Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ

Δλδ το έχω ξαναπεί..

το καλοκαίρι βόλτα με τη μικρή μου έλεγαν ..που το βγάζεις μέσα στη ζέστη...

το χειμώνα μου έλεγαν..... που το βγάζεις μέσα στο κρύο

στην βάπτιση μου έλεγαν... γιατί θα την κάνεις απόγευμα... θα κρυώσει

ΕΛΕΟΣ..καταρχήν τα μωρά ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ζεσταίνονται, κρυώνουν και νιώθουν τα ίδια με εμάς

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ και δεν ΛΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ.. το καλοκαίρι με τον κάσυωνα ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ όταν εσένα σου έρχεται να βγάλεις και το πετσί σου από τη ζέστη και να θες να πας με το βρακί στη δουλειά.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ...........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ!

Πιο μικρούλα όταν ήταν και είχε ακόμα η πεθερά μου το πάρκο για τη Γεωργίτσα , την έβαζε μέσα για ύπνο και απο πάνω το κουκούλωνε με μια κουβέρτα:shock::shock::shock:. Όταν το είδα πρώτη φορά κόντεψα να πάθω έμγραγμα...

Λέτε να την κοιμίζει μέσα σε καμιά ντουλάπα τώρα:?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα!!

πες τα jesgk ..οργισμενη!!:tongue:

ειναι ακριβως οπως τα λες..

εγω καλοκαιρι δεν της φοραω καλτσες ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!

χειμωνα την ντυνω σε νορμαλ πλαισια..

σκεφτομαι πως θα μουν εγω στη θεση της συν οτι τα μωρα εχουν αλλη θερμοκρασια..συνηθως με 18-23 βαθμους δωματιου ειναι μια χαρα..

οσον αφορα το θεμα της συναντησης..ο μηνας εχει 12 και σκεφτομουν μηπως ερθειτε απο το σπιτι μου το επομενο σκ η Σαββατο απογευμα κατα τις 18.00 η Κυριακη πρωι κατα τις 11.00 αλλα κατι ειπε η miamama οτι θα ρθουν για μια εκθεση την ερχομενη εβδομαδα και λεω μηπως περιμενουμε να βρεθουμε ολοι μαζι για να την γνωρισουμε απο κοντα..

οτι θελετε εσεις..no problem αρκει να ξερω αν θα βρεθουμε σε εμενα μεχρι την Τεταρτη για να κανω το προγραμμα μου..(sorry αλλα το χω το κακο αυτο..)

Καλε δεν ειπαμε θα παμε ΕΞΩΩΩΩΩ;;;;;;;;;;;

Α ολα κι ολα..

yRf6p1.png

Τζες εχεις δικιο πρεπει να βρισκομαστε συχνοτερα..Ι απολοτζαιζ!!!

Τι να πω κι εγω που ειναι και ο αντρας μου 1.72;;; Ας ελπισω οτι θα παρει απο τον

μπαμπα μου!!! Αλλα στα κοριτσακια βαζεις ενα τακουνι και τελος!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Τζες εχεις δικιο πρεπει να βρισκομαστε συχνοτερα..Ι απολοτζαιζ!!!

Τι να πω κι εγω που ειναι και ο αντρας μου 1.72;;; Ας ελπισω οτι θα παρει απο τον

μπαμπα μου!!! Αλλα στα κοριτσακια βαζεις ενα τακουνι και τελος!!!

Στα κορίτσια το βάζεις το 12πόντο και παθαίνουν κ οι άντρες την πλάκα τους με τα τακούνια.

Τον γιό μου με ψηλοτάκουνο τον φαντάζεστε;;; Ε ποτέ ... φτύνομαι τώρα κι ας μην με βλέπετε

Καλε δεν ειπαμε θα παμε ΕΞΩΩΩΩΩ;;;;;;;;;;;

Α ολα κι ολα..

