Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Τί συνοστισμός! μπράβο μπράβο! Χριστινάκι μας περνάτε στα δοντάκια! Εμείς έχουμε μόνο 2:oops::oops::oops:. Απ' ότι ξέρω τα αγοράκια κατά το γυμνάσιο ξεποετάγονται στο θέμα ύψος. Θυμάμαι κάποιους συμαθητές που τους χαρακτήριζες κοντούς και μετά τις διακοπές του καλοκαιριού σήκωνα τα μάτια μου να τους δω. Βάση της καμπύλης ο γιατρός λέει είναι απο τα ψηλά παιδάκια. Εντάξει 1,7 εγώ 1,9 ο άντρας μου απο όποιον και να πάρει καλά θα είναι. Παράπονο δεν έχω.Απο λεξούλες μαμά, μπαμπά, γιαγιά , παππού, νια για τη γατούλα, αουαου για το σκυλάκι, μπζζζ για τη μελισσούλα, πουπου η αλεπού, πβα η κουκουβάγια(κάνουν δουλειά τα mazoo;))A! Ευα αν ξαναμιλήσεις στο τηλέφωνο με τη Γεωργίτσα ρώτα την πόσα παιδάκια έχει η μαμά. Δείχνει ένα δαχτυλάκι αλλά λέει τία. Όταν κάνουμε διάφορες δραστηριότητες π.χ το γάλα της μετράω δυνατά 3 μεζούρες και το τρία είναι το μόνο που μπορεί να πει. Και σου λέει ποιός προσπαθεί τώρα να πει ένα και μας ξεφορτώνεται με την απάντηση τία.:-P Α! Και άμα βλέπει παιδάκι ή την φάτσα της σε φωτό λέει νινί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τί συνοστισμός! μπράβο μπράβο! Χριστινάκι μας περνάτε στα δοντάκια! Εμείς έχουμε μόνο 2:oops::oops::oops:.
Εμείς έχουμε παραπάνω :tongue: καιρός λοιπόν να τα χρησιμποιήσουμε αφού την είχα μάθει με τα αλεσμένα.
Απ' ότι ξέρω τα αγοράκια κατά το γυμνάσιο ξεποετάγονται στο θέμα ύψος. Θυμάμαι κάποιους συμαθητές που τους χαρακτήριζες κοντούς και μετά τις διακοπές του καλοκαιριού σήκωνα τα μάτια μου να τους δω

Εχω ενα θέμα με το ύψος!!! Εχω ένα κόλλημα βρε παιδι μου.

Φοβάμαι μην μου βγεί κοντός ο γιός! Εγω είμαι 1,68 ο άντρας μου 1,92 λογικά θα έπρεπε να μοιάσει στον μπαμπά του. Ο άντρας μου όμως βγήκε ψηλός επειδή έμοιασε στη μαμά του 1,72+ αλλά ο πατέρας του είναι κοντούλης 1,65 περίπου κ επειδή το ύψος πάει γενιές πίσω φοβάμαι μην του μοιάσει. Ο πατέρας μου από την άλλη , που ο Θοδωρής εχει το ίδιο σκαρύ είναι 1,96, τώρα ο γιός είναι 1,24 κ δεν μου φαίνεται κοντός αλλά μήπως είναι ;;; Γερός να είναι αλλά τον θέλω πάνω από 1,90

Ευα αν ξαναμιλήσεις στο τηλέφωνο με τη Γεωργίτσα ρώτα την πόσα παιδάκια έχει η μαμά.

Σου τα είπε τα χαιρετίσματα μου η φιλενάδα;;;; Αλλιώς να της τραβήξω το αυτί!!

Η Γιωργίτσα είναι μελλοντολόγος γι'αυτό σου λέει "τια" παιδάκια έχεις.. άντε και πολύτεκνη φιλενάδα

καλημερα σε ολες..

και εμεις 3 δοντια βγαζουμε, η μικρη με τις ωρες της..ποτε καλα, ποτε γκρινια, εγω πιπιλα, εκεινη κανα δυο φορες κλαματα υστεριας με τη μια φορα να της ανοιξει και η μυτουλα και να τρεχει λιγο αιματακι με τις μυξουλες:confused: και κανουμε υπομονη εχουμε μπολικα να βγαλουμε..

