς μου άλλο παιδί κ ποτέ δεν ένιωσα μόνη μου. Αλλά μονο στην ιδέα να ξαναπαντρευόταν τώρα η μαμά μου βγάζω σπυράκια.. πόσο μάλλον να κάνει κ άλλο παιδί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...