Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οτι το΄χεις το κακό το έχεις.. αλλά αφού δεν σου βγαίνει σε καλό βρε Προσπ.. κάθε φορά ακυρώνεται... κάλεσε μας.. ξαφνικά :tongue:

ελα βρε!! μια φορα το ακυρωσα και εγω..

ειλικρινα αν θελετε αυτο το σκ ειμαι μεσα..

και λεω για Τεταρτη να το ξερω για να ξεβρωμισω το σπιτι λιγακι, να προλαβω να μαγειρεψω

Από εσώρουχα τί τους φοράτε; Εγώ ακόμη κορμάκια αλλά όσο μεγαλώνει θέλω να της τα αντικαταστήσω με φανελίτσες και βρακάκι, βέβαια για την ώρα βολεύομαι με αυτά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα την βολεύουν σε λίγο καιρό

Από εσώρουχα τί τους φοράτε; Εγώ ακόμη κορμάκια αλλά όσο μεγαλώνει θέλω να της τα αντικαταστήσω με φανελίτσες και βρακάκι, βέβαια για την ώρα βολεύομαι με αυτά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα την βολεύουν σε λίγο καιρό

και εγώ κορμάκια. Γιατί να μην βολεύουν? Εγώ λέω να τα αντικαταστήσω όταν κόψουμε τις πάνες.

Διαφημίσεις

και εγώ κορμάκια. Γιατί να μην βολεύουν? Εγώ λέω να τα αντικαταστήσω όταν κόψουμε τις πάνες.

Μα είναι μεγάλες κοπέλες... χαχα .. θα τρέχουν να μην τις ενοχλούν στο τρέξιμο

εγω κορμακια και θα αργησω την παω στα φανελακια οσο μπορω και βασικα οσο θα φοραει πανα γιατι τις νυχτες ξεσκεπαζεται συνεχως (τι πραγμα και τουτο!!) και σηκωνονται τα μπλουζακια της και μενει η πλατη εκτεθειμενη..

εχει πολυ καλα κορμακια με λεπτο ραντακι το Premaman..μας εχουν καταβολεψει..

εγω κορμακια και θα αργησω την παω στα φανελακια οσο μπορω και βασικα οσο θα φοραει πανα γιατι τις νυχτες ξεσκεπαζεται συνεχως (τι πραγμα και τουτο!!) και σηκωνονται τα μπλουζακια της και μενει η πλατη εκτεθειμενη..

εχει πολυ καλα κορμακια με λεπτο ραντακι το Premaman..μας εχουν καταβολεψει..

Εγώ με μανικάκι της φοράω και για το πολύ κρύο π.χ χιόνια μακρυμάνικο.

Το καλοκαίρι κάτω απο τα ρούχα φοράτε καρμάκι?

οχι καλε! μονο το χειμωνα η περιοδους σαν αυτες με υγρασια και εφοσον η θερμοκρασια ειναι κατω απο 20 βαθμους..

εγω τωρα την νυχτα της φοραω μπλουζακι (φορμακι) για να μην μενει ακαλυπτη η πλατη..

τα βραδυα, τα καλοκαιρια, της βαζω μονο φορμακι με κοντο μανικι επειδη συνηθως κοιμομαστε με κλιματισμο..

την ημερα που κανει ζεστη φοραει κορμακι με ραντακι και απο φετος αν θελει θα την αφηνω και γυμνη να γυρνοβολαει..

Διαφημίσεις

Εγώ με μανικάκι της φοράω και για το πολύ κρύο π.χ χιόνια μακρυμάνικο.

φορμακι μακρυμανικο της εχω βαλει λιγες φορες μεχρι σημερα κατω απο αλλο ρουχο..

σε πολυ κρυο και μεσα στο σπιτι κατω απο μπλουζα μεχρι κοντομανικο φορμακι της εχω βαλει.

Το καλοκαίρι κάτω απο τα ρούχα φοράτε καρμάκι?

Πέρσυ δεν της φορούσα, φέτος όμως ειναι απαραίτητα, στο χωριο της μητέρας μου κοιμούνται με πάπλωμα το βράδυ αφού πέφτει αρκετά η θερμοκρασία, έχει πολύ υγρασία αφού είναι μέσα στο δάσος, κ το πρωί σίγουρα πριν τις 10 δεν μπορείς να βγείς έξω χωρίς ζακετάκι.. άρα μάλλον από Σεπτέμβρη κ εγώ φανελίτσες κ το καλοκαίρι οπωσδήποτε νέα κορμάκια

και εγω στο εξοχικο μεχρι προσφατα της ειχα φορμακι μεσα απο μπλουζα γιατι εκει εχει αρκετη υγρασια..εδω στην Αθηνα ειμαστε πιο χαλαρα..

πω πω πειναωωωω..μολις παρηγγειλα και ανυπομονω

φορμακι μακρυμανικο της εχω βαλει λιγες φορες μεχρι σημερα κατω απο αλλο ρουχο..

σε πολυ κρυο και μεσα στο σπιτι κατω απο μπλουζα μεχρι κοντομανικο φορμακι της εχω βαλει.

Εμείς εδώ πάνω έχουμε άλλο καίρο και πολλή υγρασία. Πέρισυ την είχα συνέχεια με τα ολόσωμα. Αν δεν την έβαζα φορμάκι μέσα απο τα ρούχα στις εξόδους το καλοκαίρι γκρίνιαζε η πεθερά. Μέχρι Αύγουστο μήνα μου είπε να της βάλω καλτσάκια για να μην κρυώσει. Ε, εκεί της απάντησα να πάει να φορέσει αυτη τις κάλτσες της και μετά θα βάλω και του μωρού:!:

Ε, εκεί της απάντησα να πάει να φορέσει αυτη τις κάλτσες της και μετά θα βάλω και του μωρού:!:

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ

Δλδ το έχω ξαναπεί..

το καλοκαίρι βόλτα με τη μικρή μου έλεγαν ..που το βγάζεις μέσα στη ζέστη...

το χειμώνα μου έλεγαν..... που το βγάζεις μέσα στο κρύο

στην βάπτιση μου έλεγαν... γιατί θα την κάνεις απόγευμα... θα κρυώσει

ΕΛΕΟΣ..καταρχήν τα μωρά ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ζεσταίνονται, κρυώνουν και νιώθουν τα ίδια με εμάς

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ και δεν ΛΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ.. το καλοκαίρι με τον κάσυωνα ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ όταν εσένα σου έρχεται να βγάλεις και το πετσί σου από τη ζέστη και να θες να πας με το βρακί στη δουλειά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...