απο φαγητο τρωει ελαχιστα εδω και μια βδομαδα και απο βαρος δεν θα χουμε παρει γραμμαριο..θα χουμε κολλησει στα 9 κιλα εδω και δυο μηνες..

τελος παντων

Pelagia ρωτησες για το γαλα..

εμεις τα παμε χαλια με αυτο το θεμα και εγω εχω απογοητευτει παροτι δεν κανω εντατικες προσπαθειες ειτε οταν λειπω ειτε οταν ειμαι σπιτι..

εκει πυ επινε για κανα δυο βδομαδες το ΟΛυμπος ελαφρα ζεσταμενο ωρες που ελειπα ξαφνικα οτιδηποτε σε γαλα πλην του δικου μου δεν το θελει με τιποτε και με κανεναν τροπο..της εχω δωσει να δοκιμασει τα περισσοτερα που προοριζονται για παιδια η μη του εμποριου αλλα τα απορριπτει..ειτε με μπιμπερο, ειτε με ποτηρι..τιποτε..

εχω κατααπογοητευτει απο τον εαυτο μου γιατι βλεπω οτι εκανα μια μεγααααααλη τρυπα στο νερο..

εφοσον ειχα σκοπο να αποθηλασω μεσα στο ετος επρεπε να το χα κανει νωριτερα..τωρα σκ...α και θα ταλαιπωρηθω και εγω και το παιδι..

τιποτε δεν θα δουλεψει οτι και να κανω εφοσον δεν πινει ξενο γαλα, εφοσον θεωρει δεδομενο οτι οταν επιστρεψω απο τη δουλεια θα τη θηλασω (μου το απαιτει πλεον) και λογω της οδοντοφυιας.

μαλλον ειμαι πολυ κουρασμενη τελευταια και πολυ περισσοτερο αγχωμενη..

αυτα..

jesgk καλως τα δεχθηκες τα μικρα σου..

προσπ δοκίμασες να της δώσεις δικό σου γάλα με μπιμπερό? Για να μάθει στην ''ένοια '' μπιμπέρό.

απο περσι τον Μαιο μεχρι τον Δεκεμβριο αλλα και μεχρι πριν δυο μηνες που της διναμε το φρεσκο το πινε το γαλα (και το αντλημενο το δικο μου)μονο με μπιμπερο..δηλαδη το γνωριζει το μπιμπερο.

Πλεον ομως ξερει να πινει και με ποτηρακι εκπαιδευτικο αλλα και ικανοποιητικα με κανονικο ποτηρι..

μονο με καλαμακι δεν μπορει..

εμενα λεει οτο (για το οκτω) και οταν της μετρας μεχρι το δεκα λεει και εκεινη ως συνακολουθια..

τις προαλλες ελεγε μελι και ελια..

Διαφημίσεις

jesgk γιατι αγχωνεσαι με το υψος? Αλλωστε για τα ελληνικα δεδομενα ειστε ψηλοι και εσυ και ο ανδρας σου..παρα αυτα το καθε παιδι μπορει να παρει και γονιδια μεχρι και 7 γενεες πισω..ελπιζω δεν θα χατε κανεναν νανο..

Σου τα είπε τα χαιρετίσματα μου η φιλενάδα;;;; Αλλιώς να της τραβήξω το αυτί!!

Η Γιωργίτσα είναι μελλοντολόγος γι'αυτό σου λέει "τια" παιδάκια έχεις.. άντε και πολύτεκνη φιλενάδα

Τράβα ! Τράβα! Θα μου τα έδωσε μωρέ αλλά το δικό μου το μυαλό είναι κουρκούτι. Δεν θυμάμαι κινήσεις δευτερολέπτων πρίν . Μάλλον τα κάνω μηχανικά. Το Σάββατο πήγαμε τζάμπο με τη μαμά μου κια τη μικρή. Αφού τελειώσαμε τα ψώνια και ήμαστε στο πάρκινγκ έξω απο το αυτοκίνητο επί 5 λεπτά ψάχνω τη τσάντα μου αδειάζοντας τη σχεδόν όλη να βρω την κάρτα μέχρι που άρχισα να παραμιλάω που σκ@..@ την έβαλα:shock::shock::shock::shock::shock: Αφού με παίρνει χαμπάρι η μάνα μου που κινηγούσε την Γεωργίτσα η οποία ξεσάλωσε και έτρεχε και φώναζε ι ι ι ι ι ι ι ι ιιι , με ρωτάει τί ψάχνεις βρε παιδί μου. Και αφού της λέω την κάρτα μου δείχνει το χέρι της και λέει νάτη, αφού μου την έδωσες να την κρατάω. :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