Α πέστααα όλα κι όλα... εγώ θέλω καφεδάκι κούνιες... Λοιπόν στο Φάληρο έχει μια τέλεια καφετέρια στο ύπαιθρο με κούνιες... το όχημα μου καθότι κουβάς χωρά 1 παιδάκι με 1 μαμά επιπλεόν οπότε όποια θέλει να την κάνω delivery και να πάμε εκέι

Στα κορίτσια το βάζεις το 12πόντο και παθαίνουν κ οι άντρες την πλάκα τους με τα τακούνια.

Τον γιό μου με ψηλοτάκουνο τον φαντάζεστε;;; Ε ποτέ ... φτύνομαι τώρα κι ας μην με βλέπετε

Τον χαβά σου εσύ! Λοιπόν καιρός να σχολάμε. Χαιρετώ ! Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βρίσω απο το σπίτι...

Καλημέρα κοπελιές μου, τί κάνετε;;;

Πήγα σήμερα στην παθολόγο του ΙΚΑ να μου γράψει αιματολογικές εξετάσεις, να κάνω έναν έλεγχο αφού μετά τη γέννα δεν έκανα τίποτα..

Ουφ βαριέμαι πολύ σήμερα

Διαφημίσεις

σε ποιο Φαληρο? Το Νεο με βολευει μια χαρα.. το Παλιο κατοπιν πολλων διακανονισμων με τον συζυγο..

ωστε δηλαδη δεν καταδεχεσθε να ρθειτε σπιτι μου ε??...

Δεν ξέρω σε πιο δήμο ανήκουν αυτές οι κούνιες

Καλημέρα κοπελιές μου, τί κάνετε;;;

Πήγα σήμερα στην παθολόγο του ΙΚΑ να μου γράψει αιματολογικές εξετάσεις, να κάνω έναν έλεγχο αφού μετά τη γέννα δεν έκανα τίποτα..

Ουφ βαριέμαι πολύ σήμερα

Καλημέρα καλά έκανες. και εγώ πρέπει και το αμελώ. Στις εξετάσεις που έκανα τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης είχα ελαφρώς ανεβασμένη χολιστερίνη. Απόρησα γιατί δεν είχα αλλάξει κάτι στην διατροφή μου. Ο γιατρός μου είπε οτι συμβαίνει στην εγκυμοσύνη. Και απο τότε δεν το ξανακοίταξα. Και ο γιατρός δεν με παρότρινε αλλά επειδή και εγώ του ΙΚΑ είμαι και δεν ξέρω κάτω τι γίνεται αλλά εδώ οι κοπέλες του μικροβιολογικού όλες κάριες είναι. Στριμένες μέχρι αηδίας και δεν μου πάει η καρδιά. Και για να τις κάνω έξω λογικά πρέπει να πληρώσω και εξωτερικό γιατρό.

εγω παντως αν και σκεφθηκα να παω να μου γραψουν εξετασεις δεν ειμαι και πολυ δεκτικη στην σκεψη γιατιθα δω τα επιπεδα του αιματοκριτη και θα συγχιστω..αν ειναι ας παω μια και καλη..ετσι για εκπληξη!!

Αργά το πρώι με κάλεσε ένας γιατρός που είχα πάει για την αφάιρεση των αμυγδαλών μου κ τελικά μου είπε να πάω την Παρασκευή το πρωί για την επέμβαση. Οπότε στην συνάντηση δεν θα μπορώ να είμαι, δεν έχω κανακάνει ποτέ χειρουργείο ούτε κάνει νάρκωση κ όλο αυτό το θέμα το φοβάμαι αρκετά.. μπορεί να φανεί υπερβολικό αλλά φοβάμαι μην βρεθώ ξαφνικά.. αλλού..:(

Την Πέμπτη το πρωί θα πάω για τις εξετάσεις αίματος για την επέμβαση κ μάλλον θα μπω το πρωί. Φοβάμαι ότι θα πονάω, μήπως δε με πιάσει η νάρκωση, τα έχω δεί όλα.. κορίτσια. Και όταν ο γιός της έβγαλε φοβόμουν πάρα πολύ αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...