οσον αφορα το θεμα της συναντησης..ο μηνας εχει 12 και σκεφτομουν μηπως ερθειτε απο το σπιτι μου το επομενο σκ η Σαββατο απογευμα κατα τις 18.00 η Κυριακη πρωι κατα τις 11.00 αλλα κατι ειπε η miamama οτι θα ρθουν για μια εκθεση την ερχομενη εβδομαδα και λεω μηπως περιμενουμε να βρεθουμε ολοι μαζι για να την γνωρισουμε απο κοντα..

οτι θελετε εσεις..no problem αρκει να ξερω αν θα βρεθουμε σε εμενα μεχρι την Τεταρτη για να κανω το προγραμμα μου..(sorry αλλα το χω το κακο αυτο..)

Τράβα ! Τράβα! Θα μου τα έδωσε μωρέ αλλά το δικό μου το μυαλό είναι κουρκούτι. Δεν θυμάμαι κινήσεις δευτερολέπτων πρίν . Μάλλον τα κάνω μηχανικά. Το Σάββατο πήγαμε τζάμπο με τη μαμά μου κια τη μικρή. Αφού τελειώσαμε τα ψώνια και ήμαστε στο πάρκινγκ έξω απο το αυτοκίνητο επί 5 λεπτά ψάχνω τη τσάντα μου αδειάζοντας τη σχεδόν όλη να βρω την κάρτα μέχρι που άρχισα να παραμιλάω που σκ@..@ την έβαλα:shock::shock::shock::shock::shock: Αφού με παίρνει χαμπάρι η μάνα μου που κινηγούσε την Γεωργίτσα η οποία ξεσάλωσε και έτρεχε και φώναζε ι ι ι ι ι ι ι ι ιιι , με ρωτάει τί ψάχνεις βρε παιδί μου. Και αφού της λέω την κάρτα μου δείχνει το χέρι της και λέει νάτη, αφού μου την έδωσες να την κρατάω. :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

α καλααααα. απο τετοια εχω να σου λεω να βαριεσαι..

Τζέσικα όντως δεν πρέπει να ανησυχείς . Πρίν είπα για τα αγοράκια αλλά τώρα που κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν όταν εγώ πήγαινα έκτη δημοτικού ήμ,ουν στην παρέλαση διμιρίτισα και την ίδια χρονιά η αδερφή μου στην Πέμπτη δημοτικού στην τελευταία σειρά. Την περνούσα ένα κεφάλι και. Στο γυμνάσιο άρχισε να μειώνεται η διαφορα μας μέχρι που στο λύκειο και μέχρι σήμερα έχουμε το ίδιο ύψος. Κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό.

Διαφημίσεις

Μωρέ λες? Και να συμβεί εύχομαι να ήμαστε ακόμα εδώ και να το συζητάμε! Θα σας δώσω και το τηλ μου να σας πεί και το δικό σας μέλλον:tongue:

jesgk γιατι αγχωνεσαι με το υψος? Αλλωστε για τα ελληνικα δεδομενα ειστε ψηλοι και εσυ και ο ανδρας σου..παρα αυτα το καθε παιδι μπορει να παρει και γονιδια μεχρι και 7 γενεες πισω..ελπιζω δεν θα χατε κανεναν νανο..

:shock::D δεν ξέρω αν θέλω να κλάψω ή να γελάσω

οτι θελετε εσεις..no problem αρκει να ξερω αν θα βρεθουμε σε εμενα μεχρι την Τεταρτη για να κανω το προγραμμα μου..(sorry αλλα το χω το κακο αυτο..)

οτι το΄χεις το κακό το έχεις.. αλλά αφού δεν σου βγαίνει σε καλό βρε Προσπ.. κάθε φορά ακυρώνεται... κάλεσε μας.. ξαφνικά :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...